avid Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 (edited) ειμαι τελειος ασχετος τελικα ...τελικα ειναι τοσο διαφορετικο απο τα αλλα κινητα?? μεχρι τωρα ειχα SΕ και ΝΟΚΙΑ...μαλλον θα τα βρω μπαστουνια.. παρεπιπτοντως καπου διαβασει οτι υπαρχει καποιο accessorry που του επιτρεπει να εχει ραδιοφωνο...ισχυει? Το iPhone είναι διαφορετικό σε πολλούς τομείς και θέλει διάβασμα, και σιγά σιγά θα μπεις στο κλίμα.. Δεν έχει καμία σχέση όπως ξέρεις τα κινητά.. Δυστυχώς η ευτυχώς έτσι είναι, άλλοι το έχουν και δεν το αλλάζουν για τους δικούς τους λόγους, και άλλοι το πωλούν στην πρώτη ώρα.. Ο καθένας θέλει διαφορετικά πράγματα από μία συσκευή.. Radio μέσω εφαρμογής και νετ, ή κοτσάρεις από κάτω μία ένα αξεσουάρ,το όποιο είναι χάλια για μένα.. Η αγοράζεις ένα bluetooth με ράδιο. Πχ ericsson.. Edited August 28, 2010 by avid Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OptimusMaximus Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Το iPhone είναι διαφορετικό σε πολλούς τομείς και θέλει διάβασμα, και σιγά σιγά θα μπεις στο κλίμα.. Δεν έχει καμία σχέση όπως ξέρεις τα κινητά.. Δυστυχώς η ευτυχώς έτσι είναι, άλλοι το έχουν και δεν το αλλάζουν για τους δικούς τους λόγους, και άλλοι το πωλούν στην πρώτη ώρα.. Ο καθένας θέλει διαφορετικά πράγματα από μία συσκευή.. Radio μέσω εφαρμογής και νετ, ή κοτσάρεις από κάτω μία ένα αξεσουάρ,το όποιο είναι χάλια για μένα.. Η αγοράζεις ένα bluetooth με ράδιο. Πχ ericsson.. Αν εχω καταλαβει καλα οταν παιρνεις το κινητο σου δινουν και μία microSIM ,τη βαζεις μεσα και μετα απλα συνδεεις το κινητο με το PC και μετα ετοιμο το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Αν εχω καταλαβει καλα οταν παιρνεις το κινητο σου δινουν και μία microSIM ,τη βαζεις μεσα και μετα απλα συνδεεις το κινητο με το PC και μετα ετοιμο το κινητο? Όχι ακριβώς.. Θα πρέπει να το συνδέσεις στο iTunes, και θα χρειαστεί να κάνεις έναν λογαριασμό στο iTunes. Απλή διαδικασία, αλλά την αναφέρω για να είναι ξεκάθαρο! Μετά από αυτό (την ενεργοποίηση δηλαδή), είσαι έτοιμος για χρήση! :) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knobious89 Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Παιδία έκανα jailbreak στο 4άρι που πήρα χθες μέσα από το jailbreakme.com. Όλα καλά, όλα ωραία αλλά όταν ανοίγω το κινητό μετά από 7-8 δευτερόλεπτα, κατά τη διάρκεια της φόρτωσης, λίγο πιο πάνω από το μηλαράκι, έτσι όπως είναι μαύρη η οθόνη, μου εμφανίζει 2 άσπρες γραμμούλες σαν καμένα pixels. Δεν παίζει να είναι πρόβλημα της οθόνης καθώς συνέβει ακριβώς μετά to jailbreak και επίσης οι γραμμές αυτές εξαφανίζονται όταν φτάνει στο home screen. Ξέρει κανείς πως μπορώ να το διορθώσω αυτό ; Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Παιδία έκανα jailbreak στο 4άρι που πήρα χθες μέσα από το jailbreakme.com. Όλα καλά, όλα ωραία αλλά όταν ανοίγω το κινητό μετά από 7-8 δευτερόλεπτα, κατά τη διάρκεια της φόρτωσης, λίγο πιο πάνω από το μηλαράκι, έτσι όπως είναι μαύρη η οθόνη, μου εμφανίζει 2 άσπρες γραμμούλες σαν καμένα pixels. Δεν παίζει να είναι πρόβλημα της οθόνης καθώς συνέβει ακριβώς μετά to jailbreak και επίσης οι γραμμές αυτές εξαφανίζονται όταν φτάνει στο home screen. Ξέρει κανείς πως μπορώ να το διορθώσω αυτό ; Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Έχει ρωτηθεί και απαντηθεί η ερώτηση σου. Δεν είναι πρόβλημα της συσκευής ούτε επηρεάζει τη λειτουργία της. Απλά μαθαίνεις και ζεις με αυτό από τη στιγμή που το έκανες jailbreak:) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Εάν κατάλαβα καλά αυτό που ζητάς είναι αντίστροφο sync από το iPhone στον Υπολογιστή, πράμα το οποίο δεν υποστηρίζεται στο iTunes. Με άλλα λόγια εάν σβήσεις κάποιες επαφές από το iTunes αυτές δεν θα διαγραφούν από τον Υπολογιστή αλλά επίσης δεν θα περαστούν ξανά στην συσκευή με την προϋπόθεση βέβαια πως δεν έχεις ενεργοποιημένη την επιλογή Replace Contacts from PC στο iTunes. Εάν θες να σβήσεις τελείως κάποια επαφή για να είσαι σίγουρος πως δεν θα περαστεί ποτέ ξανά στο κινητό μπορείς να το κάνεις από το Outlook στον Υπολογιστή. Ευχαριστω για την απαντηση. Απλως ηθελα μετα απο τα σβησιματα και τον καθαρισμο των επαφων στο iPhone να κρατησω backup στον υπολογιστη (sync Απο το iphone προς pc) για να υπαρχουν. Αυτο που εκανα ειναι να εγκαταστησω το Outlook (πριν ηταν στα windows contacts) και να κανω εκ΄νεου συγχρονισμο. Ετσι το Outlook εχει τις επαφες που χρειαζομαι τωρα. :) Τωρα λογικα εαν κανω στο μελλον συγχρονισμο με τα windows contacts (που υπαρχουν οι διπλες επαφες) θα μου περασει και στο iPhone τις επαφες ξανα......τις διπλες και θα την πατησω, σωστα; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθείς ξανά με το Windows Contacts. Απλά έχε τες εκεί τις επαφές μήπως και σου χρειαστούν στο μέλλον. Τώρα μόνο με το Outlook θα κάνεις τη δουλειά σου. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Ευχαριστω για την απαντηση. Απλως ηθελα μετα απο τα σβησιματα και τον καθαρισμο των επαφων στο iPhone να κρατησω backup στον υπολογιστη (sync Απο το iphone προς pc) για να υπαρχουν. Αυτο που εκανα ειναι να εγκαταστησω το Outlook (πριν ηταν στα windows contacts) και να κανω εκ΄νεου συγχρονισμο. Ετσι το Outlook εχει τις επαφες που χρειαζομαι τωρα. :) Τωρα λογικα εαν κανω στο μελλον συγχρονισμο με τα windows contacts (που υπαρχουν οι διπλες επαφες) θα μου περασει και στο iPhone τις επαφες ξανα......τις διπλες και θα την πατησω, σωστα; Δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθείς ξανά με το Windows Contacts. Απλά έχε τες εκεί τις επαφές μήπως και σου χρειαστούν στο μέλλον. Τώρα μόνο με το Outlook θα κάνεις τη δουλειά σου. Ακριβώς, θα τις περάσει ξανά. Όπως πολύ σωστά λέει ο φίλος eatmydust δεν χρειάζεται να ασχοληθείς ξανά με το Windows Contact. ;) Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nionionio Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 (edited) καλησπέρα παιδια, εχω μερικές ερωτήσεις μιας και νεος στο χωρο του iphone. η κατασταση ειναι η εξης: μου αγορασαν ενα iphone 4 εχτες απο την Αμερική. θα το εχω σε μία εβδομάδα, οποτε δεν μπορώ να δώσω ακόμα στοιχεια συγκεκριμενα. αποφασισα λοιπον να ψαχτω λιγο για να ειμαι ετοιμος οταν το παραλαβω. Λέω λοιπόν ότι έχω μάθει ως τώρα και με διορθώνεται όπου είμαι λάθος. από ότι καταλαβαίνω αν η έκδοση του FW είναι 4.0.2, πάπαλα, περιμένω να βγάλουν την 4.1 και να την κάνουν JB. αν είναι 4.0.1 λοιπόν, προχωράω αρχικά σε activation του κινητού. Αν και το πήρα χωρίς plan από το applestore είναι κλειδωμένο στην AT&T. χρειάζομαι λοιπόν μια κάρτα (δεν έχω τις at&t) για να το κάνω activate. τι κάνω με αυτό το θέμα? παραγγέλνω καρτούλα από ebay? μπορώ να βρω σε κάποιο καταστημα στην ελλάδα? τι προτείνετε? διορθωση: αφου το κάνω jailbreak με το blackrain (ή μέσω του http://www.jailbreakme.com? τι προτιμάται?) συνεχίζω με το ultrasnow και κάνω unlock , (αν και κάπου βρήκα πως το ultrasnow δουλεύει και σε 4.0.2) καλα τα εχω στο κεφάλι μου? απλα ρωτώ ωστε το αλλο σαβατο που θα το παρω να ειμαι ετοιμος να το φτιαξω κιολας. ευχαριστω. Edited August 30, 2010 by nionionio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Παιδια, εχω προβλημα με τα mms. Προσπαθω να στειλω και βγαζει κατι θαυμαστικα απο το πλαϊ. Εχει καμια ρυθμιση (να ψαξω να δω τι γινεται...) ή να μιλησω με τον παροχεα? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Παιδια, εχω προβλημα με τα mms. Προσπαθω να στειλω και βγαζει κατι θαυμαστικα απο το πλαϊ. Εχει καμια ρυθμιση (να ψαξω να δω τι γινεται...) ή να μιλησω με τον παροχεα? Aνάλογα με τον πάροχό σου, βάλε τις αντίστοιχες ρυθμίσεις στο: Ρυθμίσεις -> Γενικά -> Δίκτυο -> Κινητό Δίκτυο Δεδομένων http://www.iphonehellas.gr/589/iphone-cosmote-vodafone-wind-mms/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Καλημέρα. Έχεις περάσει σωστά τις ρυθμίσεις για τα mms? Θα τις βρεις στο Settings > General > Network > Cellurar Data Network. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioskara Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Καλημερα σε ολους , Εχω φερει απο αγγλια το 4 εδω και 3 εβδομαδες ,εχω ενα προβληματακι, εβαλα μεσω itunes φωτογραφιες ,δημιουργησα και αλμπουμ ,ολα καλα....εχθες στον φακελο που ειχα τις φωτο προσθεσα και αλλες και κανω συνχρονισμο με το ιτυνες και οχι μονο δεν μου εβαλε τις καινουργιες φωτογραφιες αλλα μου εσβησε και το αλμπουμ ολο. Σημειωση (δεν ξερω αν εχει καμια σχεση) εχω 4.0.1 και εκανα και jailbreakme. Εκανα τα παντα ,δημιουργησα καινουργιο φακελο ,εκανα συνχρονισμο μεσω iphoto ..τιποτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Καλημερα σε ολους , Εχω φερει απο αγγλια το 4 εδω και 3 εβδομαδες ,εχω ενα προβληματακι, εβαλα μεσω itunes φωτογραφιες ,δημιουργησα και αλμπουμ ,ολα καλα....εχθες στον φακελο που ειχα τις φωτο προσθεσα και αλλες και κανω συνχρονισμο με το ιτυνες και οχι μονο δεν μου εβαλε τις καινουργιες φωτογραφιες αλλα μου εσβησε και το αλμπουμ ολο. Σημειωση (δεν ξερω αν εχει καμια σχεση) εχω 4.0.1 και εκανα και jailbreakme. Εκανα τα παντα ,δημιουργησα καινουργιο φακελο ,εκανα συνχρονισμο μεσω iphoto ..τιποτα.... Καλησπέρα φίλε. Ρίξε μια ματιά στον οδηγό: Συγχρονισμός Φωτογραφιών και Videos από το Itunes στο Iphone Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Καλημέρα. Έχεις περάσει σωστά τις ρυθμίσεις για τα mms? Θα τις βρεις στο Settings > General > Network > Cellurar Data Network. οι ρυθμισεις ειναι οκ συμφωνα με το λινκ που δωσατε παραπανω... δυστυχως ομως δε στελνει... οχι οτι με νοιαζει και πολυ αλλα το γιατι...με τρωει. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferrarakias Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 παιδια sosssssssssssss πραγματικα βοηθεια!!!!! εκανα restore to iphone 3gs λογικα μπηκε ι τελευταια 4.0.2 εκδοση!!! το ανοιγω το iphone μου λεει να βαλω σιμ για να ενεργοποιησω το κινητο!!! την βαζω και μου λεει στο itunes invalid sim!!!! τι πρέπει να κανω για να ανοιξει τι τηλεφωνο και να περνω τηλεφωνο μηνυματα να το χειριζομαι τουλαχιστον με την sim μου??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Μήπως το είχες πάρει από Αμερική ή κάπου αλλού που είναι κλειδωμένο; Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godiva Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Απορία: Πώς μπορώ να μεταφέρω φωτογραφίες από το φάκελλο "Άλμπουμ κάμερας" στο φάκελλο "Βιβλιοθήκη"; (όσα wallpapers κατέβασα από το app Wallpaper HD μπήκαν αυτόματα στο άλμπουμ της κάμερας) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Απορία: Πώς μπορώ να μεταφέρω φωτογραφίες από το φάκελλο "Άλμπουμ κάμερας" στο φάκελλο "Βιβλιοθήκη"; (όσα wallpapers κατέβασα από το app Wallpaper HD μπήκαν αυτόματα στο άλμπουμ της κάμερας) Καλημέρα, καλό μήνα. Δεν μπορείς να τις μεταφέρεις μέσα από το iPhone. Θα πρέπει να συνδέσεις το κινητό με τον υπολογιστή, μόλις το αναγνωρίσει, θα πας στο εικονίδιο "ο υπολογιστής μου" και εκεί θα βρεις το κινητό σου ως εξωτερική συσκευή. Θα πάρεις από εκεί τις φωτογραφίες (με αποκοπή ή με "σύρσιμο" στην επιφάνεια εργασίας σου) και θα της μεταφέρεις στον φάκελο που έχεις και τις υπόλοιπες φωτογραφίες που έχεις περάσει με το iTunes. Π.χ. εγώ έχω έναν φάκελο στην επιφάνεια εργασίας "wallpapers" και ότι εικόνα θέλω την περνάω σε εκείνο τον φάκελο και μετά το συγχρονίζω με το iTunes. Υ.Γ. Ελπίζω να είναι κατανοητά όπως τα έγραψα και να μην σε μπέρδεψα πιο πολύ :O Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raiden5 Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Αύριο περιμένω να μου έρθει το iphone είμαι καινούργιος στο κλαμπ κ θα ήθελα να μου λύσετε μια απορία, το προηγούμενο κινητό μου ειναι το samsung omnia hd, τι πρέπει να κάνω για να μεταφέρω της επαφές μου στο iphone κ να μην κάθομαι να της γράφω μια μια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godiva Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Καλημέρα, καλό μήνα. Δεν μπορείς να τις μεταφέρεις μέσα από το iPhone. Θα πρέπει να συνδέσεις το κινητό με τον υπολογιστή, μόλις το αναγνωρίσει, θα πας στο εικονίδιο "ο υπολογιστής μου" και εκεί θα βρεις το κινητό σου ως εξωτερική συσκευή. Θα πάρεις από εκεί τις φωτογραφίες (με αποκοπή ή με "σύρσιμο" στην επιφάνεια εργασίας σου) και θα της μεταφέρεις στον φάκελο που έχεις και τις υπόλοιπες φωτογραφίες που έχεις περάσει με το iTunes. Π.χ. εγώ έχω έναν φάκελο στην επιφάνεια εργασίας "wallpapers" και ότι εικόνα θέλω την περνάω σε εκείνο τον φάκελο και μετά το συγχρονίζω με το iTunes. Υ.Γ. Ελπίζω να είναι κατανοητά όπως τα έγραψα και να μην σε μπέρδεψα πιο πολύ :O Ευχαριστώ πολύ!!!! :):):) Καλημέρα και καλό μήνα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Αύριο περιμένω να μου έρθει το iphone είμαι καινούργιος στο κλαμπ κ θα ήθελα να μου λύσετε μια απορία, το προηγούμενο κινητό μου ειναι το samsung omnia hd, τι πρέπει να κάνω για να μεταφέρω της επαφές μου στο iphone κ να μην κάθομαι να της γράφω μια μια? Θα πρέπει να τις περάσεις από το Samsung στο Microsoft Outlook ή έστω να τις αποθηκεύσεις σε μορφή vcf (και μετά να τις κάνεις εισαγωγή στο Mιcrosoft outlook) και μετά μέσω iTunes θα περαστούν και στο iPhone. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raiden5 Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Θα πρέπει να τις περάσεις από το Samsung στο Microsoft Outlook ή έστω να τις αποθηκεύσεις σε μορφή vcf (και μετά να τις κάνεις εισαγωγή στο Mιcrosoft outlook) και μετά μέσω iTunes θα περαστούν και στο iPhone. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Poet Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Στον υπολογιστή μου χρησιμοποιούμε δύο user accounts: έναν εγώ κι έναν η γυναίκα μου. Επειδή στο δικό της account δεν έχει καθόλου μουσική περασμένη, έκανα εγώ τη δική μου μουσική κοινόχρηστη (όλο το folder) για να μπορεί να χρησιμοποιεί κι εκείνη από το iTunes. Παρατήρησα όμως ότι, ενώ τα apps που έχω ήδη κατεβάσει βρίσκονται σε ένα υπο-folder του folder iTunes της δικής μου μουσικής, στη βιβλιοθήκη της γυναίκας μου στο iTunes με το user account της γυναίκας μου δεν ενημερώνονται τα apps που έχω στο μεταξύ κάνει update από το δικό μου user account. Και όχι μόνον αυτό, αλλά στο folder Μουσική | iTunes της γυναίκας μου δημιουργήθηκε νέο folder με apps, όπου αντιγράφηκαν τα υπάρχοντα τότε apps στο δικό μου αντίστοιχο folder. Ερωτήσεις: 1) Αφού έκανα κοινόχρηστο όλο το folder της μουσικής μου, γιατί δεν λειτουργεί και ως κοινόχρηστο το υπο-folder των apps μου ώστε να μη χρειάζεται η γυναίκα μου να ενημερώνει και τα δικά της apps για updates, ενώ στο μεταξύ τα έχω ενημερώσει εγώ; 2) Υπάρχει τρόπος να ενημερώνεται αυτόματα ΟΛΟ το library της γυναίκας μου στο iTunes με ό,τι είδους αλλαγές κάνω εγώ (π.χ. σε νέα apps, νέες προσθήκες μουσικής κ.λπ) στο δικό μου library (αφού είναι κοινόχρηστο); Παράθεση Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knobious89 Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Παιδιά αυτό το iTunes θα με τρελάνει. Έχω από τη πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του το 4άρι με 4.0.1 jailbroken και δεν μπορεί με τίποτα, για κανένα λόγο να κάνει sync, back up kai restore. Με αποτέλεσμα να μην μπορώ να περάσω εικόνες, επαφές κτλπ. Μου πετάει συνέχεια το μήνυμα "iTunes could not back up the iPhone "***** iPhone" because an unknown error occumed (-20)". Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να το διορθώσω ; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts