eltsele Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Καλησπέρα σε όλους!! Επειδή, δυστυχώς, ψήνομαι...2 σύντομες ερωτήσεις... 1) Πως πάει από πλευράς σημάτος? Έχετε παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα, dropped calls κλπ?? 2) Τι γίνεται με τα restart? Διάβασα κάποιους να έχουν θέμα.. Ισχύει γενικότερα? Γενικώς απεχθάνομαι τις επανεκκινήσεις και τα άνευ λόγου κολλήματα και αν πάρω τη συσκευή θέλω να επιχειρήσω να την έχω πρώτη συσκευή που σημαίνει ότι δεν θέλω να με κρεμάει... Επειδή είχα μόνο ένα S60 και για 2η συσκευή οπότε δεν είχα και ιδιαίτερο θέμα, αν υπάρχει κάποιος που να κάνει λίγο πιο απαιτητική χρήση θα με βοηθούσε... Thanks!! Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1417 Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Υπάρχει κάποιο ευκολος τρόπος να αλλάζεις την γλώσσα γραφής απο το πληκτρολόγιο? πατας shift και μετα sym Πως πάει από πλευράς σημάτος? Έχετε παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα, dropped calls κλπ? Σε σχεση με το Ν95 8gb που χρησιμοποιουσα πριν, το mini εχει χειροτερο σημα. Σε καποια σημεια που ειχα χαμηλο σημα (1-2 ¨νταμακια¨), τωρα δεν εχω καθολου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 ρε μαγκες ειναι ιδεα μου ότι η τιμη επεσε και αλλο? :confused: 459 στο e-shop το ειδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 το κινητο ειναι αψογο απλα φελει να το σινηθισετε ειναι δησκολο :mad: αλλα δεν μπορο να το καταλαβω ακομα μπαταρια ειναι πολη παραξενη και ποσο εχει νεα ??? δεν πιστευο καμια 45-50€ οπος ειναι για 3250 :blink: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 το κινητο ειναι αψογο απλα φελει να το σινηθισετε ειναι δησκολο :mad: αλλα δεν μπορο να το καταλαβω ακομα μπαταρια ειναι πολη παραξενη και ποσο εχει νεα ??? δεν πιστευο καμια 45-50€ οπος ειναι για 3250 :blink: Για το N97 έχει 29 ευρώ πάντως (e-click.gr) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 πατας shift και μετα sym Σε σχεση με το Ν95 8gb που χρησιμοποιουσα πριν, το mini εχει χειροτερο σημα. Σε καποια σημεια που ειχα χαμηλο σημα (1-2 ¨νταμακια¨), τωρα δεν εχω καθολου. προσεξε το λιγο αυτο.... τα ΦΩΝΑΖΩ τοσο καιρο αυτο.... και μενα το δικο μου ν97 τα ιδια εκανε και οταν το πηγα στα νοκια κλαμπ μου το βρηκαν προβληματικό.........:rolleyes: ηδη περιμενω εδω και πανω απο 3.5 εβδομαδες για να μου το στειλουν πισω..... παρα πολλες παρτίδες απο ν97 και μινι εχουν αυτο το προβλημα... ΤΑ ΓΚΑΡΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΑΥΤΑ......:X αν τελικα οντως το εχεις μην το αφηνεις......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goulas14 Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Καλημέρα σε όλη την παρέα. Τελικά χθες πήρα απο κατάστημα vodafone το Ν97. Καλό μου φαίνεται για αρχή. Θέλω να θέσω 2 ερωτήματα στους γκουρού της συσκευής που υπάρχουν εδω μεσα για να βοηθάν και ολους εμάς που "δεν το χουμε" :) 1. Ενώ έχω ασύρματο δίκτυο στο σπίτι και θέλω όποια εφαρμογή χρειάζεται συνδεση να γίνεται μέσω αυτής της σύνδεσής μου, παρατήρησα ότι πολλές φορές από μόνο του κάνει "συνδεση πακετων δεδομένων" από τη Vodafone live και βέβαια υποθέτω ότι με χρεώνει. Έβαλα ας πούμε το accuweather και κάθε λίγο ενεργοποιεί τα πακέτα δεδομένων. Κρατώντας πατημένο το κόκκινο κουμπάκι με ρωτά αν θέλω να απενεργοποιήσω τα πακέτα δεδομένων του Vlive και έτσι το κλείνω. Γίνεται να ορίσω να μην ανοίγει ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ αυτού του είδους τη σύνδεση? και να έχω σύνδεση ΜΟΝΟ wifi, ΟΤΑΝ και μονο ΟΤΑΝ βρίσκει? και όταν δεν βρίσκει να μην κανει τπτ. 2. Στους χάρτες όταν ανοίγω την εφαρμογή με ρωτα αν θέλω σύνδεση. Τί είδους σύνδεση εννοεί? Πώς ρυθμίζονται ωστε ΠΟΤΕ να μη γινει χρέωση? Απλά θέλω να λειτουργεί το GPS , να με βρίσκει και να βλέπω κανενα χάρτη. Αυτά προς το παρόν παιδιά. Θα περιμένω απαντήσεις αν μπορείτε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimperts Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 (edited) Καλημέρα σε όλη την παρέα. Τελικά χθες πήρα απο κατάστημα vodafone το Ν97. Καλό μου φαίνεται για αρχή. Θέλω να θέσω 2 ερωτήματα στους γκουρού της συσκευής που υπάρχουν εδω μεσα για να βοηθάν και ολους εμάς που "δεν το χουμε" :) 1. Ενώ έχω ασύρματο δίκτυο στο σπίτι και θέλω όποια εφαρμογή χρειάζεται συνδεση να γίνεται μέσω αυτής της σύνδεσής μου, παρατήρησα ότι πολλές φορές από μόνο του κάνει "συνδεση πακετων δεδομένων" από τη Vodafone live και βέβαια υποθέτω ότι με χρεώνει. Έβαλα ας πούμε το accuweather και κάθε λίγο ενεργοποιεί τα πακέτα δεδομένων. Κρατώντας πατημένο το κόκκινο κουμπάκι με ρωτά αν θέλω να απενεργοποιήσω τα πακέτα δεδομένων του Vlive και έτσι το κλείνω. Γίνεται να ορίσω να μην ανοίγει ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ αυτού του είδους τη σύνδεση? και να έχω σύνδεση ΜΟΝΟ wifi, ΟΤΑΝ και μονο ΟΤΑΝ βρίσκει? και όταν δεν βρίσκει να μην κανει τπτ. 2. Στους χάρτες όταν ανοίγω την εφαρμογή με ρωτα αν θέλω σύνδεση. Τί είδους σύνδεση εννοεί? Πώς ρυθμίζονται ωστε ΠΟΤΕ να μη γινει χρέωση? Απλά θέλω να λειτουργεί το GPS , να με βρίσκει και να βλέπω κανενα χάρτη. Αυτά προς το παρόν παιδιά. Θα περιμένω απαντήσεις αν μπορείτε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων 1)Μενού > Ιστός > Επιλογές > Ρυθμίσεις > Γενικές > Σημείο πρόσβασης : ερώτηση αν χρειάζεται Και Ρυθμίσεις > Συνδεσμικότητα > Προορισμοί > Διαίκτυο: Επιλέγεις προτεραιότητα 2) Το GPS της συσκευής είναι assistent GPS δηλαδή χρειάζεται σύνδεση με το δίκτυο για να βρει τη θέση σου. Θα του το επιτρέπεις γιατί είναι ελάχιστο το κόστος, αρα μη σε φοβίζει ότι θα χρεωθείς πολλά. :cool::cool::cool: Αν δεν θες να πληρώνεις ούτε φράγκο, τότε αγοράζεις από Nokia ένα GPS bluetooth (περίπου 80 ευρώ) και επιλέγεις για GPS την σύνδεση με εξωτερικό GPS (δεν συμφέρει) Edited February 10, 2010 by dimperts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 2) Το GPS της συσκευής είναι assistent GPS δηλαδή χρειάζεται σύνδεση με το δίκτυο για να βρει τη θέση σου. Θα του το επιτρέπεις γιατί είναι ελάχιστο το κόστος, αρα μη σε φοβίζει ότι θα χρεωθείς πολλά. :cool::cool::cool: Αν δεν θες να πληρώνεις ούτε φράγκο, τότε αγοράζεις από Nokia ένα GPS bluetooth (περίπου 80 ευρώ) και επιλέγεις για GPS την σύνδεση με εξωτερικό GPS (δεν συμφέρει) Να κάνω μια διόρθωση εδώ.Το ότι μια συσκευή έχει agps δεν σημαίνει ότι δεν έχει και δέκτη gps.Απλά η λειτουργία agps έρχεται ως βοηθητικό συμπλήρωμα για πιο γρήγορο εντοπισμό θέσης. http://img11.imageshack.us/img11/5518/82035675.th.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Να κάνω μια διόρθωση εδώ.Το ότι μια συσκευή έχει agps δεν σημαίνει ότι δεν έχει και δέκτη gps.Απλά η λειτουργία agps έρχεται ως βοηθητικό συμπλήρωμα για πιο γρήγορο εντοπισμό θέσης.Και εγώ να προσθέσω ότι στο N95-2 μου (το παρόν θέμα παρακολουθώ μπας και πάρω κάποτε το N97) η διαφορά aGPS με σκέτο GPS είναι χαοτική. Μιλάμε για ελάχιστα δευτερόλεπτα aGPS σε σχέση με αρκετά λεπτά σκέτου GPS. Δεν ξέρω για το N97 και επειδή έχω σύνδεση data έτσι κι αλλιώς δεν με απασχολεί, αλλά θα ήθελα να μάθω από περιέργεια πόση ώρα κάνει GPS κλείδωμα χωρίς σύνδεση δεδομένων. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Και εγώ να προσθέσω ότι στο N95-2 μου (το παρόν θέμα παρακολουθώ μπας και πάρω κάποτε το N97) η διαφορά aGPS με σκέτο GPS είναι χαοτική. Μιλάμε για ελάχιστα δευτερόλεπτα aGPS σε σχέση με αρκετά λεπτά σκέτου GPS. Δεν ξέρω για το N97 και επειδή έχω σύνδεση data έτσι κι αλλιώς δεν με απασχολεί, αλλά θα ήθελα να μάθω από περιέργεια πόση ώρα κάνει GPS κλείδωμα χωρίς σύνδεση δεδομένων. +1 To A-GPS χρησιμοποιεί πάρα πολύ μικρό όγκο δεδομένων (5-10 ΚΒ) και βελτιώνει και την ταχύτητα κλειδώματος και την ακρίβεια του στίγματος. Στο N97 πρέπει να κάνεις προσευχές για να κλειδώσει χωρίς A-GPS. :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 +1 To A-GPS χρησιμοποιεί πάρα πολύ μικρό όγκο δεδομένων (5-10 ΚΒ) και βελτιώνει και την ταχύτητα κλειδώματος και την ακρίβεια του στίγματος. Στο N97 πρέπει να κάνεις προσευχές για να κλειδώσει χωρίς A-GPS. :lol:Η δική μου εμπειρία από Ν97 mini, 5800 και Ν79, έδειξε πως όταν ενεργοποιούνταν το A-GPS, ποτέ δεν κατανάλωνε τα λίγα (5-10) kb που αναφέρονται συχνά. Οι χρεώσεις ανά απόπειρα χρήσης του A-GPS ήταν κάπου 30+kb για το Ν79 και κάπου 96kb για τα Ν97 και 5800...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppiccasso Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 (edited) Η δική μου εμπειρία από Ν97 mini, 5800 και Ν79, έδειξε πως όταν ενεργοποιούνταν το A-GPS, ποτέ δεν κατανάλωνε τα λίγα (5-10) kb που αναφέρονται συχνά. Οι χρεώσεις ανά απόπειρα χρήσης του A-GPS ήταν κάπου 30+kb για το Ν79 και κάπου 96kb για τα Ν97 και 5800...:rolleyes: συμφωνω απολυτα, εαν δεν κανω λαθος, για περιηγηση 3-4ημερων, χρεωθηκα τελικα 2 ευρω στον λογαριασμο μου, βεβαια συμφωνω, οτι η ευκολια του ειναι αξιοσημειωτη καμια εμπειρια ακομη , απο αυτους που προχωρησαν στην αναβαθμιση?? εχουμε τιποτα bugs? γενικα κανενα νεο αποτο μετωπο του hackarismatos? Edited February 10, 2010 by ppiccasso Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1417 Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Και εγώ να προσθέσω ότι στο N95-2 μου (το παρόν θέμα παρακολουθώ μπας και πάρω κάποτε το N97) η διαφορά aGPS με σκέτο GPS είναι χαοτική. Μιλάμε για ελάχιστα δευτερόλεπτα aGPS σε σχέση με αρκετά λεπτά σκέτου GPS. Δεν ξέρω για το N97 και επειδή έχω σύνδεση data έτσι κι αλλιώς δεν με απασχολεί, αλλά θα ήθελα να μάθω από περιέργεια πόση ώρα κάνει GPS κλείδωμα χωρίς σύνδεση δεδομένων. με σκετο Gps κλειδωνει πολυ γρηγοροτερα απτο ν95-2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 συμφωνω απολυτα, εαν δεν κανω λαθος, για περιηγηση 3-4ημερων, χρεωθηκα τελικα 2 ευρω στον λογαριασμο μου, βεβαια συμφωνω, οτι η ευκολια του ειναι αξιοσημειωτη Αυτό συμβαίνει και γιατί όταν χάνει το σήμα και ξανασυνδέεται κατεβάζει εκ νέου δεδομένα από το δίκτυο. Πέρα από το GPS, όμως, καλό είναι με αυτά τα κινητά να υπάρχει και ένα πακέτο για internet από τον πάροχο, γιατί οι ανάγκες τους σε δεδομένα είναι πολλές και WiFi ξεκλείδωτα δεν υπάρχουν παντού. ;) Το A-GPS, για μένα, είναι απαραίτητο, βέβαια αυτό είναι προσωπικό θέμα σε σχέση με το πώς θέλει καθένας να λειτουργεί τη συσκεύη του. γενικα κανενα νεο αποτο μετωπο του hackarismatos? Hackάρισμα, πλέον, μόνο με flashing μιας τροποποιημένης ROM. :google: Η διαδικασία, φυσικά, κρύβει κάποιους κινδύνους, αλλά αν ξέρεις τι κάνεις και αν είσαι βέβαιος ότι το καλώδιό σου και η θύρα σου λειτουργούν κανονικά, λογικά, όλα θα πάνε καλά. Επίσης, σημαντικό είναι ότι με το flashάρισμα χάνονται όλα τα δεδομένα σου, σαν να έγινε format στη συσκεύη. Εγώ δεν το έχω κάνει στο N97 μου, αλλά κυκλοφορεί ότι πολλοί το έκαναν και έχουν πλέον hackαρισμένες συσκεύες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cherryhead122 Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 Παιδια ποσα λεπτα σας κανει να πιασει σημα το gps χωρις να χρειαζεται συνδεση data? Παράθεση I have some food in my bag for you. Not that edible food -- the food you eat? No. I have some food for thought. Since knowledge is infinite it has infinitely fell on me. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FullMetall Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Έχω μια ερώτηση έχω το N97 mini 2 βδομάδες και όλα καλά μέχρι τώρα αλλά δεν μου παίζει πλέον τις ταινίες,ίδιας ποιότητας και format,(τα μετατρέπω σε MP4 από AVI μέσω του Format Factory) μερικά τα παίζει μερικά άλλα όχι....Μήπως ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό...; ή τι μπορώ να κάνω για να το επιδιορθώσω? Ευχαριστώ προκαταβολικά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 εχεις εγκαταστημενο το ovi suit γιατι οταν παω στο αρχειο video και με δεξι klick αποστολη προς nokia n97mini βγαινει ενα παραθηρο και με ρωτα αμα θελο μετατροπη το βιντεο ειναι σε αρχικη μορφη flv,avi,mkv και μετατρεπει σε wma (νομιζω:wacko:) Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FullMetall Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 εχεις εγκαταστημενο το ovi suit γιατι οταν παω στο αρχειο video και με δεξι klick αποστολη προς nokia n97mini βγαινει ενα παραθηρο και με ρωτα αμα θελο μετατροπη το βιντεο ειναι σε αρχικη μορφη flv,avi,mkv και μετατρεπει σε wma (νομιζω:wacko:) Απλά πατάς αποστολή προς και το στέλνει ? γιατί σε μένα δεν μου βγάζει το Nokia N97 Mini στο αποστολή προς αν και έχω το Ovi suite (κατεβασμένο απο το internet γιατί με το cd έκανε 7 ώρες και ούτε το πρώτο δεν είχε κάνει install...) Ευχαριστώ πάντως θα το ξαναδοκιμάσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Ριξε μια ματια στον παρακατω οδηγο, ισως να κανεις λαθος στην μετατροπη και να μην εχει προβλημα η συσκευη σου.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=255276 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Θα ήθελα να σας κάνω καποιες ερωτήσεις για το κινητό είχα το 5800 και σκέφτομαι να πάω στο n97 mini, αναβαθμίσεις μέσω OTA βγαίνουν? και κάτι άλλο flash player έχει, η έχει το flash player lite ? Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Θα ήθελα να σας κάνω καποιες ερωτήσεις για το κινητό είχα το 5800 και σκέφτομαι να πάω στο n97 mini, αναβαθμίσεις μέσω OTA βγαίνουν? και κάτι άλλο flash player έχει, η έχει το flash player lite ? Ναι βγαίνουν αναβαθμίσεις μέσω OTA. Για flash player έχει το ίδιο που έχουν και το 5800 όπως και τα υπόλοιπα Symbian S60 5th edition. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitcoc Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 εαν εχεις τον καταλληλο browser δεν υπαρχει προβλημα με τον flash lite... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pixelman Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Υπάρχει τρόπος να έχεις οποιαδήποτε συντόμευση στην αρχική οθόνη; Μια εφαρμογή για παράδειγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Σας ευχάριστο για τις απαντήσεις. Από Θέμου μουσικής πως τα παει δηλαδή ακούγεται εξίσου καλά όπως στο 5800?και μετά από ποιότητα αναπαραγωγής βίντεο τα παει καλύτερα από το 5800? Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts