Administrators athanaso77 Δημ. January 26, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Ευχαριστούμε για το mini review. Περιμένουμε αναλυτικότερες πληροφορίες εν καιρώ και απόδοση/συμπεριφορά σε σχέση με άλλες συσκευές του είδους που έχεις δοκιμάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Εάν φτάσει μέχρι τότε, δεν βρίσκω λόγο να το περιμένει κάποιος. εγώ πάντως θα περιμένω και νομίζω πως αξίζει τον κόπο μιας και ακούσαμε καλά λόγια ως τώρα.. άσε που δεν μαρέσει κανενα άλλο ppc αυτή τη στιγμή το θεωρό το πιο όμορφο από win mob με qwerty!!:) φίλε αν μπορείς να μας πεις για το πληκτρολόγιο ειναι βολικό εχει καλά κουμπιά ?:rolleyes: Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Εγω παντος αρχιζω και το καλοβλεπω! Αν και ειχα παντα τα τελευταια κινητα της SE ποτε δεν ειχα καποιο WM μονο το "εξυπνο" συμπιαν Ρ1 που με ειχε παιδεψει με το χαλια πληκτρολογειο του. Το προηγουμενο Χ1 δε το καλοειδα αλλα αυτο μου φαινετε θα το ψαξω καλυτερα! Και μαλλον θα ειναι το 1ο WM κινητο μου που θα εχω αποκλειστικα σα 1ο και για καθημερινη χρηση!! Γιατι και πρακτικο στο χερι ειναι οχι σα το..πλατυποδα το HD2 που εχω τωρα και το εχω και καθεται σπιτι,και οθονουλα 1 χαρα και κυριως το hardware qwerty που προσωπικα μου λυνη τα χερια μιας και με το HD2 γραφω μεν ταχυτατα αλλα θελει προσοχη στη..στοχευση και δυστυχως μου καλυπτη στο excel που δουλευω τη μιση και βαλε οθονη οποτε... Ερωτησουλες στο φιλο keltona 1.Πως ειναι η αποκριση της οθονης? 2.Μπορεις να κανεις δικους σου φακελους στα sms? 3.Εχει ελληνικο μενου,μπορεις να γραψεις ελληνικα με το hardware qwerty?? Ευχαριστω!:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Επίσης άλλο ένα ερώτημα σχετικά με τα Ελληνικά: Υποστηρίζει κάποιου είδους λεξικό (T9) - αυτόματη συμπλήρωση λέξεων κτλ; keltonas, Thx! Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltonas Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Υποστηρίζει ελληνικο (T9) - αυτόματη συμπλήρωση λέξεων ,τα λεει στα αγγλικα spell correction new word prediction auto append auto-substitution suggestion και το κυριωτερο ειναι πολυγλωσσο με 23 γλωσσες .:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltonas Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Ερωτησουλες στο φιλο keltona 1.Πως ειναι η αποκριση της οθονης? Η αποκριση ειναι αριστη για πρωτη official rom που αναβαθμισα μεσω SEUS. 2.Μπορεις να κανεις δικους σου φακελους στα sms? Aν και δεν το εχω κανει ποτε στο manage folders οι επιλογες ειναι : new folder,rename,delete,folder options οποτε το υποστηριζει γιατι δημιουργησα νεο φακελλο . 3.Εχει ελληνικο μενου,μπορεις να γραψεις ελληνικα με το hardware qwerty?? Φυσικα και γραφεις ελληνικα με το hardware qwerty ,γενικα το πληκτρολογιο ειναι οτι καλυτερο εχω δει σε WM συσκευη . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Ο ηχος πως ειναι?? Το ηχειο του X1 δεν ειχε και την καλυτερη αποδοση. Στο Χ2 το ηχειο ειναι βελτιωμενο, ακουγεται οταν "ντουντουνιζει" ή πρεπει να βαλεις τους Prodigy οταν σε καλουν?? :p Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 ή πρεπει να βαλεις τους Prodigy οταν σε καλουν?? :p haha!! ΔΩΣΕ!!!! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aytach Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Καλα ειναι και πολλοι βλακες αυτοι στο πλαισιο.Το ειχα παραγγειλει το κινητο 22/12/09 και ακομα το περιμενα.Τους πηρα τηλεφωνο σημερα και μου λενε το κινητο δε θα το φερουνε τελικα.Μαρεσει που ελεγε στη ιστοσελιδα τους τελη δεκεμβριου :lol:.Σαν χαζος περιμενα εδω και εναν μηνα. Τελικα οσοι πηρανε το κινητο απο που το αγορασαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Ερωτησουλες στο φιλο keltona 1.Πως ειναι η αποκριση της οθονης? Η αποκριση ειναι αριστη για πρωτη official rom που αναβαθμισα μεσω SEUS. 2.Μπορεις να κανεις δικους σου φακελους στα sms? Aν και δεν το εχω κανει ποτε στο manage folders οι επιλογες ειναι : new folder,rename,delete,folder options οποτε το υποστηριζει γιατι δημιουργησα νεο φακελλο . 3.Εχει ελληνικο μενου,μπορεις να γραψεις ελληνικα με το hardware qwerty?? Φυσικα και γραφεις ελληνικα με το hardware qwerty ,γενικα το πληκτρολογιο ειναι οτι καλυτερο εχω δει σε WM συσκευη . Προσωπικα τα βρισκω πολυ ενθαρυντικα τα παραπανω!! Να δουμε και αν θα το φερουν επιτελους επισημα Ελλαδα να εχουμε την εγγυηση μας και εγω με βλεπω να το κοιταζω σοβαρα!! Keltona@ Eυχαριστουμε για τα news!!:):D Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskos07 Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 @ keltonas: Με το fm radio τι έγινε τελικά? Υπάρχει μέσα σαν λειτουργία αλλά δεν δουλεύει, δεν υπάρχει το hardware δηλαδή? Γιατι νομίζω είδα ενα βιντεο που ειχε ραδιο.. Βεβαια η τελευταία ανακοίνωση απο SE ήταν οτι: The FM radio: This won’t be available at launch (sorry) but we are listening to your feedback and will work to bring FM Radio in at our first post-launch software release that will be free of charge for all users. Άλλαξε κάτι ? Παράθεση Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 εγώ θέλω να ρωτήσω το φίλο μας, από που το αγόρασε το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltonas Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 (edited) To Χ2 εχει stereo ηχεια και δυνατο ηχο αλλα το κυριωτερο δεν το εχει οπως το Χ1 στο πλαι κατω αριστερα οποτε το εκλεινε το χερι οπως το κρατουσαμε και στην νεα ρομ θα εχει και το equalizer οποτε θα εχουμε τελικη αποψη για το θεμα . Το ραδιο θα ερθει στην επομενη ρομ που οπως εμαθα θα ειναι ετοιμη την επομενη βδομαδα ,κατι αντιστοιχο εγινε και στo ξεκινημα του Χ1 ,το βαλανε μετα οπως και στο TOUCH PRO 2 κ.α. Εγω το πηρα απο φιλο αλλα κυκλοφορει κανονικα σε Δανια και καποιες αλλες χωρες . Edited January 27, 2010 by keltonas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_00000 Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 (edited) Απο πλευράς σήματος στην περιοχή που είσαι σε σχέση με το x1 είναι καλύτερο το x2???? Άσχετο αλλά σημαντικό, video κλήση έχει το x2? Και εάν έχει, έχει 2 κάμερες? Edited January 28, 2010 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 τελικό review της συσκευής http://www.phonearena.com/htmls/Sony-Ericsson-Xperia-X2-Review-review-r_2377.html μα πότε θα έρθει Ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltonas Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 (edited) Απο πλευράς σήματος στην περιοχή που είσαι σε σχέση με το x1 είναι καλύτερο το x2???? Οπως εγραψα πιο πανω στο κομματι gsm και gps ειναι απαιχτο . Άσχετο αλλά σημαντικό, video κλήση έχει το x2? Εχει φυσικα βιντεοκληση . Και εάν έχει, έχει 2 κάμερες? Εχει φυσικα 2 καμερες . Για λεπτομερειες http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_x2-2926.php http://www.abs-cbnnews.com/technology/01/26/10/sony-ericsson-xperia-x2-out-feb-1 Eλπιδοφορα καταχωρηση . Στην Ελλαδα απο 2-2 -2010 διαθεσιμοτητα http://www.apiastos.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=534. Αμεση αγορα http://www.plemix.com/phone-sonyericsson-XPERIA_X2-phone Edited January 30, 2010 by keltonas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltonas Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 Παντως απο τα τοσα WM που εχουν περασει απο τα χερια μου αυτο και το ΟΜΝΙΑ 2 (SAR 0.168 , AMOLED ,CAMERA κ.α.), ειναι οι κορυφες για διαφορετικους λογους το καθενα (φυσικα εκφραζω παντα προσωπικη αποψη). :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a66fm Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 Καλα ειναι και πολλοι βλακες αυτοι στο πλαισιο.Το ειχα παραγγειλει το κινητο 22/12/09 και ακομα το περιμενα.Τους πηρα τηλεφωνο σημερα και μου λενε το κινητο δε θα το φερουνε τελικα.Μαρεσει που ελεγε στη ιστοσελιδα τους τελη δεκεμβριου :lol:.Σαν χαζος περιμενα εδω και εναν μηνα. Τελικα οσοι πηρανε το κινητο απο που το αγορασαν? Απο το πλαίσιο στην δική μου περίπτωση έχουν κανει 2 τηλέφωνα αν και το έχω παραγγείλει στις αρχές Νοέμβρη. το τελευταίο νέο που έχω μάθει είναι οτι θα το φέρουν μετά τις 10/2 :cry::cry::cry: Παράθεση .....Φιλικά Σταύρος.....:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskos07 Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Μια ερώτηση όσο περιμένω το δικό μου και εγώ Χ2: Μπορούμε να βάλουμε άλλον web browser στο κινητο εκτώς του ΙΕ ? Αν ναι, αξίζει τον κόπο ή για τις λειτουργίες ενός windows κινητού, η κίνηση αυτή είναι περιττή ?? Παράθεση Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Μια ερώτηση όσο περιμένω το δικό μου και εγώ Χ2: Μπορούμε να βάλουμε άλλον web browser στο κινητο εκτώς του ΙΕ ? Αν ναι, αξίζει τον κόπο ή για τις λειτουργίες ενός windows κινητού, η κίνηση αυτή είναι περιττή ?? Πας κατευθειαν σε opera χωρις δευτερη σκεψη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a66fm Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Πας κατευθειαν σε opera χωρις δευτερη σκεψη... +1 :) Παράθεση .....Φιλικά Σταύρος.....:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltonas Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Opera ή αλλη εναλλακτικη λυση Skyfire . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 31, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Skyfire μόνο σε περίπτωση που είναι επιτακτική η ανάγκη για flash υποστήριξη. Κατά τα άλλα Opera 9.7, Opera 10 αλλά και Opera mini. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskos07 Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Πας κατευθειαν σε opera χωρις δευτερη σκεψη... +1 :) ... Opera 9.7, Opera 10 αλλά και Opera mini. Επειδή βλέπω τρανούς υποστηρικτές της όπερας (τοσο μουσικόφιλοι είστε :p ) γιατί αυτό? Έχει εδραιωθεί στα κινητά και αποτελεί την καλύτερη λύση ?? Δηλαδή ο Opera είναι καλύτερος browser και από τον ΙΕ για κινητά με windows? Υπάρχει κάποιος συγκριτικός πίνακας για ΙΕ / Opera / Skyfire ? Skyfire μόνο σε περίπτωση που είναι επιτακτική η ανάγκη για flash υποστήριξη. Μόνο ο skyfire υποστηρίζει flash εφαρμογές? (Πχ παίζω το hattrick αν το ξέρετε, για να μπορέσω να στήσω την ομάδα μεσω του flash που έχει, πρέπει να εχω τον skyfire ?) Παράθεση Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 31, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Δηλαδή ο Opera είναι καλύτερος browser και από τον ΙΕ για κινητά με windows? Είναι. Μόνο ο skyfire υποστηρίζει flash εφαρμογές? Χωρίς πείραγμα ναι. Και με τον Opera μπορείς αλλά με το κατάλληλο modification... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=544770 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts