Jump to content

Sony Ericsson Xperia X2

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά καμιά ημερομηνία δεν έχουμε τελικά....ακόμη....

http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=187342

Από την στιγμή που δόθηκε η τιμή,θεωρώ πως είναι θέμα ολίγων ημερών:)

• Απαντήσεις 643
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μακάρι αλλά τιν τιμή εκεί στο expansys που ειχα μπει πολλές φορές, θυμάμαι χαλαρά την έχει εδώ και κανα μήνα +παραπάνω οπότε... :confused: εδώ στο σκρουτζ αν κάνετε αναζήτηση xperia II δεν βγάζει τπτ .. και ο άπιαστος το είχε για άφιξη στις 2 μετά το πήγε για τις 9 χθες δλδ και τελικά το έβαλε σε αναμονή!!! άντε να δούμε!!!

Edited by MaIdeN
Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια μηπως ξερει καποιος γνωριζει αν γυρνοντας το τηλεφωνο οριζοντια γυρναει και η εικονα η αυτο γινετε μονο οταν ανοιξουμε το πληκτρολογιο γιατι καπου διαβασα οτι γυρναει και ετσι αλλα στο νετ βλεπω οτι γυρναει μονο με ανοιχτο το πληκτρολογιο.ευχαριστω!!!!!!!!!!

Στο δικο μου γυρνοντας το τηλεφωνο οριζοντια γυρναει και η εικονα .

• Administrators

Απελπιστικά υψηλή τιμή!

Modpic.gif

Απελπιστικά υψηλή τιμή!

Καλά όντως υπερβολικά υψηλή τιμή το έχει... δεν νομίζω να είναι αυτή η τιμή του στην αγορά οταν ερθει..

Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash:

• Administrators
Και άλλες συσκευές έχουν ξεκινήσει με κάποια τιμή αλλά αυτή είναι υπερβολική για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Modpic.gif

• Administrators
Σίγουρα καλύτερη τιμή από την προαναφερθέν αλλά κατά τη γνώμη σου (μιας και το έχεις) αξίζει να ξεκινά σε υψηλότερη τιμή από το HD2;

Modpic.gif

Σίγουρα καλύτερη τιμή από την προαναφερθέν αλλά κατά τη γνώμη σου (μιας και το έχεις) αξίζει να ξεκινά σε υψηλότερη τιμή από το HD2;

athanaso77 πρωτα απο ολα θεωρω την γνωμη σου λογω εμπειριας καλυτερη απο την δικη μου , απο την πλευρα μου λογω του οτι και ο LΕΟ περασε απο τα χερια μου θεωρω οτι τα WM 6.5 δεν ειναι ωριμα για capacitive οθονη και οτι οτι το μεγεθος των 4.3'' καθιστα δυσχρηστο τον LΕΟ σε σχεση με το Χ2 που ειναι ακομη στην πρωτη ρομ και κανει θαυματα οπως εχω ξαναγραψει , επισης γι΄αυτο υπαρχουν τοσα διαφορετικα μοντελα για να ικανοποιουν του καθενος τις ιδιοτροπιες και αναγκες .Εγω πχ θεωρω ουκ ανευ το stylus, το Optical trackpad , το Full QWERTY keyboard, το 3.5 mm audio jack , το να εχει καλο σημα gsm gps wifi και στο Χ2 τα βρηκα ενω αλλος μπορει να εχει αλλες προτεραιοτητες .

Τωρα οσον αφορα την τιμη ειναι και θεμα μαρκετινγκ και ειναι γνωστο οτι παντα η SE ξεκινα με ψηλες τιμες και μετα σιγα σιγα τις ριχνει , οχι ομως οτι ειναι κατωτερο το Χ2 απο τον LEO .

Edited by keltonas

• Administrators
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ας περιμένουμε λοιπόν να το πιάσουμε και οι εμείς στα χέρια μας για να τα δούμε όλα αυτά και κατ' ιδίαν. :rolleyes:

Modpic.gif

Δεν ξερω αν χρησιμοποιεις το apmemo η καποιο παρομοιο προγραμμα (εγω λογω ''αμνησιας'' το εχω στην καθημερινη διαταξη ) ,τα οποια προυποθετουν την χρηση της γραφιδας , οποτε ειναι αχρηστα σε οθονες οπως του LEO .:)

Άλλο ένα δυσάρεστο νέο..

επειδή η εταιρία που δουλευει ο πατερας μου συνεργαζεται με την vodafone, είχαμε παραγγήλει το X2 και σήμερα τον ειδοποίησαν με το εξής μήνυμα:

"Η συσκευή είναι τέλος παραγωγής και θα χρειαστεί να επιλέξετε κάποιο άλλο μοντέλο"

:( Ό,τι καταλάβατε κατάλαβα και εγώ.. τώρα τι εννοούν με το "τέλος παραγωγής" δεν ξέρω.. :confused:

Ελπίζω να εννοούν ότι δεν εχει ερθει ακόμα στην Ελλάδα..

• Administrators

"Τέλος παραγωγής"

...καθόλου επαγγελματική δικαιολογία εκτός και εάν υπάρχει πλήρης άγνοια. :wacko:

Modpic.gif

Τελικα η ιστορια επαναλαμβανετε . Οπως εγινε με το Χ1 θα επαναληφθει με το Χ2 και τελος Φλεβαρη θα αρχισει να πουλιεται στις αλυσιδες καταστηματων . :)

Το πρόβλημα είναι στην Ελλάδα μόνο ή γενικά και σε άλλες χώρες?

Δηλαδή στις λοιπές ευρωπαϊκές χώρες έχει πάει ??

στο Hong Kong που βρίσκομαι τώρα είναι πάντως δισεύρετο...όλοι είναι "out of stock"
.....Φιλικά Σταύρος.....:rolleyes:

Στο εξωτερικό έχει κυκλοφορήσει ευρέως.

Ξέρεις μήπως από πότε άρχισε να κυκλοφορεί? Πρέπει να έγινε μετά τις 10 Φεβρουαρίου ετσι ?

Για στο xperiancers.com στις 2 Φεβρουαρίου είχε γράψει ένας Γερμανός ότι ακόμα δεν είχε πάει στη Γερμανία (6ο σχόλιο στο link).

Αν αναλογιστουμε την πορεια κυκλοφοριας του X1 περσυ και αυτη του Χ2 φετος... εμενα προσωπικα μου λεει οτι η SE δεν εστιαζει τοσο πολυ στα Win Mobile, προτιμαει να δινει βαση στο "κλασσικα" κινητα!! Γιατι αμα παρατηρησετε τετοιες καθυστερησεις δεν κανει στην απλη γκαμα. ;)

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

• Administrators
Αυτό είναι αλήθεια αλλά χρειάζεται και διαφορετικό, μεγαλύτερο και πιο χρονοβόρο development για τέτοιου είδους συσκευές.

Modpic.gif

Λοιπον εδω και αρκετες μερες ειμαι κατοχος του φαντασματος και πρεπει να πω οτι ειναι το πιο ομορφο και ευχρηστο WM PPC που εχω παρει στα χερια μου .

Αν και φοραει ακομη την πρωτη επισημη rom ειναι εξαιρετικα σταθερο με φοβερο gsm , gps , bluetooth και wifi σημα .Το gps του πιανει και μεσα στην σπιτι με κατεβασμενα τα στορια ,τελεια καμερα και γενικα χαιρεσαι να το κρατας στα χερια σου .

Επισης ειναι και δειχνει εξαιρετικα καλοφτιαγμενο .

Αν εχετε αποριες η ερωτησεις που αφορουν το XPERIA X2 μπορω να σας βοηθησω .

με ποιό gps software το δοκιμασες?

στο igo8 δεν μου βρισκει το gps σαν device

.....Φιλικά Σταύρος.....:rolleyes:

• Administrators
Σου συνιστώ να βάλεις το GPS Test, να το τρέξεις σε ανοιχτό ουρανό και να περιμένεις να βρει τη θύρα μόνο του μέχρι και να κλειδώσει δορυφόρους. Μετά χρησιμοποίησε το πρόγραμμα πλοήγησης της επιλογής σου.

Modpic.gif

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X2
  • The topic was unpinned