Administrators athanaso77 Δημ. February 3, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Ο Γερμανος το πουλαει με προγραμμα πλοηγησης και ποιο και ποσο; http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=51873&selectedCategoryId=93 Επικοινώνησε μαζί τους για λεπτομέρειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 σ' όλα τα htc υπάρχει εγκατεστημένο το προγραμμα πλοηγησης CoPilot 7, για 15μέρες και μετά αν θες το αγοράζεις, εγώ το πήρα από e-shop το είχε trial και μετα τις 15μερες το αγόρασα, ίσως ο Γερμανός να σου δίνει δώρο την ενεργοποίηση, πετάξου σ' ένα κατάστημα και ρώτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lupacchiotto Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Παίζει απλά να σου εγκαθηστάνε τους χάρτες του copilot, που είναι trial, που δεν είναι και τίποτα να το κάνεις μόνος σου, λίγο μούφα μου φαίνεται η διαφήμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosc Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Καλησπέρα παιδιά. Έχω μια απορία. Εγώ έχω αγοράσει ένα καινούριο HTC Touch 2 και θέλω να το πουλήσω αλλά δε βρίσκω στο forum σελίδα με αγγελίες. Μήπως είναι κάπου και δεν μπορώ να τη βρω ή δεν υπάρχει καθόλου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 3, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Καλησπέρα παιδιά. Έχω μια απορία. Εγώ έχω αγοράσει ένα καινούριο HTC Touch 2 και θέλω να το πουλήσω αλλά δε βρίσκω στο forum σελίδα με αγγελίες. Μήπως είναι κάπου και δεν μπορώ να τη βρω ή δεν υπάρχει καθόλου; Το section του Buy&Sell είναι διαθέσιμο μόνο για χρήστες που έχουν εγγραφεί 100 μέρες τουλάχιστον στο forum και έχουν τουλάχιστον 150 post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iammysterious Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 το έχω εδώ και ενάμιση μήνα και κάθε μέρα μου αρέσει και πιο πολύ .αν δεν ενδιαφέρεσαι για φωτογραφική το συνιστώ με τα χίλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosc Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Ευχαριστώ για την απάντηση :ο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlintas Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 σ' όλα τα htc υπάρχει εγκατεστημένο το προγραμμα πλοηγησης CoPilot 7, για 15μέρες και μετά αν θες το αγοράζεις, εγώ το πήρα από e-shop το είχε trial και μετα τις 15μερες το αγόρασα, ίσως ο Γερμανός να σου δίνει δώρο την ενεργοποίηση, πετάξου σ' ένα κατάστημα και ρώτα. Ναι ρε παιδια αλλα εαν δει κανεις το copilot 8 δεν κοιτα πισω , καμμια σχεση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaisersouze Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 πηγα να εγκαταστησω καποιες εφαρμογες και δεν μου τις ετρεχε. μου ελεγε οτι πρεπει να βαλω ποιο καινιυργια εκδοση microsoft.net framework. τι κανω? και επισης με ποιο προγραμμα κατεβαζω torrent? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 πηγα να εγκαταστησω καποιες εφαρμογες και δεν μου τις ετρεχε. μου ελεγε οτι πρεπει να βαλω ποιο καινιυργια εκδοση microsoft.net framework. τι κανω? και επισης με ποιο προγραμμα κατεβαζω torrent? Αν φορας την εκδοση 2.0, βαλε την 3.5 απο εδω :) Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 4, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Επιπρόσθετα, καλό είναι να πάμε με έναν registry editor στο path... HKLM/Software/Microsoft/.NETCompactFramework και να αλλάξουμε το DWORD 2.0.7045.00 απο 1 σε 0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 (edited) Επιπρόσθετα, καλό είναι να πάμε με έναν registry editor στο path... HKLM/Software/Microsoft/.NETCompactFramework και να αλλάξουμε το DWORD 2.0.7045.00 απο 1 σε 0. Και άλλαξε το DWORD 3.5.7283.00 από 0 σε 1. :) Edited February 4, 2010 by VirusPlus Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Και άλλαξε το DWORD 3.5.7283.00 από 0 σε 1. :) Οκ το άλλαξες :) Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
republican Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Επιπρόσθετα, καλό είναι να πάμε με έναν registry editor στο path... HKLM/Software/Microsoft/.NETCompactFramework και να αλλάξουμε το DWORD 2.0.7045.00 απο 1 σε 0. Σε τι εξυπηρετεί αυτή η αλλαγή??? Παράθεση Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Σε τι εξυπηρετεί αυτή η αλλαγή??? Το 2.0.7045.00 είναι το NCF2.0 και το 3.5.7283.00 είναι το NCF3.5 με τις παραπάνω επιλογές στην Registry ουσιαστικά ορίζεις πιο NCF να τρέχει αν έχεις εγκατεστημένα πάνω από μια έκδοση του NCF στην συσκευή σου. Συνήθως οι συσκευές βρίσκουν αυτόματα πιο NCF χρειάζεται η κάθε εφαρμογή αλλά καλό είναι (όχι απαραίτητο) να δώσεις αυτές τις "διευκρινήσεις" στην Registry. Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 4, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Και άλλαξε το DWORD 3.5.7283.00 από 0 σε 1. :) Ωπ... το ξέχασα αυτό. Απαραίτητο!!! thanks για την επισήμανση! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touch2010 Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Καλησπέρα παιδιά!Είμαι κι εγώ κάτοχος του touch 2 εδώ κι ένα μήνυμα και μπορώ να πω ότι έχω μείνει αρκετά ευχαριστημένος από τις λειτουργίες που προσφέρει.Είμαι καινούριος στο χώρο των ppc με windows mobiles και θα ήθελα κάποιες απαντήσεις σε ζητήματα που με απασχολούν. α) Θα ήθελα καταρχάς κάποιες συμβουλές σχετικά με την εξοικονόμηση ενέργειας της μπαταρίας.Μια μέρα έκανα χρήση για 4 ώρες καθαρές και στο τέλος της μέρας αναγκάστηκα να το φορτίσω. β) Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το MLS destinator 6 από το eshop http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PCE.00372&u=DESTINATOR-PN-ΕΛΛΑΔΑ-+-ΕΥΡΩΠΗ.Είναι συμβατό με το touch2? γ) Το cab για τον καιρό δεν μου εμφανίζει τις άλλες πόλεις της Ελλάδας.Μήπως δεν μπορεί να λειτουργήσει στο touch2? Να ευχαριστήσω εκ των προτέρων τον VirusPlus, τον athanaso77 και τα άλλα παιδιά για τις πολύτιμες υποδείξεις,συμβουλές τους για όσους είμαστε νέοι στον κόσμο των windows mobile Pocket pcs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 4, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 α) Θα ήθελα καταρχάς κάποιες συμβουλές σχετικά με την εξοικονόμηση ενέργειας της μπαταρίας.Μια μέρα έκανα χρήση για 4 ώρες καθαρές και στο τέλος της μέρας αναγκάστηκα να το φορτίσω. Να προσέχεις να μην τρέχουν στο background ανοιχτές εφαρμογές και όσο αυτό είναι εφικτό να μην αφήνεις την μπαταρία να πέφτει κάτω του 10%. Σε αυτές τις συσκευές, είναι λογικό η κατανάλωση να βρίσκεται σε υψηλότερα επίπεδα από ένα συμβατικό κινητό. β) Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το MLS destinator 6 από το eshop http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PCE.00372&u=DESTINATOR-PN-ΕΛΛΑΔΑ-+-ΕΥΡΩΠΗ.Είναι συμβατό με το touch2? Εάν θες να αγοράσεις κάποιο... θα συνιστούσα το iGO8.3.4. Μακράν ανώτερο μιας και το Destinator δεν αναπτύσσεται πια. γ) Το cab για τον καιρό δεν μου εμφανίζει τις άλλες πόλεις της Ελλάδας.Μήπως δεν μπορεί να λειτουργήσει στο touch2? Ποιο cab; Αυτό που δίνω πιο πάνω; Στην αναζήτηση της πόλης έχεις αλλάξει το πληκτρολόγιο σε ελληνικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaisersouze Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 υπαρχει καποιος player που να ειναι free και να παιζει τα xvid και τα divx αρχεια? το core και κατι divx palyers που κατεβασα δεν μου παιζουν ηχο. δεν αναγνωριζουν το ac3 audio codec. καθε προταση δεκτη καθως και καποιο download link. ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 4, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Εάν παίξεις λίγο με τις ρυθμίσεις, θα έχει και ήχο. Το Core Player είναι αναντικατάστατο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaisersouze Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 απο που μπορω να το κατεβασω free? κια κατι ακομα. μερικεσ φορες συνδεεται μονο του με το 3g τησ cosmote και με χρεωνει χωρις να με ενημερωνει. πως το αποφευγω αυτο? απενεργοποιειται καπως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 4, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 απο που μπορω να το κατεβασω free? κια κατι ακομα. μερικεσ φορες συνδεεται μονο του με το 3g τησ cosmote και με χρεωνει χωρις να με ενημερωνει. πως το αποφευγω αυτο? απενεργοποιειται καπως? Το Core Player δεν είναι free. Για το δεύτερο δες εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2745732#post2745732 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Παιδιά θέλω να κάνω μια ερώτηση: Έχει παρατηρήσει κανείς αν ανάβει η οθόνη του κινητού στις 12:00 το βράδυ από μόνη της; Συμβαίνει στην συσκευή μου και θέλω να ξέρω αν είναι κάποιο "κολπάκι" της συσκευής ή κάποιου προγράμματος. Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 5, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Φυσιολογικό είναι, μη σε απασχολεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mrjohnnie Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 καλησπέρα. Είμαι και 'γω κατοχος του Touch 2 και εντελώσ αρχάριος στα wm. Η ερώτηση μου είναι γιατι η κάρτα αποθήκευσης μου δε βλέπει τα αρχεια .mp3? Η καρτα αποθηκευσης είναι μια microSDHC 4GB. Ίσως ειναι πολυ κακή ερώτηση. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts