geotaras Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Παντως οταν προσπαθω να συνδεθω με USB καλωδιο και ειμαι PCsuite αρχικη επιλογη με το που παταω μαζικη αποθηκευση το κινητο κολλαει!Και με το αντιστροφο συμβαίνει . Τι να φταιει;; Ακούγεται περίεργο αυτό. Δεν έχω πρόβλημα όταν συνδέομαι ειτε με PC suite ειτε μεταφορα δεδομένων. Έχω την έκδοση V 12.0.091 Εγω το μόνο κόλλημα που συναντώ είναι όταν έχω το τηλ κλειδωμένο και χτυπάει δε μπορώ να απορρίψω την κλήση - σα να μη πατιέται η απόρριψη- και επίσης όταν χτυπάει ξυπνητήρι και τα πληκτρολόγιο ειναι κλειδωμένο δε πατιούνται τα πλήκτρα διακοπή και παύση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Εγω το μόνο κόλλημα που συναντώ είναι όταν έχω το τηλ κλειδωμένο και χτυπάει δε μπορώ να απορρίψω την κλήση - σα να μη πατιέται η απόρριψη- και επίσης όταν χτυπάει ξυπνητήρι και τα πληκτρολόγιο ειναι κλειδωμένο δε πατιούνται τα πλήκτρα διακοπή και παύση Δεν πρέπει να πατήσεις κάτι. Πρέπει να σύρεις το δάκτυλο με τη φορά που σου δείχνει πάνω στο "κουμπί". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lendo Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Από σήμερα είμαι κι εγώ κάτοχος του nokia x6.Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές αν και ακόμη προσπαθώ να συνηθίσω το touch.:p Τα προστατευτικά οθόνης κάνουν δουλειά ή λέτε να αφήσω την οθόνη έτσι όπως είναι;Επίσης χρησιμοποιείτε κάποια θήκη για προστασία και ποια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Από σήμερα είμαι κι εγώ κάτοχος του nokia x6.Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές αν και ακόμη προσπαθώ να συνηθίσω το touch.:p Τα προστατευτικά οθόνης κάνουν δουλειά ή λέτε να αφήσω την οθόνη έτσι όπως είναι;Επίσης χρησιμοποιείτε κάποια θήκη για προστασία και ποια; Δεν χρειάζεται screen protector,η οθόνη έχει αντιχαρακτική επιφάνεια.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokorets Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Δεν χρειάζεται screen protector,η οθόνη έχει αντιχαρακτική επιφάνεια.;) Αυτό που το είδες; με ενδιαφέρει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Αυτό που το είδες; με ενδιαφέρει.. http://img11.imagehosting.gr/out.php/t1375017_katagrafh.jpg http://www.nokia.gr/products/phones/nokia-x6-16gb/specifications Βέβαια το έχω διαπιστώσει και στην χρήση πως δεν χαράζεται η οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotaras Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Δεν πρέπει να πατήσεις κάτι. Πρέπει να σύρεις το δάκτυλο με τη φορά που σου δείχνει πάνω στο "κουμπί". Αχα..Θα το δοκιμασω. Ευχαριστώ για την πληροφορία. Βασικά δε μου δωσανε πλήρες user manual, καθως λειπουν πάρα πολλές ρυθμίσεις. Anyway ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camoranesi Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 γεια σας και από εμένα..έχω μια απορία, πως γίνετε να επιλέξω πολλά αρχεία μαζί? στον Xplore το έκανα τυχαία αλλά στην διαχείριση αρχείων δεν μπορώ να το κάνω :wacko: καμμία λύση ? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 (edited) γεια σας και από εμένα..έχω μια απορία, πως γίνετε να επιλέξω πολλά αρχεία μαζί? στον Xplore το έκανα τυχαία αλλά στην διαχείριση αρχείων δεν μπορώ να το κάνω :wacko: καμμία λύση ? :D Επιλέγεις το αρχείο και πας στο μενού Επιλογές > Επιλογή/Εξαίρεση > Επιλογή. Επαναλαμβάνεις για όλα τα αρχεία. Αχα..Θα το δοκιμασω. Ευχαριστώ για την πληροφορία. Βασικά δε μου δωσανε πλήρες user manual, καθως λειπουν πάρα πολλές ρυθμίσεις. Anyway ευχαριστώ Αυτή η λειτουργία, ήρθε με αναβάθμιση και δεν αναγράφεται σε κανένα manual. Edited May 1, 2010 by mpapad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 Επιλέγεις το αρχείο και πας στο μενού Επιλογές > Επιλογή/Εξαίρεση > Επιλογή. Επαναλαμβάνεις για όλα τα αρχεία. Χρονοβόρο για να μην πω κάτι άλλο, ούτε στα μηνύματα μπορείς να επιλέξεις μερικά για να σβήσεις με απλά τσεκαρίσματα, ούτε στις κλήσεις, ούτε στο file-manager.... Αυτό έπρεπε να μπει στην αναβάθμιση. Τουλάχιστο, να υπήρχε ένα πλήκτρο "C" για άμεση διαγραφή, να μη χρειάζεται και για αυτό να μπαίνεις σε μενού. Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 δεν μπορεί να αντικαταστήσει η οθόνη αφής, το πλήκτρο της δίεσης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokorets Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 γεια σας και από εμένα..έχω μια απορία, πως γίνετε να επιλέξω πολλά αρχεία μαζί? στον Xplore το έκανα τυχαία αλλά στην διαχείριση αρχείων δεν μπορώ να το κάνω :wacko: καμμία λύση ? :D Υπάρχει εφαρμογή, λέγεται The pencil: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2692255#post2692255 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 Καλημερα και καλο μηνα.Παιζει κατι με την μπαταρια?Τελειωνει πολυ γρηγορα.Χτες το πρωι το φορτισα ολη μερα αντε το πολυ 20-30 λεπτα ομιλιας και σημερα το πρωι κατα τις 10 ξυπνησα απο το θορυβο για φορτιση.:wacko: Παράθεση Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 Η μπαταρια του ειναι μαλλον εξαιρετικη για smartphone. Η συμπεριφορα της δικης σου ειναι ασυνηθιστη. Μηπως αφηνεις εφαρμογες να τρεχουν κρυφα; Ξερεις πως να το ελεγξεις αυτο;Οχι αντιθετα ειμαι πολυ freak μετις ανοιχτες εφαρμογες.Τις κλεινω αμεσως.Αν εννοεις ως προς τον ελεγχο για τις εφαρμογες οταν δεν υπαρχει κυκλακι ειναι κλειστες ε??? Παράθεση Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lendo Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 Έχω κάποιες ερωτήσεις για την σύνδεση σε wifi. 1.Που πηγαίνω για να δω αν υπάρχουν διαθέσιμα ασύρματα δίκτυα; 2.Έβαλα το opera mini που είναι πολύ διαδεδομένο αλλά δεν μου φάνηκε και πολύ εύχρηστο.Εσείς ποιον browser χρησιμοποιείτε για μεγαλύτερη ταχύτητα και ευκολία; 3.Όταν πάω να δω ένα βιντεάκι στο youtube μου παίζει μόνο τον ήχο αλλά η οθόνη παραμένει μαύρη.Πρέπει να αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camoranesi Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 Υπάρχει εφαρμογή, λέγεται The pencil: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2692255#post2692255 σε ευχαριστώ πολύ! δουλεύει μια χαρά!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lendo Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 Έχω κάποιες ερωτήσεις για την σύνδεση σε wifi. 1.Που πηγαίνω για να δω αν υπάρχουν διαθέσιμα ασύρματα δίκτυα; 2.Έβαλα το opera mini που είναι πολύ διαδεδομένο αλλά δεν μου φάνηκε και πολύ εύχρηστο.Εσείς ποιον browser χρησιμοποιείτε για μεγαλύτερη ταχύτητα και ευκολία; 3.Όταν πάω να δω ένα βιντεάκι στο youtube μου παίζει μόνο τον ήχο αλλά η οθόνη παραμένει μαύρη.Πρέπει να αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις; Την πρώτη ερώτηση την βρήκα και για την δεύτερη τελικά με βόλεψε ο opera mini 5. Το σημαντικό πρόβλημα που έχω είναι τα βιντεάκια από youtube.Ακούω μόνο ήχο αλλά δεν έχω εικόνα.Καμιά λύση;:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Την πρώτη ερώτηση την βρήκα και για την δεύτερη τελικά με βόλεψε ο opera mini 5. Το σημαντικό πρόβλημα που έχω είναι τα βιντεάκια από youtube.Ακούω μόνο ήχο αλλά δεν έχω εικόνα.Καμιά λύση;:( Αν εννοείς μέσα από τον σελιδοδείκτη του browser τότε μάλλον είναι το Adobe flashlite 3.01.4,μπορεί να είναι διαθέσιμο μέσα από την Ενημερ.λογισμικού μέσα στο κινητό ή συνδέοντας το με Bluetooth/καλώδιο στο Ovi Suite-πριν δες όμως και στις Ρυθμίσεις>Διαχειρ. εφαρμ.>Εγκατ. εφαρμ. αν είναι εγκατεστημένη η ενημέρωση αυτή ως Flash Lite. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lendo Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Αν εννοείς μέσα από τον σελιδοδείκτη του browser τότε μάλλον είναι το Adobe flashlite 3.01.4,μπορεί να είναι διαθέσιμο μέσα από την Ενημερ.λογισμικού μέσα στο κινητό ή συνδέοντας το με Bluetooth/καλώδιο στο Ovi Suite-πριν δες όμως και στις Ρυθμίσεις>Διαχειρ. εφαρμ.>Εγκατ. εφαρμ. αν είναι εγκατεστημένη η ενημέρωση αυτή ως Flash Lite. Ευχαριστώ για την απάντηση.Λύθηκε και αυτό το πρόβλημα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnGeo_7 Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Ρε παιδιά καλησπέρα. Ξέρω πως έχει κάτι σαν task manager, που είναι ?? ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Ρε παιδιά καλησπέρα. Ξέρω πως έχει κάτι σαν task manager, που είναι ?? ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Κρατάς πατημένο το πλήκτρο του μενού μέχρι να εμφανιστεί μια σειρά από εικονίδια στο κάτω μέρος της οθόνης. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wabs Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Καλησπέρα παιδιά. Ενδιαφέρομαι αρκετά για αυτό το κινητό,αλλά θα ήθελα να ρωτήσω εσάς που το έχετε ήδη 2-3 πραγματάκια. Από θέμα φωτογραφίας πως τα πάει? Είναι ικανοποιητικές μέρα/νύχτα? Στα μηνύματα, σε αυτό που δοκίμασα λιγάκι στα media markt, κολούσε και όταν πατούσα 3 φορές το 2 αντι να εμφανιστεί το (γ) εμφανιζόταν το (β) και το ίδιο συνέβαινε πολλές φορές. Αυτό ισχύει ή συνέβαινε μόνο στο συγκεκριμένο που είδα? Γιατί όταν πήγα να γράψω καλημέρα, έγραψε κακημέπα. Σας ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Το είδατε αυτό? Free in-car holder & charger Υποτίθεται πως υπάρχει πλέον δωρεάν στη συσκευασία του Χ6, του N97, N97 mini και του 6710 Navigator Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosxenos Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Καλησπέρα παιδιά. Ενδιαφέρομαι αρκετά για αυτό το κινητό,αλλά θα ήθελα να ρωτήσω εσάς που το έχετε ήδη 2-3 πραγματάκια. Από θέμα φωτογραφίας πως τα πάει? Είναι ικανοποιητικές μέρα/νύχτα? Στα μηνύματα, σε αυτό που δοκίμασα λιγάκι στα media markt, κολούσε και όταν πατούσα 3 φορές το 2 αντι να εμφανιστεί το (γ) εμφανιζόταν το (β) και το ίδιο συνέβαινε πολλές φορές. Αυτό ισχύει ή συνέβαινε μόνο στο συγκεκριμένο που είδα? Γιατί όταν πήγα να γράψω καλημέρα, έγραψε κακημέπα. Σας ευχαριστώ. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα στα μηνύματα. Οι φωτό γενικά είναι ικανοποιητικές και γενικά καλύτερες απο το 5800. Με καλό φωτισμό είναι πολύ καλές. Με χαμηλό φωτισμό είναι δύσκολα τα πράγματα. Γενικά νυχτερινή φωτογράφιση με κινητό ειναι πολύ δύσκολη. Συνήθως έχει εντονο ψηφιακό θόρυβο και πολλές χρωματικές αλλοιώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wabs Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Δεν έχω κάποιο πρόβλημα στα μηνύματα. Οι φωτό γενικά είναι ικανοποιητικές και γενικά καλύτερες απο το 5800. Με καλό φωτισμό είναι πολύ καλές. Με χαμηλό φωτισμό είναι δύσκολα τα πράγματα. Γενικά νυχτερινή φωτογράφιση με κινητό ειναι πολύ δύσκολη. Συνήθως έχει εντονο ψηφιακό θόρυβο και πολλές χρωματικές αλλοιώσεις. Δηλαδή εσένα δεν σου δημιούργησε κάποιο πρόβλημα στα μηνύματα?Εμφανίζονται κανονικά ακόμα και όταν γράφεις κάπως γρήγορα και συνεχόμενα? Επειδή μου αρέσει αρκετά αυτό το κινητό και είδα πως θα έχει από και πέρα δωρεάν χάρτες κτλ. Αν δεν έχει κανένα πρόβλημα στα μηνύματα και αφού έχει και καλή κάμερα, λογικά θα το χτυπήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts