stendor Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 Κατι ακομα πως μπορω να βγαλω να μην συνδεεται το gps με το δικτυο?? Θα πας στο εικονίδιο Τοποθεσία > Εντοπισμός θέσης και από εκεί θα απενεργοποιήσεις την επιλογή Υποβοηθούμενο GPS (A-GPS). Καλό είναι να διαβάσεις το S60 5th Edition Platform FAQ, θα σε βοηθήσει αρκετά. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Protoboulia Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 1 ακομα πως μπορω να σβηνω πολλες εφαρμογες μαζι γιατι ενω βγαινω μου τις αφινει ανοιχτες?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konajiji Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Το προβλημα ειναι οτι ενω δειχνει οτι εχει μπαταρια (3-4 γραμες) σβηνει και για να αναψει πρεπει να το βαλω να φορτισει, αυτο κυριως το εχω παρατηρισει να γινεται ενω βαζω το ξυπνητιρι και κοιμαμαι, το πηγα στην NOKIA οπου εγινε αναβαθηση λογισμικου αλλα και παλι το κανει, μηπως εχει τυχει και σε καποιον αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Παιδιά έχω 2 απορίες: -Σε εξωτερικό περιβάλλον με ήλιο διαβάζεται η οθόνη του κινητού; -Έχει αισθητήρα που αυξομειώνει την φωτεινότητα της οθόνης ανάλογα με τη φωτεινότητα του περιβάλλοντος; Σας ευχαριστώ! Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Α) Ναι. Β) Ναι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vavasi Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 Eμενα παντως στο πρωτο θεμα , για την οθονη κατω απο το φως του ηλιου ειναι χαλια ,δεν φαινεται τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 (edited) Eμενα παντως στο πρωτο θεμα , για την οθονη κατω απο το φως του ηλιου ειναι χαλια ,δεν φαινεται τιποτα... και ενα 5530 που εχω τα ιδια ειναι και δεν πιστευω οτι υπάρχει τηλεφωνο που να φαινεται η οθονη κατω απο τον ηλιο. Edited July 10, 2010 by nikos_kallithea Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Κι εγω στο 5230 βαζω το χερι μου μπροστα προκειμενου να δω την οθονη κατω απο ηλιο (να παρω τηλ, ν'αλλαξω τραγουδι κ.α) Παντως εγω το εχω γυρω στους 5 μηνες και μου εχει αφησει πολυ θετικες εντυπωσεις. Και στο ιντερνετ με 3g μια χαρα τα παει, καλουτσικη καμερα και φοβερο music player που με εκανε να το εχω ως κυρια πηγη μουσικης στο δρομο :lol: Μονο το gps του δεν εχω χρησιμοποιησει ακομη.. Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Κι εγω στο 5230 βαζω το χερι μου μπροστα προκειμενου να δω την οθονη κατω απο ηλιο (να παρω τηλ, ν'αλλαξω τραγουδι κ.α) Παντως εγω το εχω γυρω στους 5 μηνες και μου εχει αφησει πολυ θετικες εντυπωσεις. Και στο ιντερνετ με 3g μια χαρα τα παει, καλουτσικη καμερα και φοβερο music player που με εκανε να το εχω ως κυρια πηγη μουσικης στο δρομο :lol: Μονο το gps του δεν εχω χρησιμοποιησει ακομη.. Για τον ήλιο ανέβασε την φωτεινότητα πάνω από το μισό. :) K εγώ το χω 6 μήνες και θα το αλλάξω μόνο όταν βγει το Ν8 ή Ν9. Φοβερό κινητάκι, αξιόπιστο και πάμφθηνο χωρίς να του λείπει κάτι πλην της κάμερας που ούτως ή άλλως δεν την χρησιμοποιώ. Το καλύτερο value4money. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 Για τον ήλιο ανέβασε την φωτεινότητα πάνω από το μισό. :) K εγώ το χω 6 μήνες και θα το αλλάξω μόνο όταν βγει το Ν8 ή Ν9. Φοβερό κινητάκι, αξιόπιστο και πάμφθηνο χωρίς να του λείπει κάτι πλην της κάμερας που ούτως ή άλλως δεν την χρησιμοποιώ. Το καλύτερο value4money. Ενταξει, προσπαθω να την εχω σ'ενα νορμαλ επιπεδο μην καταναλωνει πολυ μπαταρια. Α, και το κουμπί του κλειδώματος που φοβομουν οταν το ειχα πρωτοπαρει μη μου μεινει στο χερι κραταει μια χαρα (καθως δεν εχω καμια ορεξη να τρεχω service). Ελπιζω δηλαδη να κρατησει για κανα 4μηνο ακομη καθως καπου τοτε θ'αλλαξω κινητο. :) Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Minor Firmware Update for Nokia 5230 http://www.symbian-freak.com/news/010/07/minor_firmware_update_for_nokia_5230.html Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Μόλις το εγκατέστησα... Να ρωτήσω και κάτι άλλο, που δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο thread. Θέλω να μεταφέρω κάποια αρχεία (εφαρμογές) από τη μνήμη του 5230, στην κάρτα μνήμης. Αλλά από τη διαχείριση αρχείων δεν μου βγάζει κάποια τέτοια επιλογή. Πώς μπορώ να το κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Μόλις το εγκατέστησα... Να ρωτήσω και κάτι άλλο, που δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο thread. Θέλω να μεταφέρω κάποια αρχεία (εφαρμογές) από τη μνήμη του 5230, στην κάρτα μνήμης. Αλλά από τη διαχείριση αρχείων δεν μου βγάζει κάποια τέτοια επιλογή. Πώς μπορώ να το κάνω; Δυστυχώς δεν μπορείς να το κάνεις. Θα πρέπει να απεγκαταστήσεις όλες τις εφαρμογές και να τις περάσεις ξανά στην κάρτα μνήμης. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Δυστυχώς δεν μπορείς να το κάνεις. Θα πρέπει να απεγκαταστήσεις όλες τις εφαρμογές και να τις περάσεις ξανά στην κάρτα μνήμης. Mάλιστα... το φοβόμουν αυτό! Σ'ευχαριστώ πολύ πάντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GV_ Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 Minor Firmware Update for Nokia 5230 http://www.symbian-freak.com/news/010/07/minor_firmware_update_for_nokia_5230.html Την περασει κανενας ? Εχει κατι ενδιαφερον σε αλλαγη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 εγώ. ίσως λίγο καλύτερο touching μιας και στην 20 το είχαν χαλάσει.:mad: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GV_ Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 Εγω ομως τωρα ψιλο μπερδευτηκα ! Εβαλα το Nokia Updater και δεν βρισκει την νεα εκδοση. Τι γινεται σε αυτη την περιπτωση? Απο που το κατεβαζω και χρειαζεται κατι ιδιαιτερο ? δεν εχω ξανα κανει αναβαθμιση εκτος του Νοkia updater. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 Μήπως για το Product Code της συσκευής σου δεν είναι ακόμα διαθέσιμη γιατί δεν είναι σε ανάμεσα σε αυτά που προορίζονται για Ελλάδα ή είναι branded σε κάποια εταιρία κινητής τηλεφωνίας; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GV_ Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 Μήπως για το Product Code της συσκευής σου δεν είναι ακόμα διαθέσιμη γιατί δεν είναι σε ανάμεσα σε αυτά που προορίζονται για Ελλάδα ή είναι branded σε κάποια εταιρία κινητής τηλεφωνίας; Αν υποθεσω πως το product key ειναι το CODE που αναγραφεται στην πλατη του κινητου και κατω απο την μπαταρια, τοτε εχω το 059Β326 και αυτο δεν μου κανει καθολου ελληνικο ! Παντως το manual στην συσκευασια ειναι ελληνικοτατη, δεν εχει φωτοτυπιες και τετοια. Ασχετο : Τι γινεται με το myphone.gr ρε παιδια? Τις τελευταιες μερες εχω προβλημα συνδεσης, υπαρχει καποιο θεμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 Ελληνικό είναι,branded στην cosmote. Μπορείς είτε να κάνεις αναβάθμιση σε nokia store ζητώντας να σου περάσουν το <<κανονικό>> firmware ή να ακολουθήσεις της οδηγίες που υπάρχουν στο FAQ για αλλαγή του product code:Εισαγωγή της Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευής (αλλαγή product code) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 Όποιος το εγκαταστήσει, ας κάνει ένα πρώτο report με βελτιώσεις που -τυχόν- θα συναντήσει. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GV_ Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 Ελληνικό είναι,branded στην cosmote. Μπορείς είτε να κάνεις αναβάθμιση σε nokia store ζητώντας να σου περάσουν το <<κανονικό>> firmware ή να ακολουθήσεις της οδηγίες που υπάρχουν στο FAQ για αλλαγή του product code:Εισαγωγή της Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευής (αλλαγή product code) To v.20 το περασα κανονικα με το nokia updater. Αν περιμενω λιγο, λογικα δεν θα μου αναγνωρισουν το CODE μου και θα ειναι επισης δυνατον να το κανω εγκατασταση απο αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 Κάνε κανα-δυo προσπάθειες γιατί κ εμένα δεν το πήρε με την μία. Μόλις έκανα update το ovi suite την είδε την v.21 :) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GV_ Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 Κάνε κανα-δυo προσπάθειες γιατί κ εμένα δεν το πήρε με την μία. Μόλις έκανα update το ovi suite την είδε την v.21 :) Too late ! Μολις εκανα αλλαγη σε 0585611 και αυτη τη στιγμη κανω την αναβαθμιση ! Ποιες ειναι οι επιπτωσεις τωρα απο την αλλαγη? Χανεται η εγγυηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 Τυπικά ναι, αλλά μην ανησυχείς. Δεν πρόκειται ποτέ κανείς να ασχοληθεί με το αν έχεις αλλάξει το product code. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts