Jump to content

[Επίσημο] Nokia Χ6-00

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παντως οταν προσπαθω να συνδεθω με USB καλωδιο και ειμαι PCsuite αρχικη επιλογη με το που παταω μαζικη αποθηκευση το κινητο κολλαει!Και με το αντιστροφο συμβαίνει . Τι να φταιει;;

Ακούγεται περίεργο αυτό. Δεν έχω πρόβλημα όταν συνδέομαι ειτε με PC suite ειτε μεταφορα δεδομένων. Έχω την έκδοση V 12.0.091

Εγω το μόνο κόλλημα που συναντώ είναι όταν έχω το τηλ κλειδωμένο και χτυπάει δε μπορώ να απορρίψω την κλήση - σα να μη πατιέται η απόρριψη- και επίσης όταν χτυπάει ξυπνητήρι και τα πληκτρολόγιο ειναι κλειδωμένο δε πατιούνται τα πλήκτρα διακοπή και παύση

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγω το μόνο κόλλημα που συναντώ είναι όταν έχω το τηλ κλειδωμένο και χτυπάει δε μπορώ να απορρίψω την κλήση - σα να μη πατιέται η απόρριψη- και επίσης όταν χτυπάει ξυπνητήρι και τα πληκτρολόγιο ειναι κλειδωμένο δε πατιούνται τα πλήκτρα διακοπή και παύση

Δεν πρέπει να πατήσεις κάτι.

Πρέπει να σύρεις το δάκτυλο με τη φορά που σου δείχνει πάνω στο "κουμπί".

Από σήμερα είμαι κι εγώ κάτοχος του nokia x6.Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές αν και ακόμη προσπαθώ να συνηθίσω το touch.:p

Τα προστατευτικά οθόνης κάνουν δουλειά ή λέτε να αφήσω την οθόνη έτσι όπως είναι;Επίσης χρησιμοποιείτε κάποια θήκη για προστασία και ποια;

Από σήμερα είμαι κι εγώ κάτοχος του nokia x6.Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές αν και ακόμη προσπαθώ να συνηθίσω το touch.:p

Τα προστατευτικά οθόνης κάνουν δουλειά ή λέτε να αφήσω την οθόνη έτσι όπως είναι;Επίσης χρησιμοποιείτε κάποια θήκη για προστασία και ποια;

Δεν χρειάζεται screen protector,η οθόνη έχει αντιχαρακτική επιφάνεια.;)

Δεν χρειάζεται screen protector,η οθόνη έχει αντιχαρακτική επιφάνεια.;)

Αυτό που το είδες; με ενδιαφέρει..

Αυτό που το είδες; με ενδιαφέρει..

http://img11.imagehosting.gr/out.php/t1375017_katagrafh.jpg

http://www.nokia.gr/products/phones/nokia-x6-16gb/specifications

Βέβαια το έχω διαπιστώσει και στην χρήση πως δεν χαράζεται η οθόνη.

Δεν πρέπει να πατήσεις κάτι.

Πρέπει να σύρεις το δάκτυλο με τη φορά που σου δείχνει πάνω στο "κουμπί".

Αχα..Θα το δοκιμασω. Ευχαριστώ για την πληροφορία. Βασικά δε μου δωσανε πλήρες user manual, καθως λειπουν πάρα πολλές ρυθμίσεις. Anyway ευχαριστώ

γεια σας και από εμένα..έχω μια απορία, πως γίνετε να επιλέξω πολλά αρχεία μαζί? στον Xplore το έκανα τυχαία αλλά στην διαχείριση αρχείων δεν μπορώ να το κάνω :wacko: καμμία λύση ? :D

γεια σας και από εμένα..έχω μια απορία, πως γίνετε να επιλέξω πολλά αρχεία μαζί? στον Xplore το έκανα τυχαία αλλά στην διαχείριση αρχείων δεν μπορώ να το κάνω :wacko: καμμία λύση ? :D

Επιλέγεις το αρχείο και πας στο μενού Επιλογές > Επιλογή/Εξαίρεση > Επιλογή.

Επαναλαμβάνεις για όλα τα αρχεία.

Αχα..Θα το δοκιμασω. Ευχαριστώ για την πληροφορία. Βασικά δε μου δωσανε πλήρες user manual, καθως λειπουν πάρα πολλές ρυθμίσεις. Anyway ευχαριστώ

Αυτή η λειτουργία, ήρθε με αναβάθμιση και δεν αναγράφεται σε κανένα manual.

Edited by mpapad

Επιλέγεις το αρχείο και πας στο μενού Επιλογές > Επιλογή/Εξαίρεση > Επιλογή. Επαναλαμβάνεις για όλα τα αρχεία.

Χρονοβόρο για να μην πω κάτι άλλο, ούτε στα μηνύματα μπορείς να επιλέξεις μερικά για να σβήσεις με απλά τσεκαρίσματα, ούτε στις κλήσεις, ούτε στο file-manager....

Αυτό έπρεπε να μπει στην αναβάθμιση. Τουλάχιστο, να υπήρχε ένα πλήκτρο "C" για άμεση διαγραφή, να μη χρειάζεται και για αυτό να μπαίνεις σε μενού.

Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!

Υπάρχει εφαρμογή, λέγεται The pencil:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2692255#post2692255

Καλημερα και καλο μηνα.Παιζει κατι με την μπαταρια?Τελειωνει πολυ γρηγορα.Χτες το πρωι το φορτισα ολη μερα αντε το πολυ 20-30 λεπτα ομιλιας και σημερα το πρωι κατα τις 10 ξυπνησα απο το θορυβο για φορτιση.:wacko:
Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements

Η μπαταρια του ειναι μαλλον εξαιρετικη για smartphone. Η συμπεριφορα της δικης σου ειναι ασυνηθιστη. Μηπως αφηνεις εφαρμογες να τρεχουν κρυφα; Ξερεις πως να το ελεγξεις αυτο;
Οχι αντιθετα ειμαι πολυ freak μετις ανοιχτες εφαρμογες.Τις κλεινω αμεσως.Αν εννοεις ως προς τον ελεγχο για τις εφαρμογες οταν δεν υπαρχει κυκλακι ειναι κλειστες ε???
Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements

Έχω κάποιες ερωτήσεις για την σύνδεση σε wifi.

1.Που πηγαίνω για να δω αν υπάρχουν διαθέσιμα ασύρματα δίκτυα;

2.Έβαλα το opera mini που είναι πολύ διαδεδομένο αλλά δεν μου φάνηκε και πολύ εύχρηστο.Εσείς ποιον browser χρησιμοποιείτε για μεγαλύτερη ταχύτητα και ευκολία;

3.Όταν πάω να δω ένα βιντεάκι στο youtube μου παίζει μόνο τον ήχο αλλά η οθόνη παραμένει μαύρη.Πρέπει να αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις;

Υπάρχει εφαρμογή, λέγεται The pencil:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2692255#post2692255

σε ευχαριστώ πολύ! δουλεύει μια χαρά!:)

Έχω κάποιες ερωτήσεις για την σύνδεση σε wifi.

1.Που πηγαίνω για να δω αν υπάρχουν διαθέσιμα ασύρματα δίκτυα;

2.Έβαλα το opera mini που είναι πολύ διαδεδομένο αλλά δεν μου φάνηκε και πολύ εύχρηστο.Εσείς ποιον browser χρησιμοποιείτε για μεγαλύτερη ταχύτητα και ευκολία;

3.Όταν πάω να δω ένα βιντεάκι στο youtube μου παίζει μόνο τον ήχο αλλά η οθόνη παραμένει μαύρη.Πρέπει να αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις;

Την πρώτη ερώτηση την βρήκα και για την δεύτερη τελικά με βόλεψε ο opera mini 5.

Το σημαντικό πρόβλημα που έχω είναι τα βιντεάκια από youtube.Ακούω μόνο ήχο αλλά δεν έχω εικόνα.Καμιά λύση;:(

Την πρώτη ερώτηση την βρήκα και για την δεύτερη τελικά με βόλεψε ο opera mini 5.

Το σημαντικό πρόβλημα που έχω είναι τα βιντεάκια από youtube.Ακούω μόνο ήχο αλλά δεν έχω εικόνα.Καμιά λύση;:(

Αν εννοείς μέσα από τον σελιδοδείκτη του browser τότε μάλλον είναι το Adobe flashlite 3.01.4,μπορεί να είναι διαθέσιμο μέσα από την Ενημερ.λογισμικού μέσα στο κινητό ή συνδέοντας το με Bluetooth/καλώδιο στο Ovi Suite-πριν δες όμως και στις Ρυθμίσεις>Διαχειρ. εφαρμ.>Εγκατ. εφαρμ. αν είναι εγκατεστημένη η ενημέρωση αυτή ως Flash Lite.

Αν εννοείς μέσα από τον σελιδοδείκτη του browser τότε μάλλον είναι το Adobe flashlite 3.01.4,μπορεί να είναι διαθέσιμο μέσα από την Ενημερ.λογισμικού μέσα στο κινητό ή συνδέοντας το με Bluetooth/καλώδιο στο Ovi Suite-πριν δες όμως και στις Ρυθμίσεις>Διαχειρ. εφαρμ.>Εγκατ. εφαρμ. αν είναι εγκατεστημένη η ενημέρωση αυτή ως Flash Lite.

Ευχαριστώ για την απάντηση.Λύθηκε και αυτό το πρόβλημα.:)

Ρε παιδιά καλησπέρα. Ξέρω πως έχει κάτι σαν task manager, που είναι ??

ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο..

Ρε παιδιά καλησπέρα. Ξέρω πως έχει κάτι σαν task manager, που είναι ??

ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Κρατάς πατημένο το πλήκτρο του μενού μέχρι να εμφανιστεί μια σειρά από εικονίδια στο κάτω μέρος της οθόνης.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Καλησπέρα παιδιά. Ενδιαφέρομαι αρκετά για αυτό το κινητό,αλλά θα ήθελα να ρωτήσω εσάς που το έχετε ήδη 2-3 πραγματάκια. Από θέμα φωτογραφίας πως τα πάει? Είναι ικανοποιητικές μέρα/νύχτα? Στα μηνύματα, σε αυτό που δοκίμασα λιγάκι στα media markt, κολούσε και όταν πατούσα 3 φορές το 2 αντι να εμφανιστεί το (γ) εμφανιζόταν το (β) και το ίδιο συνέβαινε πολλές φορές. Αυτό ισχύει ή συνέβαινε μόνο στο συγκεκριμένο που είδα? Γιατί όταν πήγα να γράψω καλημέρα, έγραψε κακημέπα. Σας ευχαριστώ.

Το είδατε αυτό? Free in-car holder & charger

Υποτίθεται πως υπάρχει πλέον δωρεάν στη συσκευασία του Χ6, του N97, N97 mini και του 6710 Navigator

Καλησπέρα παιδιά. Ενδιαφέρομαι αρκετά για αυτό το κινητό,αλλά θα ήθελα να ρωτήσω εσάς που το έχετε ήδη 2-3 πραγματάκια. Από θέμα φωτογραφίας πως τα πάει? Είναι ικανοποιητικές μέρα/νύχτα? Στα μηνύματα, σε αυτό που δοκίμασα λιγάκι στα media markt, κολούσε και όταν πατούσα 3 φορές το 2 αντι να εμφανιστεί το (γ) εμφανιζόταν το (β) και το ίδιο συνέβαινε πολλές φορές. Αυτό ισχύει ή συνέβαινε μόνο στο συγκεκριμένο που είδα? Γιατί όταν πήγα να γράψω καλημέρα, έγραψε κακημέπα. Σας ευχαριστώ.

Δεν έχω κάποιο πρόβλημα στα μηνύματα.

Οι φωτό γενικά είναι ικανοποιητικές και γενικά καλύτερες απο το 5800. Με καλό φωτισμό είναι πολύ καλές. Με χαμηλό φωτισμό είναι δύσκολα τα πράγματα. Γενικά νυχτερινή φωτογράφιση με κινητό ειναι πολύ δύσκολη. Συνήθως έχει εντονο ψηφιακό θόρυβο και πολλές χρωματικές αλλοιώσεις.

Δεν έχω κάποιο πρόβλημα στα μηνύματα.

Οι φωτό γενικά είναι ικανοποιητικές και γενικά καλύτερες απο το 5800. Με καλό φωτισμό είναι πολύ καλές. Με χαμηλό φωτισμό είναι δύσκολα τα πράγματα. Γενικά νυχτερινή φωτογράφιση με κινητό ειναι πολύ δύσκολη. Συνήθως έχει εντονο ψηφιακό θόρυβο και πολλές χρωματικές αλλοιώσεις.

Δηλαδή εσένα δεν σου δημιούργησε κάποιο πρόβλημα στα μηνύματα?Εμφανίζονται κανονικά ακόμα και όταν γράφεις κάπως γρήγορα και συνεχόμενα? Επειδή μου αρέσει αρκετά αυτό το κινητό και είδα πως θα έχει από και πέρα δωρεάν χάρτες κτλ. Αν δεν έχει κανένα πρόβλημα στα μηνύματα και αφού έχει και καλή κάμερα, λογικά θα το χτυπήσω.