Jump to content

filip67

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by filip67

  1. Ευχαριστώ για την απάντηση chios. Δυστυχώς, η μόνη επιλογή που μου δίνει είναι να επαναφορτώσω το τελευταίο πακέτο αναβάθμισης που έχω και είναι το 13.0.12.0 (λήψη τελευταίου πακέτου το ονομάζει).
  2. Καλησπέρα.Πώς γίνεται το "πέρασμα" από recovery; Ευχαριστώ.
  3. Καλησπέρα.Πώς γίνεται το "πέρασμα" από recovery; Ευχαριστώ.
  4. Παρακαλώ πολύ για την προσθήκη avatar για το κινητό Huawei P Smart Z 2019.
  5. Αγαπητοί φίλοι, καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένα. Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα : όταν είμαι στο facebook ή στο messenger και δεχτώ κλήση το τηλέφωνο μπλοκάρει, δείχνει στον καλούντα πως δεν απαντώ και δυσκολεύομαι να το επαναφέρω στην αρχική οθόνη. Έκανα απεγκατάσταση των εφαρμογών και επανεγκατάσταση αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ.
  6. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα. Μακάρι να το κέρδιζα.
  7. Καλημέρα. Έχω το ίδιο πρόβλημα με το ηχείο και την αυτόματη ενεργοποίησή του. Σημειώστε πως έχω το κινητό με την αυθεντική θήκη προστασίας της Samsung. Αυτή με το παράθυρο. Κι εμένα έχει πολλαπλασιαστεί η κατανάλωση ενέργειας.
  8. Καλησπέρα. Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω το samsung galaxy express 2 (SM-G3815). Υπάρχει κάτι σχετικό ή κάποιο avatar ;
  9. Αγαπητοί φίλοι καλημέρα, Είμαι κι εγώ ένας από τους νικητές του διαγωνισμού της coca cola. Θα ήθελα να με ενημερώσετε, αν μπορείτε, για δύο θέματα. 1ο: Εξερευνώντας τα παιχνίδια μπήκα στην εφαρμογή με τη μουσική. Κατά λάθος διέγραψα την εφαρμογή, γιατί έβαλα τη γλώσσα στα αραβικά και δεν μπορούσα να την κατανοήσω. Υπάρχει τρόπος να την επανεγκαταστήσω; 2ο: Συνδέοντας τα ακουστικά για το ραδιόφωνο το βύσμα μπορεί να "παίξει" και να ακούω ραδιόφωνο μόνο τραβώντας το λίγο πιο έξω από την κανονική θέση που "κουμπώνει". Παράλληλα, συνεχώς μου εμφανίζει την επιλογή για εκμάθηση της φωνητικής κλήσης, αφότου συνδέσω τα ακουστικά. Όποιος μπορεί ας με καθοδηγήσει.
  10. Παιδιά καλησπέρα. Υπάρχει τρόπος να στείλω-αντιγράψω επαφές και άλλο περιεχόμενο από nokia 6500 slide σε sony ericsson; Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...