modaristis Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 παιδιά όταν με είχαν πάρει εμένα τηλέφωνο ότι κέρδισα τους ρώτησα πότε περίπου θα έρθει και μου είπαν ότι θα έρθει περίπου τέλη Ιανουαρίου (για επαρχία μιλάω μέσω courier) θέλω να σας ρωτήσω κάτι όμως...στη συσκευασία περιέχεται και στυλό όπως στο 5800? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Περιεχόμενα συσκευασίας πώλησης: Nokia 5230 Φορτιστής High Efficiency AC-8 Μπαταρία BL-5J Στερεοφωνικό ακουστικό WH-102 Πένα γραφής CP-306 Οδηγός χρήσης Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 (edited) Περιεχόμενα συσκευασίας πώλησης: Nokia 5230 Φορτιστής High Efficiency AC-8 Μπαταρία BL-5J Στερεοφωνικό ακουστικό WH-102 Πένα γραφής CP-306 Οδηγός χρήσης + 1 επιπλέον χρωματιστή πρόσοψη, καλώδιο σύνδεσης με PC, γραφίδα που είναι ενσωματωμένη στην πρόσοψη Edited January 19, 2010 by teitzis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpion8283 Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 (edited) Περιεχόμενα συσκευασίας πώλησης: Nokia 5230 Φορτιστής High Efficiency AC-8 Μπαταρία BL-5J Στερεοφωνικό ακουστικό WH-102 Πένα γραφής CP-306 Οδηγός χρήσης + 2 επιπλέον χρωματιστές προσόψεις Επιπλεον προσοψεις?Τουλαχιστον η εκδοση που εισαγεται στην Ελλαδα δεν εχει.... Με την ευκαιρια, εχει βρει κανεις πουθενα ανταλλακτικα πισω καλυματα μπαταριας? Πηρα δωρο στην γυναικα το μπλε, και θελει και ροζ...:mad::lol: Edited January 19, 2010 by scorpion8283 Παράθεση Απλώς....Κωστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 (edited) Μιχάλη ενημέρωσε σε παρακαλώ το αρχικό post με τα παρακάτω: Tελευταίο λογισμικό για Balkans Product Code, διατίθεται μέσω NSU: V 11.0.79 Ελληνικά Product Code: RM-588, BALKANS, BLACK-BLACK, (0585611) RM-588, BALKANS, WHITE-BLUE, (0585946) RM-588, BALKANS, WHITE-PINK, (0587762) RM-588, BALKANS, WHITE-RED, (0584948) RM-588, BALKANS, WHITE-SILVER, (0589702) Υπομονή για όσους το κέρδισαν, αλλά και όσους θα το αγοράσουν, έρχεται σύντομα... Edited January 20, 2010 by alcateluser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 (edited) Επιπλεον προσοψεις?Τουλαχιστον η εκδοση που εισαγεται στην Ελλαδα δεν εχει.... Με την ευκαιρια, εχει βρει κανεις πουθενα ανταλλακτικα πισω καλυματα μπαταριας? Πηρα δωρο στην γυναικα το μπλε, και θελει και ροζ...:mad::lol: :!: Έκανα udate στο topic μου. 1 χρωματιστή πρόσοψη, βάσει πάντα των video revies από το youtube. :!: Επίσης, δεν περιλαμβάνεται τελικά γραφίδα στη συσκευασία. καλα και το λες ετσι??:blink: πες μας το εχεις δει καθολου αξιζει? η αποκριση στην οθονη τι λεει? ειναι αργο κτλπ? πες κατι!! Το είδα εγώ σήμερα στο Πλαίσιο. Πολύ καλή συσκευή για τα λεφτά της και η οθόνη με πολύ καλή ανάλυση και σχετικά γρήγορο στην απόκριση των εντολών. Επίσης, να σημειώσω εδώ πως η γραφίδα θα ήταν μάλλον άχρηστη για τη συγκεκριμένη συσκευή καθώς τα εικονίδια του menu είναι αρκετά ευμεγέθη και ευδιάκριτα και μπορεί να τα χειριστεί κάποιος ακόμη και με τον αντίχειρα. Edited January 20, 2010 by teitzis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Το παρέλαβα [επιτέλους!] σήμερα το μεσημέρι. Για δώρο διαγωνισμού είναι κάτι παραπάνω από τέλειο! Κλασσικό ΝΟΚΙΑ interface χωρίς περίεργες εκπλήξεις. Το μόνο που θα χρειαστεί επιπλέον είναι μια κάρτα μνήμης καθώς η εσωτερική του τηλεφώνου μάλλον είναι ανεπαρκής για την αποθήκευση έστω και μικρού όγκου δεδομένων. Επιπλέον, παρατήρησα είναι πως στη συσκευασία δεν είχε 2η πρόσοψη έξτρα. Αυτό πάντως δεν αποτελεί πρόβλημα καθώς το βασικό χρώμα της συσκευής είναι λευκό-γκρίζο. Σιγά-σιγά θα αρχίσει και η "φόρτωση" εφαρμογών που θα καταστήσουν το 5230... smart! ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Eκτός από κάρτα μνήμης, θα χρειαστεί και καλώδιο USB, που δεν περιλαμβανόταν στη συσκευασία, όπως επίσης δεν περιλαμβανόταν το CD με το PC Suite. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Eκτός από κάρτα μνήμης, θα χρειαστεί και καλώδιο USB, που δεν περιλαμβανόταν στη συσκευασία, όπως επίσης δεν περιλαμβανόταν το CD με το PC Suite. :( Ναι, ξέχασα να σημειώσω πως έλειπαν τα 2 παραπάνω. Ευτυχώς που είχα ήδη ένα καλώδιο από το προηγούμενο Motorola. Τα παραπάνω παράπονα, βέβαια, δεν έχουν σχέση με τον διαγωνισμό, αλλά με τη μαμά ΝΟΚΙΑ.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Εγώ πάλι τόσο λεπτό βύσμα usb δεν είχα ποτέ, από καμία συσκευή... Πάντως το κινητό είναι πολύ καλο! Ακόμα και η κάμερα, που είναι 2ΜΡ, φαίνεται μια χαρά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fakewolf Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 καλο το κινητακι δεν λεω αλλα εχει καπια bugs και ορισμενες φορες ειναι αισθητα αργο, αυτο μαλλον θα αλλαξει με το update που εχει βγει, αυτο που με εκνευριζει ελεεινα ομως ειναι το κουμπακι του κλιδοματος. πραγματικη κουδουνιστρα, κατα τα αλλα μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fakewolf Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 ξερει κανεις πως κανεις update τωρα που δεν εχουμε καλοδιο mini usb? μεσα απο την micro sd μπορει να γεινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fakewolf Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 δεν πιστευω αυτο που εγινε σημερα!!! παράτησα στην ακρη το lg renoir που ειναι κατα πολύ ανώτερο του 5230 !!! ναι εχει bugs αλλα ειναι αρχη κ θα απαληυθουν ειναι αισθητά αργο αλλα το εχω ερωτευτεί και δεν ξερω τον λογο!!!!!!!!!!!:blink: εντομεταξη κατι που δεν περιμενα ειναι η καμερα που ενώ ειναι 2 mp ειναι ΠΑΡΑ πολυ καλη και το βιντεο του απλα απιστευτο :shock: κατι αλλο ενδιαφέρον ειναι οτι το φορτισα χτες βραδύ και σημερα ολη μερα ανοικτο δεν επεσε ουτε μια μπαρα, ελπιζω να μην ειναι bug και πεσουν ολλα μαζι.. Τι bugs έχεις παρατηρήσει φίλε fakewolf; καμια φορα οταν ειμαι στο μενου κ δεν κανω τπτ με πεταει εξω στην αρχική οθόνη και κατι αλλα που παρατήρησα στα γρήγορα, αλλα ίσως να ηταν λογο του οτι ειναι λιγο αργο, θα το παρατηρήσω καλύτερα αυτες τις μερες κ αν δω κατι θα ενημερώσω. παντως για 150 ευρο οποιος δεν το κερδισε αξιζει και με το παρα πανω....Εκτος απο την κουδουνιστρα το κουμπι κλαδώματος :angry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Έκανα μια αναβάθμιση λογισμικού που μου ζήτησε σήμερα το απόγευμα. Δεν παρατήρησα κάποια συγκεκριμένη αλλαγή στη λειτουργία της συσκευής. Με έκπληξη πάντως πρόσεξα πως πλέον κατά την αναβάθμιση λογισμικού δεν διαγράφονται όλες οι ρυθμίσεις και πρέπει να ξαναστήσεις όλο το μενού και τα προφίλ από την αρχή όπως παλαιότερα. Απλά εγκαθιστά το νέο λογισμικό και αυτό είναι όλο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fakewolf Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Έκανα μια αναβάθμιση λογισμικού που μου ζήτησε σήμερα το απόγευμα. Δεν παρατήρησα κάποια συγκεκριμένη αλλαγή στη λειτουργία της συσκευής. Με έκπληξη πάντως πρόσεξα πως πλέον κατά την αναβάθμιση λογισμικού δεν διαγράφονται όλες οι ρυθμίσεις και πρέπει να ξαναστήσεις όλο το μενού και τα προφίλ από την αρχή όπως παλαιότερα. Απλά εγκαθιστά το νέο λογισμικό και αυτό είναι όλο! πως εκανες την αναβαθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 πως εκανες την αναβαθμιση? Κλασσικά, σύνδεση κινητού με pc και αναβάθμιση μέσω Nokia Software Updater Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fakewolf Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Κλασσικά, σύνδεση κινητού με pc και αναβάθμιση μέσω Nokia Software Updater εεεεμ ελα ομως που δεν εχει καλώδιο σύνδεσης ομως η συσκευασια κ δεν μπορω να κανω την συνδεση. μπορω να περασω την αναβάθμιση μεσα στην καρτα μνημης κ να το κανω ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 εεεεμ ελα ομως που δεν εχει καλώδιο σύνδεσης ομως η συσκευασια κ δεν μπορω να κανω την συνδεση. μπορω να περασω την αναβάθμιση μεσα στην καρτα μνημης κ να το κανω ετσι? Καλημέρα! Αναβάθμιση μπορείς να κάνεις μόνο με τους τρόπους που αναφέρονται στο Τι είναι η αναβάθμιση λογισμικού και πως την κάνω; Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 (edited) :!: Το πρώτο πράγμα που παρατήρησα μετά την αναβάθμιση, είναι πως όταν δέχτηκα κλήση μου εμφάνιζε στην οθόνη αφής τον τρόπο απάντησης με "συρταρωτό" συρόμενο άγγιγμα όπως στο iphone [σημ: έτσι απενεργοποιήται και το ξυπνητήρι], καθώς επίσης και παράλληλο ξεκλείδωμα της συσκευής σε περίπτωση που αυτή είναι κλειδωμένη. Edited February 3, 2010 by teitzis Update: Αποτελέσματα αναβάθμισης Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filip67 Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Αγαπητοί φίλοι καλημέρα, Είμαι κι εγώ ένας από τους νικητές του διαγωνισμού της coca cola. Θα ήθελα να με ενημερώσετε, αν μπορείτε, για δύο θέματα. 1ο: Εξερευνώντας τα παιχνίδια μπήκα στην εφαρμογή με τη μουσική. Κατά λάθος διέγραψα την εφαρμογή, γιατί έβαλα τη γλώσσα στα αραβικά και δεν μπορούσα να την κατανοήσω. Υπάρχει τρόπος να την επανεγκαταστήσω; 2ο: Συνδέοντας τα ακουστικά για το ραδιόφωνο το βύσμα μπορεί να "παίξει" και να ακούω ραδιόφωνο μόνο τραβώντας το λίγο πιο έξω από την κανονική θέση που "κουμπώνει". Παράλληλα, συνεχώς μου εμφανίζει την επιλογή για εκμάθηση της φωνητικής κλήσης, αφότου συνδέσω τα ακουστικά. Όποιος μπορεί ας με καθοδηγήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Αγαπητοί φίλοι καλημέρα, Είμαι κι εγώ ένας από τους νικητές του διαγωνισμού της coca cola. Θα ήθελα να με ενημερώσετε, αν μπορείτε, για δύο θέματα. 1ο: Εξερευνώντας τα παιχνίδια μπήκα στην εφαρμογή με τη μουσική. Κατά λάθος διέγραψα την εφαρμογή, γιατί έβαλα τη γλώσσα στα αραβικά και δεν μπορούσα να την κατανοήσω. Υπάρχει τρόπος να την επανεγκαταστήσω; 2ο: Συνδέοντας τα ακουστικά για το ραδιόφωνο το βύσμα μπορεί να "παίξει" και να ακούω ραδιόφωνο μόνο τραβώντας το λίγο πιο έξω από την κανονική θέση που "κουμπώνει". Παράλληλα, συνεχώς μου εμφανίζει την επιλογή για εκμάθηση της φωνητικής κλήσης, αφότου συνδέσω τα ακουστικά. Όποιος μπορεί ας με καθοδηγήσει. Χρειάζεσαι κατά 99% αναβάθμιση λογισμικού μέσω Nokia Software Updater Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 (edited) ευτυχής κάτοχος κι εγώ ενός τέτοιου υπέροχου τηλεφώνου. το έκανα και την αναβαθμισούλα του και δουλεύει τέλεια. ****** οθόνη αφής. Απλά καμία σχέση με τις μπουρούχες των LG & Samsung. μία ερώτηση: πως βάζω σαν προστασία οθόνης την ώρα ; --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Αφαιρέθηκαν οι άσεμνες εκφράσεις από το μήνυμα. Θα σε παρακαλούσα στο μέλλον να αποφεύγεις τέτοιου είδους εκφράσεις. Απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ. Edited February 4, 2010 by impreza_sti Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 ευτυχής κάτοχος κι εγώ ενός τέτοιου υπέροχου τηλεφώνου. το έκανα και την αναβαθμισούλα του και δουλεύει τέλεια. Γαμάτη οθόνη αφής. Απλά καμία σχέση με τις μπουρούχες των LG & Samsung. μία ερώτηση: πως βάζω σαν προστασία οθόνης την ώρα ; Δεν υπάρχει ενσωματωμένη αυτή η επιλογή στην 5th edition. :( Ωστόσο υπάρχουν μερικές πολύ καλές εφαρμογούλες γι αυτό: για παράδειγμα, το KeyLockClock και το S60 Lock Screen. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Kριμα. Θα τις δοκιμάσω, ευχαριστώ. Μείωνουν την αυτονομία ; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Για να μην βγούμε εκτός θέματος συνέχεια στο αντίστοιχο θέμα [ΕΠΙΣΗΜΟ] Εφαρμογές Symbian OS v9.4 & v9.5 :) Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts