andreas_ku990 Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 Όλο λέμε ότι είναι τεράστιο αλλά στο χέρι σου φαίνεται κανονικό. Είχα την τύχη να χειριστώ το Omnia HD που είναι αρκετά μεγαλύτερο από το iPhone και οκ δεν μου φάνηκε μεγάλο, τουλάχιστον στο δικό μου χέρι ;) Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 Όλο λέμε ότι είναι τεράστιο αλλά στο χέρι σου φαίνεται κανονικό. Είχα την τύχη να χειριστώ το Omnia HD που είναι αρκετά μεγαλύτερο από το iPhone και οκ δεν μου φάνηκε μεγάλο, τουλάχιστον στο δικό μου χέρι ;) Σωστός ο Αντρέας.. Τα ίδια λέγαμε και για το HD, το είπα.. Αλλά στο χέρι δεν είναι τόσο μεγάλο.. Ειδικά μετά απο λιγο καιρο.. Και μετα, τα κινητα με 3 και 3.2 οθονες φαινονται μικροσκοπικα... Δεν υπαρχει πισωγύρισμα..:rolleyes: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Σωστός ο Αντρέας.. Τα ίδια λέγαμε και για το HD, το είπα.. Αλλά στο χέρι δεν είναι τόσο μεγάλο.. Ειδικά μετά απο λιγο καιρο.. Σωστό αυτό που λες με τη διαφορά όμως ότι το Leo δεν έχει καμία σχέση με το HD. Είναι πολύ μεγαλύτερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipBRAZIL Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Τελικά κανα νέο έχουμε για την άφιξή του καθώς και για την Ελληνική τιμή; Παράθεση BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 26, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Ακόμα όχι κάτι επίσημο και εύχομαι να μην έχει την καθυστέρηση του προκατόχου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 Έρχεται λίαν συντόμως στην Vodafone,σε τιμή περίπου 530 ευρώ. Παράλληλα,θα πέσει ακόμη χαμηλότερα και η τιμή του Χ1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 30, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 Ανταγωνιστική τιμή. Όσον αφορά το Χ1... καιρός ήταν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 Βασικά,δε νομίζω να πολυκυκλοφορήσει το Χ1 στη συνέχεια..Η HTC το μετάνιωσε πικρά :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 30, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 Τι εννοείς ακριβώς; Να είμαι ειλικρινής δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις! :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 Εννοώ πως παρά τη μείωση τιμής του Χ1,δε θα παραμείνει(το Χ1)για πολύ στην αγορά όταν κυκλοφορήσει το Χ2..Διότι η HTC που το κατασκεύασε,το μετάνιωσε πριν ακόμη αρχίσει η παραγωγή του :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 30, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 Ούτως ή άλλως, όταν βγει ο αντικαταστάτης... δεν έχει μέλλον η συσκευή που αντικαθίσταται. Και αυτό είναι γενικός κανόνας που ισχύει παντού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εμένα δεν μου πολυγεμίζει το μάτι. Για αντικαταστάτης του xperia x1 μου φαίνεται πολύ λίγο.... Ούτε εναν καλύτερο επεξεργαστή, ούτε μια capacitive οθόνη...τίποτα. Σα να είναι ένα diamond 2 με εξωτερικό πληκτρολόγιο είναι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 31, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Θα με βρεις σύμφωνο. Τα χαρακτηριστικά των σύγχρονων συσκευών είναι ένα βήμα μπροστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Το θέμα δεν είναι κατά πόσο γεμίζει το μάτι από άποψης hardware,αλλά το πόσο καλά/αποτελεσματικά/γρήγορα λειτουργεί με το εν λόγω hardware και τα WM 6.5. Και από αυτήν την άποψη λειτουργεί πάρα πολύ καλά,καλύτερα του Χ1.Αυτό δεν έχει σημασία στην τελική για καθημερινή χρήση και για το target group που απευθύνεται; Υ.Γ.:Εντάξει,ας μην τρελαθούμε κιόλας..Μια χαρά hardware έχει,δεν είναι και τόσο παρωχημένο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Υ.Γ.:Εντάξει,ας μην τρελαθούμε κιόλας..Μια χαρά hardware έχει,δεν είναι και τόσο παρωχημένο.. Τα ίδια έλεγα και εγώ όσο είχα το X1 μέχρι που πήρα το ACER S200 με τον Snapdragon στο 1Ghz. Από τότε απλά αρνούμαι πεισματικά να ξαναπιάσω το Xperia στα χέρια μου:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 31, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Υ.Γ.:Εντάξει,ας μην τρελαθούμε κιόλας..Μια χαρά hardware έχει,δεν είναι και τόσο παρωχημένο.. Κι όμως... σε σχέση με το τι έρχεται, και άν έχεις δοκιμάσει συσκευή με snapdragon... είναι και παραείναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 αντε να ερθει επιτέλους να το δουμε και αυτό! γνωριζει κανεις αν θα μπορεί να παρει και τα 7 free update?? Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 Αυτό θα εξαρτηθεί από τη Microsoft.Η Microsoft κατασκευάζει το λειτουργικό του.Υποψιάζομαι πάντως πως όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 1, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 αντε να ερθει επιτέλους να το δουμε και αυτό! γνωριζει κανεις αν θα μπορεί να παρει και τα 7 free update?? Δύσκολο μιας και τα 7 σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες θα απαιτούν συσκευές με capacitive οθόνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultraxmode Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 Παιδιά, τί λέτε? η τιμή του θα είναι όσο κάνει τώρα το X1 ή μεγαλύτερη ?.. Περιμένω να πάρω την επιδότηση μέχρι 21 Νοεμβρίου.. να περιμένω? .. έλεγα να πάρω το Χ1.. Εσείς τί θα λέγατε? Στα ίδια λεφτά τί θα αγοράζατε? (η επιδότηση μαζί με τους πόντους avantage απο την Wind είναι 340 ευρώ περίπου...);) Παράθεση The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 3, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 Εάν διαβάσεις και πιο πίσω θα δεις ότι οι περισσότεροι συμφωνούμε στο ότι πλέον το Χ1 δεν αποτελεί και την καλύτερη επιλογή για αγορά καινούργιας συσκευής σήμερα. Θα έλεγα εάν θες οπωσδήποτε εξωτερικό πληκτρολόγιο, να δεις και το HTC Τουch Pro 2, είναι καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 ευχαριστώ για τις απαντήσεις ! εδώ που τα λέμε για μενα δεν ξέρω καλα καλα τα 6.5 θελω και τα 7?? λολ αν όντως η τιμη του ειναι γυρω στα 500+ θα ναι μια χαρα! σε σχέση με το χ1 οταν ειχε προτοβγει και ειχε αργησει κιολας ειχε 600+. Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultraxmode Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Παιδιά έχουμε κανένα νέο για την έλευση του xperia X2 ??? Περιμένω να δώ τιμή, μήπως και το τσιμπήσω.. μέσω Wind... αν κάποιος ξέρει κάτι... whistle..:happy: Παράθεση The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 4, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Ακόμα τίποτα! Ελπίζω πάντως να μην χρειαστεί να το περιμένουμε όσο περιμέναμε το Χ1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultraxmode Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 To ΟΜΝΙΑ ΙΙ βρίσκεται στα μαγαζιά ?.. Δλδ. μπορώ να το αγοράσω?.. τί λέει σαν συσκευή? Σε σύγκριση πάντα με το X2 ?... Παράθεση The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts