OculatusAbis Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 να επαυξησω και εγω, ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ο τροπος αναζητησης. εαν εχεις επαφες και με λατινικους χαρακτηρες, ή περιεχουν αριθμους, εισαι αναγκασμενος να ψαχνεις για το επομενο γραμμα της επαφης , αναμεσα σε δυο ή τρεις σελιδες απο γραμματα, (δεν χωρανε ολα σε μια ) αναγκάστηκα να αφαιρεσω αυτες τις επαφες ή να τις μετονομασω σε αντιστροφα "γκρικλισ", ωστε τουλαχιστον να χωρανε ολα τα βασικα γραμματα σε μια σελιδα, αλλα δεν τελειωνουν εδω τα βασανα μας , σε αντιθεση ομως με το αμεσως χειροτερο συστημα του i phone, εδω , αφου επιλεξεις το πρωτο γραμμα της επαφης, κατοπιν αφαιρει απο την λιστα γραμματων αυτα που δεν περιεχονται στα επομενα , με αποτελεσμα να ψαχνεις καθε φορα που στο καλο ειναι το επομενο γραμμα που θελεις να επιλεξεις. τουλαχιστον το i phone σου αφηνει ολο το εικονικο πληκτρολογιο σταθερα ανοιχτο. θα μπορουσε βεβαια καποιος να πει οτι εδω εχουμε φυσικο πληκτρολογιο, αλλα λογω της κλισης κατα το ανοιγμα, ουτε ανοιγει με ευκολια , ουτε μπορεις να το χειριστεις ευκολα με ενα χερι με τον αντιχειρα , αρα δωρο - αδωρο. με δυο λογια και για να μην σας κουραζω , τι πιο απλο να σου εδινε δυνατοτητα οπως στα μηνυματα και το ημερολογιο, να εχεις αλφαριθμητικο εικονικο πληκτρολογιο , οπως δηλαδη το φυσικο πληκτρολογιαο των απλων barr ή slide κινητων. παρακαλω ΠΟΛΥ εαν τυχον καποιος ξερει κανενα προγραμματακι , το οποιο να δινει αυτη την δυνατοτητα, θα του χρωσταω κερασμα !!!!! Αν δεις τι τραβάνε οι χρήστες των Windows Mobile, θα πεις πως το πληκτρολόγιο του Ν97 είναι ευλογία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Τι να σας πω... Εγώ νομίζω ότι είναι λειτουργικότατο και εργονομικό. Θα μπορούσε να είναι καλύτερο σίγουρα αν δε χρειαζόταν να αλλάξεις σελίδα για τα επόμενα γράμματα. Αλλά το γεγονός ότι αφαιρεί και αφήνει μόνο όσα γράμματα υπάρχουν είναι πολύ θετικό. Ποιό το νόημα να αφήνει γράμματα που δεν υπάρχουν...? Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpanos Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 ++++1!!! Φιλε μου ειμαι απογοητευμενος και εγω απο το κινητο! Δεν υπαρχει μερα που δεν εχει κολησει! Μια δεν παιζει τον σωστο ηχο κλησης, μια δεν ανηγουν οι εφαρμογες λογο μνημης,μια κολαει η εικονα κ.τ.λ. Εχω πολλα χρονια σιμπιαν κινητα αλλα πρωτη φορα τοσα πολλα κοληματα μαζεμενα. Ειναι το πρωτο κινητο βεβαια με ''συμπιαν αφης'' αλλα ελεος με τα κοληματα αυτα!!! (και κατι που δεν περιμενα να πω: ''που εισαι καλο μου Ν95 8γκ.;;;; Πως τολμησα και σε εδωσα;; κλαψ κλαψ) Παράθεση mpanos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppiccasso Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Τι να σας πω... Εγώ νομίζω ότι είναι λειτουργικότατο και εργονομικό. Θα μπορούσε να είναι καλύτερο σίγουρα αν δε χρειαζόταν να αλλάξεις σελίδα για τα επόμενα γράμματα. Αλλά το γεγονός ότι αφαιρεί και αφήνει μόνο όσα γράμματα υπάρχουν είναι πολύ θετικό. Ποιό το νόημα να αφήνει γράμματα που δεν υπάρχουν...? οπως εχω ξαναπει, εαν το κινητο το χρησιμοποιεις για την παρεα, το γραφειο, και το σπιτι, παρτετο αμεσως. εαν κινηστε ειτε με τα ποδια ειτε εποχουμενος και συγχρονως θελετε να επικοινειτε, να κρατατε σημειωσεις κτλ με χειρισμο ενος χεριου, σας δινω το Ν82 μου, αλλιως δεν επιβιωνετε. τα γραμματα που δεν υπαρχουν , τα χρειαζεσαι για να εχεις ενα σταθερο "πληκτρολογιο " και οχι καθε φορα να ψαχνεις που πηγε το επομενο γραμμα. πολυ απλα δοκιμασε το ενω περπατας ή οδηγεις και θα με καταλαβεις. ξαναειπα οτι το απλουστερο θα ηταν να σου δινει την τουλαχιστον την δυνατοτητα αλφαριθμητικου πληκτρολογιου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c7karvounis Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 παιδια καλησπερα εχω αυτο το κινητο περιπου ενα μηνα κ εκτος απο κατι κολληματακια γενικα ειμαι ευχαριστημενος...το προβλημα μου ειναι το εξης,οταν ειμαι σπιτι εχω συνδεση ον τελεκομ κ εχω ανοιχτο το μοντεμ μου με wifi οταν κλεινω το wifi του κινητου μου ενεργοποιειτε αυτοματα κ συνδεεται αυτοματα με το μοντεμ του σπιτιου μου,μετα απο καποια δευτερολεπτα...παρακαλω οποιος γνωριζει ας απαντησει...ευχαριστω πολυ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frogus Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Το δικο μου, μετα απο τρεις μερες συμβιωσης, δεκαδες reboots παρα την αναβαθμιση και τα δυο formats, με συνεχη "Πληρης μνημη", μετα απο 2 φορτισεις που εκαναν 10 ωρες για να ολοκληρωθουν, μπηκε στο κουτι του και επεστρεψε στο Mediamarkt! Αγανακτησα! Δεν τολμησα να παρω ξανα το ιδιο και πηρα ενα Ν86. :cry: Επειδή η τιμή του Media Markt είναι πολύ καλή και με κόλασε και εμένα μια διευκρίνηση: Το κινητό το άλλαξες επειδή είχε πρόβλημα η συσκευή (hardware), ή εννοείς ότι γενικά είναι προβληματικό το software στο Ν97 mini γι αυτό και πήγες στο Ν86? :confused: Σκέψου εγώ έχω το Ν86 και θέλω να πάω στο Ν97 λόγω touch ... να μην? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Πράγματι το Ν97 mini, όπως και κάθε touch κινητό είναι μόνον για "εύκολες" συνθήκες χρήσης. Αν δούλευα σε γραφείο, όπου οι ώρες ομιλίας στο κινητό θα ήταν λίγες και η πληκτρολόγηση εύκολη θα διάλεγα αυτό το κινητό. Όμως όπως προαναφέρθηκε, όχι μόνον το N97 mini αλλά και όλα τα κινητά αφής είναι αντιπαραγωγικά έως επικίνδυνα για χρήση με ένα χέρι, περπατώντας ή οδηγώντας! Δεν είναι θέμα του συγκεκριμένου κινητού αλλά της μορφής εισαγωγής (δηλ. τα εικονικά πλήκτρα). Ότι κι αν βγάλουν σε κινητό αφής, το καλύτερο εικονικό πληκτρολόγιο θα είναι πάντα χειρότερο από ένα της πλάκας συμβατικό/αληθινό πληκτρολόγιο και κανένα αφής δεν μπορεί να συναγωνιστεί σε ευχρηστία και παραγωγικότητα τα συμβατικά πληκτρολόγια. Σε λίγες μέρες περιμένω το Ν86 για το οποίο κάνω έναν και μοναδικό συμβιβασμό, το βάρος του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Κατά τη διάρκεια της κλήσης το δεξί softkey λέει "Εφ. κλήσης". Αν το πατήσεις, θα σου εμφανιστεί το dialer. (τι σημαίνει το "εφ. κλήσης", ο Θεός και οι μεταφραστές του Symbian το ξέρουν!! :lol:) και εγω 1 μηνα προσπαθουυσα να το βρω και να μεταφρασο τι σιμενι 3 καθηγητες δεν βρηκανε :blink: Η μνήμη C είναι η εσωτερική μνήμη αποθήκευσης δεδομένων. Δεν έχει σχέση με τη RAM. καλα τοσο καιρο ηθελα να το ρωτησο ΡΑΜ ποσα ΜΒ ειναι ??? δεν αντεχο 3 σησκευη να εχω προβλημα με ΡΑΜ Η/Υ (w7utli) netbook(XP 1GBRAM) και τωρα κινητο :wacko: ++++1!!! Φιλε μου ειμαι απογοητευμενος και εγω απο το κινητο! Δεν υπαρχει μερα που δεν εχει κολησει! Μια δεν παιζει τον σωστο ηχο κλησης, μια δεν ανηγουν οι εφαρμογες λογο μνημης,μια κολαει η εικονα κ.τ.λ. Εχω πολλα χρονια σιμπιαν κινητα αλλα πρωτη φορα τοσα πολλα κοληματα μαζεμενα. Ειναι το πρωτο κινητο βεβαια με ''συμπιαν αφης'' αλλα ελεος με τα κοληματα αυτα!!! (και κατι που δεν περιμενα να πω: ''που εισαι καλο μου Ν95 8γκ.;;;; Πως τολμησα και σε εδωσα;; κλαψ κλαψ) κιτα το Ν97ι ειναι λιγω πολη προβληματικο αλλα για τα κοληματα μηπος ξεχνας να κληνεις τελοιος τις εφαρμογες ??? γιατι εγω ξεχναω παλια σηνιθεια να παταω κοκινο κουμπακι :lol: καλα 4 χρωνια με ΝΟΚΙΑ 3250 ποτε δεν ηχα προβλημα με ΡΑΜ blouetooth 2 χρωνια σηνεχεια ανοιχτο ητανε :lol: Το θεμα ειναι να προσαρμοστεις :cry: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppiccasso Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 διαβαστε και αλλο σκηνικο. ξεχναω να το φορτισω και κλεινει απο μπαταρια. οπα ! λες εδω εχω πλεονεκτημα!! θα βαλω το usb καλωδιο στο λαπτοπ που εχω στην τσαντα μου και σε μισο λεπτο θα ειμαι παλι εν συνδεση. αμ δε! οπως ειναι κλειστο βαζεις το καλωδιο, μετα απο ενα λεπτο δειχνει οτι αρχιζει να φορτιζει, ενταξει λες ας το ανοιξω τωρα. μολις ανοιγει αρχιζει να σκεφτεται... τι στο καλο μου εχουν στο βυσμα μου?? δεν το γνωριζω , ας αποσυνδεθω και ας σταματησω την φορτιση. λες ας βαλω κωδικο, να ανοιξει και θα το ξανασυνδεσω. οσο να τα κανεις αυτα , ξανακλεινει απο μπαταρια και ξανα ο ιδιος κυκλος. αρα πρεπει να το αφησεις κανα 10λεπτο να φορτισει λιγο για να ανοιξει και να το ξανασυνδεσεις. εκει του βγαζεις και τιν σιμ, την βαζεις στο Ν82 που ευτυχως εχεις ακομα στην τσαντα σου, εκπλησεσαι απο την σαφηνεια του πραγματικου πληκτρολογιου, στραβωνεσαι με την μικρη οθονη και κανεις την δουλεια σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 (edited) Νομίζω πως είσαι λίγο υπερβολικός. Απλά το "ισοζύγιο" εισόδου ενέργειας και κατανάλωσης ήταν αρνητικό. Το ποσό ενέργειας που λάμβανε από τη θύρα USB δεν έφτανε για να τροφοδοτήσει την εκκίνηση. Το ίδιο θα σου συνέβαινε αν είχε "στεγνώσει" από μπαταρία το Ν82 και το συνέδεες στο laptop για να φορτίσει... Edited February 6, 2010 by Itchrist86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 (edited) Εγώ πάλι νομίζω ότι όλοι είναι υπερβολικοί. Το ότι έτυχε ένας που πήρε Ν97 mini να του κάνει κολήματα και να σπέρνει τον πανικό "μη το αγοράζετε, είναι προβληματικό" , το θεωρώ αστείο. Η συσκευή είναι άψογη για οποιαδήποτε χρήση, είναι σχεδιασμένη να τη λειτουργεί κανείς με το ένα χέρι και τα καταφέρνει μια χαρά. Όσο αφορά το πληκτρολόγιο όταν ψάχνεις μια επαφή, ας πω ένα παράδειγμα να γίνω σαφής: Ας πούμε ότι ψάχνεις τον "σωτήρη". Πατάς το Σ (το οποίο μπορεί να βρίσκεται στη δέυτερη ή τρίτη σελίδα των γραμμάτων, ανάλογα τον αριθμό των επαφών, πράγμα που είναι και το μόνο "μειονέκτημα για εμένα) και μετά αφαιρεί όλα τα γράμματα και αφήνει μόνο όσα ακολουθούν το Σ σε όσες επαφές έχεις από Σ. Δηλαδή αν έχεις τον "Σωτήρη" και τη "Σούλα" σου αφήνει το ω και το ο , κοκ. Ποιός ο λόγος να έχει όλα τα γράμματα εκεί???? Τέσπα, όπως βολέυεται κανείς τι να πω. Θα μπορούσαν να μειώσουν ίσως την αναζήτηση κατά ένα πάτημα, κατά τα άλλα όπως είπα και πιο πάνω είναι άκρως εργονομικός τρόπος ψαξίματος. Edited February 6, 2010 by Moralas Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpanos Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 παιδια καλησπερα εχω αυτο το κινητο περιπου ενα μηνα κ εκτος απο κατι κολληματακια γενικα ειμαι ευχαριστημενος...το προβλημα μου ειναι το εξης,οταν ειμαι σπιτι εχω συνδεση ον τελεκομ κ εχω ανοιχτο το μοντεμ μου με wifi οταν κλεινω το wifi του κινητου μου ενεργοποιειτε αυτοματα κ συνδεεται αυτοματα με το μοντεμ του σπιτιου μου,μετα απο καποια δευτερολεπτα...παρακαλω οποιος γνωριζει ας απαντησει...ευχαριστω πολυ!! Φιλε μου κλασικο προβλημα! Εχεις καποια εφαρμογη που θελει να παραμεινει συνδεμενη με το ιντερνετ. Την τελευταια φορα που το επαθα στο μινι αυτο ηταν λογο του προγραματος για το e-mail. Πρεπει πρωτα να πατας αποσυνδεση σε αυτο το προγραμμα και μετα να το κλεινεις. Ετσι ωστε πρωτα να βλεπεις οτι κλεινει η συνδεση (wifi ή gprs) και μετα να κλεινεις το προγραμμα γιατι αν δεν το κανεις ψαχνει να συνδεθει ξανα και ας μην φαινεται να ''τρεχει'' στο προσκηνιο. Παράθεση mpanos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgetto Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Παιδιά καλημέρα. Έχουν βγει οι αναβαθμίσεις και είναι η εποχή μου να αγοράσω το επόμενο μου s60. Μέχρι τώρα είχα το πολύ καλό Ν95 8gb με τις λίγες ελλείψεις του. Το Ν97μινι από μπαταρία με μέση χρήση πόσο κρατάει? Φτάνει τη μιάμιση μέρα? Το wifi συνδέεται σταθερά ή είναι αδύναμο? Αυτό είναι απ τα μείον του Ν95. Αν κάποιος γνωρίζει, τα settings του voip υπάρχουν στο μενού ή πρέπει να τα εγκαταστήσω με έξτρα πρόγραμμα? Βασικό: το Ν95 δεν μπορεί να διαβάσει πάνω από 10-15 σελίδων pdf. Τι λέει η μνήμη στο Ν97, ebook θα διαβάσουμε? Το gps κλειδώνει γρήγορα? Αν και νομίζω πως όλα είναι πιο γρήγορα απ το τωρινό :p ...που παρ όλα αυτά όταν κλειδώσει δεν χάνει το σήμα. Τέλος έχουν αλλάξει καθόλου τα αρχεία βίντεο που υποστηρίζονται στην αναπαραγωγή ή είναι ακόμα avi και 3gp? Το usb -ενημερωτικά- μεταφέρει γρήγορα αρχεία? Του Ν95 είναι καράβι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Επαναφέρω το θέμα της αυτονομία, μιας και φαίνεται πως αυτό είναι το μοναδικό σημαντικό πρόβλημα του κινητού. Πρόσφατα διάβασα μία σχετική συζήτηση εδώ και όπως αναφέρουν κάποιοι, φαίνεται πως το πρόβλημα βρίσκεται στον φορτιστή που δίνουν με το κινητό. Μάλιστα, αναφέρουν πως ο φορτιστής του Ε-52 δίνει μεγαλύτερη αυτονομία στο κινητό, δηλαδή εκείνος που δίνει η Nokia στο κουτί τελικά δεν δίνει πλήρη φόρτιση, ακόμη κι αν η ένδειξη είναι 100%. Όποιος μπορεί να το τσεκάρει χρησιμοποιώντας τον φορτιστή του Ε-52, ας γράψει τα αποτελέσματα :) *μόλις είδα ότι τόσο το N97 mini, όσο και το Ε52 χρησιμοποιούν τον φορτιστή AC-10, οπότε ίσως είναι θέμα προβλήματος γραμμής παραγωγής κάποιας περιόδου :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_JiMMiS_ Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Παιδιά καλησπέρα!!!:) Ετοιμάζομαι να κάνω την νέα αναβάθμξιση στο Ν97 mini και έχω να κάνω μία ερώτηση. Δημιουργώ αντίγραφο ασφαλείας. Μόλις τελειώσω την αναβάθμιση, και επαναφέρω τις ρυθμίσεις μέσω του αντιγράφου ασφαλείας στο τηλέφωνο, θα μου ανοίξουν όλες οι εφαρμογές όπως πρίν, ή θα πρέπει να τις περάσω πάλι από την αρχή; Ρωτάω γιατί έχω περάσει πολλές εφαρμογές από την αρχή που το πήρα, και θέλα να ξέρω τι να κάνω...:O Thanx in advance!!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Παιδιά καλησπέρα!!!:) Ετοιμάζομαι να κάνω την νέα αναβάθμξιση στο Ν97 mini και έχω να κάνω μία ερώτηση. Δημιουργώ αντίγραφο ασφαλείας. Μόλις τελειώσω την αναβάθμιση, και επαναφέρω τις ρυθμίσεις μέσω του αντιγράφου ασφαλείας στο τηλέφωνο, θα μου ανοίξουν όλες οι εφαρμογές όπως πρίν, ή θα πρέπει να τις περάσω πάλι από την αρχή; Ρωτάω γιατί έχω περάσει πολλές εφαρμογές από την αρχή που το πήρα, και θέλα να ξέρω τι να κάνω...:O Thanx in advance!!!;) Κρατάς αντίγραφο ασφαλείας σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά. Μετά από αναβάθμιση δεν χάνονται τα δεδομένα σου, ούτε εφαρμογές, ούτε εικόνες, ούτε τίποτα. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_JiMMiS_ Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Κρατάς αντίγραφο ασφαλείας σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά. Μετά από αναβάθμιση δεν χάνονται τα δεδομένα σου, ούτε εφαρμογές, ούτε εικόνες, ούτε τίποτα. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την γρήγορη απάντησή σου! Δηλαδή δεν θα χρειαστεί να "ξανασετάρω" τίποτα, όταν τελειώσει η αναβάθμιση και επαναφέρω το αρχείο σφαλείας, έτσι; Θα ανοίγουν κανονικά πάλι οι εφαρμογές; Ρωτάω γιατί π.χ. το Garmin μου πήρε μία μέρα να το περάσω (είμαι καινούριος στα symbian) και δεν έχω πάλι τόσο χρόνο διαθέσιμο να περάσω πάλι όλες τις εφαρμογές στο τηλέφωνο... Έχω διάφορες εφαρμογές, όπως λεξικά, python κτλ. Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 (edited) Δεν χρειάζεται να επαναφέρεις κανένα αντίγραφο,όλα μένουν στην θέση τους,εκτός εάν πάει κάτι στραβά. Επίσης αφού είσαι κανούργιος στο Symbian καλό είναι να διαβάσεις το S60 5th Edition FAQ. Edited February 7, 2010 by stendor Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_JiMMiS_ Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Καλησπέρα ! Τελικα δεν μπόρεσα να κάνω την αναβάθμιση γιατί τώρα δεν βρίσκει καινούρια έκδοση λογισμικού. Έχω την 10.0.020, και πρίν από μια εβδομάδα είμαι σίγουρος ότι όταν μπήκα στο Nokia Software Updater μέσω USB από το pc, μου έβγαλε ότι είναι διαθέσιμη καινούρια αναβάθμιση... Ξέρει κανείς μήπως τι γίνεται; Ευχαριστώ!:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Καλησπέρα ! Τελικα δεν μπόρεσα να κάνω την αναβάθμιση γιατί τώρα δεν βρίσκει καινούρια έκδοση λογισμικού. Έχω την 10.0.020, και πρίν από μια εβδομάδα είμαι σίγουρος ότι όταν μπήκα στο Nokia Software Updater μέσω USB από το pc, μου έβγαλε ότι είναι διαθέσιμη καινούρια αναβάθμιση... Ξέρει κανείς μήπως τι γίνεται; Ευχαριστώ!:cool: Μπες στην σελίδα http://europe.nokia.com/support/download-software/device-software-update/can-i-update και βάλε το product code της συσκευής σου για να δεις ποιο firmware σου δίνει ως τελευταίο. Για τα Ελληνικά roduct codes η τελευταία είναι η ν11.0.045. Επίσης διάβασε το Τι είναι η αναβάθμιση λογισμικού και πως την κάνω; για να δεις και τον εναλλακτικό τρόπο αναβάθμισης που υπάρχει. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 (edited) Το έχω 1 μήνα κοντά και όλα είναι σούπερ. Απορώ δηλαδή με αυτούς που γράφουν για τόσα πολλά προβλήματα. Το μόνο αρνητικό μου το παρουσίασε σήμερα που έκανα αναβάθμιση. Το βίντεο ξεκινάει και μετά από λίγο κολλάει για ένα δύο δευτερόλεπτα και συνεχίζει με μικρά κολλήματα. Αυτό το πρόβλημα δεν υπήρχε πριν με την παλαιότερη έκδοση. Ευτυχώς είχα μία κάρτα SD 8GB ξέμπαρκη και την έβαλα στο κινητό με αποθήκευση σε αυτή και όχι στην ενσωματωμένη κάρτα μαζικής αποθήκευσης. Τώρα το κινητό πετάει πάλι! Και κάτι άλλο. Μετά την αναβάθμιση είδα ελαφρώς γρηγορότερη περιήγηση στο μενού (πλέον είναι αστραπή το κάθε τατς) αλλά αργεί περισσότερο να εκκινήσει πλήρως το κινητό. Καμία άλλη αλλαγή δεν διέκρινα με την αναβάθμιση. Με λίγα λόγια μάλλον δεν χρειάζεται να κάνετε αναβάθμιση και περιμένετε την επόμενη που θα λύσει τουλάχιστον την αργή εκκίνηση και τα κολλήματα στο βίντεο όταν τα αποθηκεύετε στην ενσωματωμένη κάρτα. (EDIT) Όλως περιέργως, και αφού το είχα κλείσει το κινητό και το άνοιξα πριν λίγο, η εκκίνηση πετάει! Οπότε γράψτε λάθος για τα περί αργής εκκίνησης. Ήθελε μία επανεκκίνηση μετά την αναβάθμιση μάλλον. Edited February 7, 2010 by imaginos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Imaginos μη σε πάρω στο λαιμό μου, αλλά πιστέυω ότι με ένα format στη μνήμη σου, θα λυθεί και το πρόβλημά σου με τα video.. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 (edited) Imaginos μη σε πάρω στο λαιμό μου, αλλά πιστέυω ότι με ένα format στη μνήμη σου, θα λυθεί και το πρόβλημά σου με τα video.. Λες; Αλλά μετά ποιος ξαναπερνάει όλα τα προγράμματα; Αλήθεια εσένα φίλε με το τελευταίο firm σου κάνει κολλήματα στο βίντεο όταν το έχεις σε αποθήκευση στην ενσωματωμένη κάρτα; Πάντως παρατήρησα ότι και στην πρόσθετη κάρτα μνήμης που του έβαλα πάλι κάνει κολληματάκια στο βίντεο, ελάχιστα μεν αλλά κάνει, σε αντίθεση με το προηγούμενο firm όπου το βίντεο έτρεχε τέλεια. Πρέπει να φταίει το νέο firm. EDIT: Τελικά έκανα φορμάτ την εσωτερική μνήμη και όλα τέλεια! Πλέον το βίντεο πετάει! Πάντως για να μην ξαναπερνάω όλα τα προγράμματα από την αρχή, αντέγραψα όλη την ενσωματωμένη κάρτα μνήμης στο πισί και έκανα φορμάτ μέσω του πισί. Μετά αντέγραψα και πάλι από το πισί στην ενσωματωμένη κάρτα και όλα πήγαν ρολόι! Ευχαριστώ φίλε για την αναφορά σου στο φορμάτ, δεν το είχα σκεφτεί. Edited February 8, 2010 by imaginos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 επειδη ακουω διαφορα παραπονα για την αυτονομια θα ηθελα να ρωτησω ποσο διαρκει κατ εκτιμηση η μπαταρια (μετα απο πληρη φορτιση) για συνεχη 1 παρακολουθηση ταινιας-βιντεο 2 αναπαραγωγη μουσικης κα8ως και αν η συσκευη διαθετει ''flight mode'' ή κατι αντιστοιχο.. ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 επειδη ακουω διαφορα παραπονα για την αυτονομια θα ηθελα να ρωτησω ποσο διαρκει κατ εκτιμηση η μπαταρια (μετα απο πληρη φορτιση) για συνεχη 1 παρακολουθηση ταινιας-βιντεο 2 αναπαραγωγη μουσικης κα8ως και αν η συσκευη διαθετει ''flight mode'' ή κατι αντιστοιχο.. ευχαριστω.. Έχει ''flight mode'' Από την επιλογή των προφίλς διαλέγεις το προφίλ «εκτός σύνδεσης». Με περίπου 15 λεπτά ομιλίας την ημέρα εγώ το φορτίζω κάθε 4 με 5 μέρες και το βράδυ το κλείνω. Μουσική με mp3 δεν το έχω δοκιμάσει αλλά έχω τραβήξει βίντεο 1μισι ώρα και η μπαταρία κράτησε άνετα το δε ράδιο με εξωτερικό ηχείο έπαιζε κάτι ώρες (τέσσερις περίπου) μέχρι που το έκλεισα ο ίδιος και η μπαταρία ήταν στα μισά. Με το Garmin GPS σε λειτουργία φτάνει την μιάμισι ώρα και βάλε (Δοκιμασμένο από Αθήνα Χαλκίδα και πίσω)!! Και όλα αυτά χωρίς να το έχω σε ''flight mode' αλλά έχω απενεργοποιήσει το 3G γιατί δεν το χρειάζομαι. Μια χαρά τη βρίσκω την μπαταρία και απορώ με κάποιους που εκφράζουν τη δυσαρέσκεια τους. Ο φορτιστής μου είναι αυτός που έχει το κουτί. Επειδή έχω και το Ν96 να πω ότι η αυτονομία του Ν97 mini είναι σχεδόν η διπλάσια. Το κινητό είναι εξαιρετική επιλογή και δεν έχω καμία επαγγελματική σχέση με τη ΝΟΚΙΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts