kkalog Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Χαιρετε! Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα και χρειαζομαι την πολύτιμη βοηθεια σας! Ζητω βεβαια συγνωμη εκ των προτερων αν εχει απαντηθει ξανα,αλλα δεν μπορω να ψαξω και τις 63 περιπου σελιδες του thread! Εργαζομαι στο Ελ.Βενιζελος και υπαρχουν πολλες στιγμες που λογω του ποστου που εργαζομαι εχω χρονο ωστε να μπορω να σερφαρω λιγο στο internet! Το προβλημα ξεκιναει οταν το iphone επιχειρει να συνδεθει με το wifi του αεροδρομιου! Κατα την συνδεση μου,στην οθονη του safari μου λεει να κατεβασω τον flash player-κατι το οποιο δεν μπορω να κανω βεβαια-οποτε παταω την επιλογη HTLM του site και ετσι με βγαζει στην σελιδα του Βενιζελος χωρις ομως να μπορω να πατησω το οτιδηποτε και ετσι να μην μπορω να συνδεθω τελικα στο internet ασχετως αν μπορω να δω την σελιδα του Βενιζελος σε HTLM μορφη ομως.Σε ερωτηση μου σε ενα υπαλληλο πληροφοριων δεν ηξερε να μου απαντησει τιποτα! Μπορειτε να με βοηθησετε; Νομίζω ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Έχω παιδευτεί και εγώ πολύ όταν περνάω από το αεροδρόμιο χωρίς λύση και το πρόβλημα πιστεύω ότι είναι πως η σελίδα πρόσβασης όπως λες είναι φτιαγμένη σε flash οπότε το τηλέφωνο δεν μπορεί να την προβάλει καθόλου. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giangos Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Thanks kkalog! :-) Υπαρχει περιπτωση καποια στιγμη να βγει εκδοση του flash player στο iphone ή στο επομενο μοντελο θα συμβει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Πφφ...Ολοκληρη επιστημη..Με βλεπω να μενω με τα N series μου...:O Και πολύ καλά θα κάνεις!!!:p Thanks kkalog! :-) Υπαρχει περιπτωση καποια στιγμη να βγει εκδοση του flash player στο iphone ή στο επομενο μοντελο θα συμβει; Οχι και δεν νομίζω ότι έχουν σκοπό το να κάνουν, τουλάχιστον επίσημα... Αν υπήρχε μία περίπτωση θα είχε γίνει ήδη! Διάλεξε ένα πακέτο με ιντερνετ δεδομένα και ξεμπέρδευε, εξάλλου και στο ΕΛ Β θέλει να αγοράσεις κάρτα για να μπεις.. Όσες φορές έχω βρεθεί εκεί έχει το απόλυτο σήμα, και το σερφάρισμα πάει σφαίρα!!! Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_ski Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 Το κυκλάκι δίπλα στο σήμα είναι το GPRS. Γιατί να το απενεργοιποιήσεις τελείως? Αν πας στις ρυθμίσεις, στο Γενικά και μετά στο Χρήση αν δν κάνω λάθος , σου λέει και πόσα mb έστειλες και έλαβες.... δηλαδή μπορείς να ελέγχεις με αυτόν τον τρόπο τη δραστηριότητά σου στο mobile internet.. Και εγώ αυτόν το φόβο είχα. Τι θα βγει αν κλείσει το 3G? οικονομια μπαταριασ Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 Τα έτοιμα περασμένα ringtones που έχουμε αποθηκευμένα στον υπολογιστή πώς στο καλό τα περνάμε στο iphone για να τα «βλέπει» μετά στην αντιστοίχηση ήχου για τις επαφές μας; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 Τα έτοιμα περασμένα ringtones που έχουμε αποθηκευμένα στον υπολογιστή πώς στο καλό τα περνάμε στο iphone για να τα «βλέπει» μετά στην αντιστοίχηση ήχου για τις επαφές μας; :confused: Εννοείς πως γίνεται αυτό ή κάτι άλλο; :rolleyes: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 Εννοείς πως γίνεται αυτό ή κάτι άλλο; :rolleyes: Για να είναι ορατά εκεί τα ringtones πώς τα μεταφέρουμε εκεί απο τον υπολογιστή μας εννοώ. :confused: Μέσω itunes και συγχρονισμού δεν μεταφέρονται ringtones αλλά μόνο τραγούδια που φαίνονται στην library. Τι μπέρδεμα είναι αυτό ρε παιδιά; Γιατί να μην επιτρέπεται άμεση μεταφορά μέσω bluetooth πχ; Γιατί να μην μπορώ να στείλω ήχο κλήσης από άλλο (μη iphone) τηλέφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diavolakos Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 Καλησπέρα σας και ελπίζω να γράφω στο σωστό θέμα. Εδώ και 4 μέρες έχω αποκτήσει ένα iphone 3Gs 16 GB. Προσπαθώ να το συνδέσω με το Samsung WEP300 (Headset) αλλά το iphone δεν το βλέπει.Επειδή κάπου στο web διάβασα πως ένας τύπος το είχε συνδέσει με το WEP200 σκέφτηκα πως λογικά θα παίξει και με το δικό μου. Πρέπει να βάλω το Jailbreak για να δει το bt? ευχαριστώ εκ των προτέρων :) Παράθεση Καλύτερα να μετανοιώσεις για κάτι που έκανες παρά για κάτι που δεν έκανες και να βασανίζεσαι μια ζωή τί θα γινόταν αν το έκανες. ΙΤ Rulez Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 Για να είναι ορατά εκεί τα ringtones πώς τα μεταφέρουμε εκεί απο τον υπολογιστή μας εννοώ. :confused: Μέσω itunes και συγχρονισμού δεν μεταφέρονται ringtones αλλά μόνο τραγούδια που φαίνονται στην library. Τι μπέρδεμα είναι αυτό ρε παιδιά; Γιατί να μην επιτρέπεται άμεση μεταφορά μέσω bluetooth πχ; Γιατί να μην μπορώ να στείλω ήχο κλήσης από άλλο (μη iphone) τηλέφωνο; Κάτι γίνεται με τα Ringtones σου και λογικά η λύση σου βρίσκεται εδώ :) Καλησπέρα σας και ελπίζω να γράφω στο σωστό θέμα. Εδώ και 4 μέρες έχω αποκτήσει ένα iphone 3Gs 16 GB. Προσπαθώ να το συνδέσω με το Samsung WEP300 (Headset) αλλά το iphone δεν το βλέπει.Επειδή κάπου στο web διάβασα πως ένας τύπος το είχε συνδέσει με το WEP200 σκέφτηκα πως λογικά θα παίξει και με το δικό μου. Πρέπει να βάλω το Jailbreak για να δει το bt? ευχαριστώ εκ των προτέρων :) Λογικό γιατί το Ακουστικό Bluetooth WEP300 δεν υποστηρίζει Bluetooth 2.x + EDR όπως το Ακουστικό Bluetooth WEP250 (+200) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diavolakos Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 Λογικό γιατί το Ακουστικό Bluetooth WEP300 δεν υποστηρίζει Bluetooth 2.x + EDR όπως το Ακουστικό Bluetooth WEP250 (+200) Μια χαρά! Οπότε πάμε για νέο headset? Παράθεση Καλύτερα να μετανοιώσεις για κάτι που έκανες παρά για κάτι που δεν έκανες και να βασανίζεσαι μια ζωή τί θα γινόταν αν το έκανες. ΙΤ Rulez Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 Κάτι γίνεται με τα Ringtones σου και λογικά η λύση σου βρίσκεται εδώ :) Λογικό γιατί το Ακουστικό Bluetooth WEP300 δεν υποστηρίζει Bluetooth 2.x + EDR όπως το Ακουστικό Bluetooth WEP250 (+200) Τα διάβασα όλα αυτά. Η λύση είναι κάπου ενδιάμεσα. Στην εφαρμογή MyTones. Εγώ αναφερόμουν στην μεταφορά των ήδη υπαρχόντων ringtones που είχα πχ. στο Κ800 μου. Ολόκληρος γολγοθάς για να τα βάλω στο iphone... - μεταφορά στον υπολογιστή - μεταφορά στην μουσική library του iphones μέσω itunes - χρήση του MyTones applications που κόβει και δημιουργεί ringtones - και εκεί απλά επιλέγεις αρχή και τέλος όλο το ήδη δημιουργημένο ringtone. Τότε και μόνο τότε βρίσκεις τα ringtones προς επιλογή στην αντιστοίχηση ήχου. Δηλαδή αν θέλουμε νόμιμα να φτιάξουμε ένα ringtone κατά την Apple, πρέπει είτε να το αγοράσουμε έτοιμο από το Αppstore είτε δεν ξέρω κι εγώ τι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 Μια χαρά! Οπότε πάμε για νέο headset? Είναι λίγο παράλογο που σαν νεότερο μοντέλο δεν υποστηρίζει μια λειτουργία παραπάνω αλλά...είναι η αλήθεια :wacko: Εγώ θα σου πρότεινα πάντως να πας σε κάτι από iTech έχω πάρει σχεδόν πολλά χωρίς προβλήματα (εκτός από ένα που έτυχε να έχει βλάβη) :p Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diavolakos Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 Μια χαρά! Οπότε πάμε για νέο headset? Είναι λίγο παράλογο που σαν νεότερο μοντέλο υποστηρίζει μια λειτουργία παραπάνω αλλά...είναι η αλήθεια :wacko: Εγώ θα σου πρότεινα πάντως να πας σε κάτι από iTech έχω πάρει σχεδόν πολλά χωρίς προβλήματα (εκτός από ένα που έτυχε να έχει βλάβη) :p Κρίμα γιατί το WEP300 ήταν πολύ εύχρηστο.Σε ευχαριστώ πολύ kormos!Αν και μου έκανες τν καρδιά αγκινάρα:lol::lol::lol: Παράθεση Καλύτερα να μετανοιώσεις για κάτι που έκανες παρά για κάτι που δεν έκανες και να βασανίζεσαι μια ζωή τί θα γινόταν αν το έκανες. ΙΤ Rulez Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 Δηλαδή αν θέλουμε νόμιμα να φτιάξουμε ένα ringtone κατά την Apple, πρέπει είτε να το αγοράσουμε έτοιμο από το Αppstore είτε δεν ξέρω κι εγώ τι... http://www.audiko.net μια από διάφορες λύσεις. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis009 Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Δηλαδή αν θέλουμε νόμιμα να φτιάξουμε ένα ringtone κατά την Apple, πρέπει είτε να το αγοράσουμε έτοιμο από το Αppstore είτε δεν ξέρω κι εγώ τι... Στα γρηγορα......πες οτι εχεις το LALA.mp3 (30 εως 40 δευτ.) το ριχνεις στο Music του itunes, δεξι κλικ επανω του "CREATE ACC VERSION", βρισκεις στον σκληρο σου(δεξι κλικ-SHOW IN WINDOWS EXPLORER) το αρχειο που δημιουργηθηκε LALA.m4a και το μετονομαζεις σε LALA.m4r,το ριχνεις στο Ringtones του itunes(ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟσυμπληρωνεις εκτος απο το ονομα τα πεδια Artist,Album)κανεις Sync με το τηλεφωνο σου και εισαι ετοιμος. Αν δεν σου εμφανιζεται το Ringtones στο itunes, πας Edit,Preferences στο πρωτο tab και απλα τσεκαρεις το Ringtones Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Τα διάβασα όλα αυτά. Η λύση είναι κάπου ενδιάμεσα. Στην εφαρμογή MyTones. Εγώ αναφερόμουν στην μεταφορά των ήδη υπαρχόντων ringtones που είχα πχ. στο Κ800 μου. Ολόκληρος γολγοθάς για να τα βάλω στο iphone... - μεταφορά στον υπολογιστή - μεταφορά στην μουσική library του iphones μέσω itunes - χρήση του MyTones applications που κόβει και δημιουργεί ringtones - και εκεί απλά επιλέγεις αρχή και τέλος όλο το ήδη δημιουργημένο ringtone. Τότε και μόνο τότε βρίσκεις τα ringtones προς επιλογή στην αντιστοίχηση ήχου. Δηλαδή αν θέλουμε νόμιμα να φτιάξουμε ένα ringtone κατά την Apple, πρέπει είτε να το αγοράσουμε έτοιμο από το Αppstore είτε δεν ξέρω κι εγώ τι... Δυστυχώς αλλά και εγώ που προσπάθησα να περάσω από το w910i δεν τα κατάφερα και αναγκάστηκα να ακολουθήσω τους δρόμους που σου έδειξα :rolleyes: Στα γρηγορα......πες οτι εχεις το LALA.mp3 (30 εως 40 δευτ.) το ριχνεις στο Music του itunes, δεξι κλικ επανω του "CREATE ACC VERSION", βρισκεις στον σκληρο σου(δεξι κλικ-SHOW IN WINDOWS EXPLORER) το αρχειο που δημιουργηθηκε LALA.m4a και το μετονομαζεις σε LALA.m4r,το ριχνεις στο Ringtones του itunes(ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟσυμπληρωνεις εκτος απο το ονομα τα πεδια Artist,Album)κανεις Sync με το τηλεφωνο σου και εισαι ετοιμος. Αν δεν σου εμφανιζεται το Ringtones στο itunes, πας Edit,Preferences στο πρωτο tab και απλα τσεκαρεις το Ringtones Καλημέρα :) Αυτά έχουν ήδη αναφερθεί εδώ , αλλά ζητάει άλλο τρόπο ;) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Μάλιστα. Τώρα κάτι ψιλοκαταλαβαίνω. Για να «δει» τα ringtones η library του itunes πρέπει να είναι σε μορφή m4r και όχι σε μορφή .mp3. Και γενικά ringtones για iphone = μορφή m4r. Σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Πως γινεται να ξεκλειδωθει το τηλεφωνο καθε φορα που αλλαζω καρτα σιμ?? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkF Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Πως γινεται να ξεκλειδωθει το τηλεφωνο καθε φορα που αλλαζω καρτα σιμ?? για κανε το πιο κατανοητο αυτο που ρωτας Παράθεση Κινητό Τηλέφωνο το Τερματικό του Μέλλοντος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 πριν απο λιγο ειχα ενα iphone βαζω την σιμ μεσα μου λεει οτι δεν την αναγνωριζει. και παιρνω τηλ το παιδι απ τον γερμανο μου λεει θα το συνδεσει με itunes για να την αναγνωρισει. ειναι το 3g. τι κολπο ειναι αυτο? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Μάλιστα. Τώρα κάτι ψιλοκαταλαβαίνω. Για να «δει» τα ringtones η library του itunes πρέπει να είναι σε μορφή m4r και όχι σε μορφή .mp3. Και γενικά ringtones για iphone = μορφή m4r. Σωστά; Μπαίνεις σιγά σιγά στο κλίμα της Apple :p , μπορεί να έχει κάποιες "παραξενιές" αλλά αν αρχίζεις να βαδίζεις στον δρόμο της θα δεις ότι όλα θα σου φαίνονται πολύ απλά ;) Πως γινεται να ξεκλειδωθει το τηλεφωνο καθε φορα που αλλαζω καρτα σιμ?? :worry: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 πριν απο λιγο ειχα ενα iphone βαζω την σιμ μεσα μου λεει οτι δεν την αναγνωριζει. και παιρνω τηλ το παιδι απ τον γερμανο μου λεει θα το συνδεσει με itunes για να την αναγνωρισει. ειναι το 3g. τι κολπο ειναι αυτο? Δεν είναι κόλπο απλά έτσι ενεργοποιείται το iPhone :) αρκετά καλή ασφάλεια θα έλεγα ;) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Υπάρχει κάποια εφαρμογή παιδιά που να μπορείς να βγάλεις φωτογραφία αυτό που βλέπεις εκείνη τη στιγμή στο iphone; Κάτι σαν printscreen δηλαδή, screenshot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Υπάρχει κάποια εφαρμογή παιδιά που να μπορείς να βγάλεις φωτογραφία αυτό που βλέπεις εκείνη τη στιγμή στο iphone; Κάτι σαν printscreen δηλαδή, screenshot. Δεν χρειαζεσαι, πατας το Home και ταυτοχρονα το power στιγμιαια, θα δεις οτι η οθονη θα κανει σαν να τραβηξες φωτο. Θα πας στις φωτογραφιες, αλμπουμ κινηου και θα ειναι μεσα η screenshot που τραβηξες. Τοσο απλα !!!! Καλημερα :) Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Δεν χρειαζεσαι, πατας το Home και ταυτοχρονα το power στιγμιαια, θα δεις οτι η οθονη θα κανει σαν να τραβηξες φωτο. Θα πας στις φωτογραφιες, αλμπουμ κινηου και θα ειναι μεσα η screenshot που τραβηξες. Τοσο απλα !!!! Καλημερα :) :up: :up: :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts