CASH Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Πως γινεται να περασω ipa μεσω ssh στο iphone? Δεν θελω να το συγχονισω μεσω itunes γιατι εχω 200 παιχνιδια και κα8ε φορα για να περασω ενα καινουριο συγχρονιζεται και τα περναει ολα ξανα απο την αρχη + το καινουριο. Οποτε θελω να μου πει καποιος σε ποιον φακελο το ριχνω ετσι ωστε να τα βαζω ενα - ενα γρηγορα. Ερωτηση ποιο προγραμμα πρεπει να κατεβασω για να βαζω .ipa? Ειναι κατι απο το Cydia ?????????????? Παράθεση Ο εξυπνος ανθρωπος παραδεχεται παντα το λαθος του, ο πονηρος βρισκει δικαιολογιες αλλα ο βλακας παντα επιμενει!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Καμμιά ιδέα παιδιά... Ξαφνικά σήμερα που χρειάστηκα τους navigator στο iphone και οι 2 που έχω κολλάν στην αναζήτηση δορυφόρου μάλλον δεν μπορουν να τους βρουν ή δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί το GPS Και να φανταστήτε πριν από μέρες είχα πλοήγηση και με συννεφιά Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος που γνωρίζει σχετικά ευχαρίστως...... Τι σχέση έχει η συννεφιά?? Έχεις τ location service στο ΟΝ ? Μέσα στο σπίτι πάντως δεν βρίσκει εύκολα.. Πήγαινε έξω σε ένα ανοιχτό σημείο. Αυτό ισχύει για όλα τα GPS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athan1001 Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Τι σχέση έχει η συννεφιά?? Έχεις τ location service στο ΟΝ ? Μέσα στο σπίτι πάντως δεν βρίσκει εύκολα.. Πήγαινε έξω σε ένα ανοιχτό σημείο. Αυτό ισχύει για όλα τα GPS Αν εννοείς σαν location service το Υπηρεσίες τοποθεσίας ναι είναι στο on Το ξέρω ότι μέσα στα σπίτια δεν βρίσκει Οταν το δούλευα το πρωί ήμουν μέσα και έξω από το αμάξι Εχω 2 navigator εγκατεστημένους από τους γνωστούς και δυο δεν εντοπίζουν θέση Είναι κρίμα να πάω πάλι σε restore και jailbreak στην 3.1.2??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Tελικά για εσάς που το κάνετε jb όλο προβλήματα δημιουργούνται.. Πόσες φορές έχετε κάνει restore... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Η 1.4.0 είναι η τελευταία έκδοση του Navigon. Την σωστή έκδοση έχει ο φίλος. Να ρωτήσω κάτι άλλο: Το logo της Γουίντ πώς εμφανίζεται στο iphone; Πώς λέγεται η εφαρμογή και πώς ενεργοποιείται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 ...Το logo της Γουίντ πώς εμφανίζεται στο iphone; Πώς λέγεται η εφαρμογή και πώς ενεργοποιείται; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=222298&highlight=carrier :ninja: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Tελικά για εσάς που το κάνετε jb όλο προβλήματα δημιουργούνται.. Πόσες φορές έχετε κάνει restore... Εγώ φίλε μου, από τις αρχές Οκτωβρίου που έχω το τηλέφωνο, jailbroken στην 3.1.2 από blackra1n, δεν έχω κάνει ούτε ένα restart, και το τηλέφωνο δεν έχει φάει κανένα απολύτως κόλλημα (ή κώλυμα αν θέλεις:)) σε καμία του λειτουργία. Και έχω βάλει και ύστερα βγάλει (αφού δοκίμασα) πολλές εφαρμογές, τόσο από το AppStore, όσο και από το Cydia. Και πολλά, μα πολλά θέματα. Βέβαια καταλήγω πάντα στα ίδια, αλλά η δοκιμή πρέπει να γίνει;). Να ρωτήσω κάτι άλλο: Το logo της Γουίντ πώς εμφανίζεται στο iphone; Πώς λέγεται η εφαρμογή και πώς ενεργοποιείται; Νομίζω ότι στην 3.1.2 δημιουργεί ορισμένα προβλήματα και δεν "τρέχει" σωστά. Με κάθε επιφύλαξη στο λέω αυτό, αλλά κάτι τέτοιο έχει πάρει το μάτι μου...:shifty: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athan1001 Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Μηπως γνωρίζει κανεις από που θα κατεβάσουμε το app iFrappe γιατί το Αpp store δεν το δίνει πλέον αν και το αγοράσαμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 (edited) Καλησπέρα! έχω μια απορία και δεν ξέρω που να ρωτήσω, έχω VPN και θέλω ένα πρόγραμμα SIP client αλλά να μπορεί να παίξει μέσω 3G/GPRS γιατί όσα βρήκα παίζουν μόνο με wifi! σαν το iSip που έχω, έχω τηλεφωνικό κέντρο trixbox και θέλω να συνδέομαι εκεί. Ξέρει κανείς κανένα να μην δοκιμάζω ότι υπάρχει ? επίσης ακόμα και να βρω δεν έχω καταφέρει ακόμα να συνδεθώ με το VPN μου! μέσω wifi δεν έχω πρόβλημα, από 3G/GPRS τζίφος! μήπως τα κόβει η εταιρία αυτά ή είναι θέμα ip? γιατί οι ip που παίρνει μέσω cosmote δεν έχει σχέση με αυτές που δίνω εγώ ανοίκουν σε άλλο class με άλλη netmask. Edited January 10, 2010 by Nikifoross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Μηπως γνωρίζει κανεις από που θα κατεβάσουμε το app iFrappe γιατί το Αpp store δεν το δίνει πλέον αν και το αγοράσαμε Στείλε e-mail στο dr_tsapatsaris@hotmail.com και ρώτα αν μπορούν να στο στείλουν (πρέπει να το έχεις jb όμως για να το περάσεις) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis009 Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Tελικά για εσάς που το κάνετε jb όλο προβλήματα δημιουργούνται.. Πόσες φορές έχετε κάνει restore... Απο 16 Αυγουστου....0 φορες. Τους τελευταιους μηνες εχω κανει j/b και σε 4 με την νεα Bootrom και δεν εξηγησα σε κανεναν τους τι να κανουν σε περιπτωση restart.......αφου δεν με εχουν παρει τηλεφωνο μεχρι τωρα ολα πανε καλα. Αντε και να χρειαστεις restore, σιγα τα αυγα, σε 40 λεπτα εισαι σαν καινουργιος:D(restore+j/b+cydia apps+itunes sync) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athan1001 Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Απο τον Αύγουστο που πήρα το Iphone χθες είχα το πρώτο κόλλημα και σήμερα είναι σαν καινούργιο Μόνο που για να το ξεκολλήσω Δηλ να ενεργοποιηθεί το GPS έπρεπε να του κάνω restore σε νέο pc και χωρίς προηγούμενη εγκατάσταση του itunes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoopsn95 Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Καλησπερα προσπαθω εδω και πολυ ωρα να βαλω το installous και δεν δουλευει υπαρχη μηπως κατι παρομοιο ? και πως μπορω να το βαλω ? Ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 install0us Δοκιμάσε αυτό. Είναι πολύ καλύτερο από το installous...;) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniskyr Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 όταν συνδεεται το τηλεφωνο με gprs χρεώνομαι χωρίς να το ξέρω? υπάρχει δυνατότητα να το απενεργοποιήσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Εφόσον δεν κατεβάζει κάποια εφαρμογή κάτι, δεν χρεώνεσαι. Αλλά μπορείς να κάνεις αυτό που γράφω παραπάνω. Να πας να αλλάξεις κάτι στις ρυθμίσεις που συνδέεται το τηλέφωνο με το Internet και απλά να κόβονται τα πάντα. Για να μπεις μετά, θα πρέπει να το επαναφέρεις. Θεωρητικά θα κοπούν όλα. Αλλά δεν το έχω δοκιμάσει. Δεν χάνεις τίποτα εφόσον δεν θέλεις να έχεις πρόσβαση στο internet;) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoopsn95 Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 install0us Δοκιμάσε αυτό. Είναι πολύ καλύτερο από το installous...;) Σε ευχαριστω για την βοηθεια αλλα οταν βαζω το λινκ μου βγαζει Please change url to secretss.net/install0us... ξερεις τι φταει ? Ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospilot1 Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 εδω μπορειτε να βρειτε πολλα url να βαλετε... http://install0us.com/index.php?/topic/203-unofficial-install0us-homepages-a-collection-of/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 ποια η διαφορα του installous απο το install0us;:worry: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Παιδιά τα φώτα σας.. ειμαι στην Ασία και πήρα το iPhone για να διαβάζω τα email. Επείδη όμως η Vodafone μας ψιλο-γδέρνει με το data roaming, αγόρασα απο εδώ μια prepaid SIM card η οποία έχει και data service. Έλα όμως που το iPhone δεν κατεβάζει με ΤΙΠΟΤΑ data.. Κλήσεις/SMS κτλ παίζουν μια χαρά, αλλά απο data τίποτα. Μήπως ειναι κλειδωμένο για να μην παίζει data απο ξένες SIM cards? Ειδικά οταν το έκανα συγχρονισμό στο iTunes μου πέταξε μηνυμα ότι ειμαι σε άλλο πάροχο και πρέπει να κάνει update τα service settings στο iPhone. Εε.. απο τότε δεν με αφήνει να πειράξω καν APN. Όταν βάζω την ελληνική SIM card μου παίζει το data.. Τι να κάνω? Θέλει να το γαργαλήσω με Μαυροβροχή? Επειδή δεν ξέρω πως γίνεται αυτό, αξίζει να το παλέψω ή να το δώσω εδώ σε κανα μαγαζί να μου το "πειράξουν".. Ειναι ασφαλείς? Αμα πάθει κάτι θα είναι ΟΚ απο εγγύηση. ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Βρε πιαδια μια βοηθεια. 1η φορα μου συμβαινει. Εβγαλα το κινητο βιαστικα απο την τσαντα μου, και ισως κατα λαθοςπ πατησα κατι; δεν ξερω, και οταν χτυπα το κινητο δεν ακουγεται τιποτα, παρα μονο δονηση. Μπηκα μεσα στα settings->sounds & οι επιλογες που εχω ειναι Vibrate (SILENT): ON RING: Vibrate (OFF) Η ενταση σχεδον στο 90% Ringtone (αυτο που ειχα επιλεξει ηδη) Τι αλλο να τσεκαρω για να δω τι μπορει να φταιει; Το εκλεισα & το ανοιξα παλι το κινητο αλλα τιποτα. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Βρε πιαδια μια βοηθεια. 1η φορα μου συμβαινει. Εβγαλα το κινητο βιαστικα απο την τσαντα μου, και ισως κατα λαθοςπ πατησα κατι; δεν ξερω, και οταν χτυπα το κινητο δεν ακουγεται τιποτα, παρα μονο δονηση. Μπηκα μεσα στα settings->sounds & οι επιλογες που εχω ειναι Vibrate (SILENT): ON RING: Vibrate (OFF) Η ενταση σχεδον στο 90% Ringtone (αυτο που ειχα επιλεξει ηδη) Τι αλλο να τσεκαρω για να δω τι μπορει να φταιει; Το εκλεισα & το ανοιξα παλι το κινητο αλλα τιποτα. Στο πλάι αριστερά έχει ένα κουμπάκι. Ανέβασέ το προς τα πάνω. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Πωπω τι χαζος.. :) Σ' ευχαριστω πολυ minovg. Καλα ειπα εγω οτι κατι πρεπει να πατηθηκε καθως το εβγαζα απο την τσαντα. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Υπάρχει η δυνατότητα σε μη JB συσκευή να μπορώ να ρυθμίσω το Download μέσω 3G έτσι ώστε να μου επιτρέπει να κατεβάζω εφαρμογή πάνω από 10mb; :confused: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Υπάρχει η δυνατότητα σε μη JB συσκευή να μπορώ να ρυθμίσω το Download μέσω 3G έτσι ώστε να μου επιτρέπει να κατεβάζω εφαρμογή πάνω από 10mb; :confused: Νop... Και εδώ είναι μονόδρομος το jb.. Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts