people Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Εχουμε το changelog του f/w 20 ; hack γίνεται ; (έψαξα να βρώ κάτι σχετικό αλλά δεν βρήκα τίποτε) Changelog f/w 20.0.005 ◦Kinetic scrolling for main menu like FW 50 for Nokia 5800 XP ◦Webbrowser switch to full screen ◦Music player is faster ◦Quick office is new ◦Shazam is new Για θέματα Hack ψαξε εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230114 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
people Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Τελικά παιδιά εντώπησα κι εγώ πρόβλημα στο καινούργιο Χ6 που πήρα.Το πρόβλημα είναι οτι τρεμοπαίζει η οθόνη.Θα το δώσω στην Nokia για αντικατάσταση.Κάποιος άλλος αντιμετώπησε τέτοιο πρόβλημα; Εγώ το έχω ενα μηνα και δεν εχω κανενα απολυτος προβλημα.Αναβαθμιση το εχεις κανει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 (edited) Μια ερώτηση να κάνω παιδιά και να μου απαντήσει με σιγουριά κάποιος αν γνωρίζει.Από την στιγμή που το Χ6 έχει 3 μέρες που το πήρα και έχει πρόβλημα.Μπορώ να πάω την Τρίτη στο Nokia Store που το πήρα και να ζητήσω απευθείας εκείνη την στιγμή καινούργια συσκευή;Ή θα το στείλουν στην Nokia και εφόσον δούν το πρόβλημα θα μου στείλουν καινούργιο;Δεν θέλω να το επισεκυάσουν.Θέλω νέα συσκευή Edited May 23, 2010 by gaster Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
people Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 Μια ερώτηση να κάνω παιδιά και να μου απαντήσει με σιγουριά κάποιος αν γνωρίζει.Από την στιγμή που το Χ6 έχει 3 μέρες που το πήρα και έχει πρόβλημα.Μπορώ να πάω την Τρίτη στο Nokia Store που το πήρα και να ζητήσω απευθείας εκείνη την στιγμή καινούργια συσκευή;Ή θα το στείλουν στην Nokia και εφόσον δούν το πρόβλημα θα μου στείλουν καινούργιο;Δεν θέλω να το επισεκυάσουν.Θέλω νέα συσκευή Η ΝΟΚΙΑ κανει αντικατασταση συσκευης οταν διαπιστωθει καποιο προβλημα μονο στην περιπτωση που εχεις την συσκευη λιγοτερο απο 7 ημερες και εφοσον δεν εχεις μιλησει παραπανω απο 30 λεπτα.Για να δεις ποση ωρα εχεις μιλησει πατας: *#92702689#. Εαν εχεις μιλησει παραπανω απο 30 λεπτα δεν θα σου δωσουν καινουριο αλλα θα στο επισκευασουν:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 Η ΝΟΚΙΑ κανει αντικατασταση συσκευης οταν διαπιστωθει καποιο προβλημα μονο στην περιπτωση που εχεις την συσκευη λιγοτερο απο 7 ημερες και εφοσον δεν εχεις μιλησει παραπανω απο 30 λεπτα.Για να δεις ποση ωρα εχεις μιλησει πατας: *#92702689#. Εαν εχεις μιλησει παραπανω απο 30 λεπτα δεν θα σου δωσουν καινουριο αλλα θα στο επισκευασουν:( Αυτό δεν το γνώριζα.Έχω μιλήσει 42 λεπτά λογικά.Γιατί μου γράφει 000000.42 Αλλά δεν καταλαβαίνω.Τί ρόλο παίζει ο χρόνος που μίλησα;Από την 1η μέρα έιδα οτι είχε πρόβλημα και την επόμενη τπήγα και τους το είπα.Απλά θα το δώσω την τρίτη τώρα εκεί γιατί όταν το Σάββατο δεν πρόλαβα Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 Αυτό δεν το γνώριζα.Έχω μιλήσει 42 λεπτά λογικά.Γιατί μου γράφει 000000.42 Αλλά δεν καταλαβαίνω.Τί ρόλο παίζει ο χρόνος που μίλησα;Από την 1η μέρα έιδα οτι είχε πρόβλημα και την επόμενη τπήγα και τους το είπα.Απλά θα το δώσω την τρίτη τώρα εκεί γιατί όταν το Σάββατο δεν πρόλαβα Και όμως οφείλεις να το γνωρίζεις, όσο άσχημο και αν ακούγεται αυτό... Αυτές είναι οι πολιτικές των εταιριών καλώς ή κακώς. Και εμένα μου έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν με την Motorola. Από την στιγμή που το αναφέρουν στην εγγύηση που έχουν, μόνο στο φιλότιμο μπορείς να τους φέρεις και να στο αλλάξουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
people Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Αυτό δεν το γνώριζα.Έχω μιλήσει 42 λεπτά λογικά.Γιατί μου γράφει 000000.42 Αλλά δεν καταλαβαίνω.Τί ρόλο παίζει ο χρόνος που μίλησα;Από την 1η μέρα έιδα οτι είχε πρόβλημα και την επόμενη τπήγα και τους το είπα.Απλά θα το δώσω την τρίτη τώρα εκεί γιατί όταν το Σάββατο δεν πρόλαβα Φιλε μου δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα δυστιχως θα εχεις προβλημα...:( Πηγαινε το οσο ποιο γρηγορα μπορεις και αν σου πουν τιποτα 'κραξτους'.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Φιλε μου δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα δυστιχως θα εχεις προβλημα...:( Πηγαινε το οσο ποιο γρηγορα μπορεις και αν σου πουν τιποτα 'κραξτους'.... Φίλε μου θα πάω αύριο και Ο Θεός Βοηθός :) Ελπίζω να έχω καλά νέα Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Αυτό δεν το γνώριζα.Έχω μιλήσει 42 λεπτά λογικά.Γιατί μου γράφει 000000.42 Αλλά δεν καταλαβαίνω.Τί ρόλο παίζει ο χρόνος που μίλησα;Από την 1η μέρα έιδα οτι είχε πρόβλημα και την επόμενη τπήγα και τους το είπα.Απλά θα το δώσω την τρίτη τώρα εκεί γιατί όταν το Σάββατο δεν πρόλαβα Φίλε μου, πήγαινε και απαίτησε αλλαγή. Έχεις κάθε νόμιμο δικαίωμα!!! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Ναι παίδες.Θα πάω αύριο όπως είπα και θα απαιτήσω αλλαγή αφού το κινητό το πήρα την προηγούμενη πέμπτη.Κι έτσι δεν έχουν περάσει 7 ημέρες.Οπότε θα ζητήσω ολοκαίνουργιο με ζελατίνα καλυμένο το κουτί του όπως ήταν και το προβληματικό.Αν δεν μου το αλλάξουν θα ζητήσω τα χρήματα μου πίσω.Οτι χρειάζεται για να δικαιωθώ Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiZiaNo Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Καλησπερα παιδια. Αν και ειμαι παραδοσιακος ''πελατης'' της sony ericsson απο το 1999 (την NOKIA την μησουσα:mad:) η παρουσια του X6 αλλα και του X3 μου εκανε να δω την εταιρια με αλο ματι! Ετσι ειμαι ετοιμος για πρωτη φορα να απατησω την S.E :O. Αξιζει το εν λογο κινητο? Το Symbian ειναι ευκολο για καποιο αρχαριο σαν και μενα? Στο τομεα μουσικη πως τα παει που ειναι για μενα το σημαντικοτερο κριτηριο επιλογης κινητου? Παράθεση I fly with ASICS DynaFlyte 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 (edited) Καλησπερα παιδια. Αν και ειμαι παραδοσιακος ''πελατης'' της sony ericsson απο το 1999 (την NOKIA την μησουσα:mad:) η παρουσια του X6 αλλα και του X3 μου εκανε να δω την εταιρια με αλο ματι! Ετσι ειμαι ετοιμος για πρωτη φορα να απατησω την S.E :O. Αξιζει το εν λογο κινητο? Το Symbian ειναι ευκολο για καποιο αρχαριο σαν και μενα? Στο τομεα μουσικη πως τα παει που ειναι για μενα το σημαντικοτερο κριτηριο επιλογης κινητου? Γειά σου φίλε.Το symbian γενικά άποψη μου είναι πώς θα το βρείς πολύ εύχρηστο και πλούσιο διότι δημιουργούν χιλιάδες εφαρμογές για το λογισμικό symbian.Από θέμα μουσικής εγώ προσωπικά που πήρα το Χ6 εντυπωσιάστικα πολύ απο τα ηχεία του πρώτον που ακούγονται και δυνατά και καθαρά και έπειτα με 16 ή 32 gb μπορείς να έχεις μαζί σου όλα τα τραγούδια που επιθυμείς.Εξίσου με τα ακουστικά έχει πολύ καλή ποιότητα ήχου.Φυσικά παίζει ρόλο και το τραγούδι σαν αρχείο σε τί ποιότητα βρίσκεται.Αυτό μην το ξεχνάς.Απο 'κει και πέρα καλό είναι να πάς σε ένα κατάστημα και να το τsεκάρεις ο ίδιος να δεις αν σε ικανοποιεί :) edit:Παιδιά σήμερα πήγα το Χ6 στην Nokia το οποίο όπως είχα πει είχε πρόβλημα και μου είπαν μέχρι την παρασκευή θα έχω καινούργιο στο κουτί του με την ζελατίνα.Ελπίζω όλα να πάνε καλά Edited May 25, 2010 by gaster Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
people Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Γειά σου φίλε.Το symbian γενικά άποψη μου είναι πώς θα το βρείς πολύ εύχρηστο και πλούσιο διότι δημιουργούν χιλιάδες εφαρμογές για το λογισμικό symbian.Από θέμα μουσικής εγώ προσωπικά που πήρα το Χ6 εντυπωσιάστικα πολύ απο τα ηχεία του πρώτον που ακούγονται και δυνατά και καθαρά και έπειτα με 16 ή 32 gb μπορείς να έχεις μαζί σου όλα τα τραγούδια που επιθυμείς.Εξίσου με τα ακουστικά έχει πολύ καλή ποιότητα ήχου.Φυσικά παίζει ρόλο και το τραγούδι σαν αρχείο σε τί ποιότητα βρίσκεται.Αυτό μην το ξεχνάς.Απο 'κει και πέρα καλό είναι να πάς σε ένα κατάστημα και να το τsεκάρεις ο ίδιος να δεις αν σε ικανοποιεί :) edit:Παιδιά σήμερα πήγα το Χ6 στην Nokia το οποίο όπως είχα πει είχε πρόβλημα και μου είπαν μέχρι την παρασκευή θα έχω καινούργιο στο κουτί του με την ζελατίνα.Ελπίζω όλα να πάνε καλά Φιλε gaster αφου θα σου αλλαξουν την συσκευη προσεξε στην καινουρια που θα σου δωσουν να μην ειναι παραλληλης εισαγωγης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Φιλε gaster αφου θα σου αλλαξουν την συσκευη προσεξε στην καινουρια που θα σου δωσουν να μην ειναι παραλληλης εισαγωγης... Αυτό πώς θα το τσεκάρω και θα το επιβεβαιώσω φίλε;Το ΙΜΕΙ του προηγούμενου το κράτησα.Δεν θα το στείλουν εξωτερικό κ.τ.λ. απο εδώ απο Ελλάδα από την αποθήκη κ.τ.λ. θα μου το δώσουν όπως και το 1ο το προβληματικό Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Δεν έχει σχέση το ΙΜΕΙ της προηγούμενης συσκευής που είχες. Η καινούργια θα έχει άλλο ΙΜΕΙ. Έχει υπάρξει περίπτωση να δοθεί παρά-εισαγωγής συσκευή από κατάστημα nokia store αλλά είναι σπάνιο φαινόμενο. Όταν θα σου φέρουν την νέα συσκευή απλά θα τους βάλεις να σου πουν ( ή να σου δείξουν καλύτερα) ότι είναι Ελληνικό. Φαίνεται και από το IMEI και από το product code. Μην αγχώνεσαι :) Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Δεν έχει σχέση το ΙΜΕΙ της προηγούμενης συσκευής που είχες. Η καινούργια θα έχει άλλο ΙΜΕΙ. Έχει υπάρξει περίπτωση να δοθεί παρά-εισαγωγής συσκευή από κατάστημα nokia store αλλά είναι σπάνιο φαινόμενο. Όταν θα σου φέρουν την νέα συσκευή απλά θα τους βάλεις να σου πουν ( ή να σου δείξουν καλύτερα) ότι είναι Ελληνικό. Φαίνεται και από το IMEI και από το product code. Μην αγχώνεσαι :) Μπορείς να μου δώσεις ενα παράδειγμα του ΙΜΕΙ που θα μου δίξει οτι είναι ελληνικό;Ξεκινάει ξέρω 'γω απο συγκεκριμένο αριθμό;Το product code δεν είναι RM-559 για την Ελλάδα; Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Μπορείς να μου δώσεις ενα παράδειγμα του ΙΜΕΙ που θα μου δίξει οτι είναι ελληνικό;Ξεκινάει ξέρω 'γω απο συγκεκριμένο αριθμό;Το product code δεν είναι RM-559 για την Ελλάδα; To RM-559 δεν είναι το product code. Είναι ότι ο τύπος της συσκευής που κυκλοφορεί σε κάθε αγορά. Οι συσκευές με τύπο RM-559 δεν κυκλοφορούν μόνο Ελλάδα. Τα product code που αφορούν την Ελλάδα υπάρχουν στο πρώτο ποστ του θέματος. Δες τα, σημείωσε τα και όταν πας να το πάρεις σύγκρινε τα με την συσκευή που θα σου δώσουν, είναι απλό. Αλλά σου ξαναλέω ότι είναι σπάνιο φαινόμενο να πάρεις παρά-εισαγωγής συσκευή από κάποιο κατάστημα nokia care. Έχει συμβεί στο παρελθόν αλλά είναι 1 στο εκατομμύριο. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Χμ.Οκ κατάλαβα.Για να δώ το product code πρέπει να το τσεκάρω με το NSS ή υπάρχει κι άλλος τρόπος;Λογικά το δικό μου πρέπει να έχει το 0595388 σαν μαύρο-κόκκινο που είναι απ'ότι είδα και στο 1o post Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
people Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Χμ.Οκ κατάλαβα.Για να δώ το product code πρέπει να το τσεκάρω με το NSS ή υπάρχει κι άλλος τρόπος;Λογικά το δικό μου πρέπει να έχει το 0595388 σαν μαύρο-κόκκινο που είναι απ'ότι είδα και στο 1o post Το γραφει κατω απ την μπαταρια.Θα δεις τον 7ψηφιο κωδικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostastnt Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Αυτό με τα 30 λεπτά ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ... Έχεις κάθε δικαιώμα μέσα σε 10 ΜΕΡΕΣ από την στιγμή της αγοράς, να επιστρέψεις την συσκευή και είτε να πάρεις μια καινούρια ΙΔΙΑ ή καλύτερη αν δεν έχουν ίδια ή να πάρεις ΑΜΕΣΑ τα λεφτά σου πίσω... Αν ψάξεις σε θέματα περι εγγυήσεων υπάρχουν όλα γραμμένα... Να μην κολώσεις στιγμή και αν έχεις φίλο δικηγόρο πάρτον μαζί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Οκ παιδιά.Οι πληροφορίες σας είναι πολύτιμες.Φίλε Κώστα εγώ πήγα σήμερα και δεν έφεραν αντίρηση.Μου είπαν θα μου στείλουν καινούργια συσκευή σε ζελατίνα όπως ήταν και η 1η που πήρα.Περιμένω μέχρι την παρασκευή να την παραλαύουν απο τις αποθήκες στην Ελλάδα που προμηθεύονται.Δεν το έστειλαν καν έξω.Θα σας πω νέα όταν έχω Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtron Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 (edited) Καλησπέρα guys!! Μήπως έχει κανείς να προτείνει κανενα video converter και video player application για το X6? Δεν εχω ψάξει καλά τα φορμά που υποστηρίζει αλλά για mp4, 1 στα 3 μου γράφει ότι δεν μπορεί να αναπαράγει και βίντεο και ήχο ταύτοχρονα, οποτε παίζει μόνο τον ήχο του αρχείου... ???!!! Επίσης όταν πάω να εγκαταστήσω opera mini, skyfire etc (που έχω ήδη κατεβασει &απλα θελουν συνδεση για το περας της εγκαταστασης) δεν μπορεί να συνδεθεί στο διαδίκτυο γιατί εχει προβλημα με το προφιλ συνδεσης (τα προφιλ στην κατηγορια προορισμοι). Απο μερους μου παντως είναι σωστες οι ρυθμισεις συνδεσης cosmote και ως προεπιλογη έχω ορίσει το σωστό προφιλ. Μόνο ο browser της Nokia συνδεεται χωρις κανενα προβλημα... Edited May 25, 2010 by djtron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Καλησπέρα guys!! Μήπως έχει κανείς να προτείνει κανενα video converter και video player application για το X6? Δεν εχω ψάξει καλά τα φορμά που υποστηρίζει αλλά για mp4, 1 στα 3 μου γράφει ότι δεν μπορεί να αναπαράγει και βίντεο και ήχο ταύτοχρονα, οποτε παίζει μόνο τον ήχο του αρχείου... ???!!! Για μετατροπή video διάβασε τον παρακάτω οδηγό [ΟΔΗΓΟΣ] Μετατροπή ταινιών για συσκευές Symbian S60 5th Edition. Επίσης όταν πάω να εγκαταστήσω opera mini, skyfire etc (που έχω ήδη κατεβασει &απλα θελουν συνδεση για το περας της εγκαταστασης) δεν μπορεί να συνδεθεί στο διαδίκτυο γιατί εχει προβλημα με το προφιλ συνδεσης (τα προφιλ στην κατηγορια προορισμοι). Απο μερους μου παντως είναι σωστες οι ρυθμισεις συνδεσης cosmote και ως προεπιλογη έχω ορίσει το σωστό προφιλ. Μόνο ο browser της Nokia συνδεεται χωρις κανενα προβλημα... Σου βγάζουν κάποιο σφάλμα? Δοκίμασες να συνδεθείς με ασύρματο δίκτυο? Για ότι άλλο θες για εφαρμογές ρώτησε το στο αντίστοιχο θέμα [ΕΠΙΣΗΜΟ] Εφαρμογές Symbian OS v9.4 Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtron Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 Ευχαριστω stendor. Το τσεκαρα κι αυτο. Πανω στο ψαξιμο παντως βρηκα και πιο αυτοματοποιημενα apps οπως το videora για 5800 και το τελευταιο Format Factory. Εχουν ετοιμο προφιλ, θα τα τεσταρω και βλεπουμε. Σχετικα με τους browsers, θα ψαχτω πρωτα στη σχετικη ενοτητα μηπως βρω τη λυση. Damn that symbian!! It's a whole new world!!! Τουλαχιστον με βολευει καλυτερα απο το ex- diamond μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 To Τ9 πως ενεργοποιειται στο πληκτρολογιο πληρους οθονης?Λειτουργει οταν ειναι αλφαριθμητικο αν ομως το γυρισεις χανεται.Καταρχας υπαρχει Τ9 στο πληρες πληκτρολογιο ή ρωταω βλακεια? Παράθεση Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts