CrazyDoc Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 ποια Version ειπαμε πως παιζει τωρα πριν απο το update????????? Η τελευταία είναι η v12.0.110 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyDoc Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 (edited) Να ενημερώσω ότι μόλις βγήκε firmware update. Έκδοση: v30.0.004(15529kb) ! :) Edit: Περιέχει τον νέο broswer 7.3.1.27, νέα εφαρμογή και εμφάνιση για τα email, τα emoticons στα μηνυματα, εγκαθισταται αυτόματα η εφαρμογή "Εδώ και Τώρα". Αυτά είναι τα άμεσα εμφανής νέα στοιχεία... Edited July 4, 2011 by CrazyDoc Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harskouf Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Να ενημερώσω ότι μόλις βγήκε firmware update. Έκδοση: v30.0.004(15529kb) ! :) Edit: Περιέχει τον νέο broswer 7.3.1.27, νέα εφαρμογή και εμφάνιση για τα email, τα emoticons στα μηνυματα, εγκαθισταται αυτόματα η εφαρμογή "Εδώ και Τώρα". Αυτά είναι τα άμεσα εμφανής νέα στοιχεία... Προσθέτει και καινούργιο dialer (μάλλον ίδιο με αυτό του N8) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 δεν είδα και τρομερή διαφορά Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyDoc Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Επίσης κάτι άλλο που παρατήρησα. Όταν πατάς το κόκκινοο κουμπί και είσαι σε κάποια εφαρμογή είτε μέσα στο μενού πχ(ρυθμίσεις-->συνδεσιμότητα) αυτό που έχει ενεργό τερματίζει και σε πάει στην αρχική οθόνη, σε αντίθεση με πριν που απλά πήγαινε στο παρασκήνιο και σε πήγαινε στην αρχική οθόνη. Αρκετά χρήσιμο :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1417 Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 πηγα να κανω την αναβαθμιση και δεν ανοιγει τωρα το κινητο και μου εμφανιζει το εξής Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΑΠΕΤΥΧΕ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ. υπαρχει τροπος να το σωσω χωρις την αντιπροσωπια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyDoc Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 πηγα να κανω την αναβαθμιση και δεν ανοιγει τωρα το κινητο και μου εμφανιζει το εξής Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΑΠΕΤΥΧΕ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ. υπαρχει τροπος να το σωσω χωρις την αντιπροσωπια? Μέσω OTA ή απο το PC Suite το έκανες? Δοκίμασε μέσω του suite να το ξαναπεράσεις αν εντοπίζει το κινητό. Αλλιώς μπορείς να το κάνεις μέσω του Phoenix (χάνοντας όλα τα δεδομένα)... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Επίσης κάτι άλλο που παρατήρησα. Όταν πατάς το κόκκινοο κουμπί και είσαι σε κάποια εφαρμογή είτε μέσα στο μενού πχ(ρυθμίσεις-->συνδεσιμότητα) αυτό που έχει ενεργό τερματίζει και σε πάει στην αρχική οθόνη, σε αντίθεση με πριν που απλά πήγαινε στο παρασκήνιο και σε πήγαινε στην αρχική οθόνη. Αρκετά χρήσιμο :) Καθόλου χρήσιμο αν πατήσεις κατά λάθος είναι και τέτοιο πλήκτρο σε πετάει έτσι εξηγείται γιατι με πετούσε απο το browser συνεχεία , γιατι εγω πατούσα εξηγείται Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyDoc Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Ναι αν το πατάς χωρίς να το έχεις καταλάβει είναι σπαστικό το πάθαινα στην αρχή. Αλλά φαντάσου να είσαι στο "βαθιά" στο μενού Γραφείο-->Διαχείρηση Αρχείων-->Μνήμη κλπ κλπ και να πρέπει να βγεις βήμα-βήμα για να κλείσει ήταν λίγο σπαστικό, ενώ τώρα μία και έξω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Εχω το app stop με 1 click όλα κλείνουν Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1417 Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 Μέσω OTA ή απο το PC Suite το έκανες? Δοκίμασε μέσω του suite να το ξαναπεράσεις αν εντοπίζει το κινητό. Αλλιώς μπορείς να το κάνεις μέσω του Phoenix (χάνοντας όλα τα δεδομένα)... μεσω Ovi Suite, το δοκιμασα να το ξαναβαλω στον υπολογιστη αλλα δε το διαβαζε, τελικα το στειλα για σερβισ στα κεντρικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zannos Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 ολα οκ με το update αρκετες βελτιωσεις σε ταχυτητα αλλα... παρατηρησα οτι πλεον η μπαταρια κραταει μολις μια μερα απο 3 πριν το αναβαθμισω.. Υ.Γ. για να σας προλαβω.. - ναι εχω κοψει το λογαριασμο email - ναι εχω βγαλει το συγχονισμο στο ovi - δεν φαινεται να ειναι ανοιχτο ασυρματο,bluetooth,GPRS αν εμπαινε καποιo application το εχω βαλει να με ρωτα πριν συνδεθει εχει κανεις να προτεινει καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelosmas Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 (edited) Παιδιά, προσέξτε πολύ με τη νέα αναβάθμιση. Την έκανα κι εγώ την περασμένη Πέμπτη μέσω PC suite, και το τηλ. δεν ξεκίνησε ξανά. Τώρα είναι στο service. Edited August 16, 2011 by agelosmas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Δεν νομίζω να ευθύνεται η καινούργια αναβάθμιση για αυτό.Μάλλον για κάποιο πρόβλημα κατά την διάρκεια της αναβάθμισης πρόκειται.Σπάνιο,αλλά συμβαίνει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TRANSALPXL650V Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 Βρε παιδιά συντομεύσεις πληκτρολογίου δεν έχει το Ν97 mini; Ρωτάω μιας και ψάχνω να βρω πως αλλάζω απ την Ελληνική στην Αγγλική γλώσσα χωρίς να πηγαίνω μέσα απ το menu. Για παράδειγμα στο Ε71 μου βελάκι πάνω και ctrl μου δίνει την δυνατότητα να αλλάζω αυτόματα απο Αγγλικά σε Ελληνικά.... Καμιά ιδέα; Παράθεση just use your imagination.........!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 Βρε παιδιά συντομεύσεις πληκτρολογίου δεν έχει το Ν97 mini; Ρωτάω μιας και ψάχνω να βρω πως αλλάζω απ την Ελληνική στην Αγγλική γλώσσα χωρίς να πηγαίνω μέσα απ το menu. Για παράδειγμα στο Ε71 μου βελάκι πάνω και ctrl μου δίνει την δυνατότητα να αλλάζω αυτόματα απο Αγγλικά σε Ελληνικά.... Καμιά ιδέα; Πατα shift & sym Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paola Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 γεια σας παιδια.Ερωτηση ,αν θελω να βγαλω εναν χαρτη καποιας χωρας απο το τηλ. πως τον βγαζω ?βοηθηστε παρακαλω.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 γεια σας παιδια.Ερωτηση ,αν θελω να βγαλω εναν χαρτη καποιας χωρας απο το τηλ. πως τον βγαζω ?βοηθηστε παρακαλω.:O Το συνδέεις με το ovi suite και αφαιρείς από εκεί τους χάρτες που δεν θες. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Παιδια καλησπερα, θελω λιγο την βοηθεια σας. προσπαθω να κανω debrand ena nokia n97 mini vodafone branded και δεν τα καταφερνω. διαβασα τους οδηγους, αλλα οταν το συνδεω στο nemesis, το κινητο δεν το διαβαζει, παταω δλδ το search και μενει κενο απο κατω. ξερετε μηπως τι μπορει να κανω λαθος?? Ο οδηγος που διαβασα ειναι αυτος http://thehandheldblog.com/2009/07/02/how-to-change-the-product-code-on-a-n97-nokia-5800/ αν και μεσες ακρες ολοι οι ιδιοι ειναι. εχετε καμια ιδεα?? thanx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Για δοκίμασε τον παρακάτω οδηγό [ΟΔΗΓΟΣ] Εισαγωγή Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευών Symbian^1 / S60 3rd. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 (edited) σε ευχαριστω για την απαντησα. προσπαθησα να το κανω αλλα μου βγαζει error το... προγραμμα. στο βημα 5 μου βγαζει ενα error Cannot Create file C:/Program Files/.. winscard.dll τι φταιει παλι, τι γκαντεμια ειναι αυτη με το κινητο :(( edit: Τελικα μου βγαζει αυτο το error ERROR: Not supported Windows version εχω windows 7 64aria ultimate. ξερετε αν υπαρχει εκδοση για αυτα τα win? Τελικα καταφερα να αλλαξω το κωδικο. πηγαινω λοιπον να κανω απο το νοκια suite να μου περασει την 30, αλλα μου διαβαζει τα ιδια updates. εκανα και hard reset στο κινητο και παλι τα ιδια.. τι κανω λαθος τωρα?? Edited November 27, 2011 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Ποια μέθοδο ακολούθησες;Επίσης ποιον αριθμό product code έβαλες; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 την δευτερη και εβαλα τον ελληνικο που βρισκεται στην πρωτη σελιδα. για να κανω επιβεβαιωση οτι το αλλαξα, ξαναεκανα τα πρωτα βηματα, και στο read μου εβαλε τον κωδικο που ειχα βαλει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Εφόσον έλεγξες ότι έχει αλλαχτεί το product code τότε κανονικά θα έπρεπε να μπορούσες να προχωρήσεις σε αναβάθμιση. Αν είχε τίποτα εικονίδια από τον πάροχο έχουν φύγει μετά την αλλαγή;Επίσης Over The Air δοκίμασες αν βγάζει διαθέσιμη αναβάθμιση; Δοκίμασε να κάνεις επανεκκίνηση τηλέφωνο-υπολογιστή,επίσης ποιο πρόγραμμα της nokia χρησιμοποιείς στον υπολογιστή; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 λοιπον τα εικονιδια εχουν μεινει. προσπαθησα να κανω over the air και παλι μου βγαζει τις ιδιες αναβαθμισεις, που ειναι βασικα 6 προγραμματα που μου βγαζει οτι θελουν αναβαθμιση, photo, facebook κλπ.. χρησιμοποιω το nokia suite 3.2.100 ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts