Jump to content

[Επίσημο] Nokia E52

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατί τρελαίνεστε τόσο πολύ?

Πήγατε στο σέρβις και σας είπαν ότι δεν θα το φτιάξουν?

Μια αλλαγή οθόνης θα γίνει και - λογικά - σε 10 λεπτά θα είστε οκ.

Μα αν κάποιος έχει πάρει καινούργιο κινητό ημερών θα πρέπει να είναι μεγάλο ζωντόβολο:wacko::X και να πάει για επισκευή το κινητό αυτό,το λογικό είναι η αντικατάσταση αν είναι λίγων ημερών(εως 7 ας πούμε) και όχι το service;)

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Υπάρχει κάποια ρύθμιση που για να μη συνδέεται μέσω του Web Vodafone. Εννοώ κάποια ρύθμιση που να ισχύει για όλες τις εφαρμογές και όχι να αλλάζω τις ρυθμίσεις σε μια μια ξεχωριστά. Κάποιες εφαρμογές όπως το World Traveler και το GPS αρνούνται να συνδεθούν με κάτι άλλο εκτός από το web vodafone.

Υπάρχει κάποια ρύθμιση που για να μη συνδέεται μέσω του Web Vodafone. Εννοώ κάποια ρύθμιση που να ισχύει για όλες τις εφαρμογές και όχι να αλλάζω τις ρυθμίσεις σε μια μια ξεχωριστά. Κάποιες εφαρμογές όπως το World Traveler και το GPS αρνούνται να συνδεθούν με κάτι άλλο εκτός από το web vodafone.

Κράτα πατημένο το '0' για να ανοίξουν οι σελιδοδείκτες. Πήγαινε 'επιλογές' 'ρυθμίσεις' 'γενικές' 'σημείο πρόσβασης' και επέλεξε 'ερώτηση πάντα'. Κάθε φορά που θα πάει να συνδεθεί στο ίντερνετ ή τo traveler θα σε ρωτάει αν θέλεις σύνδεση μέσω vodafone ή μέσω αναζήτησης wi fi. Στο gps απενεργοποίησε την υποβοήθηση και δεν θα σου ζητάει σύνδεση.

Μια γρηγορη ερωτησουλα. Στην οθονη αναμονης πως βγαζουμε αυτες τις γραμμουλες που χωριζουν τα διαφορα πεδια? Σε οσες φωτο εχω δει απο 52/55 δεν εχουν αυτο το "πλεγμα".

Κράτα πατημένο το '0' για να ανοίξουν οι σελιδοδείκτες. Πήγαινε 'επιλογές' 'ρυθμίσεις' 'γενικές' 'σημείο πρόσβασης' και επέλεξε 'ερώτηση πάντα'. Κάθε φορά που θα πάει να συνδεθεί στο ίντερνετ ή τo traveler θα σε ρωτάει αν θέλεις σύνδεση μέσω vodafone ή μέσω αναζήτησης wi fi. Στο gps απενεργοποίησε την υποβοήθηση και δεν θα σου ζητάει σύνδεση.

Δεν ξέρω αν το έχεις το κινητό αλλά δυστυχώς τα πράγματα δε δουλεύουν έτσι στο συγκεκριμένο μοντέλο... :(

Το traveler αρνείται πεισματικά να συνδεθεί με οτιδήποτε άλλο εκτός του Web Vodafone και παρότι έχω επιλέξει "ερώτηση πάντα" το GPS συνδέεται χωρίς να του καίγεται καρφί...:cry: Τι να πω!

Πανε Ρυθμισεις>Ρυθμισεις>Συνδεση>Προορισμοι>Επιλογες>Προεπιλεγμενη Συνδεση>Ερωτηση Παντα! :)

:up::up::up: Thanks!

Γενικά χρησιμοποιώντας το κινητό εδώ και 3 μέρες έχω να πω πως σίγουρα αξίζει τα λεφτά του, δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα ως τώρα που να μην διορθώθηκε με λίγο ψάξιμο και πως το μοναδικό πράγμα που μου τη σπάει είναι πως δεν πατιέται καλά μερικές φορές το πλήκτρο Home.

Καλησπέρα, να κάνω μια ερώτηση σε αυτούς που έχουν το e52 ή γνωρίζουν. Αν βάλω κοινά ακουστικά από παλιό mp3 (χωρίς μικρόφωνο) θα μπορώ να τα χρησιμοποιήσω στις κλήσεις μου? Δηλαδή θα μπορώ να μιλάω από το μικρόφωνο του κινητού και να ακούω τον ομιλητή από τα ακουστικά?

Καλησπέρα, να κάνω μια ερώτηση σε αυτούς που έχουν το e52 ή γνωρίζουν. Αν βάλω κοινά ακουστικά από παλιό mp3 (χωρίς μικρόφωνο) θα μπορώ να τα χρησιμοποιήσω στις κλήσεις μου? Δηλαδή θα μπορώ να μιλάω από το μικρόφωνο του κινητού και να ακούω τον ομιλητή από τα ακουστικά?

Ναι. Όταν συνδέεις ακουστικά χωρίς μικρόφωνο, ενεργοποιήται το μικρόφωνο του κινητού.

Ερώτηση: Υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε το μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σε 3rd party εφαρμογές το accelerometer του Ε52?

Έχουν βγει πολλά προγράμματα για το Ν95 όπως τα RotateMe, ShakeSMS κτλ

Υπάρχει κανένα plugin για το κινητό ώστε να τρέχουν κι εδώ;

Καλησπέρα σας. Έχω δυο ερωτησούλες-απορίες ύστερα από επίσκεψη σε γνωστό site ηλεκτρικών ειδών.

Α) ισχύει ότι το Ε52 υποστηρίζει κάρτες τύπου Micro SDHC , ενώ το Ε55 μόνο Micro SD?

Β) Σχετικά με την αυτονομία ισχύει ότι το Ε55 έχει έστω λίγο μεγαλύτερη αυτονομία σε συνθήκες απόλυτης αναμονής? Και αν ισχύει αυτό μήπως συνδέεται με τον τύπο της κάρτας μνήμης?

Και οι 2 συσκευές δέχονται ίδιο τύπο καρτών, microSD. Οι High Capacity είναι οι κάρτες που έχουν χωρητικότητα πάνω από 2GB, δηλ 4,6,8,16,32. Και τα 2 κινητά λειτουργούν κανονικά με τις high capacity.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

..και πιο συγκεκριμένα έχω στο Ε55 μια microSDHC 8GB και παίζει μια χαρά και ταχύτατα...:)

Δεν έχω ακούσει ακόμη από κανέναν σχετικά με το ίντερνετ τι παίζει. Δηλαδή είναι γρήγορο, έχει καλή κεραία για να λαμβάνει τα σήματα κλπ.

Γενικά έχει παρατηρήσει κανείς άλλα προβλήματα που μπορεί να έχει βγάλει το κινητό; Μετά από 4 χρόνια και το 6600 (το οποίο αρχίζει αν κλατάρει) σκέφτομαι να αλλάξω κινητό και θα ήθελα κάτι αξιόπιστο. Με τα τεχνικά χαρακτηριστικά θεωρώ ότι το e52 καλύπτει αρκετές ανάγκες μου.

Ακόμη δεν το έχω δει σε κάποιο μαγαζί για να ασχοληθώ μαζί του αλλά από βιντεάκια καλής ποιότητας που είδα στο youtube δεν παρατήρησα αυτό που αναφέρουν πολλοί ότι βγάζει κάτι ψεύτικο η εμφάνισή του. Οπότε περιμένω λίγο και κάποια άλλα review από τους χρήστες για να διαφωτίσουν κι εμάς τους μη έχοντες!

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω κάτι ακόμα. Υπάρχει η δυνατότητα στο e52 να αλλάξουμε το σώμα του έαν χαλάσει ή σπάσει κάποιο μέρος; το λέω αυτό επειδή στο 6600 που έχω υπήρξαν κάποιες στιγμές λόγω απροσεξίας όπου πεφτοντας έσπασε. Έτσι το πήγα στο nokia club και μου άλλαξε το περίβλημα και ήταν σαν να έπαιρνα νέο κινητό.

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Δεν έχω ακούσει ακόμη από κανέναν σχετικά με το ίντερνετ τι παίζει. Δηλαδή είναι γρήγορο, έχει καλή κεραία για να λαμβάνει τα σήματα κλπ.

από το 55 που έχω (το ίδίο ειναι με άλλο πληκτρολόγιο) είμαι πολύ ευχαριστημένος από το browsing και την ταχύτητα του

Γενικά έχει παρατηρήσει κανείς άλλα προβλήματα που μπορεί να έχει βγάλει το κινητό;.

δεν βλέπω να μπορεί να βγάλει και πολλά προβλήματα

Ακόμη δεν το έχω δει σε κάποιο μαγαζί για να ασχοληθώ μαζί του αλλά από βιντεάκια καλής ποιότητας που είδα στο youtube δεν παρατήρησα αυτό που αναφέρουν πολλοί ότι βγάζει κάτι ψεύτικο η εμφάνισή του. Οπότε περιμένω λίγο και κάποια άλλα review από τους χρήστες για να διαφωτίσουν κι εμάς τους μη έχοντες!

Σϊγουρα η ποιότητα του δεν είναι σαν αυτή των άλλων Ε series αλλά είναι αρκετά καλή σε σχέση με άλλα κινητά στα ίδια χρήματα

Ας επιχειρήσουμε...

Έχει αναφερθεί πάρα πολλές φορές στο θέμα.

Ρίξε μια ματιά.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Έχει αναφερθεί πάρα πολλές φορές στο θέμα.

Ρίξε μια ματιά.

οκ ευχαριστω τωρα καταλαβα.:)κ κατι ακομη,το χρησιμοποιει κανεις με καρτα 2in1 της κοσμοτε?κ αν ναι θελω να ξερω αν για εναλλαγη μεταξυ των αριθμων χρειαζεται επανεκινηση η συσκευη..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υποστηρίζει η συσκευή το 2in1.

Και όχι, δεν χρειάζεται επανεκκίνηση.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Μια γρηγορη ερωτησουλα. Στην οθονη αναμονης πως βγαζουμε αυτες τις γραμμουλες που χωριζουν τα διαφορα πεδια? Σε οσες φωτο εχω δει απο 52/55 δεν εχουν αυτο το "πλεγμα".

Νομίζω ότι αυτό είναι feature που δεν αλλάζει.

Νομίζω ότι αυτό είναι feature που δεν αλλάζει.

Ναι εχεις δικιο. Ολα τα εργοστασιακα themes ειναι ετσι. Εβαλα ενα του Tehk7 και δεν τα εχει οποτε problem solved.

Και κατι ασχετο. Ιδεα μου ειναι η το ακουστικο ειναι καπως "μπασο"? Οχι πως δεν ακουγεται καθαρα η ομιλια του συνομιλιτη, απλα ακουγεται ποιο μπασα απο τα παλια μου Νοκια.

Ναι εχεις δικιο. Ολα τα εργοστασιακα themes ειναι ετσι. Εβαλα ενα του Tehk7 και δεν τα εχει οποτε problem solved.

Και κατι ασχετο. Ιδεα μου ειναι η το ακουστικο ειναι καπως "μπασο"? Οχι πως δεν ακουγεται καθαρα η ομιλια του συνομιλιτη, απλα ακουγεται ποιο μπασα απο τα παλια μου Νοκια.

Νομίζω ότι παρασχολείσαι :p

καλησπερα παιδια! Ειμαι νεος χρηστης και μου αρεσει πολυ να ασχολουμε με κινητα! θελω πολυ να παρω το Ε52, αλλα ακουω οχι και λιγα προβληματακια να 'εμφανιζονται' σ΄αυτη την τοσο ωραια σισκευη.. :(

μηπως ξερει κανεις αν διορθωθηκαν με καποια αναβαθμηση? (εχει βγει?) ευχαριστω!!

καλησπερα παιδια! Ειμαι νεος χρηστης και μου αρεσει πολυ να ασχολουμε με κινητα! θελω πολυ να παρω το Ε52, αλλα ακουω οχι και λιγα προβληματακια να 'εμφανιζονται' σ΄αυτη την τοσο ωραια σισκευη.. :(

μηπως ξερει κανεις αν διορθωθηκαν με καποια αναβαθμηση? (εχει βγει?) ευχαριστω!!

Τουλάχιστον η δική μου συσκευή δεν έχει παρουσιάσει κανένα από τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί πιό πάνω.

• Η λειτουργία Noise Canceling δουλεύει θαυμάσια. Σε μέρη με πολλή φασαρία ακούγομαι σχεδόν σαν να έχει απόλυτη ησυχία.
  • Το Garmin δουλεύει τέλεια με τον εσωτερικό δέκτη GPS. Για τους ενσωματωμένους χάρτες της Nokia δεν τους χρησιμοποιώ οπότε δεν ασχολήθηκα.
  • Η ποιότητα κατασκευής είναι η αναμενόμενη. Λίγο υποδεέστερη του E51 αλλά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.
  • Το κινητό είναι ταχύτατο και δε μου έχει κολλήσει ούτε έχει επανεκκινήσει ούτε μια φορά ακόμα και σε βαριά χρήση (ανοιχτά GPS, browser, μεταφορά αρχείου μέσω BT και κλήση)

Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όσους θέλουν ένα πλήρες smartphone έως € 300

Η πρώτη έκδοση λογισμικού πρέπει να έχει αρκετά bugs.

Αναμενόμενο αλλά χρειαζόμουν κινητό τώρα και πήρα τα ρίσκα μου... Αναμένω την αναβάθμιση.

Λοιπόν:

1) Στη μεταφορά επαφών από Nokia 6230 η διεύθυνση μεταφέρθηκε στην Ταχυδρομική θυρίδα με αποτέλεσμα να αποθηκεύει μόνο τους τελευταίους (!) καμιά 20αριά χαρακτήρες. Μήπως γνωρίζει κανείς λύση σ' αυτό;

2) Κατά την ίδια μεταφορά οι προεπιλεγμένοι αριθμοί στο 6230 δεν ήταν προεπιλεγμένοι στο Ε52. Μήπως γνωρίζει κανείς λύση και σ' αυτό;

3) Επιβεβαιώνω ότι αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα που έχω διαβάσει στο forum όταν κατά τη διάρκεια μιας κλήσης χάνεται η φωνή του συνομιλητή μου αλλά και η δικιά μου στον συνομιλητή.

Για το πρόβλημα που είχα γράψει ότι το πλήκτρο 4 τρίζει, πήγα σε Nokia Club και θα μου αλλάξουν πληκτρολόγιο.

Όσο για το φως της οθόνης: This is not a bug, this is a feature!

Τουλάχιστον η δική μου συσκευή δεν έχει παρουσιάσει κανένα από τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί πιό πάνω.

• Η λειτουργία Noise Canceling δουλεύει θαυμάσια. Σε μέρη με πολλή φασαρία ακούγομαι σχεδόν σαν να έχει απόλυτη ησυχία.
  • Το Garmin δουλεύει τέλεια με τον εσωτερικό δέκτη GPS. Για τους ενσωματωμένους χάρτες της Nokia δεν τους χρησιμοποιώ οπότε δεν ασχολήθηκα.
  • Η ποιότητα κατασκευής είναι η αναμενόμενη. Λίγο υποδεέστερη του E51 αλλά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.
  • Το κινητό είναι ταχύτατο και δε μου έχει κολλήσει ούτε έχει επανεκκινήσει ούτε μια φορά ακόμα και σε βαριά χρήση (ανοιχτά GPS, browser, μεταφορά αρχείου μέσω BT και κλήση)

Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όσους θέλουν ένα πλήρες smartphone έως € 300

+1

συμφωνω και εγω σε ολα

;)