Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5530 XpressMusic

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ζηταει κωδ ασφαλειας ξερετε ποιος ειναι ο default???

Εάν τον έχεις αλλάξει : Εύρεση κωδικού ασφαλείας σε συσκευές Nokia

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Έχω το 5530 απο το καλοκαίρι και τώρα τα χριστουγεννα δεν μου έπιανε η οθόνη το άφησα 2 μέρες χωρις να το πειράξω και την 3 οταν ήταν να το παω για service σκεφτομαι να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και εφτιαξε.... σήμερα μου ξανα εκανα το ίδιο δεν πιάνει η οθονη αφης και δεν μπορω να κανω τιποτα!!!

Έχω το 5530 απο το καλοκαίρι και τώρα τα χριστουγεννα δεν μου έπιανε η οθόνη το άφησα 2 μέρες χωρις να το πειράξω και την 3 οταν ήταν να το παω για service σκεφτομαι να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και εφτιαξε.... σήμερα μου ξανα εκανα το ίδιο δεν πιάνει η οθονη αφης και δεν μπορω να κανω τιποτα!!!

κανε μια βαθμονομηση αφης και αν δεν διορθωθει τοτε εισαι για service.

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν ξερω να κανω βαθμονομηση της οθονης... πρεπει να το παω για service αλλα η βλακεια ειναι την ημερα που εφυγα απο την πολη μου χαλασε και εχς εγγυηση απο τα public ενω τωρα που ειμαι Λαρισα δεν εχει! Η μονη λυση ειναι να το στειλω στον πατερα μου να το παει στα Public ή υπαρχει κι αλλη;;;;; ευχαριστω

δεν ξερω να κανω βαθμονομηση της οθονης... πρεπει να το παω για service αλλα η βλακεια ειναι την ημερα που εφυγα απο την πολη μου χαλασε και εχς εγγυηση απο τα public ενω τωρα που ειμαι Λαρισα δεν εχει! Η μονη λυση ειναι να το στειλω στον πατερα μου να το παει στα Public ή υπαρχει κι αλλη;;;;; ευχαριστω

Καλημέρα.

Πήγαινε Μενού > Ρυθμίσεις και Τηλέφωνο > Εισαγωγή αφής > Βαθμονόμηση οθόν. αφής και ακολούθησε τις οδηγίες. Υπάρχει και στο εγχειρίδιο χρήσης της συσκευής στην σελίδα 72 ή στην σελίδα 212.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

μα η οθονη δεν πιανει ουτε το pin δεν μπορω να βαλω... :( :cry:

ε τοτε ειναι χαλασμενη! service η μονη λυση ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

μα η οθονη δεν πιανει ουτε το pin δεν μπορω να βαλω... :( :cry:

http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=LCD+DISPLAY+NOKIA+5530&_sacat=0&_odkw=nokia+5530&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313

Πάρε μια και άλλαξε την μόνος σου, εχει μέσα οδηγίες και τα εργαλεία.

Γιατί, είναι σίγουρο ότι τα έχει παίξει η ίδια η οθόνη;

Κι αν απλά δεν κάνει καλή επαφή το καλώδιο;

Γιατί, είναι σίγουρο ότι τα έχει παίξει η ίδια η οθόνη;

Κι αν απλά δεν κάνει καλή επαφή το καλώδιο;

:wacko::wacko: Μπορεί να έχεις δίκιο

Παιδια νομιζω βρηκα τι φταιει και τις 2 φορες που το επαθα αυτο , το κινητο το ειχα σε μερος που πιεζοταν η οθονη για πολυ ωρα μαλλον αυτο θα φταει γιατι παλι μετα απο 2 μερες ξανα εφτιαξε... ευχαριστω πολυ για τις ιδεες σας!

Καλημερα σε ολους.Με ποιο τροπο ρε παιδια θα μπορεσω να εκτυπωσω τις επαφες μου ; [ Γιατι αυτο που μενει με την παροδο του χρονου ειναι χαρτι και μολυβι ]

• 2 weeks later...
Καλησπερα και απο μενα!!Το κινητακι μου τα παιξεε!! :cry::cry::cry: Χωρις να το πειραζω ανοιγει την καμερα και βγαζει φωτογραφιες μονο του!!Εχει συμβει σε κανεναν αλλο αυτο?? Του βγαλα για λιγο την μπαταρια και μολις το ξανανοιξα επανηλθε ευτυχως!! Edited by nektarios21

Καλησπερα και απο μενα!!Το κινητακι μου τα παιξεε!! :cry::cry::cry: Χωρις να το πειραζω ανοιγει την καμερα και βγαζει φωτογραφιες μονο του!!Εχει συμβει σε κανεναν αλλο αυτο?? Του βγαλα για λιγο την μπαταρια και μολις το ξανανοιξα επανηλθε ευτυχως!!

εμενα το κινητο μια μερα ενω ηταν φορτσιμενο πληρως,ζεσταθηκε και εκλεισε.

το πηγα σε service και μου ειπε οτι το κινητο καηκε.(καμενη πλακετα) και επειδη ειναι παλιο δεν υπαρχει ανταλλακτικο.

πρωτη φορα μου συμβαινει κατι τετοιο :wacko: αποτελεσμα να γυρισω στο παλιο μου κινητο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα και απο μενα!!Το κινητακι μου τα παιξεε!! :cry::cry::cry: Χωρις να το πειραζω ανοιγει την καμερα και βγαζει φωτογραφιες μονο του!!Εχει συμβει σε κανεναν αλλο αυτο?? Του βγαλα για λιγο την μπαταρια και μολις το ξανανοιξα επανηλθε ευτυχως!!

κ΄εμενα μουτο εχει κανει αυτο κατα καιρους . Το κινητο το εχω ενα χρονο Ανοιγει μονο του την καμερα χωρις να βγαζει ομως φοτωγραφιες Βγαζω την μπαταρια για κανα δυωρο και επανερχεται στα κανονικα του

Καλησπέρα.Ικανποιητικό το κινητό που πρόσφατα κ εγώ απέκτησα.Κρίμα που δεν έχει tv-out όμως!Επ ευκαιρίας κάποιος player για βιντεο καλός υπάρχει?Οσους έχω δοκιμάσει έχουν τα θεματάκια τους...μονο ο default (real player)και κάπως καλά ο smart movie.Ο core player απ ότι έψαχνα δεν υπάρχει ακόμα για την s60 5th...

Γεια σας παιδια... ειμαι καινουριος εδω... και σορρυ για λαθη:worry: ...

ακουστε και το δικο μου προβλημα...

εστελνα μηνυματα... και επειδη δεν ειχα σημα εκλεισα το κινητο και πηγα να το ξανανοιξω και τιποτα... απο τοτε μονο ΜΑΥΡΗ οθονη...

να σημειωσω πως οταν παταω να ανοιξει . ακουγεται η δονηση... ομωσ η οθονη νεκρη...καμια βοηθεια? του εβγαλα την μπαταρια και τιποτα... και την memory stick ...παλι τιποτα.. το εβαλα να φορτισει... και δεν κανει ουτε εδω κατι... τι μπορει να επαθε ετσι ξαφνικα? καμια βοηθεια?

Γεια σας παιδια... ειμαι καινουριος εδω... και σορρυ για λαθη:worry: ...

ακουστε και το δικο μου προβλημα...

εστελνα μηνυματα... και επειδη δεν ειχα σημα εκλεισα το κινητο και πηγα να το ξανανοιξω και τιποτα... απο τοτε μονο ΜΑΥΡΗ οθονη...

να σημειωσω πως οταν παταω να ανοιξει . ακουγεται η δονηση... ομωσ η οθονη νεκρη...καμια βοηθεια? του εβγαλα την μπαταρια και τιποτα... και την memory stick ...παλι τιποτα.. το εβαλα να φορτισει... και δεν κανει ουτε εδω κατι... τι μπορει να επαθε ετσι ξαφνικα? καμια βοηθεια?

ακυροο.... το εβαλα για φορτιση... και μετα απο 5-10 λεπτα ανοιξε.... και μετα το εκλεισα παλι :P για να βαλω την σιμ... (την ειχα βαλει στο παλιο μου κινητο) και παλι το ιδιο εκανε... δεν ανοιγε... και το εβαλα για φορτιση και παλι μετα απο 5-10 λεπτα ξανανοιξε...

τι στο διαολο γινεται ? :O

Edited by stendor
Συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποιήσε το κουμπί "Τροποποίηση" και επίσης απαγορεύεται η γραφή τύπου SMS.

Καλημέρα και καλώς ήρθες στο myphone.

Βάλε το για φόρτιση και άσε το μέχρι να φορτίσει τελείως. Μόλις τελειώσει η φόρτιση, άνοιξε το χωρίς να έχεις μέσα κάρτα μνήμης και κάρτα sim. Αν ανοίξει κανονικά τότε κλείσε το, βάλε την κάρτα sim μέσα και άνοιξε το ξανά. Αν και πάλι ανοίξει, κλείσε το ξανά, βάλε μέσα και την κάρτα μνήμης και άνοιξε το ξανά. Αν ανοίξει τότε φαίνεται να είναι εντάξει. Δοκίμασε το και πες μας αν παρουσιάστηκε κάτι άλλο.

Καλημέρα και καλώς ήρθες στο myphone.

Βάλε το για φόρτιση και άσε το μέχρι να φορτίσει τελείως. Μόλις τελειώσει η φόρτιση, άνοιξε το χωρίς να έχεις μέσα κάρτα μνήμης και κάρτα sim. Αν ανοίξει κανονικά τότε κλείσε το, βάλε την κάρτα sim μέσα και άνοιξε το ξανά. Αν και πάλι ανοίξει, κλείσε το ξανά, βάλε μέσα και την κάρτα μνήμης και άνοιξε το ξανά. Αν ανοίξει τότε φαίνεται να είναι εντάξει. Δοκίμασε το και πες μας αν παρουσιάστηκε κάτι άλλο.

θα το δοκιμασω... οταν μπορεσω να μεινω χωρις κινητο... και θα σας ενημερωσω :)

Τον τελευταιο καιρο αρκετα συχνα (πανω απο 1 φορα τη βδομαδα) το κινητο δειχνει πως λειτουργει αλλα το κουμπι του power δεν λειτουργει και μετα απο λιγη ωρα (καμια ωρα μετα) απο πληρως φορτισμενη η μπαταρια αδειαζει. Ελεγχω αμα τρεχει παραλληλα καποια αλλη εφαρμογη αλλα δεν τρεχει καμια... Αντε να βρει κανεις τι φταιει...

Καλησπέρα!

Έχω ένα θεματάκι...

Επειδή είχα κάποια προβλήματα με το κινητό του έκανα ενα hard reset, τώρα όμως δεν μπορώ να συνδεθώ με τίποτα στο internet μέσω wifi. Μου βγάζει ένα μήνυμα που λέει "Η σύνδεση δεν είναι δυνατή".

Το δίκτυο το έχω αποθηκευμένο στους προορισμούς όπως πάντα.

Επιπλέον, πάνω δεξιά μου βγάζει το σήμα οτι είναι συνδεδεμένο μέσω wifi ενώ το εμφανίζει όταν πατάω πάνω δεν μου βγάζει οτι είναι συνδεδεμένο κάπου ενώ όταν πάω να δοκιμάσω να ξανασυνδεθώ σε κάποιο δίκτυο μου λέει οτι είναι ήδη ενεργή η σύνδεση. Μόνο αν κλείσω το κινητό εξαφανίζεται.

Επίσης κατα το back up υπήρχε κάποιο πρόβλημα, είχε κολλήσει στο 59% για κάνα 2ωρο μέχρι που το σταμάτησα.

Καμιά ιδέα;

Edited by thankouv

Ξανά κάνε hard format και πριν επαναφέρεις τα δεδομένα σου δοκίμασε να δεις αν συνδέεται στο wifi. Αν δεις ότι είναι εντάξει επανέφερε μόνο τα δεδομένα σου (φωτογραφίες, βίντεο, επαφές, μηνύματα, κ.τ.λ.). Μην επαναφέρεις τις ρυθμίσεις από το backup. Δοκίμασε το και ενημέρωσε μας.