Jump to content

marios_arta

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

marios_arta's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλησπερα σημερα αγορασα το htc ..αλλα δεν μπορω να συνδεθω με τον ρουτερ στο σπιτι...συνδεομαι κανονικα με ενα nokia ... αν και λιγο ασχετος προσπαθησα να περασω τις ρυθμισεις manual.. δοκιμασα και με κλειδι και χωρις αλλα τπτ...αυτοματη αναζητηση δικτυων πως κανει??
  2. τιποτα και δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει.. εσυ cosmote εχεις?
  3. οχι φιλε μου δεν δειχνει τιποτα..
  4. Γραφω για τελευταια φορα πανω σ'αυτο το θεμα γιατι εχω αρχισει και εκνευριζομαι. Εχω εγκαταστησει στο Ε71 τους χαρτες της Garmin .Ολα καλα πολυ γρηγορο κλειδωμα δορυφορων. Με το που εβαλα την καρτα της cosmote τιποτε δεν δουλευει.δεν εχω βρει δορυφορο ουτε για πλακα. Το περασα ξανα απο την αρχη αλλα τπτ. Οι ρυθμισεις που εχω στο τηλ μου ειναι οι εξης. Tools->Setting->General->Positioning->Positioning Methods (τσεκαρισμενα assisted gps, integrated gps, network based) οποια βοηθεια δεκτη.
  5. Με την sim της vodafone αμεσως επιανε τον δορυφορο με το που εβαλα την καρτα της cosmote γαμ....κε το συμπαν..
  6. Το εχω αφησει παρα πολυ ωρα αλλα δεν βλεπει δορυφορο.. Εκτος αν εχω κανει λαθος τις ρυθμισεις συνδεσιμοτητας. Αν εχει καποιος nokia E71 ας μου πει τι ρυθμισεις εχει κανει και παιζει. Τωρα θα προσπαθησω να το σβησω τελειως και ξανα παλι απο την αρχη.
  7. Σημερα μεταφερθηκα απο Vodafone σε Cosmote .Ενω πριν με την καρτα της Vod. το Gps με τους χαρτες της Garmin εβρισκε τους δορυφορους αμεσως.. απο την ωρα που εβαλα την καρτα της Cosmote δεν μπορω να βρω δορυφορο ουτε για πλακα...καμια λυση???
  8. Καλησπερα το προβλημα μου ειναι το εξης. Εκει που εστελνα ενα sms μου εμφανιζει ένα μυνημα εισαγετε καρτα sim. Αφου αφαιρεσα μπαταρια διαπιστωσα ότι η sim είναι στην θεση της. Αφου ξανατοποθετησα την sim και την μπαταρια και όταν το κινητο αποφασισε να ξεκινησει (μετα από 3 λεπτα) μου εμφανιζεται εκτος συνδεσης. Ευτυχως είναι στην εγγυηση και ετσι το γυρισα στην μαμα Vodafone μετα από 7 μηνες χωρις κανενα προβλημα. Πριν παρω την λυπητερη από το service μηπως ξερει καποιος τι μπορει να είναι?
×
×
  • Create New...