Angelos1983 Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 (edited) Πηγα στο εφαρμογες--->GPS--->Χαρτες και εκανα την απεγκατασταση απο εκει,στο εικονιδιο με τους χαρτες πατησα το x.Λογικα σβηστηκαν μια χαρα,απλα δεν ξερω πως μπορω να δω την εκδοση που εχω τωρα.Thanks,παντως,anyway..:) Δεν ξερω αν κανεις αλλος αντιμετωπισε παρομοιο προβλημα,παντως στην εκδοση 3.4,οταν τους ανοιγα,μετα απο λιγο,το κινητο παγωνε εντελως και για να το συνεφερω επρεπε να του βγαλω την μπαταρια. Edited June 15, 2010 by Angelos1983 Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=33852&dateline=1200936946 Εντάξει,το ξέρω οτι είμαι πολύ ωραίο παιδί.Αλλά ηρεμήστε και εσείς λίγο,κορίτσια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtom44 Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Πηγα στο εφαρμογες--->GPS--->Χαρτες και εκανα την απεγκατασταση απο εκει,στο εικονιδιο με τους χαρτες πατησα το x.Λογικα σβηστηκαν μια χαρα,απλα δεν ξερω πως μπορω να δω την εκδοση που εχω τωρα.Thanks,παντως,anyway..:) Δεν ξερω αν κανεις αλλος αντιμετωπισε παρομοιο προβλημα,παντως στην εκδοση 3.4,οταν τους ανοιγα,μετα απο λιγο,το κινητο παγωνε εντελως και για να το συνεφερω επρεπε να του βγαλω την μπαταρια. Ανοίγεις τους χάρτες, πας επιλογές, υποστήριξη, σχετικά και εκεί βλέπεις πάνω πάνω την έκδοση που έχεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Εγώ που τους έβαλα στο Ν86 μου,φαίνονται ακόμα πιο γρήγοροι και προς το παρόν δεν έχω κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 μετά την νέα αναβάθμιση όταν πάω στην διαχείριση αρχείων και προσπαθω να κάνω αντίγραφο ασφαλείας της μνήμης του τηλεφώνου μου αυτό δεν γίνεται και μου βάζει μήνυμά ότι είναι η μνήμη του τηλεφώνου πλήρης διαγράψτε αρχεία και ξανάδοκιμάστε... ενώ δεν έχω καμία εφαρμογή ανοιχτή και φυσικά έχω μνήμη ελευθερη 12ΜΒ και κάρτας 5GB! έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα? γιατί σκέφτομαι να κάνω φοματ την κάρτα μνήμης μου μήπως και λυθεί το πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosth Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Εχω και εγώ την τελευταία version, αλλά δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα με το backup όπως αναφέρεις. Ισως φταίει η κάρτα μνήμης. Πριν κάνεις format την κάρτα μνήμης δοκίμασε να σβήσεις το κινητό και να βγάλεις την κάρτα μνήμης. Μετα βάλτην πάλι και ανοιξε το κινητό και περίμενε να την ''διαβάσει'' και μετάπ ροσπάθησε για backup. Αλλη περίπτωση είναι να βάλεις και να κάνεις backup μία άλλη κάρτα π.χ. αυτή που είχε όταν αγόρασες το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos96703 Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 οταν ερχετε στο κινιτο ε μαιλ και το ανοιγεις να το διαβασεις τι χρεωσει εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 οταν ερχετε στο κινιτο ε μαιλ και το ανοιγεις να το διαβασεις τι χρεωσει εχεις? Καλημέρα. Αυτό εξαρτάται από το πρόγραμμα που έχεις. Πρέπει να ρωτήσεις τον πάροχο σου να σου πει ποιες είναι οι χρώσεις για την χρήση ίντερνετ. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Εχω και εγώ την τελευταία version, αλλά δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα με το backup όπως αναφέρεις. Ισως φταίει η κάρτα μνήμης. Πριν κάνεις format την κάρτα μνήμης δοκίμασε να σβήσεις το κινητό και να βγάλεις την κάρτα μνήμης. Μετα βάλτην πάλι και ανοιξε το κινητό και περίμενε να την ''διαβάσει'' και μετάπ ροσπάθησε για backup. Αλλη περίπτωση είναι να βάλεις και να κάνεις backup μία άλλη κάρτα π.χ. αυτή που είχε όταν αγόρασες το κινητό. ευχαριστώ αλλά επειδή δεν διορθωθηκε θα κάνω φορματ αρχικά την κάρτα και θα ήθελα να ρωτήσω να την κάνω μέσω ΡC η μέσω κινητού? (άλλου γιατί το Ε52 δεν έχει αυτήν την δυνατότητα) και αν μέσω ΡC σε τι FΑΤ? και τέλος λέτε να κάνω και ένα φορματ το κινητό μήπως έχει μαζέψει "σκουπιδάκια?" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 17, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Από το κινητό καλύτερα. Φυσικά και έχει τη δυνατότητα αυτή και το E52. Πήγαινε στη Διαχείριση αρχείων, μπες μέσα στη κάρτα μνήμης και πάτα Επιλογές > Επιλογές κάρτας μνήμης > Μορφοποίηση. Αν δεν βαριέσαι, καλό θα ήταν. Αλλά να έχεις υπόψη σου πως δεν θα πρέπει να επαναφέρεις τις ρυθμίσεις αν κρατήσεις back up. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pansid Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Πρόσφατα είχα ένα πρόβλημα με το Nokia E52 και το έστειλα για επισκευή. Όταν επέστρεψε είχαν χαθεί όλες οι ρυθμίσεις και κάποιες εφαρμογές που είχα, αλλά ευτυχώς είχα κρατήσει backup πριν το δώσω. Επανήλθαν όλα κανονικά εκτός από μερικές εφαρμογές που δεν άνοιγαν αλλά με επανεγκατάσταση τους ειναι οκ. Η μόνη εφαρμογή που αντιμετωπίζω πρόβλημα και δεν μπορώ να βρω λύση είναι η myphone.gr feeds που ενώ υπάρχει σαν συντόμευση δεν ανοίγει αλλά το περίεργο είναι ότι δεν μπορώ να την απεγκαταστήσω αλλά ούτε να την επανεγκαταστήσω. Αν μπορείτε να μου πείτε πως λέγονται τα αρχεία που σχετίζονται με την εφαρμογή και πιθανόν έχουν παραμείνει στη μνήμη ή εστω πώς σβήνω την "ορφανή" συντόμευση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akanthithos Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Πήρα το κινητό πριν 2 μέρες. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής. Για να το χρησιμοποιήσω ως GPS, πρέπει να πληρώσω κάτι; Είμαι παντελώς άσχετος με τα GPS-κινητά και θέλω την βοήθειά σας. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 17, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Γι αυτό υπάρχει αυτό: S60 3rd Edition Platform FAQ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quicksilver Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 (edited) Παιδια στο Active standby υπαρχει μια συντομευση "search" . Οταν του ζηταω να αναζητησει κατι στο Google μου λεει "Unable to perform operation" Μπορει να με καθοδηγησει κανεις τι κανω λαθος? (Αν κανω και δεν ειναι και αυτο καποιο bug) Και κατι αλλο...που βρισκουμε την πυξιδα για να την σβησουμε και ρυθμισουμε ξανα?Το manual λεει : Menu>Applications>GPS>Maps Και μετα : Options>Tools>Turn Compass Off , αλλα εμενα δεν το εχει!!!!!! Edited June 18, 2010 by Quicksilver Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos96703 Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 παιδια μηπως ξερει κανεις γιατι στο τελος καθε κλισης μου βγαζει το μηνυμα..συνδεση πακετων δεδομενων ενεργη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtom44 Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 παιδια μηπως ξερει κανεις γιατι στο τελος καθε κλισης μου βγαζει το μηνυμα..συνδεση πακετων δεδομενων ενεργη... Κάποια εφαρμογή σου χρησιμοποιεί το internet μέσω (κατά πάσα πιθανότητα) δικτύου (λέγε με wap). Ωστόσο, όταν τηλεφωνείς αυτή η σύνδεση διακόπτεται καθώς δεν μπορεί να λαμβάνει και να στέλνει ταυτόχρονα φωνή (λόγω κλήσης) και δεδομένα (λόγω σύνδεσης στο internet), οπότε μόλις κλείσεις το τηλέφωνο, επανασυνδέεται για να λάβει και να στείλει δεδομένα και απλά σε ενημερώνει για αυτή την ενέργεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos96703 Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 εχει καποια χρεωση αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 εχει καποια χρεωση αυτο? Το να είναι ενεργή η σύνδεση δεδομένων συνήθως όχι. Χρεώνεται όμως ο όγκος των δεδομένων που μεταφέρεται (ογκοχρέωση). Τσέκαρε ποιά εφαρμογή σου χρησιμοποιεί τη σύνδεση δεδομένων για να μη βρεθείς προ εκπλήξεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pansid Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Πρόσφατα είχα ένα πρόβλημα με το Nokia E52 και το έστειλα για επισκευή. Όταν επέστρεψε είχαν χαθεί όλες οι ρυθμίσεις και κάποιες εφαρμογές που είχα, αλλά ευτυχώς είχα κρατήσει backup πριν το δώσω. Επανήλθαν όλα κανονικά εκτός από μερικές εφαρμογές που δεν άνοιγαν αλλά με επανεγκατάσταση τους ειναι οκ. Η μόνη εφαρμογή που αντιμετωπίζω πρόβλημα και δεν μπορώ να βρω λύση είναι η myphone.gr feeds που ενώ υπάρχει σαν συντόμευση δεν ανοίγει αλλά το περίεργο είναι ότι δεν μπορώ να την απεγκαταστήσω αλλά ούτε να την επανεγκαταστήσω. Αν μπορείτε να μου πείτε πως λέγονται τα αρχεία που σχετίζονται με την εφαρμογή και πιθανόν έχουν παραμείνει στη μνήμη ή εστω πώς σβήνω την "ορφανή" συντόμευση; Τελικά το βασικό πρόβλημα για το οποίο έστειλα 2 φορές το E52 στη nokia για επισκευή παραμένει κάνοντας το παραπάνω πρόβλημα με την κολλημένη εφαρμογή να μοιάζει αστείο! Όταν το τηλέφωνο παραμένει στον ήλιο για μερικά λεπτά και ζεσταίνεται σβήνει κυρίως όταν χρησιμοποιώ παράλληλα το GPS ή όταν πραγματοποιείται κλήση. Την 1η φορά μάλιστα που το είχα στείλει για επισκευή είχε νεκρώσει εντελώς και δεν άνοιγε με τίποτα. Αυτό σημαίνει ότι ξεχνάνω την ηλιοθεραπεία με το κινητό εκτεθημένο στον ήλιο αλλά το κυριότερο είναι ότι δεν μπορω να χρισημοποιήσω ως GPS στη βάση αυτοκινήτου μέρα μεσημέρι με ήλιο!! Αυτό που θα ήθελα να μου πείτε είναι αν το φαινόμενο αυτό είναι φυσιολογικό για το συγκεκριμένο μοντέλο λόγω κατασκευής ή να απαιτήσω αντικατασταση που δεν έχει γινει ως τώρα δεδομένου ότι το κινητό είναι εντός εγγύησης. Αν κάποιος έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα παρακαλώ ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtom44 Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Τελικά το βασικό πρόβλημα για το οποίο έστειλα 2 φορές το E52 στη nokia για επισκευή παραμένει κάνοντας το παραπάνω πρόβλημα με την κολλημένη εφαρμογή να μοιάζει αστείο! Όταν το τηλέφωνο παραμένει στον ήλιο για μερικά λεπτά και ζεσταίνεται σβήνει κυρίως όταν χρησιμοποιώ παράλληλα το GPS ή όταν πραγματοποιείται κλήση. Την 1η φορά μάλιστα που το είχα στείλει για επισκευή είχε νεκρώσει εντελώς και δεν άνοιγε με τίποτα. Αυτό σημαίνει ότι ξεχνάνω την ηλιοθεραπεία με το κινητό εκτεθημένο στον ήλιο αλλά το κυριότερο είναι ότι δεν μπορω να χρισημοποιήσω ως GPS στη βάση αυτοκινήτου μέρα μεσημέρι με ήλιο!! Αυτό που θα ήθελα να μου πείτε είναι αν το φαινόμενο αυτό είναι φυσιολογικό για το συγκεκριμένο μοντέλο λόγω κατασκευής ή να απαιτήσω αντικατασταση που δεν έχει γινει ως τώρα δεδομένου ότι το κινητό είναι εντός εγγύησης. Αν κάποιος έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα παρακαλώ ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ Έμένα δεν μου παρουσιάζει τέτοια προβλήματα στον ήλιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrivateerME45 Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Έμένα δεν μου παρουσιάζει τέτοια προβλήματα στον ήλιο... Φαίνεται του βάζεις υψηλό δείκτη προστασίας... Anyway, για την πολύ χαμηλή στάθμη ήχου στο ραδιόφωνο και στο Music player τι έχετε να πείτε; Παράθεση I used to be arrogant, but now I am PERFECT! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtom44 Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Φαίνεται του βάζεις υψηλό δείκτη προστασίας... Anyway, για την πολύ χαμηλή στάθμη ήχου στο ραδιόφωνο και στο Music player τι έχετε να πείτε; Σε κάθε αναβάθμιση χαμηλώνει και περισσότερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 ο φωτισμος ειδοποιησης δεν γινεται να αναβοσβηνει οταν βρισκεται το τηλ σε αναμονη?οχι μονο οταν εχει αναπ κληση η μηνυμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtom44 Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 ο φωτισμος ειδοποιησης δεν γινεται να αναβοσβηνει οταν βρισκεται το τηλ σε αναμονη?οχι μονο οταν εχει αναπ κληση η μηνυμα. Υπάρχει μια επιλογή "αναπνοής" του φωτισμού όπου σταδιακά ανάβει και σβήνει το λαμπάκι με fade in και fade out. Αλλά τον παλμό που κάνει όταν έχεις αναπάντητη ή μήνυμα δεν μπορείς να τον ορίσεις να τον κάνει συνέχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quicksilver Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Τελικά το βασικό πρόβλημα για το οποίο έστειλα 2 φορές το E52 στη nokia για επισκευή παραμένει κάνοντας το παραπάνω πρόβλημα με την κολλημένη εφαρμογή να μοιάζει αστείο! Όταν το τηλέφωνο παραμένει στον ήλιο για μερικά λεπτά και ζεσταίνεται σβήνει κυρίως όταν χρησιμοποιώ παράλληλα το GPS ή όταν πραγματοποιείται κλήση. Την 1η φορά μάλιστα που το είχα στείλει για επισκευή είχε νεκρώσει εντελώς και δεν άνοιγε με τίποτα. Αυτό σημαίνει ότι ξεχνάνω την ηλιοθεραπεία με το κινητό εκτεθημένο στον ήλιο αλλά το κυριότερο είναι ότι δεν μπορω να χρισημοποιήσω ως GPS στη βάση αυτοκινήτου μέρα μεσημέρι με ήλιο!! Αυτό που θα ήθελα να μου πείτε είναι αν το φαινόμενο αυτό είναι φυσιολογικό για το συγκεκριμένο μοντέλο λόγω κατασκευής ή να απαιτήσω αντικατασταση που δεν έχει γινει ως τώρα δεδομένου ότι το κινητό είναι εντός εγγύησης. Αν κάποιος έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα παρακαλώ ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ Το εχω παρατηρησει κι εγω, αλλα να σου πω οτι απλα καθυστερει, δεν μου εχει κολλησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilera82 Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 (edited) ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑ ¨ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ¨ ΤΟ ΝΟΚΙΑ Ε52 ΜΟΥ ΑΠΟ ΜΟΥΛΤΙΡΑΜΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΧΡΗΣΗΣ ΚΟΛΛΗΣΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΠΑΤΑΣ ΤΟ ΠΑΝΩ(ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ) ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΡΕΛΛΑ ΤΟ MOBILE SOFTWARE EXW TO 34.001 ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟς? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Edited June 22, 2010 by Itchrist86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts