nithe Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 ρε παιδια αφηστε το nodata και καντε τις ρυθμισεις απο τα windows εναρξη->ρυθμισεις->Συνδέσεις->Συνδέσεις->Για προχωρημ.->επιλογη δικτυων-> και απο κει βάλτε και στις 2 επιλογες "το δίκτυο εργασιας μου" και εισαστε ετοιμοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
republican Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 παιδια , συγνωμη που ζηταω βοηθεια αλλα ειναι το πρωτο μου κινητο με windows μετα απο πολλα nokia και δε ξερω πολλα . Προσπαθω να εγκατστησω το ΝoData και το greek keyboard , κατεβασα τα αρχεια εκανα δυο φακελους μεσα στη καρτα μνημης του κινητου και τα πεταξα μεσα , μετα τα ανοιγω απο το file explorer εχει ενα setup αρχειο με το εικονιδιο του opera browser τοπ παταω και δε κανει τπτ ανοιγει ενα παραθυρο οπερα κ αυτο ειναι ολο. τι πρεπει να κανω για να τα εγκαταστησω.? Το αρχείο που πας να κάνεις εγκατάσταση είναι σίγουρα με κατάληξη .cab? Για δοκίμασε να κατεβάσεις το nodata από εδώ και κάνε πάλι την γνωστή διαδικασία (μεταφορά του cab στη συσκευή σου, και "τρέξιμο" της εφαρμογής) : http://www.4shared.com/file/34306709/f45622d6/NoData.html Παράθεση Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 8, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 παιδια , συγνωμη που ζηταω βοηθεια αλλα ειναι το πρωτο μου κινητο με windows μετα απο πολλα nokia και δε ξερω πολλα . Προσπαθω να εγκατστησω το ΝoData και το greek keyboard , κατεβασα τα αρχεια εκανα δυο φακελους μεσα στη καρτα μνημης του κινητου και τα πεταξα μεσα , μετα τα ανοιγω απο το file explorer εχει ενα setup αρχειο με το εικονιδιο του opera browser τοπ παταω και δε κανει τπτ ανοιγει ενα παραθυρο οπερα κ αυτο ειναι ολο. τι πρεπει να κανω για να τα εγκαταστησω.? Δεν τα κάνεις extract, τα πετάς όπως είναι στη συσκευή σου και τα τρέχεις από εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexboom Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 ρε παιδια αφηστε το nodata και καντε τις ρυθμισεις απο τα windows εναρξη->ρυθμισεις->Συνδέσεις->Συνδέσεις->Για προχωρημ.->επιλογη δικτυων-> και απο κει βάλτε και στις 2 επιλογες "το δίκτυο εργασιας μου" και εισαστε ετοιμοι. κι εγώ έτσι το έχω....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 9, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 ρε παιδια αφηστε το nodata και καντε τις ρυθμισεις απο τα windows εναρξη->ρυθμισεις->Συνδέσεις->Συνδέσεις->Για προχωρημ.->επιλογη δικτυων-> και απο κει βάλτε και στις 2 επιλογες "το δίκτυο εργασιας μου" και εισαστε ετοιμοι. Παρόλα αυτά... πιο πρακτικό δεν είναι το nodata κάνοντας απλά ενεργοποίηση/απενεργοποίηση όποτε εσύ θέλεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexboom Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Παρόλα αυτά... πιο πρακτικό δεν είναι το nodata κάνοντας απλά ενεργοποίηση/απενεργοποίηση όποτε εσύ θέλεις; τί ακριβώς κάνει?? γιατί έχουμε και το comm manager που σου έχει την επιλογή data connection...on/off...παρατήρησα όμως οτι μετά που πέρασα τις ρυθμίσεις για vodafone mms, έχει αυτό σαν προεπιλογή:blink: vodafone MMS...να το αφήσω έτσι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 9, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 τί ακριβώς κάνει?? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=266958 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos516 Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 παιδια τα φωτα σας παρακαλώ....θα ήθελα ενα προγραμμα να περιστρεφει την οθόνη καθως και προγραμμα αν υπαρχει να μην κανει το bluetooth (του αυτιου ) εννοω αυτοματη επανακληση τησ τελευταιασ κλησησ αν πατηθει κατα λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 16, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 θα ήθελα ενα προγραμμα να περιστρεφει την οθόνη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=357098 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=6302283 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos516 Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=357098 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=6302283 Ευχαριστω φιλε για την άμμεση απάντηση...για την απενεργοποίηση τησ επανακλησης απο τα ακουστικα bluetooth ξερεισ κατι....Υποχρεωμένοσ ήδη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες δοκιμές στη registry, κάτι όμως που διστάζω να προτείνω γιατί θέλει λίγο ψάξιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreasM77 Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 (edited) athanaso,σωσε με,υπαρχει προγραμματακι για το touch2 αντιστοιχο με το NoData του HD2?σε ρωταω αν υπαρχει αλλο,γιατι προσπαθησα να εγκαταστησω το ιδιο cabακι που τρεχει κανονικα στο HD2 μου,αλλα μου εβγαλε σφαλμα κατα την εκκινηση στο touch2 ...Σ Ο Σ edit βλεπω στις παραπισω σελιδες μιλατε για το NoData οποτε υποθετω οτι πρεπει να παιζει κανονικα στην συσκευη οποτε αλλου ειναι το θεμα...θα το δω... Edited May 20, 2010 by antreasM77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 .........edit βλεπω στις παραπισω σελιδες μιλατε για το NoData οποτε υποθετω οτι πρεπει να παιζει κανονικα στην συσκευη οποτε αλλου ειναι το θεμα...θα το δω... Οντως παιζει κανονικα :rolleyes: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sermixos Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 γεια σας παιδια. το κινητο μου δεν αναγνωριζε πια την καρτα μνημης. ουτε την original 2gb που εχει μεσα τους χαρτες destinator αλλα ουτε μια 8gb που εχω παρει. εκανα hard reset στο κινητο αλλα το προβλημα δε λυθηκε. καμια λυση? εαν κανω εξωτερικο φορματ στην καρτα, στον υπολογιστη σε τι μορφη πρεπει να ειναι η διαμορφωση? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexboom Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 γεια σας παιδια. το κινητο μου δεν αναγνωριζε πια την καρτα μνημης. ουτε την original 2gb που εχει μεσα τους χαρτες destinator αλλα ουτε μια 8gb που εχω παρει. εκανα hard reset στο κινητο αλλα το προβλημα δε λυθηκε. καμια λυση? εαν κανω εξωτερικο φορματ στην καρτα, στον υπολογιστη σε τι μορφη πρεπει να ειναι η διαμορφωση? ευχαριστω default -- fat32 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sermixos Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 παιδια 2 πραγματακια. 1)πως μπορω να απενεργοποιησω την αναφορα μηνυματος?δηλ να μην ερχεται αναφορα οτι το μηνυμα που εστειλα εληφθη και 2)κατεβασα μια ταινια σε μορφη .avi και με βαση το "manual" θα επρεπε να παιζει. σωστα? πρεπει να κανουμε κατι αλλο για να βλεπουμε ταινιες? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_arta Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 καλησπερα σημερα αγορασα το htc ..αλλα δεν μπορω να συνδεθω με τον ρουτερ στο σπιτι...συνδεομαι κανονικα με ενα nokia ... αν και λιγο ασχετος προσπαθησα να περασω τις ρυθμισεις manual.. δοκιμασα και με κλειδι και χωρις αλλα τπτ...αυτοματη αναζητηση δικτυων πως κανει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jakis007 Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 εχω ερωτηση θελω να μαθω πως γινεται να κανω εγκατασταση αρχειων .jar δεν μου τα εμφανιζει καν οταν μπαινω στην καρτα αποθηκευσης.εχω htc touch 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 (edited) παιδια 2 πραγματακια. 1)πως μπορω να απενεργοποιησω την αναφορα μηνυματος?δηλ να μην ερχεται αναφορα οτι το μηνυμα που εστειλα εληφθη και 2)κατεβασα μια ταινια σε μορφη .avi και με βαση το "manual" θα επρεπε να παιζει. σωστα? πρεπει να κανουμε κατι αλλο για να βλεπουμε ταινιες? ευχαριστω 1)Πηγαινε:Mηνυματα-Μενου-Εργαλεια-Επιλογες-sms/mms και ξετσεκαρισε την Αιτηση ειδοποιησεων παραδοσης 2)Πρεπει να την μετατρεψεις πρωτα,κατεβασε και εγκατεστησε στον υπολογιστη σου αυτο http://www.pocketdivxencoder.net/EN_index.htm και για να την δεις εγκατεστησε στο τηλεφωνο αυτο http://coreplayer.com/content/view/28/69/ εχω ερωτηση θελω να μαθω πως γινεται να κανω εγκατασταση αρχειων .jar δεν μου τα εμφανιζει καν οταν μπαινω στην καρτα αποθηκευσης.εχω htc touch 2 τα αρχεια jar δεν θελουν εγκατασταση απλα ριχτα στην καρτα μνημης και ανοιξε την εφαρμογη JBlend Edited May 31, 2010 by WR200 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manx Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 θα θελα να παραθεσω και την δικη μου αποψη για το touch 2.... δεν ξερω αλλα πρεπει να ειμαι ο μεγαλυτερος γκαντεμης....:(:(:( μεσα απριλιου αποφασισα να εξαργυρωσω την επιδοτηση συσκευης παιρνοντας το συγκεκριμενο κινητο αφου ηθελα κατι πιο γρηγορο απο το omnia k απ το οποιο δεν ημουν ιδιαιτερα ευχαριστημενος....τιθετε λοιπον σε λειτουργεια κ τις επομενες μερες αρχισε να κλεινει μονο του...ρωταω στο καταστημα αγορας μου λενε αντικατασταση..το στελνω για αντικατασταση κ σε 15 μερες εχω στα χερια μου το καινουριο...σε 2 μερες παλι τα ιδια ομως....παλι αντικατασταση κ ακομη το περιμενω..απ οτι μουν λοιπον πρεπει να παιζει ελλατωματικη παρτιδα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayro007 Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 Δεν ειναι και αποψη αυτη, για το κινητο...:wacko: Απλα ετυχες σε ελλατωματικη παρτιδα. Σε τετοιες περιπτωσεις, γραφεις πριν την αγορα στο forum, για να παρεις και τις αναλογες ευχες...:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TsouFf Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 Καλσησπερα παιδες http://e-click.gr/index.php?target=products&product_id=40691 Ειδα αυτο το touch2 σε πολυ καλη τιμη σε σχεση με αλλα μαγαζια που το πουλανε αλλα δεν εχει ελληνικα ετσι??Γινεται με καποιον τροπο να βαλω? Kαι κατι αλλο, ολα τα κινητα απο το expansys και συμπεριλαμβανομενου και του htc που γραφουν EU εκδοση,σημαινει πως δεν εχουν ελληνικα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexboom Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 (edited) Καλσησπερα παιδες http://e-click.gr/index.php?target=products&product_id=40691 Ειδα αυτο το touch2 σε πολυ καλη τιμη σε σχεση με αλλα μαγαζια που το πουλανε αλλα δεν εχει ελληνικα ετσι??Γινεται με καποιον τροπο να βαλω? Kαι κατι αλλο, ολα τα κινητα απο το expansys και συμπεριλαμβανομενου και του htc που γραφουν EU εκδοση,σημαινει πως δεν εχουν ελληνικα?? Απαγορεύονται αγγελίες εκτός B&S http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Edited June 6, 2010 by mcde Διαγραφη Αγγελίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexboom Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 (edited) ποιά αγγελία??? πλάκα έκανα και ενημέρωσα ενδιαφερόμενο αγοραστή γιατί η τιμή που ρώτησε δεν ήταν και πολύ χαμηλή όπως νόμιζε...:O ρε παίδες έχουμε τπτ ρυθμίσεις vodafone για mms??? ξέρει κανείς κάτι?? Edited June 9, 2010 by Alexboom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxtapous Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 Καλησπέρα! Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να ανοίγει και να κλείνει την συσκευή σε συγκεκριμένες ώρες; Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts