chaoticos Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 (edited) Νομίζω ότι η μπαταρία αδειάζει πιο γρήγορα τώρα... :( Νομίζω ότι εγώ έχω το αντίθετο αποτέλεσμα....σαν να κρατάει πιο πολύ η μπαταρία... Ο browser ο καινούριος δεν μου πολυαρέσει (μεγάλα γράμματα για την οθόνη) συνεχίζω με opera όμως οκ. Και το ρολογάκι σ εμένα πιάνει μόνο με το κουμπί επάνω της απενεργοποίησης και όχι με το κάτω μεσαίο του μενού. Κατά τ άλλα.....καλά!!:D Ρε παιδια εμενα σαν να εχει ξεκινησει να ξεφλουδιζει η οθονη. :S Η αφη πιανει μια χαρα παντως αλλα εχει καποια σημεια οπου φαινεται να φευγει η πανω στρωση της ! :X Δεν του χεις βάλει μια μεμβρανούλα;; Edited October 27, 2011 by stendor Συνεχόμενα μηνύματα. Για να προσθέσουμε κάτι σε υπάρχον μήνυμα μας χρησιμοποιούμε την Τροποποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektarios21 Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Οχι δυστυχως...Οταν ηταν να βαλω μου πεσε κατω και εκανε μια εμφανη γρατζουνια τεραστια και απο τοτε το αφησα στην μοιρα του! :p Tι με νερα το πιανω τι μου πεφτει κατω τιποτα δεν εχει εκτος απο αυτο το θεμα που εχει με την οθονη!Ειχε και μπουκωμενο το ακουστικο εδω και κανα χρονο και δεν ξεμπουκωνε με τπτ..Ανεβηκα εχθες εκδρομη σ ενα βουνο στα 1000μ υψομετρο και ξεβουλωσε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Εχει ο γιος ενα Nokia music express και η μπαταρια την μια δειχνει γεματη και δυο ωρες κλεινει και την αλλη μερα χωρις να το φορτισει ειναι παλι γεματη αλλα παλι δεν κραταει.Υπαρχει τροπος να ελεγθει αν φταιει η μπαταρια ή κατι αλλο στο κινητο να μην δινω ασκοπα 30+ ευρω για μπαταρια χωρις να λυθει το προβλημα ? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos63 Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 το θεμα της μπαταριας ειναι μια πονεμενη ιστορια Χρεισημοποιω το κινητο επαγγελματικα και το φορτιζω καααθε μερα για ναεχω το κεγ=φαλι μου ησυχοΑν και νομιζω σ΄αυτο το θεμα υστερει λιγο το κινητακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PHOENIX92 Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 γεια σας, δεν ξέρω αν μπορώ να το βάλω εδώ το πρόβλημά μου ή αν έχει ήδη ξαναγραφτεί.... αν είναι συγνώμη. Έχω ένα θέμα με το nokia 5530, έβαλα την τελευταία αναβάθμιση, σήμερα, από το ovi suite, την έκανε όλα εντάξει... το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει η ελληνική γλώσσα, μήπως ξέρετε πώς και που μπορώ να τη βρω και αν υπάρχει; Δηλαδή το μενού και όλα τα συναφή είναι στα αγγλικά, όταν πήγα να το αλλάξω σε ελληνικά, δεν υπήρχε καθόλου η ελληνική γλώσσα, καμιά λύση περί του θέματος? ευχαριστώ Παράθεση phoenix lover! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 γεια σας, δεν ξέρω αν μπορώ να το βάλω εδώ το πρόβλημά μου ή αν έχει ήδη ξαναγραφτεί.... αν είναι συγνώμη. Έχω ένα θέμα με το nokia 5530, έβαλα την τελευταία αναβάθμιση, σήμερα, από το ovi suite, την έκανε όλα εντάξει... το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει η ελληνική γλώσσα, μήπως ξέρετε πώς και που μπορώ να τη βρω και αν υπάρχει; Δηλαδή το μενού και όλα τα συναφή είναι στα αγγλικά, όταν πήγα να το αλλάξω σε ελληνικά, δεν υπήρχε καθόλου η ελληνική γλώσσα, καμιά λύση περί του θέματος? ευχαριστώ αυτο εγινε γιατι το κινητο ειναι παραλληλης εισαγωγης.σε προηγουμενες σελιδες εχει αναφερθει τι μπορει να κανεις μετα το "χασιμο" της ελληνικης γλωσσας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PHOENIX92 Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 είδα και τους οδηγούς κλπ. αλλά πάλι δεν βγήκε....πάντως πολύ άσχημο, να γίνονται τέτοιες αλλαγές, ευχαριστώ πάντως:) Παράθεση phoenix lover! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris023r Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Το συγκεκριμένο κινητο το εχω περιπου 2 χρονια. Οι εντυπωσεις μου ειναι αρκετα καλες. Απο τα πραγματα που δεν με ικανοποιουν ειναι πως μερικες φορες τρωει περιεργα κολληματα, πολλες φορες οταν το ενεργοποιω κολλαει η περιστροφη οθονης και πρεπει να το κλεισω και να το ξανα-ανοιξω και φυσικα η μπαταρια για την οποια θελω και την βοηθεια σας. Πριν 2 περιπου εβδομαδες ειδα στο επισημο site της Nokia (εδω) πως κυκλοφορισε νεα μπαταρια για το κινητο μας με 1100 mAh (1000 mAh η παλια). Ψαχνω λοιπον να την βρω (εκτος NOKIA store) και δεν την βρισκω πουθενα. Μηπως καποιος συνφορουμιτης την εχει βρει και την εχει καβατζωσει; Αν ναι απο που και σε ποια τιμη; Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση NOKIA 3210 -> NOKIA 3310 -> NOKIA 3510i -> Sony Ericsson K750i NOKIA 5530 -> NOKIA Lumia 710 -> NOKIA Lumia 920 -> NOKIA 6 -> ΝΟΚΙΑ 6.1 Xiaomi Mi Note 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 (edited) Εχω πρόβλημα στην αναβάθμιση του firmware έχω αυτήν την έκδοση εδώ και 2 χρόνια (v11.0.05) και από ότι έχω δει έχει βγει v40.κάτι. Το πρόβλημα είναι ότι με όποιο πρόγραμμα και αν έχω δοκιμάσει (nokia suite,nokia software updater) μου βγάζει ότι είμαι up to date και δεν υπάρχει κάποια νεώτερη έκδοση. Δοκίμασα και ota αλλά πάλι τα ίδια. Το κινητό είναι από Wind με product code:0592418. Edited May 29, 2012 by dimitris99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Καλημέρα και καλώς ήρθες στο forum.:) Λογικό αυτό που γίνεται εφόσον πρόκειται για συσκευή με product code κάποιου παρόχου.Συνήθως αργούν να πάρουν τις «κανονικές» αναβαθμίσεις ή όπως στην περίπτωση σου «ξεχνιούνται»,ίσως γιατί πρόκειται για συσκευές που δεν έχουν αγοραστικό ενδιαφέρον. Θα πρέπει είτε να ακολουθήσεις αυτόν τον οδηγό Εισαγωγή Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευών Symbian^1 / S60 3rd είτε να απευθυνθείς σε κάποιο επίσημο service με χρέωση περίπου 15 ευρώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Μου προτείνεις δηλαδή να κάνω debrand το κινητό μου από wind που είναι..γιατί ελληνικά έχει κανονικά δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα με την γλώσσα. Αν το κάνω debrand θα μπορέσω να κάνω update ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Φυσικά και θα μπορέσεις.Και σε service να απευθυνθείς το ίδιο θα κάνουν,απλά με διαφορετικά εργαλεία. Αν χρειαστείς κάτι ή έχεις κάποια απορία μπορείς να απευθυνθείς στο topic του οδηγού. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 (edited) Ευχαριστώ για την βοήθεια σου :) EDIT:Επιτέλους αναβάθμισε στην τελευταία έκδοση impreza ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια. Edited May 30, 2012 by dimitris99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts