Jump to content

[Maemο 5] Εφαρμογές / Εργαλεία (Προτάσεις / Απορίες / Ερωτήσεις)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αυτο σημαινει δηλαδη οτι στο επομενο update η στο μελλον θα εχουμε flash 10 ετσι....?

αν ναι τρομερα ευχαριστα νεα....:)

Βλέπω video στο facebook αυτή τη στιγμή με το N900 1.3.

Στο tweak flash επέλεξα restore factory state... save κτλ

Και ακολούθως επέλεξα το RECOMMENDED και πάλι....

Μια χαρά δουλεύει...

ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑΞΕΙΣ! (αστειεύομαι!:p)

οκ το εκανα και δουλευει κανονικα...thanks...δεν θα γκρινιαξω πολυ...:lol:

παρατηρησα ομως κατι αλλο......αν βαλεις flash μεσα απο το tweak βλεπεις απο το facebook βιντεο κτλ κανονικα...σε σελιδες ομως σαν και αυτες ...υπαρχει προβλημα...

http://www.megatv.com/masterchef/default.asp?catid=20576&subid=2&pubid=17060753

πριν πειραξω το "flash" εβλεπα απο αυτην την σελιδα το βιντεο σε full screen κανονικα τωρα αν πατησω για να το δω σε full το βιντεο βγαινει σε ενα μικρο παραθυρο μονο....:confused:

συμβαινει και σε σας αυτο....?

Αν κανουμε αναναθμιση στην 1.3 και δεν ειμαστε ευχαριστημενοι, μπορουμε να κατεβουμε στην 1.2 με φλασαρισμα?

αυτο σημαινει δηλαδη οτι στο επομενο update η στο μελλον θα εχουμε flash 10 ετσι....?

αν ναι τρομερα ευχαριστα νεα....:)

Που το είδες το νέο; Αυτό το βίντεο έχει ένα χρόνο που βγήκε. Πριν καν κυκλοφορήσει το Ν900..:confused:

My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish.

Που το είδες το νέο; Αυτό το βίντεο έχει ένα χρόνο που βγήκε. Πριν καν κυκλοφορήσει το Ν900..:confused:

Σωστός , δικό μου λάθος έδωσα παλιό λινκ ..

Ήθελα να δώσω αυτό , που όπως βλέπεται δεν αναφέρει τπτ για maemo αλλά μόνο για meego.

Ρε παιδιά αυτό n900-fmrx-enabler v1.5-1 τι κάνει?

Όντως.....

Φαντάζομαι ξεκλειδώνει (επιτέλους) τον Fm Transmitter στα «Ελληνικά» Ν900

Το θέμα είναι, ναι το εγκαταστήσαμε....Από που ενεργοποιούμε τον transmitter? :ninja:

Γιάννης! :)

Δε νομίζω ότι είναι αυτό, άλλωστε rx είναι ο receiver. Σε κάθε περίπτωση με το fm-tx faker δουλεύει μια χαρά ο transmitter και χωρίς τη συγκατάθεση της nokia...

Σωστός , δικό μου λάθος έδωσα παλιό λινκ ..

Ήθελα να δώσω αυτό , που όπως βλέπεται δεν αναφέρει τπτ για maemo αλλά μόνο για meego.

Αν γίνει αυτό και όντως το meego πάρει flash 10.1 τότε πιστεύω ότι με κάποιο mod θα το δούμε σίγουρα και στο maemo;)

My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish.

Αν γίνει αυτό και όντως το meego πάρει flash 10.1 τότε πιστεύω ότι με κάποιο mod θα το δούμε σίγουρα και στο maemo;)

ελπιζω αυτο να γινει πριν ασπρισουν τα μαλλια μας....:lol:

παιδια ειδε κανεις αυτο που ποσταρα λιγο πιο πανω με το tweak flash....?

το οτι δεν παιζει σωστα τα βιντεο απο την σελιδα του mega ενω πριν τα επαιζε....?:confused:

και αν θελω να επαναφέρω το κινητο στην εκδοση φλας που ειχε τι πρεπει να κανω....?

δοκιμασα την σελιδα απο το βιντεο που ανεβασε ο φιλος πιο πανω που ειχε το n900 μεσα στα βιντεο που θα παιρναν το φλας 10...

http://www.tbs.com/

και δεν μου την εμφανιζει σωστα...δεν κανει ζοομ κολλαει και μετα απο λιγο μου βγαζει το μυν ο ιστος δεν ανταποκρινεται......

Edited by freddaras

Βλέπω video στο facebook αυτή τη στιγμή με το N900 1.3.

Στο tweak flash επέλεξα restore factory state... save κτλ

Και ακολούθως επέλεξα το RECOMMENDED και πάλι....

Μια χαρά δουλεύει...

ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑΞΕΙΣ! (αστειεύομαι!:p)

φιλε μπορεις να μου πεις πως να το κανω γιατι οταν παταω restore factory state μου λεει (we're doomed !unable to find backup!if you have removed it ,please restore the file to /home/......) ???

φιλε μπορεις να μου πεις πως να το κανω γιατι οταν παταω restore factory state μου λεει (we're doomed !unable to find backup!if you have removed it ,please restore the file to /home/......) ???

φιλε αν θες καλυτερα μην το πειραξεις.......

εγω το εκανα και τωρα δεν βρισκω τροπο να το επανεφερω στην προηγούμενη version....:rolleyes:

δεν ξερω τωρα ποια σελιδα ανοιγει σωστα και ποια δεν ανοιγει...οπως ειδες και πιο πανω σε μερικες υπαρχει προβλημα ενω πριν δεν υπηρχε.....

τεσπα αν επιμενεις εγω πηγα ρυθμισεις εκανα restore και δουλεψε κανονικα....εεε την εφαρμογη την εβαλες τωρα η την ειχες και πριν το νεο update...?(εβαλες δηλαδη το "Update απο πανω" ....?)...ισως να παιζει και αυτο ρολο τελικα...!!!!

επισης και fmms σταματησε να μου δουλευει μεσα απο την εκθεση.....σωστα...

πριν μπορουσα απο μια photo να κανω διαμοιρασμος μεσω υπηρεσιας και να την στειλω σαν mms απο εκει...

τωρα μου ζηταει συνδεση στο ιντερνετ και κατι τετοια κουφα..για να το κανει....

Edited by freddaras

φιλε αν θες καλυτερα μην το πειραξεις.......

εγω το εκανα και τωρα δεν βρισκω τροπο να το επανεφερω στην προηγούμενη version....:rolleyes:

δεν ξερω τωρα ποια σελιδα ανοιγει σωστα και ποια δεν ανοιγει...οπως ειδες και πιο πανω σε μερικες υπαρχει προβλημα ενω πριν δεν υπηρχε.....

τεσπα αν επιμενεις εγω πηγα ρυθμισεις εκανα restore και δουλεψε κανονικα....εεε την εφαρμογη την εβαλες τωρα η την ειχες και πριν το νεο update...?(εβαλες δηλαδη το "Update απο πανω" ....?)...ισως να παιζει και αυτο ρολο τελικα...!!!!

επισης και fmms σταματησε να μου δουλευει μεσα απο την εκθεση.....σωστα...

πριν μπορουσα απο μια photo να κανω διαμοιρασμος μεσω υπηρεσιας και να την στειλω σαν mms απο εκει...

τωρα μου ζηταει συνδεση στο ιντερνετ και κατι τετοια κουφα..για να το κανει....

την εφαρμογη την ειχα και πριν το update και μετα εκανα απλα το restore δλδ λες να μν το κανω ?

την εφαρμογη την ειχα και πριν το update και μετα εκανα απλα το restore δλδ λες να μν το κανω ?

και εγω ετσι το ειχα και δουλεψε κανονικα....:)

πατησα restore και μετα εβαλα την version που προτεινει...

δεν ειναι οτι θα γινει κατι αν το βαλεις απλα οπως σου ειπα παρατήρησα τωρα οτι μερικα site δεν ανοιγουν σωστα τα βιντεο.....:)

δεν ξερω τι γινεται εδω...οπως και δεν ξερω πως μπορεις να επαναφερεις το κινητο στην flash version που ειχε.......

απο την αλλη αν δε το κανεις δεν θα μπορεις να βλεπεις βιντεο απο σαιτ οπως το facebook και αλλα.....

χαος δηλαδη.....με το ταμπλετ....:lol::lol:

τεσπα αν θες περιμενε λιγο μηπως βγει νεα εκδοση που τα διορθώνει ολα η μηπως κανω λαθος κατι εγω.....

Edited by freddaras

και εγω ετσι το ειχα και δουλεψε κανονικα....:)

πατησα restore και μετα εβαλα την version που προτεινει...

δεν ειναι οτι θα γινει κατι αν το βαλεις απλα οπως σου ειπα παρατήρησα τωρα οτι μερικα site δεν ανοιγουν σωστα τα βιντεο.....:)

δεν ξερω τι γινεται εδω...οπως και δεν ξερω πως μπορεις να επαναφερεις το κινητο στην flash version που ειχε.......

απο την αλλη αν δε το κανεις δεν θα μπορεις να βλεπεις βιντεο απο σαιτ οπως το facebook και αλλα.....

χαος δηλαδη.....με το ταμπλετ....:lol::lol:

τι να πω τωρα :( καλα ειμασταν μ την 1.2 ουτε βιντεακι απο το face δν μπορουμε να δουμε τωρα αχ ρ NOKIA με τα κολπα σου !!! Και κατι αλο, ξαφνικα το ν900 μ αρχισε να πεταει δν το εχω ξαναδει τοσο γρηγορο και ας μν ειναι over clocked .Και στα frequency δεν πεφτει κατω απο 500 mhz δν ξερω λες να εχω προβλημα ?

τι να πω τωρα :( καλα ειμασταν μ την 1.2 ουτε βιντεακι απο το face δν μπορουμε να δουμε τωρα αχ ρ NOKIA με τα κολπα σου !!! Και κατι αλο, ξαφνικα το ν900 μ αρχισε να πεταει δν το εχω ξαναδει τοσο γρηγορο και ας μν ειναι over clocked .Και στα frequency δεν πεφτει κατω απο 500 mhz δν ξερω λες να εχω προβλημα ?

και μενα πεταει ειναι ταχυτατο τωρα λες και το εχω κανει clocked!! τα παντα πανε σφαιρα! φιλε για το προβλημα με το φλας και τις σελιδες που σου λεω πρεπει να υπηρχε απο την1.2 απλα τωρα το παρατηρησα εγω! βαλτο δεν χανεις τιποτα στην τελικη το κανουμε ενα φορματ και τελειωσε η υποθεση:lol:

και μενα πεταει ειναι ταχυτατο τωρα λες και το εχω κανει clocked!! τα παντα πανε σφαιρα! φιλε για το προβλημα με το φλας και τις σελιδες που σου λεω πρεπει να υπηρχε απο την1.2 απλα τωρα το παρατηρησα εγω! βαλτο δεν χανεις τιποτα στην τελικη το κανουμε ενα φορματ και τελειωσε η υποθεση:lol:

ναι σωστα τωρα που το λες και εγω το ειχα παρατηρησει !! Μερικα βιντεακια τα εβγαζε μικρα. Να το κανω το φλας αλλα πως σου εχω πει το προβλιμα μ ? λες να το κανω uninstal κ ξανα instal

τπτ τσαμπα ο κοπος δες τ μ λεει (we're doomed !unable to find backup!if you have removed it,please restore the file to /home/user/MyDocs/libflashplayer.so.pr12.tweakflash) ???

Edited by artzas

ναι σωστα τωρα που το λες και εγω το ειχα παρατηρησει !! Μερικα βιντεακια τα εβγαζε μικρα. Να το κανω το φλας αλλα πως σου εχω πει το προβλιμα μ ? λες να το κανω uninstal κ ξανα instal

τπτ τσαμπα ο κοπος δες τ μ λεει (we're doomed !unable to find backup!if you have removed it,please restore the file to /home/user/MyDocs/libflashplayer.so.pr12.tweakflash) ???

αστο ρε φιλε οτι και να κανεις χαος..........πραγματικα χανεις την μπαλα......:)

θα επρεπε ολα αυτα να δουλευουν σωστα χωρις καμια εφαρμογη....:)

ισως στο επομενο update το 2013 να εχουμε φλας οπως θα επρεπε να αρμόζει σε ενα ιντερνετ ταμπλετ....

εγω απογοητευτηκα.....κριμα.......

Το δικο μου σερνεται σε σημειο να σε παιρνει ο υπνος.... :-)

το παρατησα και οταν εχω ορεξη καποια στιγμη ισως να ασχοληθω....

πριν κατι ποστ δε το λεγες κινητο ? XD

:p:p θα με κανει ψυχακια αυτο το κινητο στο τελος!! παιδια τωρα που ποσταρω απο το κινητο παρατηρω μια μεγαλη καθυστερηση οταν γραφω κειμενο με το κανονικο πληκτρολογιο! γραφω κατι και η λεξη εμφανιζεται μετα απο λιγο!αντιθετα αν τo γυρισω στην αφη παει σφαιρα:blink:

Δεν το κανεις κανενα update ξανα μπας και βρεις το δρομο σου ;)

Εγω παντος δεν εχω κανενα προβλημα στ ταχυτητα, μονο το flash σπασει τα νευρα :mad:

Edited by artzas

Εμένα πάντως που το έκανα με φλασάρισμα,μη σου πω οτι πάει κ πιο γρήγορα από πριν σε κάποια σημεία.
tempelis :cool:

ερωτηση το tweak flash plugin σας δουλευει καλα μετα την τελευταια αναβαθμιση???? οταν μπαινω στο προγραμμα μου λεει 'flash plugin file mismatch' τι να κανω????

ακυρο μολις μου το εκανε update και δουλευει τζαμι!

Edited by mirrorofsorrow
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών

ενημερωσα και εγω το tweak flash plugin. πλεον παιζει καλα με το 1.3.

Τα patches για overclocking παιζουν και αυτα χωρις προβλημα. δεν μου εχει δειξει προβλημα εως τωρα το overclocking στο 1.3.

ειχα ομως προβλημα με το fm radio μεχρι που ειδα το εξης.

υπαρχουν δυο εκδοσεις στους καταλογους. Η 2010.03.40 απο τον καταλογο devel και η 2010.03.20 απο το maemo.org. Μολις εβγαλα αυτη που ειχα και εβαλα την δευτερη, φαινεται πως δουλευει κανονικα. Ξεκιναει, την κλεινω, ξεκιναει ξανα χωρις προβλημα αντι να κλεινει. Αυτα.

παιδια το faster application manager σας δουλευει κανονικα....?

εμενα μου βγαζει συνεχως error...

EDIT εντελως ξαφνικα απο μονο του αρχισε να δουλευει...οποτε τελος καλο εδω...

ενημερωσα και εγω το tweak flash plugin. πλεον παιζει καλα με το 1.3.

Τα patches για overclocking παιζουν και αυτα χωρις προβλημα. δεν μου εχει δειξει προβλημα εως τωρα το overclocking στο 1.3.

ειχα ομως προβλημα με το fm radio μεχρι που ειδα το εξης.

υπαρχουν δυο εκδοσεις στους καταλογους. Η 2010.03.40 απο τον καταλογο devel και η 2010.03.20 απο το maemo.org. Μολις εβγαλα αυτη που ειχα και εβαλα την δευτερη, φαινεται πως δουλευει κανονικα. Ξεκιναει, την κλεινω, ξεκιναει ξανα χωρις προβλημα αντι να κλεινει. Αυτα.

φιλε αυτο εκανα και εγω και τωρα που ειναι που το ραδιο δεν δουλευει καθολου....

δεν ανοιγει ουτε με restart ουτε με τιποτα........:confused:

ωχουυυυυ αμαν με αυτο το ραδιο!!!και στο 5800 τα ιδια ειχαμε ποσο καιρο..ελπιζω εδω να μην το αργησουν τοσο....

ακυρο μολις μου το εκανε update και δουλευει τζαμι!

διορθώθηκε αρκετα με το νεο αυτο update η ολη φαση...

και τα βιντεακια απο τις σελιδες που ανοιγαν μικρα οταν τα πατουσες σε full screen τωρα ανοιγουν κανονικα.....

αντε να και κατι θετικο εκτος νοκιας βεβαια.......οπως παντα.....:X

Edited by freddaras

• The title was changed to [Maemο 5] Εφαρμογές / Εργαλεία (Προτάσεις / Απορίες / Ερωτήσεις)