kormos Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 έχει γίνει απο το itunes update carrier settings? κανονικά θα έπρεπε να βλέπεις κάτι τέτοιο: http://img688.imageshack.us/img688/4373/img0111.th.png Θα ήθελα κάτι εντελώς πληροφοριακά μιας και παρακολουθώντας το θέμα είδα ότι εμένα δεν εμφανίζει την Αναφορά Παράδοσης και Άμεση Ειδοποίηση , χρειάζεται να κάνω κάποιες ρυθμίσεις για να εμφανιστούν ή όχι; , πρέπει να είναι JB + κάποιο εξωτερικό πρόγραμμα που το κάνει; :confused: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 εδω σε θελω...δε θυμάμαι αν μετά το restore πέρασα το προγραμμα για τις αναφορές (iphonedelivery)...θεωρητικά η μαμά apple δε παρέχει αναφορές παράδοσης αλλά...... Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 εδω σε θελω...δε θυμάμαι αν μετά το restore πέρασα το προγραμμα για τις αναφορές (iphonedelivery)...θεωρητικά η μαμά apple δε παρέχει αναφορές παράδοσης αλλά...... Α , ok άρα μιλάμε ότι εμφανίζεται μόνο σε JB συσκευές , σωστά; :worry: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 θεωρητικά ΝΑΙ...αλλά δε θυμάμαι μετά την αναβάθμιση σε 3.1.2 να το πέρασα..οποτε κάποιος που εχει ενα iphone ΧΩΡΙΣ jb θα βοηθουσε να πει αν εχει αναφορες η οχι Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 θεωρητικά ΝΑΙ...αλλά δε θυμάμαι μετά την αναβάθμιση σε 3.1.2 να το πέρασα..οποτε κάποιος που εχει ενα iphone ΧΩΡΙΣ jb θα βοηθουσε να πει αν εχει αναφορες η οχι ok , σ' ευχαριστώ :) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Εγω αν θυμαμαι καλα χθες που ειδα τις ρυθμισεις πριν εξαφανιστουνε, ειχα επιλογη για delivery report, η οποια ομως ηταν μονο για τα mms. Δεν παιρνω κι ορκο ομως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 ναι το πιο πιθανο αυτό ειναι..να αναφέρεται μόνο στα sms.. Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Μόλις τώρα είδα και στης συζύγου μου το 3G ότι ούτε αυτό έχει (το δικό μου είναι 3Gs) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsai Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 εχω το 3Gs με την καινουργια εκδοση bootrom οποτε ακομα δεν μπορω να κανω jailbrake. Οταν το πρωτοπηρα εβρισκε αμεσως ασυρματα δικτυα τωρα αργει χαρακτηριστικα, ακομα και μεσα στο σπιτι μου διπλα απο το modem. οταν με το καλο βρει σημα μετα δεν μου ανοιγει κανια σελιδα ο browser. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 δοκιμασες να δεις μηπως εχει καποιο κολλημα το λογισμικο; να το ξαναπεράσεις; Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 εχω το 3Gs με την καινουργια εκδοση bootrom οποτε ακομα δεν μπορω να κανω jailbrake. Οταν το πρωτοπηρα εβρισκε αμεσως ασυρματα δικτυα τωρα αργει χαρακτηριστικα, ακομα και μεσα στο σπιτι μου διπλα απο το modem. οταν με το καλο βρει σημα μετα δεν μου ανοιγει κανια σελιδα ο browser. Δοκίμασε το εξής πήγαινε Ρυθμίσεις > Επαναφορά > Ρυθμίσεις δικτύου και δοκίμασε ξανά. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Hello ... σαν καινούργιος και γω , να κάνω την χαζή ερώτηση της ημέρας ... :p, πήρα το 3gs σήμερα και ψάχνω την ρύθμιση που δείχνει την μπαταρία πάνω δεξιά με % και όχι σχηματικά μόνο ! Θυμάμαι παλιά που κοίταζα το iphone του αδερφού μου την έδειχνε αναλυτικά ! Έχω κοιτάξει ΟΛΕΣ τις ρυθμίσεις , αλλά τίποτα! (έχω την τελευταία έκδοση) Είμαι σίγουρος ότι είναι μπροστά μου η ρύθμιση , αλλά δεν την βλέπω ... :p Thanks!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 λοιπόν, πας ρυθμίσεις-γενικά-χρήση και ειναι πανω πανω Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 λοιπόν, πας ρυθμίσεις-γενικά-χρήση και ειναι πανω πανω Μπράβο ρε συ Virginia ... τι στραβωμάρα έχω ρε συ! :hypno: Μιλάμε πόνεσε το κεφάλι μου να ψάχνω! Ίσως βέβαια φταίει και το κρασί που τσάκισα πριν ..!!!:shifty: THANKS!!!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 καλημερα σε ολους.ισως εχει απαντηθει αλλα εχω "καταφερε騴και εχω συγχρονισει το κινητο μου με 5 υπολογιστες δηλαδη εξαντλησα το περιθωριο λογω συχνων φορματ στον υπολογιστη κτλ.τι λυση υπαρχει?αν θελησω πχ να το πουλησω ο αλλος που θα το παρει δεν θα μπορει να το συγχρονισει με itunes?προκαταβολικα ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 καλημερα σε ολους.ισως εχει απαντηθει αλλα εχω "καταφερε騴και εχω συγχρονισει το κινητο μου με 5 υπολογιστες δηλαδη εξαντλησα το περιθωριο λογω συχνων φορματ στον υπολογιστη κτλ.τι λυση υπαρχει?αν θελησω πχ να το πουλησω ο αλλος που θα το παρει δεν θα μπορει να το συγχρονισει με itunes?προκαταβολικα ευχαριστω Μπορείς να κάνει de-authorise all μου φαίνεται από το iTunes για να μηδενίσεις τον μετρητή αλλά θα πρέπει να ξακάνεις authorise αυτόν που δουλεύεις τώρα. Το authorise έχει να κάνει και με το account σου, αν το πουλήσεις και του κάνεις reset to defaults, ο άλλος που θα το πάρει θα πρέπει να φτιάξει νέο account και δεν θα έχει πρόβλημα. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 καλημερα σε ολους.ισως εχει απαντηθει αλλα εχω "καταφερε騴και εχω συγχρονισει το κινητο μου με 5 υπολογιστες δηλαδη εξαντλησα το περιθωριο λογω συχνων φορματ στον υπολογιστη κτλ.τι λυση υπαρχει?αν θελησω πχ να το πουλησω ο αλλος που θα το παρει δεν θα μπορει να το συγχρονισει με itunes?προκαταβολικα ευχαριστω Καταρχήν αν δεν χρειάζεσαι κάποιους από τους 5 υπολογιστές (καταλαβαίνω από αυτό που γράφεις δεν είναι 5 αλλά χρειάστηκε συνεχόμενα να τους δηλώνεις ως νέα μηχανήματα λόγω των format;) μπορείς να κάνεις deactivate κάποιος από αυτούς με τη σχετική επιλογή του itunes. Ακόμη όμως και αν χρειάζεσαι και τους 5, δίνοντας το τηλέφωνο σε άλλον φαντάζομαι ότι δεν θα του δώσεις και το δικαίωμα να μπαίνει με το δικό σου λογαριασμό στο itunes, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί το όριο των 5 υπολογιστών τίθεται σε επίπεδο του ίδιου λογαριασμού itunes και όχι σε επίπεδο hardware, επομένως ο "αγοραστής" θα πρέπει να κανει τους δικούς του συγχρονισμούς με το δικό του itunes account. Συγγνώμη miky δεν είδα ότι είχες ήδη απαντήσει! Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 σας ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις.παντως ενας ενας δεν γινεται η γιατι ειναι ο ιδιος(λογω φορματ)η εχουν χαλασει.ισως κανω αυτο που μου ειπες de-authorise all.οπως και να ειναι ευχαριστω. Υ.Γ αν το δωσω και παρω το 3gs θα κανω restore του το δινω και θα μπορω να εχω τον ιδιο λογαριασμο στο καινουριο μου ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 σας ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις.παντως ενας ενας δεν γινεται η γιατι ειναι ο ιδιος(λογω φορματ)η εχουν χαλασει.ισως κανω αυτο που μου ειπες de-authorise all.οπως και να ειναι ευχαριστω. Υ.Γ αν το δωσω και παρω το 3gs θα κανω restore του το δινω και θα μπορω να εχω τον ιδιο λογαριασμο στο καινουριο μου ε? Όταν συνδέσεις το νέο θα σε ρωτήσει αν θες να το σετάρεις σαν νέα συσκευή ή να του περάσεις το τελυταίο backup από την προηγούμενη συσκευή. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά από ότι ακούω δουλεύει και ότι είχες στο παλιό περνάει στο καινούριο. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Όταν συνδέσεις το νέο θα σε ρωτήσει αν θες να το σετάρεις σαν νέα συσκευή ή να του περάσεις το τελυταίο backup από την προηγούμενη συσκευή. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά από ότι ακούω δουλεύει και ότι είχες στο παλιό περνάει στο καινούριο. οκ ευχαριστω και παλι να ειστε καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsai Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Δοκίμασε το εξής πήγαινε Ρυθμίσεις > Επαναφορά > Ρυθμίσεις δικτύου και δοκίμασε ξανά. ok thx μαλλον τα κατάφερα Υγ. ξερουμε τιποτα για JB με την καινουργια bootrom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Όταν συνδέσεις το νέο θα σε ρωτήσει αν θες να το σετάρεις σαν νέα συσκευή ή να του περάσεις το τελυταίο backup από την προηγούμενη συσκευή. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά από ότι ακούω δουλεύει και ότι είχες στο παλιό περνάει στο καινούριο. Ακριβώς έτσι γίνεται χωρίς κανένα πρόβλημα (το έχω δοκιμάσει). Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfsal Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 τι συνδεεις με το itunes και ειναι ετοιμο το εχω δοκιμασει εγω εγω με το backup και ειναι οκ...οτι εφαρμογες videos klpστα περναει κατευθειαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Παίδες να ρωτήσω μερικά στα γρήγορα ...:) *Απ' ότι έψαξα, δεν υπάρχει τρόπος να δουλέψει το ξυπνητήρι αν είναι κλειστό το κινητό! Καλύτερη λύση είναι σε flight mode , έτσι? (ομολογώ μου φαίνεται πολύ κουλό αυτό για κινητό τόσο εξελιγμένο) *Έστειλα ένα sms με *# και μου ήρθε αναφορά κανονικά (έχω voda) , δεν χρεώνομαι κάτι παραπάνω έτσι? *το κινητό φορτίζει αν είναι τελείως κλειστό? Πριν που το έκλεισα την ώρα που το έβαλα να φορτίσει , δεν είδα κάποια ένδειξη στην οθόνη! Οπότε και το άνοιξα και ξεκίνησε η φόρτιση κανονικά! Thanks!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Παίδες να ρωτήσω μερικά στα γρήγορα ...:) *Απ' ότι έψαξα, δεν υπάρχει τρόπος να δουλέψει το ξυπνητήρι αν είναι κλειστό το κινητό! Καλύτερη λύση είναι σε flight mode , έτσι? (ομολογώ μου φαίνεται πολύ κουλό αυτό για κινητό τόσο εξελιγμένο) *Έστειλα ένα sms με *# και μου ήρθε αναφορά κανονικά (έχω voda) , δεν χρεώνομαι κάτι παραπάνω έτσι? *το κινητό φορτίζει αν είναι τελείως κλειστό? Πριν που το έκλεισα την ώρα που το έβαλα να φορτίσει , δεν είδα κάποια ένδειξη στην οθόνη! Οπότε και το άνοιξα και ξεκίνησε η φόρτιση κανονικά! Thanks!!! 1 FLIGHT MODE ONLY. 2 OXI καμία χρέωση. 3 NAI και να το κλείσεις φορτίζει. Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts