Athan1001 Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 Παιδιά ΜΙΑ βοήθεια Ψάχνω να βρω στο forum την εγκατάσταση του Open ssh στον PC ξέρετε αυτό που δίνουμε user root και pass dottie και δεν μπορώ να το βρω Κάποιος έμπειρος για κάποιο link Eυχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 Παιδιά ΜΙΑ βοήθεια Ψάχνω να βρω στο forum την εγκατάσταση του Open ssh στον PC ξέρετε αυτό που δίνουμε user root και pass dottie και δεν μπορώ να το βρω Κάποιος έμπειρος για κάποιο link Eυχαριστώ Συνδεθείτε μέσω SSH στη συσκευή (Windows) :cool: Για ότι παραπάνω ρίξε μια ματιά στο Θέμα: Μόλις παρέλαβα το νέο μου iPhone. Και τώρα; , όπως επίσης και στο iPhone Guides :) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 {Hard reset} Πατώντας home και power button ταυτόχρονα για 5sec και μόλις δεις το μήλο άσταααααααα....:p ατσαααααααα:lol: ευχαριστω!!κ τα κανα πανω μου προς στιγμην κ πριν 2 βδομαδες το πηρα απο σερβις :) thanks!!! Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 Επειδη εχω ενα προβλημα στην αναπαραγωγη μουσικης μετα απο κληση λεω να κανω κανενα update μηπως φτιαξει! Μεχρι ποια εκδοση μπορει να γινει jailbreak? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 Ολες οι εκδοσεις μπορουν να χακαριστουν αναλογα με το αν εχεις 3G, 3GS η 2G. Στα 3g και 3gs το jailbreak γινεται με blackra1n αν ειναι ελληνικη η συσκευη ειδαλλως με καποιο custom firmware απο pwnage tool. Ενω στο 2g γινεται μονο με pwnage tool/custom firmware στην 3,1,2 και στην 3,1,1 με redsnow Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelamar Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 To iTunes μου λέει ότι έχω κάνει "authorise" τρεις υπολογιστές, πώς γίνεται να βγάλω τους δύο και να κρατήσω μόνο τον δικό μου; Θα μπορουσε καποιος να απαντησει την παραπανω ερωτηση. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emko Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Θα μπορουσε καποιος να απαντησει την παραπανω ερωτηση. Ευχαριστω. Θα συνδέσεις το τηλέφωνο σε κάθε ένα υπολογιστή που θέλεις να διαγράψεις και θα πατήσεις deauthorize. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Θα συνδέσεις το τηλέφωνο σε κάθε ένα υπολογιστή που θέλεις να διαγράψεις και θα πατήσεις deauthorize. Δεν χρειάζεται σύνδεση του τηλεφώνου, αρκεί η σχετική επιλογή από το itunes για να γίνει de-authorised ο συγκεκριμένος υπολογιστής. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athan1001 Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Μια επιβεβαίωση Δηλαδή πριν πάω να κάνω format στον υπολογιστή μου θα πρέπει να κάνω de-authorised??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Οταν αποθηκευω επαφες στο iphone και μετα κανω sync δεν μου τις περναει στο outlook και μερικες φορες διαγραφει και τις καινουριες απο το iphone και περναει απο το Outlook.Πως μπορω να το αλλαξω αυτο? Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Οταν αποθηκευω επαφες στο iphone και μετα κανω sync δεν μου τις περναει στο outlook και μερικες φορες διαγραφει και τις καινουριες απο το iphone και περναει απο το Outlook.Πως μπορω να το αλλαξω αυτο? Πας, στο itunes, στην καρτελα Devices, Info, κατεβαινεις χαμηλα στο Advanced και στο Replace Information on this iPhone απενεργοποιεις το Contacts και δεν σου αλλαζει τις επαφες σου με αυτες του Outlook, απλα τις ενημερωνει :rolleyes: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Αυτο ισχυει μονο για ενα sync και δεν το εχω πειραξει.Το θεμα ειναι οτι δεν περνιουνται οι επαφες απο το iphone στο pc. Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas_ofi Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 παιδια περασα κατι εφαρμογες με itunes αλλα καποια δεν μου αρεσουν πως τα διαγραφω???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 παιδια περασα κατι εφαρμογες με itunes αλλα καποια δεν μου αρεσουν πως τα διαγραφω???? Κρατάς κάποιο από τα εικονίδια για 4-5 δευτερόλεπτα και όταν αρχίσουν να "τρέμουν" τότε πατάς το "χ" που υπάρχει πάνω αριστερά στο εικονίδιο τους. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas_ofi Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 Κρατάς κάποιο από τα εικονίδια για 4-5 δευτερόλεπτα και όταν αρχίσουν να "τρέμουν" τότε πατάς το "χ" που υπάρχει πάνω αριστερά στο εικονίδιο τους. σε ευχαριστω παααααρα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!! Κατι ακομα οταν διαγραφω κατι μενει η θεση κενη πως τα φτιαχνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corkala Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 Παιδες ΣΟΣ! στο itunes σωζονται οι επαφες του τηλεφωνου αμα κανεις backup? δεν εχω outlook οποτε υπαρχει καποιος τροπος να τις σωσω και να τις περασω σε αλλο iphone??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 σε ευχαριστω παααααρα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!! Κατι ακομα οταν διαγραφω κατι μενει η θεση κενη πως τα φτιαχνω? Πηγαίνεις στην άλλη καρτέλα που υπάρχει στο κινητό σου και κάνοντας ακριβώς το ίδιο (δηλ. να πατήσεις πάνω σε ένα εικονίδιο ώσπου να αρχίσει να τρεμοπαίζει) το σύρεις και το μεταφέρεις στο κενό που θες να "γεμίσεις" Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 μολις το πηρα αλλα εχω μια απορια αφου εβαλα τη σιμ, το εβαλα στην πριζα.εκει ανοιξε μονο του, μου ζητησε πιν κι εδειχνε οτι φορτιζε. τωρα ομως που το εκλεισα, δε δειχνει οτι φορτιζει. μηπως πρεπει να το εχω ανοιχτο?? Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tol7 Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όταν πάω σε ένα free spot μπορώ να συνδεθώ στο ιντερνετ ενώ στο σπίτι που έχω connex παρ' ολο που βάζω τον σωστό κωδικό κα μου δείχνει ότι συνδέεται δεν μπορώ να συνδεθώ με κανένα πρόγραμμα στο ιντερνετ Παράθεση Xiaomi Mi9 Lite Samsung A5 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 Δοκιμασε να μπεις στις ρυθμισεις του ελευθερου συστηματος και να αφιαρεσεις την επιλογη κωδικου... Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakas86 Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για bluetouth ακουστικό , είτε απλο είτε ιtech, με καλώδιο bluetouth. Εχω βρει καποια μεσω ebay αλλα ειναι διαφορες μαρκες που λενε οτι κανει για το iphone, Πρεπει να ειναι σπασμενο το iphone για να τα παρω ή οχι. Αν ναι, εγω που δεν το εχω σπασει (το ειχα αλλα επεφτε η μπαταρια και το εκανα οπως πριν) πρεπει να αγορασω το αυθεντικο της apple? Kαι αν ναι εχουμε καποιο Link να δω? Ευχαριστω πολυ.. Εχω το 3gs Παράθεση Για άμεση και έγκυρη ενημέρωση mantatanews.gr :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για bluetouth ακουστικό , είτε απλο είτε ιtech, με καλώδιο bluetouth. Εχω βρει καποια μεσω ebay αλλα ειναι διαφορες μαρκες που λενε οτι κανει για το iphone, Πρεπει να ειναι σπασμενο το iphone για να τα παρω ή οχι. Αν ναι, εγω που δεν το εχω σπασει (το ειχα αλλα επεφτε η μπαταρια και το εκανα οπως πριν) πρεπει να αγορασω το αυθεντικο της apple? Kαι αν ναι εχουμε καποιο Link να δω? Ευχαριστω πολυ.. Εχω το 3gs Ρίξε μια ματιά στο Accessories: προτάσεις (#48) , είναι δοκιμασμένα :cool: ή όποιο άλλο θέλεις αρκεί να υποστηρίζει την υπηρεσία A2DP Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakas86 Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 λεω να κλεισω αυτο , ειναι ενα απο αυτα που μου εδειξες στο link, http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Bluetooth-Headsets/I-Tech-Music-801.htm για να μην μπερδευτω, αυτο κανει για iphone3gs ακομα και αν δεν ειναι σπασμενο Παράθεση Για άμεση και έγκυρη ενημέρωση mantatanews.gr :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 λεω να κλεισω αυτο , ειναι ενα απο αυτα που μου εδειξες στο link, http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Bluetooth-Headsets/I-Tech-Music-801.htm για να μην μπερδευτω, αυτο κανει για iphone3gs ακομα και αν δεν ειναι σπασμενο Δεν νομίζω πως επηρεάζετε με το JB με το Bluetooth αφού ούτως η άλλως είναι "ανοιχτό" για να το χρησιμοποιείς με Bluetooth ακουστικό :rolleyes: Το σημαντικότερο για τα Bluetooth ακουστικά είναι απλά να έχουν την υπηρεσία A2DP για να δουλέψει στο iPhone *εξάλλου μπορείς αν το πάρεις από εκεί και δεν σου κάνει να το επιστρέψεις αν δεν έχεις καταστρέψει τη συσκευασία :p Το συγκεκριμένο έχει μέσα στη συσκευασία του και μονό αλλά και διπλό ακουστικό , τοποθετείς όποιο σου κάνει κέφι και όποτε εσύ θες ;) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 Το σημαντικότερο για τα Bluetooth ακουστικά είναι απλά να έχουν την υπηρεσία A2DP για να δουλέψει στο iPhone Να διευκρινίσουμε ότι το A2DP χρειάζεται μόνο για το streaming μουσικής μέσω bluetooth. Αν το ακουστικό χρησιμοποιείται για handsfree επικοινωνία φωνής το πρωτόκολλο αυτό δεν είναι απαραίτητο. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts