myphone-fan Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 myphone-fan ευχαριστώ για τις πληροφορίες. :happy:;) εντυπώσεις σε: samsung e-590 -> η αλλαγή γίνεται σε <15sec nokia 1208 -> η αλλαγή γίνεται σε <15sec samsung c160 -> η αλλαγή γίνεται σε <15sec samsung c250 -> η αλλαγή απαιτεί επανεκκίνηση του κινητού (γίνεται επανεκκίνηση αυτόματα) alcatel 506D -> το κινητό είναι dualSim. απαιτείται επανεκκίνηση του κινητού (αυτόματα) Έχεις δίκιο, καλύτερα με Samsung ή Nokia...:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 μερικές ερωτήσεις ακόμα. αν είναι συνδεδεμένη η μια κάρτα στο δίκτυο και συνδεθεί η κλωνοποιημένη υπάρχει περίπτωση να γίνει τίποτα και να μου μπλοκάρουν τον αριθμό; τι γίνεται; δε μπορεί να συνδεθεί η 2η ή πετάει έξω την 1η και συνδέεται κανονικά; επίσης είπαμε ότι οι κάρτες της vodafone δεν αντιγράφονται. έχω κάρτες της vodafone οι οποίες γράφουν επάνω 3G, 2G η δε γράφουν τίποτα. ακόμα και οι κάρτες που γράφουν 2G δεν αντιγράφονται; να μη δοκιμάζω άδικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STROF2 Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Τι ακριβως κερδιζουμε κανοντας sim cloning;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Μήπως το sim cloning "πεθαίνει"? Αγόρασα 1 Frog & 1 What's up και προσπάθησα να τις "σκανάρω" με το sim max 4.8 & 7.0 αλλά τίποτα...:X:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Λογικό δεν είναι; Ο θάνατός του έχει προαναγγελθεί εδώ και πάνω από μία 10ετία που βγήκαν οι νέες εκδόσεις του comp128! Και πολύ άντεξε θα έλεγα εγώ... Είμαστε μια από τις λίγες γωνίες του πλανήτη που ακόμη λειτουργεί έστω όσο λειτουργεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Μήπως το sim cloning "πεθαίνει"? Αγόρασα 1 Frog & 1 What's up και προσπάθησα να τις "σκανάρω" με το sim max 4.8 & 7.0 αλλά τίποτα...:X:( μαλιστα....και ηθελα να το ρωτησω αυτο...τι παιζει με τις καινουργιες.... δηλαδη οσοι εχουμε ακομα παλιες καρτες ειμαστε τυχεροι....:) ... που ακόμη λειτουργεί έστω όσο λειτουργεί. δυσκολο να "κοπει"....πιστευω οτι οι παλιες καρτες θα υπαρχουν οσο δεν εχουν προβλημα... το κοστο αλλαγης τους θα ειναι τεραστιο.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 παίδες καλησπέρα. Ψάχνω και εγώ για μια τέτοια κάρτα. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι υπάρχει η δυνατότητα να γίνεται αυτόματη εναλλαγή μεταξύ των αριθμών με μετρητές. δηλ. να έχεις 30 λεπτά τον έναν αριθμό 10 τον άλλον και μετά να αλλάζει πάλι πίσω στον ίδιο αριθμό ή οι ενναλαγές γίνονται μόνο χειροκίνητα; ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 παίδες καλησπέρα. Ψάχνω και εγώ για μια τέτοια κάρτα. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι υπάρχει η δυνατότητα να γίνεται αυτόματη εναλλαγή μεταξύ των αριθμών με μετρητές. δηλ. να έχεις 30 λεπτά τον έναν αριθμό 10 τον άλλον και μετά να αλλάζει πάλι πίσω στον ίδιο αριθμό ή οι ενναλαγές γίνονται μόνο χειροκίνητα; ευχαριστώ. Μόνο χειροκίνητα γίνονται οι αλλαγές και μάλιστα στις περισσότερες των περιπτώσεων χρειάζεται επανεκκίνηση της συσκευής . Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την απάντηση σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Χαιρετώ τη παρέα. Μιας και νέος σε αυτά τα μονοπάτια έχω κάποιες απορίες. Έχω twin sim από τη Cosmote και η μία είναι Micro . και η άλλη κανονική επίσης έχω συμβόλαιο. Αγόρασα ένα tablet και θέλω μια τρίτη κάρτα για να μην βάζω και βγάζω. Τι εξοπλισμό χρειάζομαι? Κάρτες μηχανάκια κτλ. Επίσης αναφέρατε κάτι 12-1και 16-1 τι ακριβώς είναι αυτά? Και μια τελευταία, και μπορώ να έχω δύο νούμερα σε μια κάρτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 παίδες καλησπέρα. Ψάχνω και εγώ για μια τέτοια κάρτα. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι υπάρχει η δυνατότητα να γίνεται αυτόματη εναλλαγή μεταξύ των αριθμών με μετρητές. δηλ. να έχεις 30 λεπτά τον έναν αριθμό 10 τον άλλον και μετά να αλλάζει πάλι πίσω στον ίδιο αριθμό ή οι ενναλαγές γίνονται μόνο χειροκίνητα; ευχαριστώ. Το sim cloning βρίσκεται σε βρεφικό στάδιο και εκεί θα μείνει. Δεν υπάρχει καμία απολύτως εξέλιξη τα τελευταία 10+ χρόνια γιατί στο 99% της υφηλίου οι κάρτες είναι ανανεωμένες στους τελευταίους αλγορίθμους και δε κλωνοποιούνται. Είμαστε από τις τελευταίες γωνίες της γης που μπορούμε ακόμη να κλωνοποιούμε κάρτες και αυτό αλλάζει σιγά σιγά. Ήδη υπάρχουν αναφορές για κάρτες wind και cosmote που δε μπορούν να κλωνοποιηθούν ακόμη και σε καρτοκινητά. Δεδομένων των παραπάνω, αυτό που ζητάς μοιάζει με σενάριο επιστημονικής φαντασίας όσο αφορά το sim cloning. Τα πράγματα μέσες άκρες είναι όπως στα είπε ο eatmydust. :D Χαρείτε το όσο δουλεύει. Μη περιμένετε να γίνει κάτι νέο και φαντασμαγορικό σε αυτό τον τομέα. Χαιρετώ τη παρέα. Μιας και νέος σε αυτά τα μονοπάτια έχω κάποιες απορίες. Έχω twin sim από τη Cosmote και η μία είναι Micro . και η άλλη κανονική επίσης έχω συμβόλαιο. Αγόρασα ένα tablet και θέλω μια τρίτη κάρτα για να μην βάζω και βγάζω. Τι εξοπλισμό χρειάζομαι? Κάρτες μηχανάκια κτλ. Επίσης αναφέρατε κάτι 12-1και 16-1 τι ακριβώς είναι αυτά? Και μια τελευταία, και μπορώ να έχω δύο νούμερα σε μια κάρτα? Δε ξέρω αν θα δουλέψει το όλο concept σε twin sim. Δε ξέρω αν οι δύο κάρτες έχουν το ίδιο IMSI ή έχουν 2 διαφορετικά και είναι ταιριασμένα από την cosmote να αντιστοιχούν στο ίδιο νούμερο. Επίσης δε ξέρω αν οι δύο κάρτες χρησιμοποιούν τον παλιό αλγόριθμο που σπάει ή είναι ανανεωμένες πχ τύπου USIM. Δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις. Για να τα κάνεις όλα αυτά χρειάζεσαι ένα usb sim reader/writer από ebay, μια τέτοια κάρτα 12-1 ή 16-1 σαν αυτές που αναφέρεις (αν δεν σου δίνουν στο πακέτο μαζί με το sim reader/writer) και κάποια software τα οποία θα τα ανεβάσω για να τα πάρεις αν τελικά αποφασίσεις να ασχοληθείς. Βέβαια θα σου δώσουν και διάφορα software οι κινέζοι μαζί με το σετ αλλά εκτός του ότι είναι απαράδεκτα ποιοτικά πολύ συχνά είναι "ποτισμένα" με ένα σωρό ιούς οπότε καλό θα ήταν το μόνο που θα εγκαταστήσεις από το cd που θα έχει μαζί να είναι ο driver για τη συσκευή. Πάρε αυτό και έχεις όλα όσα χρειάζεσαι. Όπως βλέπεις δε θέλει καμιά περιουσία. Και τέλος, για να απαντήσω στις τελευταίες 2 ερωτήσεις σου, 12-1 και 16-1 σημαίνει ακριβώς αυτό, ότι δηλαδή κάθε κάρτα χωράει μεχρι 12 ή 16 νούμερα (ή αλλιώς κάρτες sim) αντίστοιχα. Εμφανίζει μενού στη συσκευή από όπου μπορείς να εναλλάσσεις τα νούμερα. Δε μπορείς δηλαδή να έχεις παράλληλα πολλά ενεργά, ένα μόνο κάθε φορά αλλά μπορείς μέσα σε μία sim να κουβαλάς άλλες 12 ή 16. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Το sim cloning βρίσκεται σε βρεφικό στάδιο και εκεί θα μείνει. Δεν υπάρχει καμία απολύτως εξέλιξη τα τελευταία 10+ χρόνια γιατί στο 99% της υφηλίου οι κάρτες είναι ανανεωμένες στους τελευταίους αλγορίθμους και δε κλωνοποιούνται. Είμαστε από τις τελευταίες γωνίες της γης που μπορούμε ακόμη να κλωνοποιούμε κάρτες και αυτό αλλάζει σιγά σιγά. Ήδη υπάρχουν αναφορές για κάρτες wind και cosmote που δε μπορούν να κλωνοποιηθούν ακόμη και σε καρτοκινητά. Δεδομένων των παραπάνω, αυτό που ζητάς μοιάζει με σενάριο επιστημονικής φαντασίας όσο αφορά το sim cloning. Τα πράγματα μέσες άκρες είναι όπως στα είπε ο eatmydust. :D Χαρείτε το όσο δουλεύει. Μη περιμένετε να γίνει κάτι νέο και φαντασμαγορικό σε αυτό τον τομέα. Δε ξέρω αν θα δουλέψει το όλο concept σε twin sim. Δε ξέρω αν οι δύο κάρτες έχουν το ίδιο IMSI ή έχουν 2 διαφορετικά και είναι ταιριασμένα από την cosmote να αντιστοιχούν στο ίδιο νούμερο. Επίσης δε ξέρω αν οι δύο κάρτες χρησιμοποιούν τον παλιό αλγόριθμο που σπάει ή είναι ανανεωμένες πχ τύπου USIM. Δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις. Για να τα κάνεις όλα αυτά χρειάζεσαι ένα usb sim reader/writer από ebay, μια τέτοια κάρτα 12-1 ή 16-1 σαν αυτές που αναφέρεις (αν δεν σου δίνουν στο πακέτο μαζί με το sim reader/writer) και κάποια software τα οποία θα τα ανεβάσω για να τα πάρεις αν τελικά αποφασίσεις να ασχοληθείς. Βέβαια θα σου δώσουν και διάφορα software οι κινέζοι μαζί με το σετ αλλά εκτός του ότι είναι απαράδεκτα ποιοτικά πολύ συχνά είναι "ποτισμένα" με ένα σωρό ιούς οπότε καλό θα ήταν το μόνο που θα εγκαταστήσεις από το cd που θα έχει μαζί να είναι ο driver για τη συσκευή. Πάρε αυτό και έχεις όλα όσα χρειάζεσαι. Όπως βλέπεις δε θέλει καμιά περιουσία. Και τέλος, για να απαντήσω στις τελευταίες 2 ερωτήσεις σου, 12-1 και 16-1 σημαίνει ακριβώς αυτό, ότι δηλαδή κάθε κάρτα χωράει μεχρι 12 ή 16 νούμερα (ή αλλιώς κάρτες sim) αντίστοιχα. Εμφανίζει μενού στη συσκευή από όπου μπορείς να εναλλάσσεις τα νούμερα. Δε μπορείς δηλαδή να έχεις παράλληλα πολλά ενεργά, ένα μόνο κάθε φορά αλλά μπορείς μέσα σε μία sim να κουβαλάς άλλες 12 ή 16. Σ'ευχαριστω πολύ φίλε μου είσαι κατατοπιστικότατος. Βρήκα στο Ebay αυτό εδώ αλλά λέει ότι δεν είναι συμβατό με win7 64bit δεν νομίζω να έχω πρόβλημα αφού θα μου δώσεις εσύ το software. http://www.ebay.com/itm/USB-16-in-1-Super-Sim-cards-reader-writer-copy-clone-backup-kit-Hot-/220874431625?pt=SIM_Cards&hash=item336d245c89 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 (edited) Σ'ευχαριστω πολύ φίλε μου είσαι κατατοπιστικότατος. Βρήκα στο Ebay αυτό εδώ αλλά λέει ότι δεν είναι συμβατό με win7 64bit δεν νομίζω να έχω πρόβλημα αφού θα μου δώσεις εσύ το software. http://www.ebay.com/itm/USB-16-in-1-Super-Sim-cards-reader-writer-copy-clone-backup-kit-Hot-/220874431625?pt=SIM_Cards&hash=item336d245c89 Εγώ θα σου δώσω software αλλά δε θα σου δώσω drivers. Θα πρέπει να βρεις. Και αν το συγκεκριμένο δεν έχει drivers για 64bit δε ξέρω αν θα μπορέσεις να το δουλέψεις σε 64bit. Τα περισσότερα από αυτά τα sim writers έχουν μέσα ένα τσιπ USB to RS323 (ή αλλιώς usb to serial). Αν η εταιρία που βγάζει αυτό το τσιπ έχει βγάλει drivers για win 7 x64 θα δουλέψει. Το κακό είναι ότι δε μπορείς να ξέρεις ποιο τσιπ έχει μέσα ώστε να το ψάξεις πριν το πάρεις στα χέρια σου. Οπότε μη βασίζεσαι, αν σου λέει ότι δε δουλεύει σε Win 7 x64 μη το ρισκάρεις. Η ρώτα τους πιο usb-rs232 τσιπ έχει μέσα αν και αμφιβάλω ότι θα σου απαντήσει κάποιος. Πάντως αυτό που σου πρότεινα εγώ παραπάνω να πάρεις είναι οπτικά ολόιδιο με αυτό που έχω εγώ το οποίο ξέρω ότι έχει μέσα το PL 2303 το οποίο έχει σίγουρα drivers για x64. Δε μπορώ να σου εγγυηθώ ότι και εκείνο έχει το ίδιο τσιπ αλλά όπως καταλαβαίνεις έχεις καλύτερες πιθανότητες. Ορίστε το site της κατασκευάστριας του τσιπ: http://www.prolific.com.tw/US/ShowProduct.aspx?p_id=225&pcid=41 Εσύ δεν έχεις παρά να τον ρωτήσεις αν αυτό που θα σου στείλει είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό που φαίνεται στη φωτογραφία και αν σου πει ναι, εγώ σου προτείνω να πάρεις εκείνο. Μπορείς βέβαια να τον ρωτήσεις αν ξέρει να σου πει το τσιπ που έχει μέσα η συσκευή ή να σου στείλει τους drivers για να καταλάβουμε από εκεί αλλά όπως είπα και παραπάνω, αμφιβάλλω αν θα σου δώσει κάποια από αυτές τις πληροφορίες. Edited September 17, 2012 by BabylonX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Εγώ θα σου δώσω software αλλά δε θα σου δώσω drivers. Θα πρέπει να βρεις. Και αν το συγκεκριμένο δεν έχει drivers για 64bit δε ξέρω αν θα μπορέσεις να το δουλέψεις σε 64bit. Τα περισσότερα από αυτά τα sim writers έχουν μέσα ένα τσιπ USB to RS323 (ή αλλιώς usb to serial). Αν η εταιρία που βγάζει αυτό το τσιπ έχει βγάλει drivers για win 7 x64 θα δουλέψει. Το κακό είναι ότι δε μπορείς να ξέρεις ποιο τσιπ έχει μέσα ώστε να το ψάξεις πριν το πάρεις στα χέρια σου. Οπότε μη βασίζεσαι, αν σου λέει ότι δε δουλεύει σε Win 7 x64 μη το ρισκάρεις. Η ρώτα τους πιο usb-rs232 τσιπ έχει μέσα αν και αμφιβάλω ότι θα σου απαντήσει κάποιος. Πάντως αυτό που σου πρότεινα εγώ παραπάνω να πάρεις είναι οπτικά ολόιδιο με αυτό που έχω εγώ το οποίο ξέρω ότι έχει μέσα το PL 2303 το οποίο έχει σίγουρα drivers για x64. Δε μπορώ να σου εγγυηθώ ότι και εκείνο έχει το ίδιο τσιπ αλλά όπως καταλαβαίνεις έχεις καλύτερες πιθανότητες. Ορίστε το site της κατασκευάστριας του τσιπ: http://www.prolific.com.tw/US/ShowProduct.aspx?p_id=225&pcid=41 Εσύ δεν έχεις παρά να τον ρωτήσεις αν αυτό που θα σου στείλει είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό που φαίνεται στη φωτογραφία και αν σου πει ναι, εγώ σου προτείνω να πάρεις εκείνο. Μπορείς βέβαια να τον ρωτήσεις αν ξέρει να σου πει το τσιπ που έχει μέσα η συσκευή ή να σου στείλει τους drivers για να καταλάβουμε από εκεί αλλά όπως είπα και παραπάνω, αμφιβάλλω αν θα σου δώσει κάποια από αυτές τις πληροφορίες. Ωραια, και παλι ευχαριστω φιλε μου.Εγω το παρηγγειλα αν δεν κανει στα win7 εχω και xp που ειναι συμβατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tegeatis Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Από τις Ελληνικές SIM ποιες κλωνοποιούνται? Υπάρχει τρόπος να το εξακριβώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 εγώ έχω δοκιμάσει μόνο wind. μια παλιά και μια καινούργια (2011) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokalo Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Από τις Ελληνικές SIM ποιες κλωνοποιούνται? Υπάρχει τρόπος να το εξακριβώσεις? Από παλιότερα μηνύματα θυμάμαι ότι κλωνοποιούνται όλες εκτός από Vodafone και Q. Παράθεση Στο στόμα του σκύλου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tegeatis Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 εγώ έχω δοκιμάσει μόνο wind. μια παλιά και μια καινούργια (2011) Κλωνοποιήθηκαν ή όχι? Βασικά εμένα με ενδιέφερε κυρίως μια wind f2g (2010) και μια cosmote whats up (να την πάρω τώρα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Κλωνοποιήθηκαν ή όχι? Βασικά εμένα με ενδιέφερε κυρίως μια wind f2g (2010) και μια cosmote whats up (να την πάρω τώρα). κλωνοποιήθηκαν. η παλία γρήγορα ενω η καινούργια πήρε περισσότερο χρόνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Από παλιότερα μηνύματα θυμάμαι ότι κλωνοποιούνται όλες εκτός από Vodafone και Q. Τώρα πλέον, δεν κλωνοποιείται καμία (ή σχεδόν καμία) από τις νέες sim (Cosmote, Frog, Wind)...:blink::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokalo Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Τώρα πλέον, δεν κλωνοποιείται καμία (ή σχεδόν καμία) από τις νέες sim (Cosmote, Frog, Wind)...:blink::cry: Σίγουρο αυτό? Παράθεση Στο στόμα του σκύλου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Σίγουρο αυτό? Ναι, επίτηδες ενεργοποίησα νέες κάρτες Wind f2g, Frog, Cosmoκάρτα και What's up αλλά πλέον δεν γίνεται...:blink: Οπότε ευτυχώς που πρόλαβα με τις παλιές!:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Παιδιά δεν έχω διαβάσει όλο το τόπικ μιας και μόλις τώρα το είδα αλλά για αρχή έχω μια απορεία... Έχω μια κάρτα sim της vodavone όχι συμβόλαιο αλλά καρτοκινητό και είναι αρκετά παλιά.Από τότε που αγόρασα το πρώτο μου κινητό το 1999. Το πρόβλημα είναι οτι έχει μόνο 120 θέσεις ονομάτων στη μνήμη της.Υπάρχει τρόπος να κλωνοποιήσω την κάρτα αυτή με μια καινούρια ώστε να χωράει περισσότερα ονόμα στη μνήμη της και εαν ναι τι χρειάζομαι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalfinho Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Εγω εχω ενα 16-1 αρκετο καιρο,παιζει να μου δωσει κανεις λινκ με κανενα εμπιστο και καθαρο προγραμμα αντιγραφης?Να ξανα δοκιμασω μια παναφον που θελω??Και γενικα εχουμε τπτ νεοτερα στο θεμα??? Ταρα αν την πουλας σφυρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Παιδιά δεν έχω διαβάσει όλο το τόπικ μιας και μόλις τώρα το είδα αλλά για αρχή έχω μια απορεία... Έχω μια κάρτα sim της vodavone όχι συμβόλαιο αλλά καρτοκινητό και είναι αρκετά παλιά.Από τότε που αγόρασα το πρώτο μου κινητό το 1999. Το πρόβλημα είναι οτι έχει μόνο 120 θέσεις ονομάτων στη μνήμη της.Υπάρχει τρόπος να κλωνοποιήσω την κάρτα αυτή με μια καινούρια ώστε να χωράει περισσότερα ονόμα στη μνήμη της και εαν ναι τι χρειάζομαι; Μάλλον για αντικατάσταση κάρτας SIM σε βλέπω... Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts