Jump to content

[LG Arena (KM900)] Οδηγός Φλασαρίσματος / Εκδόσεις Firmware

Spidey
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ό,τι ακριβώς έγινε και με το Renoir,γίνεται και τώρα.Λαμπρά νέα. Και δε μπορούμε παρά να αναρωτιόμαστε γιατί δεν τα κάνει αυτά από μόνη της η LG, γιατί δε δίνει support κλπ κλπ κλπ..Βέβαια κρατάω μεγάλη επιφύλαξη για το πόσο θα βελτιωθεί η ποιότητα της κάμερας, αφού κάποιοι παράγοντες όπως το φλας, φακός δε μπορούν να αλλάξουν.Τουλάχιστον ας έχει βελτιωθεί λίγο η ποιότητα όσον αφορά το έντονο sharpness που εμφανίζει.Αναμένουμε τη νέα έκδοση λοιπόν.

Σε λίγες μέρες ανέφερε το μέλος που τη δημιούργησε οτι θα την ανεβάσει για να μπορέσουμε να φλασάρουμε κ εμείς σε αυτή την έκδοση. Η ποιότητα της κάμερας πιστεύω να βελτιωθεί αν χρησιμοποιήσουν καλούς camdrivers (όπως πχ. στα sony-ericsson που κάνουν camdrivers)

• Απαντήσεις 968
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Spidey μια χαρά φακούς έχει η κάμερα. Τουλάχιστον από θέμα "ονόματος". ;)

Από εκεί και μετά και εγώ νομίζω ότι με τους σωστούς drivers θα αλλάξει δραματικά η κατάσταση προς το καλήτερο.:happy:

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Γεια σας

Πολυ ωραιο forum παιδια αλλα απο οσα διαβασα ακομα δεν βρηκα μια απαντηση σε ενα προβλημα φλασαρισματος που εχω, η ισως δεν ειδα κατι να μου λυση την απορια.

Ολα πανε καλα αλλα οταν φτανει να κανει analyzing λεει οτι δεν ειναι συνδεμενη η usb sto τηλεφωνο. Πως γινετε αφου το βαζω δειχνει το τηλεφωνο οτι εχει usb το βαζω στο pcsuite mode και παλι λεει το προγραμμα οτι δεν το βλεπει...

Γεια σας

Πολυ ωραιο forum παιδια αλλα απο οσα διαβασα ακομα δεν βρηκα μια απαντηση σε ενα προβλημα φλασαρισματος που εχω, η ισως δεν ειδα κατι να μου λυση την απορια.

Ολα πανε καλα αλλα οταν φτανει να κανει analyzing λεει οτι δεν ειναι συνδεμενη η usb sto τηλεφωνο. Πως γινετε αφου το βαζω δειχνει το τηλεφωνο οτι εχει usb το βαζω στο pcsuite mode και παλι λεει το προγραμμα οτι δεν το βλεπει...

Καλώς ήρθες.Έχοντας το κινητό χωρίς μπαταρία, το συνέδεσες με τον υπολογιστή;Περνάει έναν driver έτσι.

Ace of Hearts..

Αγαπητοί φίλοι, οι προβλέψεις που έκανα πρίν μερικούς μήνες βγήκαν αληθινές!

Ένας χρήστης κατάφερε και έκανε πολλές αισθητικές και λειτουργικές τροποποιήσεις στο λογισμικό V10X του αρένα και ως αποτέλεσμα έχουμε:

- Cube εικόνες στον κύβο

- Top Menu 3D με Διαφάνες Εικόνες

- Ειδικό Effect αφής πλήκτρων

- Νέα ένδειξη μπαταρίας

- Έγχρωμη ένδειξη μπαταρίας

- Wi-Fi Ενδείξεις με χρώμα

- Επαφές Εικόνες με χρώμα

- Dock Εικόνες Ενισχυμένες

- Dock Εικόνες με αντανάκλαση

- Dock Εικόνες με σκιά

- Επικάλυψη Widgets Interface

- Σύρετε για ξεκλείδωμα

- Σύρετε Multi-Touch

- Slider Ευαισθησία Ενισχυμένη

- LockScreen Greyout Αφαιρέθηκε

- LockScreen Διαφανής

- Wallpaper Προβολή Ενισχυμένη

- Camera Shutter Sound Αφαιρέθηκε

- Java Πλήρης Προσβασιμότητα

- Αύξηση Ram Χρήση

- Ταχύτερες Εφαρμογές Java

- Νέα fonts

- Default Εικόνες άλλαξαν

- Default Sounds άλλαξαν

- Βελτίωση της ποιότητας κάμερας

- Βελτίωση της ποιότητας βιντεοκάμερας

- Βελτίωση της ποιότητας Youtube

- Handwriting

- Tag-It με Wi-Fi

- 72 Γλώσσες υποστηρίζονται

- V10X Firmware Unlocked

Με λίγα λόγια το Dream OS που περιμέναμε!

Δείτε και ένα βίντεο!

credits go to "songseungeun" at mylgarena.com

Όταν με το καλό είναι έτοιμη , θα δημιουργήσουμε ένα ξεχωριστό θέμα για να ασχοληθούμε τελείως με αυτήν και γιατί θα συνεχίσουν λογικά να βγάζουν και καινούρια καλούδια.Διάβασα ότι έχουν βάλει και τα icons από το BL40 choco..

Ace of Hearts..

καλησπέρα!το κινητό μου έχει την έκδοση ΚΜ900ΑΤ_V10d το βάζω στο pc suite και πατάω για phone upgrade αλλα μου λέει ότι έχει την τελευταία έκδοση, αφού μετά την d δεν έχουν βγεί και άλλες?δεν θα έπρεπε να μου περάσει την επόμενη?

παίζει μήπως ρόλο ότι το μαγαζί που το πήρα τα φέρνει απο γερμανία?

σκέφτομαι να το στείλω στην εγγύηση να μου το φλασάρουν αυτοί γιατί το κινητό έχει 5 βασικά ελαττώματα σε αυτή την έκδοση :

α)Επανεκίνηση κατά την πληκτρολόγηση μηνύματος

β)Επανεκίνηση όταν καλώ απο τις συντομεύσεις των επαφών

γ) ίχνη στην οθόνη (δεν ξέρω άν αυτό είναι θέμα software)

δ)το ξυπνητήρι πολλες φορές δεν δουλεύει

ε) αλλαγές στις ρυθμίσεις των προφίλ

καλησπέρα!το κινητό μου έχει την έκδοση ΚΜ900ΑΤ_V10d το βάζω στο pc suite και πατάω για phone upgrade αλλα μου λέει ότι έχει την τελευταία έκδοση, αφού μετά την d δεν έχουν βγεί και άλλες?δεν θα έπρεπε να μου περάσει την επόμενη?

παίζει μήπως ρόλο ότι το μαγαζί που το πήρα τα φέρνει απο γερμανία?

σκέφτομαι να το στείλω στην εγγύηση να μου το φλασάρουν αυτοί γιατί το κινητό έχει 5 βασικά ελαττώματα σε αυτή την έκδοση :

α)Επανεκίνηση κατά την πληκτρολόγηση μηνύματος

β)Επανεκίνηση όταν καλώ απο τις συντομεύσεις των επαφών

γ) ίχνη στην οθόνη (δεν ξέρω άν αυτό είναι θέμα software)

δ)το ξυπνητήρι πολλες φορές δεν δουλεύει

ε) αλλαγές στις ρυθμίσεις των προφίλ

έφυγες για serivce.

One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena

εχω βάλει την τελευταία γερμανικη rom και έχω και εγω το πρόβλημα με τις επαννεκινησεις όταν καλώ απο τις συντομευσεις των επαφων....

δεν εχω βρει ακομα λύση. του έκανα όμως ενα factory reset και θα σας πω εαν λυθηκε το προβλημα.

Για εμενα όμως το ποιο σημαντικό είναι το σήμα. χανεται και ερχεται όλη την μέρα. Το έκανε και με την παλια ROM Vodafone.

My Phone Samsung Note 9

My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G

My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360

μηπως πως μπορω να αναβαθμησω το κινητο μου? Η εκδοση του λογισμικου μου ειναι KM900AT_V10b και μαλλον ειναι πολυ παλιο..

Επισης ξερετε αν υπαρχοθν θεματα για το LG Arena μου?

Αγαπητοί φίλοι, οι προβλέψεις που έκανα πρίν μερικούς μήνες βγήκαν αληθινές!

Ένας χρήστης κατάφερε και έκανε πολλές αισθητικές και λειτουργικές τροποποιήσεις στο λογισμικό V10X του αρένα και ως αποτέλεσμα έχουμε:

- Cube εικόνες στον κύβο

- Top Menu 3D με Διαφάνες Εικόνες

- Ειδικό Effect αφής πλήκτρων

- Νέα ένδειξη μπαταρίας

- Έγχρωμη ένδειξη μπαταρίας

- Wi-Fi Ενδείξεις με χρώμα

- Επαφές Εικόνες με χρώμα

- Dock Εικόνες Ενισχυμένες

- Dock Εικόνες με αντανάκλαση

- Dock Εικόνες με σκιά

- Επικάλυψη Widgets Interface

- Σύρετε για ξεκλείδωμα

- Σύρετε Multi-Touch

- Slider Ευαισθησία Ενισχυμένη

- LockScreen Greyout Αφαιρέθηκε

- LockScreen Διαφανής

- Wallpaper Προβολή Ενισχυμένη

- Camera Shutter Sound Αφαιρέθηκε

- Java Πλήρης Προσβασιμότητα

- Αύξηση Ram Χρήση

- Ταχύτερες Εφαρμογές Java

- Νέα fonts

- Default Εικόνες άλλαξαν

- Default Sounds άλλαξαν

- Βελτίωση της ποιότητας κάμερας

- Βελτίωση της ποιότητας βιντεοκάμερας

- Βελτίωση της ποιότητας Youtube

- Handwriting

- Tag-It με Wi-Fi

- 72 Γλώσσες υποστηρίζονται

- V10X Firmware Unlocked

Με λίγα λόγια το Dream OS που περιμέναμε!

Δείτε και ένα βίντεο!

credits go to "songseungeun" at mylgarena.com

καλησπερα παιδια ξερεται αν υπαρχει καπιο προγραμα για σερνεις για ξεκλείδωμα?

δεν ειναι θεμα προγραμματος αλλα λογισμικου...οταν βγει η σπασμενη εκδοση που λεμε θα υποστηριζει αυτη τη δυνατοτητα

καλhσπερα παιδια υπαρχοyν 8εμετα για το LG arena?jimdem582 an mporeis apantise mou..

Πρώτον φίλε απαγορεύονται τα greeklish. Δεύτερον, όχι δεν υπάρχουν θέματα για το Arena (ακόμα:rolleyes:)

One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena

φλασαρω με την μπαταρια μεσα?

edit:εχω κολησει εκει που πρεπει να γραξω στο dos ....δεν ξερω τι πρεπει να γραψω ...ποιοσ θα με διαφωτισει???(ομως να μου πει επι λεξει τι υποτειθετε οτι πρεπει να γραψω)ευχαριστω εκ των προτερων!!

επιτέλους φλασάρισα κι εγώ στη γερμανική.

Μόνο και μόνο που έφυγαν τα λογότυπα της Vod είναι μεγαλείο!

Παραμένει η απορία μου για το αν παίζει το arena σε usb 1. μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Έχω περάσει το We travel και ενώ η εφαρμογή μπαίνει κανονικά, δεν καταφέρνει να κλειδώσει.

Μόνο μια φορά που το άφησα 10 λεπτά, βρήκε το στίγμα, αλλά στη διαδρομή Καλλιθέα Πειραιάς από Συγγρού μου έγραψε ότι πήγαινα με 74 ενώ πήγαινα με 110 και έδειχνε ότι ήθελε. Είχα φτάσει και αυτό ακόμα ερχότανε στην κυριολεξία.

Μήπως πρέπει να ρυθμίσω κάτι;

φλασαρω με την μπαταρια μεσα?

edit:εχω κολησει εκει που πρεπει να γραξω στο dos ....δεν ξερω τι πρεπει να γραψω ...ποιοσ θα με διαφωτισει???(ομως να μου πει επι λεξει τι υποτειθετε οτι πρεπει να γραψω)ευχαριστω εκ των προτερων!!

έχεις ακολουθήσει τις οδηγίες του jimdem και σου παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα;

Αν φλασάρεις σε γερμανική κατέβασε τα dll που θα βρεις στις οδηγίες.(Link στη σελ 8 κάτω κάτω)

Σημαντικό είναι κατά το φλασάρισμα ο υπολογιστής σου να είναι συνδεμένος στο internet.

έχεις ακολουθήσει τις οδηγίες του jimdem και σου παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα;

Αν φλασάρεις σε γερμανική κατέβασε τα dll που θα βρεις στις οδηγίες.(Link στη σελ 8 κάτω κάτω)

Σημαντικό είναι κατά το φλασάρισμα ο υπολογιστής σου να είναι συνδεμένος στο internet.

Για να μην μπλέκετε με dll κατεβάστε τα νέα LG utils που έχει ο φίλος μου ο Spidey ;) στην αρχική σελίδα του topic. Με αυτά, απλά μπορείτε να μετατρέψετε τα kdz σε cab και να φλασάρετε χωρίς dll. Με τα lg utils που κατεβάσατε.

Για το τελευταίο δε νομίζω οτι είναι σημαντικό καθώς δεν απαιτείται λήψη αρχείων στο φλασάρισμα, απλά γίνεται αμέσως αποσυμπίεση του λειτουργικού. Στην αναβάθμιση εννοείται οτι θέλει ίντερνετ.

JIMDEM ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΠΩΡΟ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΥ ΕΝΑ ΛΟΓΙΣΜΗΚΟ Π ΝΑ ΣΕΡΝΩ ΤΟ ΓΙΑ ΞΕΚΛΙΔΩΜΑ?

Κατ'αρχήν γράφε με πεζά, γιατί έτσι είναι σαν να φωνάζεις.

ΔΕΝ υπάρχει τέτοιο λογισμικό. Ούτε για να σέρνουμε για ξεκλείδωμα, ούτε τίποτα. Αυτό επιτυχγάνεται μόνο μέσω "πειράγματος" του λογισμικού. Σε λίγο καιρό θα ανεβούν κι αυτές οι πειραγμένες εκδόσεις για να τις χρησιμοποιούν όποιοι θέλουν.

βαζω το dos παταω enter αλλα κολαει εκει π λεει πανω πανω send the arguments/loading....τουλαχιστον εμενα εκει σταματει...:wacko::(

βαζω το dos παταω enter αλλα κολαει εκει π λεει πανω πανω send the arguments/loading....τουλαχιστον εμενα εκει σταματει...:wacko::(

Αν είσαι σε vista/7 εκτέλεσε το dos ως διαχειριστής. Αν κ πάλι έχεις πρόβλημα τότε κάτι κάνεις λάθος.

σε εχπ ειμαι....παω μεχρι το υπγκρειτν και εκει μενει στασιμο στο 0%καμια ιδεα?τα ντι ελ ελ φταινε?

θελω και εγω να κανω ενα flasharisma το lg arena μου και πριν αυτου θελω να κανω ενα back up τις επαφες μου αλλα clickarontas το back up απο το pc suite κανει πολυ ωρα. ειναι λογικο αυτο?και εαν οχι υπαρχει γρηγοροτερος τροπος?

θελω και εγω να κανω ενα flasharisma το lg arena μου και πριν αυτου θελω να κανω ενα back up τις επαφες μου αλλα clickarontas το back up απο το pc suite κανει πολυ ωρα. ειναι λογικο αυτο?και εαν οχι υπαρχει γρηγοροτερος τροπος?

Υπάρχει αν έχεις κάρτα μνήμης, οπότε μέσα από τις επαφές ,πας ρυθμίσεις και παίρνεις αντιγραφο που αποθηκεύεται στην κάρτα μνήμης.

Ace of Hearts..

• The title was changed to [LG Arena (KM900)] Οδηγός Φλασαρίσματος / Εκδόσεις Firmware