Jump to content

[Επίσημο] Nokia Χ6-00

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικα το product code για την Ελλαδα ποιο ειναι?Στην πρωτη σελιδα δεν το γραφει και επειδη ενδιαφερομαι να το αγορασω και φοβαμαι να μην φαω καμμια φολα θα ηθελα να το γνωριζω. Βρηκα αυτη την σελιδα http://www.techhail.com/mobiles/nokia-x6-firmware-update-v12-0-91-change-x6-product-code-for-latest-firmware/3193

αλλα ποιο ειναι για την Ελλαδα.Τ αφωτα σας παρακαλω και Χριστος Ανεστη.

Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

0578264: RM-559 BALKANS BLACK-RED

0578380: RM-559 BALKANS LIGHT-BLUE

Χρησιμοποίησε όποιο θέλεις.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

0578264: RM-559 BALKANS BLACK-RED

0578380: RM-559 BALKANS LIGHT-BLUE

Χρησιμοποίησε όποιο θέλεις.

Οπότε τα Ελληνικά θα παραμείνουν μετά την αλλαγή του product code σε ένα από τα 2 που παρέθεσες;

*το product code που δίνει η Cosmote είναι το 0598785 ?

Edited by OculatusAbis

Nαι, αυτο ειναι της Cosmote.

:!: Oμως εχω την εντυπωση οτι οι κωδικοι που εδωσε ο Itchrist86 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΙ γιατι ειναι για την εκδοση των 32GB. Πιο κατω ειναι οι Balkans για τα 16GB. Αυτη τη στιγμη αλλαξα το Cosmote δικο μου σε κωδικο 0589489 (Balkans Dark Black) και σε λιγα λεπτα θα σας πω αν ειναι ενταξει. :!:

Οκ, θα περιμένουμε ;)

Θα μπορούσε κάποιος χρήστης του Χ6 να μας δώσει συνοπτικά τα προβλήματα που έχει κατά τη χρήση του κινητού; Αναφέρομαι σε γενική χρήση μέσα σε μενού, στην τηλεφωνία, σε σύνταξη ή επεξεργασία κειμένων, σε συγκεκριμένες εφαρμογές κλπ που φαίνεται πως το Χ6 αδυνατεί να ανταπεξέλθει. Αυτά έχουν να κάνουν με την capacitive οθόνη ή με κάτι άλλο;

Ένα σημαντικό θεματάκι που μου έχει προκύψει έχει να κάνει με τη διαχείριση των επαφών... έστω ότι έχω επιλέξει προβολή των επαφών απο SIM. Εάν μια επαφή υπάρχει με το ίδιο λεκτικό περισσότερες απο μία φορές, αδυνατεί να κάνει την αναγνώριση κατά την εισερχόμενη ή την εξερχόμενη κλήση... Για παράδειγμα εαν έχω την επαφή "γραφείο" με αριθμο xxx και ξανά την επαφή "γραφείο" με αριθμο zzz (δεδομένου οτι στη SIM μου ανά επαφή αποθηκεύει μόνο έναν αριθμό), τη στιγμή που θα με καλέσει το xxx δεν θα βγάλει "γραφείο" αλλά απλά το νούμερο... Εάν η επαφή μετονομαστεί, τότε όλα οκ αλλά δε βολεύει... Σε παρόμοια περίπτωση, έχοντας μία επαφή στη SIM, επιλέγω να της προσθέσω εικόνα κλήσης. Για να γίνει αυτό, ζητείται (λογικό) αντιγραφή της επαφής στο τηλέφωνο... με το που επιλέγεις ναι, επανερχόμαστε στο πρώτο σενάριο όπου παύει να αναγνωρίζει την επαφή γιατί θεωρεί ξανα ότι διπλοϋπάρχει... Έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος το θέμα ή έχει κάποιος καμιά ιδέα πως να το αντιμετωπίσω; :O

Ένα σημαντικό θεματάκι που μου έχει προκύψει έχει να κάνει με τη διαχείριση των επαφών... έστω ότι έχω επιλέξει προβολή των επαφών απο SIM. Εάν μια επαφή υπάρχει με το ίδιο λεκτικό περισσότερες απο μία φορές, αδυνατεί να κάνει την αναγνώριση κατά την εισερχόμενη ή την εξερχόμενη κλήση... Για παράδειγμα εαν έχω την επαφή "γραφείο" με αριθμο xxx και ξανά την επαφή "γραφείο" με αριθμο zzz (δεδομένου οτι στη SIM μου ανά επαφή αποθηκεύει μόνο έναν αριθμό), τη στιγμή που θα με καλέσει το xxx δεν θα βγάλει "γραφείο" αλλά απλά το νούμερο... Εάν η επαφή μετονομαστεί, τότε όλα οκ αλλά δε βολεύει... Σε παρόμοια περίπτωση, έχοντας μία επαφή στη SIM, επιλέγω να της προσθέσω εικόνα κλήσης. Για να γίνει αυτό, ζητείται (λογικό) αντιγραφή της επαφής στο τηλέφωνο... με το που επιλέγεις ναι, επανερχόμαστε στο πρώτο σενάριο όπου παύει να αναγνωρίζει την επαφή γιατί θεωρεί ξανα ότι διπλοϋπάρχει... Έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος το θέμα ή έχει κάποιος καμιά ιδέα πως να το αντιμετωπίσω; :O

αυτο δεν ειναι προβλημα ειναι το λογικο,απλα δεν θα βαζεις το ιδιο ονομα για επαφη κ καλο ειναι να τις εχεις ολες στο τηλεφωνο

αυτο δεν ειναι προβλημα ειναι το λογικο,απλα δεν θα βαζεις το ιδιο ονομα για επαφη κ καλο ειναι να τις εχεις ολες στο τηλεφωνο

Ευχαριστώ για την απάντηση... Έχοντας δουλέψει αρκετά κινητά ιδίου βεληνεκούς, δεν το θεωρώ έτσι απλά λογικό, δεδομένου ότι "κατώτερα" έχουν την ικανότητα να διαχωρίζουν τις επαφές... Δεκτό σαν λύση αλλά δεν τη θεωρώ σαν την πλέον ενδεδειγμένη για κινητό 420 ευρώ. Ευχαριστώ πάντως...;)

Η λύση είναι απλή αν κατάλαβα καλά.

Πήγαινε στις ρυθμίσεις και επέλεξε να σου δείχνει μόνο τις επαφές τηλεφώνου. Έτσι θα αγνοεί την sim.

Η λύση είναι απλή αν κατάλαβα καλά.

Πήγαινε στις ρυθμίσεις και επέλεξε να σου δείχνει μόνο τις επαφές τηλεφώνου. Έτσι θα αγνοεί την sim.

Δεν κατάλαβες, το παιδί έχει και τις 2 επαφές στη σίμ, όχι μια στη σιμ και μια στο τηλέφωνο.;)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Καλησπερα,εχω παρατηρησει στο δικο μου χ6 οτι αν βγαλεις την μπαταρια και την ξαναβαλεις τοτε οταν ενεργοποιουμε την συσκευη ζηταει παντα ρυθμιση ημερομηνιας και ωρας.Ετσι πρεπει να γινεται?γνωριζει κανενας φιλος να μας απαντησει...

Παιδιά, στη συσκευασία του Χ6 που πουλάει το Πλαίσιο τι είδους καλώδιο USB έχει; μακρύ ή κοντό; Επίσης, τι είδους ακουστικά έχει; Τα νορμάλ στερεοφωνικά (μαύρα) ή ένα σετ Bluetooth?

καλησπέρα και Χριστός Ανέστη.

πήρα και εγώ το x6 και είμαι πολύ ευχαριστημένος 5 μέρες τώρα.

μόνο ένα προβληματάκι-παρατήρηση: το πίσω κάλυμα έχει τζόγο; γιατί εμένα παίζει περίπου μισό εκατοστό.

(πήρα την έκδοση της cosmote και έχει μέσα: χ6 σε μάυρο γκρί, στερεοφωνικά ακουστικά με music controls σε άσπρο χρώμα , μπαταρία φορτιστή και cd με ovi suite.)*και καλώδιο usb περίπου 5-8 εκατοστών

Edited by metkosas

Αυτό το καλώδιο είναι για γέλια...

είναι και πολύ σκληρό και δέν βολεύει καθόλου.

εγώ χρησιμοποιώ το καλώδιο του omnia 2.

τελικά το καπάκι είναι το ίδιο σε όλους τόσο χαλαρό;

τώρα θέλω να του πάρω μια θήκη, έχει να προτείνει κανείς κάποια;

Edited by metkosas

Kαι το δικο μου το κανει! Αν την αφαιρεσεις για λιγα δευτ. ΔΕΝ το κανει, αλλα για ποερισσοτερα...! Βλακεια ειναι αλλα δε θα πεθανουμε κιολας!

Σωστος.........

Παιδιά, στη συσκευασία του Χ6 που πουλάει το Πλαίσιο τι είδους καλώδιο USB έχει; μακρύ ή κοντό; Επίσης, τι είδους ακουστικά έχει; Τα νορμάλ στερεοφωνικά (μαύρα) ή ένα σετ Bluetooth?

USB κοντο και ακουστικα bluetooth ασπρου χρωματος,φιλε μου:cool:

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Αυτό που με έχει ενοχλήσει εμένα είναι στον browser όταν επιλέγω μερικές φορές link για να το ανοίξω, μένει το link επιλεγμένο(μαυρισμένο) αλλά δεν το ανοίγει. Μένει εκεί

και πρέπει να πατήσω κάπου αλλού να ξε-επιλεχθεί το link και να το επιλέξω πάλι για να το ανοίξει....

[sIGPIC][/sIGPIC]

αυτή είναι η λογική που αντιμετωπίζει την διπλή καταχώρηση επαφής (ονόματος) η Nokia από τα πρώτα κινητά έως σημερα.

Η λογική που το δικαιολογεί λέει οτι αν εμφανιζόταν ένα όνομα για δύο καταχωρήσεις αριθμών, δεν θα ήξερες απο ποιο αριθμό γίνεται η εισερχόμενη κλήση. Αυτό σε αποτρέπει και από το αντίστροφο: να έχεις δύο επαφές με ιδιο όνομα και διαφορετικό τηλέφωνο-πως θα τις ξεχωρίζεις στον κατάλογο?

Edit 1

ειμαι και εγω νέος κατοχος του X6.

Αυτά τα καπάκια πότε θα τα φτιάξει η ΝΟΚΙΑ? (ρητορική ερώτηση....)

Νομίζω οτι πλεον θα πρεπει να επισημαίνουμε οταν το καπακι εφαρμοζει σωστα!!!!

Στο δικό μου, σε ένα σημείο φαίνεται φουσκωμένο 1-2 χιλιοστα, σαν να μην κουμπώνει σωστα.

Τεσπα.

Και κάτι που δεν αναφερόταν στο (ελληνικό) φυλλάδιο...

εχει TV - out !!! οπως και το 5800. To δοκίμασα με το καλώδιο TV του 5800!!!

Edit 2

Κατά τη σύνδεση σε τοπικό αποθηκευμενο δικτυο(wifi) υπάρχει τρόπος να μην

εμφανίζεται η ερώτηση για σύνδεση και επιλογή δικτύου?

Θα ήθελα πχ το accuweather να συνδέεται γρήγορα και χωρίς δική μου παρέμβαση.

Edited by stendor
Συνεχομενα μηνυματα, χρησιμοποιησε την ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

Παιδια το πηρα και γω, αλλα προτιμω το 5800 μου.. Ιδια πραματα...

ιδια πραματα και ιδια προβλήματα...

καλυτερο touch μόνο....

Εχει τον κλασσικο φορτιστη της νοκια ή της ΙΤU ???

κλασικος φορτιστης με το λεπτο καρφι

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

καλησπερα σας ,πηγα σημερα και το χαρχαλεψα στο mall στη cosmote και ξενερωσα :( η οθονη μου φαινεται αρκετα μικρη το touch ειναι μετριο η ποιοτητα και αυτη μετρια..

το 5800 που ειχα δουλεψει για λιγο φαινοταν πιο στιβαρο.

Αρα ακυρο για μενα το Χ6...

Από ένταση ήχου κλήσης πως τα πάει ? Έχω το 6600i και έχω καεί από αυτό το θέμα.

Πολύ καλή ένταση όπως και το 5800 αλλά και η ένταση/ποιότητα ακουστικού/συνομιλίας σε καλύτερα επίπεδα από πολλά 60άρια(και του 5800):)

Εχει αδικηθεί το Χ6,έχει προοπτικές και η ΝΟΚΙΑ επιπλέον έχει την υποστήριξη με τακτικές αναβαθμίσεις,δυο μέρες που το έχω είμαι πολύ ικανοποιημένος-μόλις το σύνδεσα με Wifi και γενικά το ψαχούλευα παω στις Ενημερώσεις λογισμικού μου έβγαλε το 1ο δώρο-Χαρτες με δωρεάν πλοήγηση και άλλα,αυτό είναι-ΝΟΚΙΑ και πάλι ΝΟΚΙΑ για 60άρι(ξέρεις που πατάς-μελλοντικά θα δούμε και σε επίπεδο hardware πιο εξελιγμένα πράγματα αλλά επι του παρόντος το Χ6 είναι μια καλή πρόταση),οι άλλες 2 εταιρείες που ασχολούνται με το Symbian(και ούτε 2 είναι τώρα αφου μετά το ΟΜΝΙΑ HD η Samsung σταματησε) βγάζουν τεχνολογικά πιο προηγμένες συσκευές(πχ.Vivaz) αλλά στα βασικά και στην όλη υλοποίηση/υποστήριξη δεν μπορούν να πιάσουν την Μάνα του S60,δυστυχώς.Για όποιον όμως σκέφτεται το κόστος του X6 και το συγκρίνει με προκατόχους του(πχ.5800) ας μην το πάρει,για μένα το Χ6 είναι από απόψεως hardware(βλ. εσωτερική μνήμη C 305 MB-κάμερα 5 ΜΡ κλπ.) ένα Ν97mini χωρίς πληκτρολόγιο και πυξίδα,μια χαρά κινητό-γνώριμη σταθερή αξία;):)

Μου αναβοσβήνει το κεντρικό λευκο πληκτρο (μια φορά ανα διαστήματα) . Εχω ελέγξει μηνύματα και αναπάντητες και δεν έχω κατι αδιαβαστο.

Τι μπορεί να φταίει????