fair_lady Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 TABOO χωρις δευτερη σκεψη!!! "Το θυληκο του ταραντου???- Ταραντουλα !!!" :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 TABOO χωρις δευτερη σκεψη!!! "Το θυληκο του ταραντου???- Ταραντουλα !!!" :lol: Εμενα δεν βρισκει κανεις αυτο που λεω,γιατι κανω κυριολεκτικη περιγραφη. Αυτα με τα ταραντουλα,γονιδια κλπ. δεν μπορω να τα σκεφτω. Απιστευτα βαρετο παιχνιδι κατα τα αλλα. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 Και αυτό με το γονίδιο και με την ταραντούλα κανονικά απαγορεύονται στο taboo. Δεν περιγράφεις μια λέξη χρησιμοποιώντας μια που ακούγεται ίδια. Καταντάει πανεύκολο. Αν θες να το πας ο Γονίδης --> το Γονίδιο δεν θα πει αυτός που περιγράφει το όνομα Γονίδης αλλά πρέπει να το περιγράψει πρώτα και μετά.. :p Έτσι παίζεται σωστά.. Επίσης προτείνω να στηθεί τουρνουά Παλέρμο Myphone! :D Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 (edited) Το Σκορ-4 είναι πολύ διασκεδαστικό. Edited February 6, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 Α! και να μην ξεχάσω και το πολυαγαπημένο Παλέρμο.. Δεν είναι επιτραπέζιο αλλά είναι κορυφή! Κι ομως εχει βγει και σε επιτραπεζιο.Το ειδα φετος τα Χριστουγεννα.Εχει αρκετα παραπανω απο το κλασσικο με την τραπουλα που ξερω εγω.Ιδου και που υπαρχει: ΚΛΙΚ.:D Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 Προτείνω : - Hotel (αν υπάρχει ακόμα...) , εγώ πάντα έπαιρνα το bumerang επειδή ήταν φθηνό, δεν το ήθελε κανείς αλλά έπαιρνες πολλά λεφτά με τις εισόδους! - Risk ... άμα είστε πολλά άτομα και συνεργαζόσαστε σε ομάδες (αν η ομάδα σου είναι και καλή στο κλέψιμο, ακόόόμα καλύτερα! χεχε τι ξύλο που 'χαμε φάει, όταν μας ανακάλυψαν!) - Κληρονόμοι 13, δε θυμάμαι γιατί αλλά πέφτει πολύ γέλιο, θεωρίες συνωμοσίας κτλ! - Taboo, τέλειο! Αυτά από εμένα...ποτέ δεν ήμουν παιδί της μονόπολις και το παράπονό μου ήταν πως ποτέ δε συμπληρώναμε 4 άτομα για να παίξουμε taboo όταν το είχαμε! ps: Παλέρμο rulez!! Και ο "ψυχίατρος" νομίζω έχει γέλιο...αλλά δε μιλάμε για επιτραπέζια τώρα! Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 Και Uno ή αγωνία με τη κλασσική τράπουλα! Εκεί πέφτουν τα γέλια τα μεγάλα!!!! :up: :lol: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 @AgentM : Η τράπουλα θεωρείται επιτραπέζιο? Αν ναι, να προσθέσω και αγωνία, γάιδαρο, μπλόφα, κτλ. Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 Κι ομως εχει βγει και σε επιτραπεζιο.Το ειδα φετος τα Χριστουγεννα.Εχει αρκετα παραπανω απο το κλασσικο με την τραπουλα που ξερω εγω.Ιδου και που υπαρχει: ΚΛΙΚ.:D Άψογος!!! Θα το δω από κοντά και αν αξίζει πάει για αγορά! Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 @AgentM : Η τράπουλα θεωρείται επιτραπέζιο? Αν ναι, να προσθέσω και αγωνία, γάιδαρο, μπλόφα, κτλ. Αν δεν θεωρείται επιτραπέζιο τότε τι είναι; :rolleyes: :worry: Στο τραπέζι δεν παίζεται; :shifty: Εκτός κι αν θεωρείται επι πατώματος... :lol: :lol: :p Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 pexnidara 8imame itan to hero quest! se stil dugeons and dragons alla poly pio aplousteymeno den kserw an yparxei akoma Ax τεεελειο!!!Επαιζα με τις ωρες!Μια φορα ειχα κρυψει μια νεκροκεφαλη για να τη σπασω στον αδερφο μου και μου ελεγε οτι η κακια μαγισσα θα με μεταμορφωσει σε βατραχο!!!:cry: Εκλαιγα 2 μερες!! Ιστορικο παιχνιδι!! Επισης κολλημα ηταν και το ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΧΑΝΟΝΤΑΣ!!!!!:p Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 pexnidara 8imame itan to hero quest! se stil dugeons and dragons alla poly pio aplousteymeno den kserw an yparxei akoma ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ! Τι μου θύμησες τώρα..μαζευόμασταν και το παίζαμε στην γειτονιά. Επίσης ωραία ήταν και τα 'Σταυροφορία στο Διάστημα' και 'Ο Θρύλος του Ζαγκόρ'. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 http://en.wikipedia.org/wiki/Atmosfear Το ξέρει κανείς αυτό; Το έχει μια φίλη από τον αδερφό της και του το είχαν στείλει από Αυστραλία. Έχει την πρώτη έκδοση με βιντεοκασέτα στα Ελληνικά. Έχει και το Hero Quest αλλά δεν προλάβαμε να το παίξουμε. Ξεσκιστήκαμε στο Μυστήρια στο Πεκίνο. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Την Σταφυλοπαγίδα,την θυμάται κανείς...;;;:worry: Αααχχχ....Ωραίες μέρες...:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Ειδικά με το Hotel μιλάμε για πολύ κάψιμο! Κι έκλεβα και τον αδερφό μου για να παρω όλες τις θέσεις μπροστά από το President! :lol: (ελπίζω να μην το δεί αυτό το ποστ...:rolleyes: :p ) Το πόσες φορές έχω κανει περιστροφή της εισόδου και από το President του αδερφού μου την έβαζα στο Royal το δικό μου. :rolleyes: Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Την Σταφυλοπαγίδα,την θυμάται κανείς...;;;:worry: Αααχχχ....Ωραίες μέρες...:happy: ΚΑΗΜΟ ΤΟ ΧΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΑΝ:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 WOW D&D και γενικα αυτου του ειδους τα παιχνιδια σε επιτραπεζιο. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Το θέμα είναι να έχεις παρέα ένα τουλάχιστον για να μπορείς να παίξεις. Έχω Hotel, Cluedo, Monopoly, αλλά κανείς στην οικογένειά μου δεν είναι υπέρ. Οπότε τρελαίνομαι να έρθουν οι μέρες που θα τύχει να παίξω. Πρόσφατα είχαμε οργανώσει βραδυά επιτραπέζιου και 4 άτομα λιώσαμε στο Μυστήρια στο Πεκίνο και στο Ταμπού.:rolleyes: Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Και το ποιος θελει να γινει εκατομυριουχος ειναι πολυ καλο. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Και το ποιος θελει να γινει εκατομυριουχος ειναι πολυ καλο. Όντως. Επίσης τρελαίνομαι για Trivial Pursuit και Scramble. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Όντως. Επίσης τρελαίνομαι για Trivial Pursuit και Scramble. Οτι εχει σχεση με αθλητικα. Με στοιχημα παντα. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 monopoly!!mporei na fenete klassiko alla otan yparxoun 3,4 paiktes(oxi parapanw)peftei trelos xabales.akomh mysthrio sto pekino kai ena allo pou apaitei idiaiterh skepsh kai pnevma kai onomazete jenga!! Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black knight Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Taboo και Hotel. Δύο κορυφαία παιχνίδια. Ακολουθεί το σκάκι και η μονόπολη. Παράθεση Samsung Galaxy Note II owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Taboo και Hotel. Δύο κορυφαία παιχνίδια. Ακολουθεί το σκάκι και η μονόπολη. Σκακι.Σωστος. Ειδικα οταν ειναι δυο ισαξιοι παιχτες και εχουμε επικες μονομαχιες. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 1. Μοnopoly ---> Απλα το καλυτερο (προσωπικη γνωμη) 2. Hotel ---> Πολυ καλο παιχνιδι.... 3. Trivial Pursuit 4. Cluedo Kαι πολλα απο οσα εχουν να κανουν με τραπουλα (Blackjack, Poker, Μπιριμπα).... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts