Jump to content

mikelamar

Members
  • Δημοσιεύσεις

    49
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mikelamar

  1. Προσπαθησα κι εγω ετσι να κανω συγχρονισμο μεσα απο google contacts αλλα δεν τα καταφερα. Τελικα μονο απο το λινκ πιο πανω εγινε δουλεια οταν συνδεσα το τηλ με τον Η/Υ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ οπως λες κι εσυ, οι ανθρωποι ειναι ακαταλληλοι, διοτι ο συγχρονισμος μπορει να γινει μονο με τη συγκεκριμενη εκδοση λογισμικου διοτι οι νεοτερες δεν το αναγνωριζουν.
  2. Με αυτο το λινκ δούλεψε. Σε ευχαριστώ πολύ. Αλλά έχω μια απορία, Πως περιμένουν δηλαδή να περάσουμε τις επαφές μας μέσα, ακόμα κ στη σελίδα της ΝΟΚΙΑ δεν γράφουν άλλο τροπο, παρά μόνο ότι δεν υποστηρίζει το PC Suite. Τι κάνουμε δηλαδή απορώ;
  3. Θα μπορουσα να εχω καποιο λινκ?
  4. Εννοεις το Nokia Ovi Suite 3.5.34????
  5. Ξερετε πως μπορω να συγχρονισω τις επαφες που εχω στο outlook (περασμενες απο αλλο τηλ.),:!: στο ΝΟΚΙΑ 301? Το Nokia PC Suite δεν το βρισκει.
  6. Γενικά στα τελωνεία σταματάνε τις μεγάλες ποσότητες κ προϊόντα που πανε σε εταιρίες. Παράδειγμα: δε θα σταματήσουν 5 κουτιά βιταμίνες προς ιδιώτη αλλα 20 κουτιά θα τα σταματήσουν 99.9% Οπλα/μαχαίρια εκτός ΕΕ τα σταματάνε ΟΛΑ Ρούχα, παπούτσια, γυαλιά, ρολόγια, κοσμήματα, κολωνιες σε λογικές ποσότητες όλα περνάνε χωρις εκτελωνισμο. Να έχετε στο μυαλο σας τα εξής: τα ελαχιστα έξοδα εκτελωνισμου ειναι ανάλογα με την αξία του προϊόντος, άρα οταν κάποιος πάρει ρούχα πχ 500€ απο Αμερική ποιος νοιάζεται, κανείς. Αν όμως παει να φέρει ρούχα ή κάτι άλλο "νόμιμο" αξίας 2000€ πιθανότατα θα το σταματήσουν για να πληρώσει κανά 500€ έξοδα τελωνειου γιατι αλλιώς θα χάσει κι αυτα που πλήρωσε! Ειδικά αν τα στείλετε με fast delivery αυξάνεται πολύ η πιθανότητα να τα μπλοκάρουν στο τελωνείο, γι αυτο προτιμάτε το απλό ταχυδρομείο που κάνει 2-3-4 βδομάδες. Τώρα τα ηλεκτρονικά απο ΕΕ δε τα σταματάνε, απο US δεν εχω τολμήσει ποτε να φέρω ηλεκτρονικό αξία μεγαλύτερης των 50$ τα οποία δεν ασχολείται κανείς με τόσο φτηνά αντικείμενα. Δείτε το και λογικά, οτι το κόστος εκτελωνισμου ειναι ανάλογο της τιμής, αλλα υπάρχει κι ενα ελάχιστο το οποίο ειναι περίπου 100$ άρα αν σου σταματήσουν προϊόν μικρής αξίας σε συμφέρει να το χάσεις παρα να το πληρώσεις.
  7. Δοκίμασε να τα βρεις σε ευρωπαϊκά eBay κ δε θα έχεις πρόβλημα. Απο eBay.it είχα φέρει ενα σπαθάκι ήρθε στη πόρτα μου αβιαστα. Εξω απο ΕΕ θα το σταματήσουν κ ίσως να μη στο δώσουν κ ποτε με τη δικαιολογία του "φονικού όπλου"
  8. Θα μπορουσε καποιος να απαντησει την παραπανω ερωτηση. Ευχαριστω.
  9. Φυσικα και θα αλλαζα το iphone, με ενα νεοτερο μοντελο iphone. Γιατι το iphone δεν ειναι ενα κινητο τηλεφωνο και αυτο μπορουν να το καταλαβουν, οι κατοχοι iphone που εχουν ασχοληθεί περισσοτερο με αλλες εφαρμογες περα απο τις βασικες που προσφερει.:!: Οταν καποιος αγορασει ενα iphone, απλα για να λεει οτι εχει iphone, δεν νομιζω οτι η γνωμη του, βαση την εμπειριας που αποκτάται εχει κατι να μας προσφερει.
  10. Οποτε τις βλεπω απο τη λιστα και αναγκαστικά τις ξανακατεβαζω...αν καταλαβα καλα! Παλι καλα που τις πληρωνεις μονο μια φορα!
×
×
  • Create New...