panosfx Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 :lol::lol: Με αφηνω ασχολιαστο! Θυμαμαι οτι και εγω ειχα ακριβως το προβλημα που εχεις, με ενα samsung. Και μαντεψε..ναι εφταιγε η σιμ της κοσμοτε! Η μονη λυση που ειχα βρει ηταν να το βαζω στο 3G.. Δεν νομιζω να φταιει αυτο γιατι ειχα και το 5800 και το 3G το ειχα απενεργοποιημενο.Και iphone ειχα και ποτε δεν ειχα προβλημα,ουτε και με sony ericsson.Τωρα αν το συγκεκριμενο κινητο τρωει κολληματα με την Κοσμοτε δεν το ξερω...Παραξενα πραματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 Και εγώ πάντως με που αντιμετώπισα προβλήματα με το 5530 μου, sim cosmote χρησιμοποίησα. :wacko: Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 Και εγώ πάντως με που αντιμετώπισα προβλήματα με το 5530 μου, sim cosmote χρησιμοποίησα. :wacko: Επειδη δεν παιζει ομως να αλλαξω την Κοσμοτε ουτε αμα παρει το Πρωταθλημα ο Πανθρακικος ,θα φαει σουτ το κινητο αν δεν μου το φτιαξουνε.Και καλα θα κανουνε να φτιαχνουν κινητα που να διαλεγουμε εμεις τον παροχο κι οχι αυτα για εμας...Σε λιγο θα τα φτιαχνουνε με το ζορι να παιρνουν μονο συνδεση τις ακριβες με τα 600 λεπτα το μηνα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 Επειδη δεν παιζει ομως να αλλαξω την Κοσμοτε ουτε αμα παρει το Πρωταθλημα ο Πανθρακικος ,θα φαει σουτ το κινητο αν δεν μου το φτιαξουνε.Και καλα θα κανουνε να φτιαχνουν κινητα που να διαλεγουμε εμεις τον παροχο κι οχι αυτα για εμας...Σε λιγο θα τα φτιαχνουνε με το ζορι να παιρνουν μονο συνδεση τις ακριβες με τα 600 λεπτα το μηνα :p Συμφωνώ. Και εγώ δεν το συζητώ να αλλάξω παροχό. Λογικά πάντως, ΑΝ είναι αυτός ο λόγος που παρουσιάζει τα όποια κολλήματα, με κάποια απο τις αναβαθμίσεις που θα ακολουθήσουν στο μέλλον θα διορθωθεί το πρόβλημα. Την Δευτέρα θα πρέπει να απαντήσω στο δίλημμα Samsung S5600 ή δεύτερη ευκαιρία στο 5530 και πραγματικά στεναχωριέμαι βλέποντας κάθε μέρα προκύπτουν ολοένα και περισσότεροι που έχουν πρόβλημα με το 5530 τους γιατί την μια μέρα που πρόλαβα να συμβιώσω μαζί του απροβλημάτιστα, κατάφερε να με κάνει να το ερωτευτώ. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roukie Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 Με Vodafone/Cosmote/Wind/Γερμανό TI KANOΥME?!!! :P Συγκεκριμένα με ενδιαφέρει η wind κυριως γιατι έχω επιδότηση, τουλαχιστον να ξερω αν ειναι να κοιτάω αλλου!... Εγώ το προμηθεύτηκα από κατάστημα της Wind στη Θεσσαλονίκη και το είχαν ετοιμοπαράδοτο: μπήκα, πλήρωσα (τα μισά λεφτά γιατί είχα κι εγώ επιδότηση) και έφυγα με αυτό παραμάσχαλα. Σε άλλα καταστήματα της ίδιας εταιρίας μου είπαν για παραγγελία με 3 μέρες αναμονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 Το γεγονός ότι ο φακός της κάμερας δεν είναι carl zeiss απαντά στην απορία του φίλου Xristou21gr που αναρωτιέται γιατί το 6500 του βγάζει αρκετά καλύτερες φωτογραφίες απο το 5530 που αγόρασε, την στιγμή που και τα δύο έχουν κάμερα 3,2 MP. Το 6500 έχει φακό Carl Zeiss. Οπως καταλαβαίνεις δεν συγκρίνουμε την κάμερα του 5530 με μια φωτογραφική μηχανή, αλλά με την κάμερα ενός άλλου κινητού... οκ, έχεις δίκιο όσο αφορά τη σύγκριση μεταξύ των δυο κινητών, απλώς επειδή εγώ δεν τη πολυχρησιμοποιώ δεν είναι κάτι που με απασχολεί ιδιαίτερα... Πληροφοριακα, μηπως εχεις κοσμοτε? Και εγώ cosmote έχω και μου δουλεύει μια χαρά μέχρι τώρα..!!! Εχετε δίκιο. Nokia Sealed πρέπει να γράφει. Εμένα που το πήρα στις 5/9/2009 απο το πλαίσιο έχει την ταινία "NOKIA SEALED".... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 Δεν νομιζω να φταιει αυτο γιατι ειχα και το 5800 και το 3G το ειχα απενεργοποιημενο.Και iphone ειχα και ποτε δεν ειχα προβλημα,ουτε και με sony ericsson.Τωρα αν το συγκεκριμενο κινητο τρωει κολληματα με την Κοσμοτε δεν το ξερω...Παραξενα πραματα... Ειναι οντως παραξενο, και σε μενα τοτε η σιμ δουλευε ρολοι στο 2ο κινητο αλλα στο συγκεκριμενο σαμσουνγκ ετρωγε συνεχεια τετοια κολληματα. Οταν το παρεις και αν συνεχιζει να στο κανει, δοκιμασε το 1-2 μερες με μια αλλη σιμ να δεις σιγουρα αν ειναι αυτο. (Αρχιζει και μ'αρεσει και μενα το 5530..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 Και εγώ cosmote έχω και μου δουλεύει μια χαρά μέχρι τώρα..!!! Εμένα που το πήρα στις 5/9/2009 απο το πλαίσιο έχει την ταινία "NOKIA SEALED".... Θετικό που έχουμε την περίπτωση κάποιου που το χρησιμοποιεί απροβλημάτιστα με cosmote. Εμένα στο πλαίσιο όπως αναφέρω προηγουμένως μου έδωσαν μοντέλο παραεισαγωγής. Αυτή τη φορά θα απαιτήσω να είναι της επίσημης αντιπροσωπίας αφού απο ότι καταλαβαίνω φέρνουν και τέτοια κομμάτια. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximillian Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 κι εμενα ειναι cosmote και πιανει καλυτερα το σημα απο καθε αλλη συσκευη που ειχα (γτ στο σπιτι μου δεν εχω καλο σημα γενικα)...και για να ειμαι ειλικρινης δεν το περιμενα απο nokia αυτο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 κι εμενα ειναι cosmote και πιανει καλυτερα το σημα απο καθε αλλη συσκευη που ειχα (γτ στο σπιτι μου δεν εχω καλο σημα γενικα)...και για να ειμαι ειλικρινης δεν το περιμενα απο nokia αυτο.... Μα αυτο ελειπε να εχουν προβλημα ολες οι σιμ. Τωρα γιατι μερικες εχουν με ορισμενα κινητα ειναι ανεξηγητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 γιατι εχουν καποιες ασυμβατοτητες οι sim... επισης ειναι σχεδον σιγουρο οτι οι sim που δημιουργουν προβλημα ειναι παλιες συνηθως μιας και στις καινουργιες δεν υπαρχουν τετοια προβληματα.... και φυσικα το οτι μια καρτα ειναι παλια δεν θα εχει προβλημα παντου αλλα σε καποια μοντελα μονο... μια αλλαγη καρτας σε ποιο καινουργια απο τον παροχο σας λογικα θα εχει σαν αποτελεσμα να σταματησουν τα προβληματα... αν οχι απλα πουληστε το...(αν και κατα 99% θα λυθει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 Θετικό που έχουμε την περίπτωση κάποιου που το χρησιμοποιεί απροβλημάτιστα με cosmote. Την simcard που έχω την προμηθεύτηκα το Φεβρουάριο του 2008... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xristos21gr Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 1ον λιγα για τον Πανθρακικο ! :P 2ον Η βαθμονομηση οθονης αφης τι κανει ? το εκανα αλλα δεν καταλαβα..μηπως ελενχει αν δουλευει καλα η οθονη ? Και 3ον πως μπορω να απενεργοποιησω την δονηση οταν χρισημοποιω την οθονη ? Ευχαριστω ^^ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 Το καλιμπράρισμα που λέμε είναι η βαθμονόμηση. Από το προφίλ θα ρυθμίσεις την δόνηση κατά την αφή (Δόνηση Οθόνης Αφής). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 2ον Η βαθμονομηση οθονης αφης τι κανει ? το εκανα αλλα δεν καταλαβα..μηπως ελενχει αν δουλευει καλα η οθονη ? Η βαθμονόμηση είναι για να ρυθμίζεις κατά καιρούς την οθόνη ώστε να ανταποκρίνεται ακριβώς εκεί που πατάς με το δάχτυλο ή την γραφίδα. Πατάς στα 4 σημεία ακριβώς στο κέντρο με την γραφίδα ή με κάτι πιο λεπτό. Και 3ον πως μπορω να απενεργοποιησω την δονηση οταν χρισημοποιω την οθονη ? Ευχαριστω ^^ Αυτό θα το κάνεις μέσα από το εκάστοτε προφίλ που χρησιμοποιείς. Έχει επιλογή για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της δόνησης. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xristos21gr Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 ευχαριστω παιδια..τα εκανα ^^ Btw εκανα την χοντρη πατατα σημερα..εβαλα την καρτα μνημης στην θεση της sim και εριξα οτι καντηλι ηξερα :S Μετα απο 5 λεπτα που ηρεμισα την εβγαλα..αν τυχον το παθει κανεις να ξερετε ,μια καρφιτσα μικρη ,σκουνταμε οσο παει και μετα με ενα τσιμπηδακι την τραβαμε εξω.. P.S Λετε να δημιουργησει προβλημα στην συσκευη αυτο με την μνημη ? την δουλεψα και ολα πανε ρολοι ος τωρα.. P.S2 Μπηκα μεσο wifi στο ιντερνετ..εφυγα ομως απο το μερος που επιανε σημα αλλα ακομα εχω ιντερνετ..χωρις να εχω μπει σε αλλο δικτυο..τι παιζει ? μπενω με το ιντερνετ την wind και με χρεωνει ? πως το κλεινω αν ειναι αυτο ? ειμαι ντιπ ασχετος απο κινητα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 Για να βλέπεις τις ενεργές σου συνδέσεις και να τις παρακολουθείς-κλείνεις, πηγαίνεις: Ρυθμίσεις - Συνδεσιμότητα - Διαχείριση Συνδέσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vzouvias Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 Παιδιά καλησπέρα.Θέλω άμεσα βοήθεια γιατί κοντεύω να φλιπάρω.Πήρα πρίν μια βρομάδα το 5530,όλα καλά,του έκανα τις ρυθμίσεις μου,του πέρασα τα αρχεία μου και σήμερα πρίν μια ώρα κάθομαι να του κάνω μια ενημέρωση λογισμικού και κάπου εκεί διαλύθηκαν τα πάντα.Πάνε τα ελληνικά...Τί κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 Θες να πεις οτι με την αναβαθμιση που εκανες εχασες τα Ελληνικα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vzouvias Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 Ακριβώς αυτό.Χάθηκε κάθε υποστήριξη ελληνικών.Δοκίμασα τα πάντα,δοκίμασα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων,πάνε όλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 Αυτο εγινε γιατι το τηλεφωνο που αγορασες ειναι παραεισαγωγη και οταν πηγες να κανεις αναβαθμιση μεσω υπολογιστη περασε την εκδοση της χωρας για την οποια προοριζοταν. Πηγαινε απο εκει που το πηρες και απαιτησε αλλαγη.Αλλιως το κρατας και πας σε nokia shop και με 15 ευρωπαικα σου περνανε Ελληνικα και εχεις και εγγυηση στο software την οποια δεν εχεις τωρα.Να εχεις ομως υποψην σου οτι υπαρχει περιπτωση σε επομενη προσπαθεια αναβαθμισης μεσω υπολογιστη να χασεις τα Ελληνικα,ενω over the air δεν χανονται. Αν θες παλι μπορεις να αλλαξεις το product code με Ελληνικο:Εισαγωγή της Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευής (αλλαγή product code) Product Codes Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vzouvias Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 Αν θες παλι μπορεις να αλλαξεις το product code με Ελληνικο:Εισαγωγή της Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευής (αλλαγή product code) Αν χρησιμοποιήσω το link που μου παραθέτεις θα καταφέρω να κάνω restore τα ελληνικά?Να το δοκιμάσω και αν δεν τα καταφέρω τη Δευτέρα πηγαίνω εκεί που το πήρα και τους το τρίβω στη μούρη.Που δεν θα συγκινηθούν βέβαια και θα μου πουν στάνταρ να πάω σε κατάστημα Nokia. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές.Με υπομονή και προσοχή στις οδηγίες φαίνεται ότι τα κατάφερα και επανέφερα τα ελληνικά στο κινητό.Ευχαριστώ και πάλι και χαιρετισμούς στη Θεσσαλονίκη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 Απλά από εδώ και στο εξής, με το που βγαίνει καινούρια αναβάθμιση, θα ελέγχεις αν είναι διαθέσιμη για την συσκευή σου μέσω FOTA (*#0000# επιλογές-αναζήτηση ενημερώσεων), και θα αναβαθμίζεις την συσκευή σου μέσω wi-fi. Έτσι δεν θα χαθούν ποτέ τα ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staferno Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 Παιδιά καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.. Στην συσκευασία του τηλ, η κάρτα μνήμης ήταν μέσα στο κουτί ή ήδη μέσα στο τηλέφωνο?? Ρωτάω γιατί θέλω να δω αν μου δώσαν καινούργια ή ανοιγμένη συσκευή.. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 Η κάρτα μνήμης βρίσκεται μέσα στο τηλέφωνο. Μην ανησυχείς! Απλά από εδώ και στο εξής, με το που βγαίνει καινούρια αναβάθμιση, θα ελέγχεις αν είναι διαθέσιμη για την συσκευή σου μέσω FOTA (*#0000# επιλογές-αναζήτηση ενημερώσεων), και θα αναβαθμίζεις την συσκευή σου μέσω wi-fi. Έτσι δεν θα χαθούν ποτέ τα ελληνικά. Ο φόβος να χαθούν τα ελληνικά δεν ισχύει για όσους έχουν την συσκευή της αντιπροσωπίας ούτε υπο προυποθέσεις έτσι? Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts