athl1 Δημ. June 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2010 παιδια πως μπορω να περασω τραγουδια που εχω στον υπολογιστη μου ,στο τηλ. συγγνωμη εκ των προτερων αν εχει συζητηθει ο συγκεκριμενο θεμα ξανα. επισης υπαρχει καποια εφαρμογη ραδιο που να πιανει σταθμους οχι τους τοπικους αλλα μεσω ιντερνετ> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2010 παιδια πως μπορω να περασω τραγουδια που εχω στον υπολογιστη μου ,στο τηλ. συγγνωμη εκ των προτερων αν εχει συζητηθει ο συγκεκριμενο θεμα ξανα. επισης υπαρχει καποια εφαρμογη ραδιο που να πιανει σταθμους οχι τους τοπικους αλλα μεσω ιντερνετ> Θα συνδέσεις το κινητό σου με το PC σε επιλογή μαζική αποθήκευση και θα τα περάσεις σε όποιο φάκελο θες εσύ. Μετά θα πας στην Μουσική, θα επιλέξεις ανανέωση βιβλιοθήκης και θα έχουν περαστεί τα τραγούδια. Για internet radio δοκίμασε το παρακάτω Radio stream μέσω Coreplayer. Εκτός και αν περάσεις το Skyfire και ακούς radio μέσω του live24 ή παρόμοιου site. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. June 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2010 Σήμερα το απόγευμα μου έπεσε κάτω (για...10η φορά μεσα σε ενα μηνα) και γέμισε ο τόπος καπάκια,μπαταρίες κλπ.Αφου τα εβαλα όλα στη θεση τους επιχείρησα να το ενεργοποιήσω.Πατάω το κουμπί ενεργοποίησης,αισθάνομαι την αρχική δόνηση αλλά απο εκει και πέρα νέκρα.Καμμιά λειτουργία και η οθόνη σβηστή!Ξαναπατάω το κουμπί ον/οφ και πάλι αισθάνομαι τη δόνηση,ωστόσο η σιωπή συνεχίζει.Αυριο ειμαι για ΝΟΚΙΑ σερβις.Λέτε να τον ήπιε η οθόνη;Λέτε να πάμε για ανκύκλωση; Παράθεση GTZ (George) S25 ultra SM-S938B S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Σήμερα το απόγευμα μου έπεσε κάτω (για...10η φορά μεσα σε ενα μηνα) και γέμισε ο τόπος καπάκια,μπαταρίες κλπ.Αφου τα εβαλα όλα στη θεση τους επιχείρησα να το ενεργοποιήσω.Πατάω το κουμπί ενεργοποίησης,αισθάνομαι την αρχική δόνηση αλλά απο εκει και πέρα νέκρα.Καμμιά λειτουργία και η οθόνη σβηστή!Ξαναπατάω το κουμπί ον/οφ και πάλι αισθάνομαι τη δόνηση,ωστόσο η σιωπή συνεχίζει.Αυριο ειμαι για ΝΟΚΙΑ σερβις.Λέτε να τον ήπιε η οθόνη;Λέτε να πάμε για ανκύκλωση; Φαίνεται ότι έπεσε;Έχει σημάδια;Άν όχι.Πήγαινετο στην Nokia και πές τους ξαφνικά άρχισε να κάνει αυτό το πράγμα.Αφού έχεις εγγύηση και από την άλλη δίνεις τόσα χρήματα.Έτσι ώστε να στο κατασκευάσουν μέσω εγγύησης Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athl1 Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 παιδια ποσα περιπου τραγουδια χωραει η καρτα μνημης Mp3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akanthithos Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Όταν προσπαθώ να μπω με wifi μου βγάζει συνέχεια σφάλμα ''καμιά απόκριση πύλης''. Τι συμβαίνει ρε παιδιά; Κάνω κάτι λάθος;:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisspi Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Θα πρέπει ν' απενεργοποιήσεις την επιλογή Βάση δικτύου, ν' απενεργοποιήσεις την επιλογή Χρήση διακ. εντοπ. θέσης. Αυτά χρειάζονται μόνο για να μην χρεώνεσαι καθόλου. Όταν σε καλεί κάποιος στο δεξί εικονικό πλήκτρο θα σου βγάζει αποστολή μηνύματος, μόλις το πατήσεις θα σε πάει στα μηνύματα και θα στείλεις το μήνυμα που ήδη έχεις γράψει στην επιλογή κείμενο μηνύματος. Δεν σημαίνει ότι απορρίπτοντας την κλήση θα στείλει μόνο του μήνυμα. Ευχαριστω πολυ.... Τα υπολοιπα τα εχω σωστα? Πρεπει να αργει πολυ να βρει σημα χωρις απο τον παροχεα. Παράθεση 2110,G500,3210,3510,6600,6170,3230,Ν70 Tolis' COROLLA Pics **COROLLA EE80 - 4AGE TVIS 124HP** [sIGPIC][/sIGPIC] www.corollaclub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 (edited) παιδια ποσα περιπου τραγουδια χωραει η καρτα μνημης Mp3? Όπως καταλαβαίνεις αυτό είναι σχετικό... Αν πάρουμε το μοντέλο με τα 16GB και μέσο όρο του μεγέθους των κομματιών τα 4MB, θα έχουμε: 16BG=16.384MB 16.384MB / 4MB = 4.096 κομμάτια Σωστά, ξέχασα να αναφέρω αυτό που λέει ο OculatusAbis ακριβώς αποκάτω. Edited June 21, 2010 by Itchrist86 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Τα 16GB είναι η "ονομαστική" χωρητικότητα. Στην πραγματικότητα, η αρχική διαθέσιμη είναι κάπου 15+GB και από εκεί αφαιρούμε και κάποια ΜΒ από εφαρμογές, χάρτες κλπ, οπότε να υπολογίζεις κάπου 14GB... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akanthithos Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Όταν προσπαθώ να μπω με wifi μου βγάζει συνέχεια σφάλμα ''καμιά απόκριση πύλης''. Τι συμβαίνει ρε παιδιά; Κάνω κάτι λάθος;:wacko: Καμιά βοήθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Καμιά βοήθεια; Αυτό συμβαίνει γιατί το δίκτυο που προσπαθείς να συνδεθείς είναι φορτωμένο. Δοκίμασε στο δίκτυο του σπιτιού σου ή σε κάποιου φίλου σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akanthithos Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Στου σπιτιού μου δοκιμάζω. Τα ίδια κάνει και ένα Ε52. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Προφανώς είναι κάποια ασυμβατότητα με το rooter. Έχει ξανα αναφερθεί. Κοίταξε τις ρυθμίσεις του rooter σου να έχεις το DHCP και το UPnP enabled. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akanthithos Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Και τα δύο είναι enabled.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Φαίνεται ότι έπεσε;Έχει σημάδια;Άν όχι.Πήγαινετο στην Nokia και πές τους ξαφνικά άρχισε να κάνει αυτό το πράγμα.Αφού έχεις εγγύηση και από την άλλη δίνεις τόσα χρήματα.Έτσι ώστε να στο κατασκευάσουν μέσω εγγύησης Το τηλέφωνο ειναι αγορασμένο απο Νέα Υόρκη πριν ενα μήνα και είναι RM 551 (έχει μια επιπλέον μπάντα σε σχέση με το RM 559 που διατίθεται στην ελληνική αγορά).Το πήγα σε ΝΟΚΙΑ care και μου είπαν οτι δεν επισκευάζεται.Εχει πάθει βλάβη στην πλακέτα του.Πρέπει δε να σταλει στην Αμερική για να επισκευαστεί,μιας και έχει εντελώς διαφορέτικό hardware απο αυτα που διατιθεσται στη χώρα μας. Οπως καταλαβαίνεις,πάει για ανακύκλωση! Παράθεση GTZ (George) S25 ultra SM-S938B S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Το τηλέφωνο ειναι αγορασμένο απο Νέα Υόρκη πριν ενα μήνα και είναι RM 551 (έχει μια επιπλέον μπάντα σε σχέση με το RM 559 που διατίθεται στην ελληνική αγορά).Το πήγα σε ΝΟΚΙΑ care και μου είπαν οτι δεν επισκευάζεται.Εχει πάθει βλάβη στην πλακέτα του.Πρέπει δε να σταλει στην Αμερική για να επισκευαστεί,μιας και έχει εντελώς διαφορέτικό hardware απο αυτα που διατιθεσται στη χώρα μας. Οπως καταλαβαίνεις,πάει για ανακύκλωση! Το πήρες απο Αμερική.Αλλά δεν το καλύπτει η εγγύηση;Δεν καταλαβαίνω.Δεν πρέπει να το στείλουν από την Nokia εκεί και να το περιμένεις; Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIO21 Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Καλησπερα, Ειμαι και γω απο σημερα κατοχος του Χ6 :) ....και μπορω να πω οτι με εχει εντυπωσιασει!αυτο που θα θελα να ρωτησω ειναι αν εχει πολλαπλη επιλογη διοτι επιθυμω να ταξινομησω τα αρχεια μου σε φακελους και αναγκαζομαι να τα κανω ενα ενα επιλογη....(δεν ξερω αν εχει σημασια αλλα εχω την version 12.xx) Επισης μηπως εχετε να μου προτεινετε καποια καλη θηκη....δοκιμασμενη?και τελος το κινητο μπορω να το χακαρω με την παλια μεθοδο του helloox? Ευχαριστω πολυ :) Παράθεση καλυτερα να νιω8εις παρα να μπορεις....!(dima poWer) xD [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Καλορίζικο. Δυστυχώς ή όλα ή ένα-ένα. Θα πρέπει να το κοιτάξουν αυτό το θέμα γενικότερα στα S60 5th Edition. Όχι δεν μπορείς να το χακάρεις μέσω του HelloOX αλλά μόνο μέσω flashing. Οδηγίες στο θέμα περι Hacks & Patches. Θήκες υπάρχουν στο αντίστοιχο για τα αξεσουάρ θέμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knp3 Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Λοιπόν κοιτάξτε τι έχει συμβεί: Είχα πάρει την προηγούμενη Παρασκευή το Nokia X6 από το e-shop. Το Σάββατο το επέστρεψα με την αφορμή του γνωστού προβλήματος με τα κενά των πλαστικών δίπλα στην οθόνη και μου είπαν πως θα το στείλουν στα κεντρικά και θα ειδοποιηθώ όταν στείλουν το καινούργιο. Παρ'όλα αυτά πριν λίγο έλαβα το ακόλουθο μήνυμα: "Σας ενημερώνουμε ότι το προϊόν σας με κωδικό (....) πιστώθηκε στα 351.00 Ε, ποσό που μπορείτε να συμψηφίσετε με νέα παραγγελία". Εγώ πάντως καταλαβαίνω ότι το προϊόν εξαντλήθηκε και ότι είμαι υποχρεωμένος να πάρω κάτι άλλο με αυτό το ποσό από το e-shop. Εσείς τι καταλαβαίνεται από αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Παιδιά αγόρασα το Χ6-16GB από Γερμανό (έκδοση Cosmote). Αξίζει τον κόπο να αλλάξω το product code σε εκείνο του Πλαισίου? Υπάρχει κάτι που χάνω αν παραμείνει ως έχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Παιδιά αγόρασα το Χ6-16GB από Γερμανό (έκδοση Cosmote). Αξίζει τον κόπο να αλλάξω το product code σε εκείνο του Πλαισίου? Υπάρχει κάτι που χάνω αν παραμείνει ως έχει? Αυτό που θα κερδίσεις με την αλλαγή του product code είναι ότι θα έχεις αμέσως τις αναβαθμίσεις που θα δίνει η Nokia. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIO21 Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Παιδια να ρωτησω...γτ οταν εχω καποια ειδοποιηση(π.χ μηνυμα,κληση) δεν την βγαζει στην αρχικη οθονη παρα μονο ενα μικρο εικονιδιο πανω δεξια?(δλδ δεν γραφει εχετε 1 αναπαντητη ή ενα μηνυμα...)ρυθμιζει καπως? Παράθεση καλυτερα να νιω8εις παρα να μπορεις....!(dima poWer) xD [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 μια γρηγορη ερωτηση. επειδη με ενδιαφερει και μενα να το αγορασω θελω να ρωτησω το εξης. οταν τραβας βιντεο,αναβει το φλας? μεχρι τωρα ειχα ενα ν95...πιστευετε οτι θα μου 'ταιριαξει' το χ6 σε θεμα δυνατοτητων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 (edited) μια γρηγορη ερωτηση. επειδη με ενδιαφερει και μενα να το αγορασω θελω να ρωτησω το εξης. οταν τραβας βιντεο,αναβει το φλας? μεχρι τωρα ειχα ενα ν95...πιστευετε οτι θα μου 'ταιριαξει' το χ6 σε θεμα δυνατοτητων? Ναι ανάβει συνεχόμενα το flash κατά την διάρκεια εγγραφής βίντεο.Όσο για τις δυνατότητες.Το Χ6 έχει αρκετές και ικανοποιήσημες Λοιπόν κοιτάξτε τι έχει συμβεί: Είχα πάρει την προηγούμενη Παρασκευή το Nokia X6 από το e-shop. Το Σάββατο το επέστρεψα με την αφορμή του γνωστού προβλήματος με τα κενά των πλαστικών δίπλα στην οθόνη και μου είπαν πως θα το στείλουν στα κεντρικά και θα ειδοποιηθώ όταν στείλουν το καινούργιο. Παρ'όλα αυτά πριν λίγο έλαβα το ακόλουθο μήνυμα: "Σας ενημερώνουμε ότι το προϊόν σας με κωδικό (....) πιστώθηκε στα 351.00 Ε, ποσό που μπορείτε να συμψηφίσετε με νέα παραγγελία". Εγώ πάντως καταλαβαίνω ότι το προϊόν εξαντλήθηκε και ότι είμαι υποχρεωμένος να πάρω κάτι άλλο με αυτό το ποσό από το e-shop. Εσείς τι καταλαβαίνεται από αυτό; Όχι να τους πιέσεις ότι ή θα σου το αντικαταστήσουν με καινούργιο χωρίς να σε νοιάζει πώς θα το βρούν ή να πάρεις πίσω τα χρήματα σου ώστε να το πάρεις από αλλού.Αν σου πουνε σουξου μουξου πες τους θα προχορήσεις σε καταγγελία Edited June 23, 2010 by gianpithio Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Παιδια να ρωτησω...γτ οταν εχω καποια ειδοποιηση(π.χ μηνυμα,κληση) δεν την βγαζει στην αρχικη οθονη παρα μονο ενα μικρο εικονιδιο πανω δεξια?(δλδ δεν γραφει εχετε 1 αναπαντητη ή ενα μηνυμα...)ρυθμιζει καπως? Υπάρχει η ειδοποίηση και στην αρχική οθόνη αλλά αν πατήσεις κάποιο πλήκτρο ή μπεις στο μενού, δεν ξαναβγαίνει εκεί, παρά μόνον ως εικονίδιο, μέχρι να εξαφανιστεί όταν ανοίξεις την ειδοποίηση. μια γρηγορη ερωτηση. επειδη με ενδιαφερει και μενα να το αγορασω θελω να ρωτησω το εξης. οταν τραβας βιντεο,αναβει το φλας?Ναι, το ρυθμίζεις εσύ αν θέλεις να ανάβει αλλά η ρύθμιση δεν αλλάζει κατά τη διάρκεια της λήψης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts