spireto Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 Γενικα εχει ενα θεμα η vodafone με την nokia. Σε πολλους λεει το ιδιο για διαφορες nokia συσκευες. Φυσικα δουλευει αψογα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa156 Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 ερωτησης,παρατηρησα οτι στην αναφορα μηνυματος καποτε μου εγραφε την ωρα αποστολης,εδω και καποιο καιρο μου γραφει μονο ημερομηνια,και ας το εχω στειλει πριν απο 1 λεπτο!πως αλαλζει αυτο ξερει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 Υπαρχει τροπος να αλλαχτει η συντομευση για το κλειδωμα πληκτρολογιου σε αριστερο πληκτρο επιλογης + * ? Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 Υπαρχει τροπος να αλλαχτει η συντομευση για το κλειδωμα πληκτρολογιου σε αριστερο πληκτρο επιλογης + * ? Όχι, δεν υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 Όχι, δεν υπάρχει. Κριμα, θα ηταν πολυ χρησιμο να υπηρχε επιλογη συνδυασμου πληκτρων! Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 Αναβάθμησε κανείίίίίίίίίίίίίίςςςςςςςςςςςςς????????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sergio4a Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 Καλημέρα παίδες. Έχω το τηλέφωνο εδώ και 40 μέρες και αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα με το WiFi. Στην αρχή λειτουργούσε κανονικά αλλά πριν 5 μέρες μου πέταξε ένα "σφάλμα συστήματος" και το τηλ λειτούργησε μόνο μετά απο επανεκκίνηση. Το ίδιο συμβαίνει κάθε φορά που κλείνω μια σελίδα μετά από χρήση του Wifi. Αφού τo έψαξα λίγο το θέμα βρέθηκα εδώ. Έκανα update τη συσκευή (πλέον έχει την 033.002) αλλά το πρόβλημα δε λύθηκε. Υ.Γ. Όταν πήγα να κάνω update είχα κάνει backup επαφές κτλ. διότι νόμιζα οτι θα διαγράφονταν, κάτι το οποίο δε συνέβη. Είναι φυσιολογικο; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 Αναβάθμησε κανείίίίίίίίίίίίίίςςςςςςςςςςςςς????????????????? Μα πώς να αναβαθμίσει αφού δεν υπάρχει πουθενά; Ούτε καν σαν leak! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 Καλημέρα παίδες. Έχω το τηλέφωνο εδώ και 40 μέρες και αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα με το WiFi. Στην αρχή λειτουργούσε κανονικά αλλά πριν 5 μέρες μου πέταξε ένα "σφάλμα συστήματος" και το τηλ λειτούργησε μόνο μετά απο επανεκκίνηση. Το ίδιο συμβαίνει κάθε φορά που κλείνω μια σελίδα μετά από χρήση του Wifi. Αφού τo έψαξα λίγο το θέμα βρέθηκα εδώ. Έκανα update τη συσκευή (πλέον έχει την 033.002) αλλά το πρόβλημα δε λύθηκε. Υ.Γ. Όταν πήγα να κάνω update είχα κάνει backup επαφές κτλ. διότι νόμιζα οτι θα διαγράφονταν, κάτι το οποίο δε συνέβη. Είναι φυσιολογικο; Ευχαριστώ Καλώς ήρθες :) Ναι είναι φυσιολογικό να μην χαθεί τίποτα μετά από αναβάθμιση. Είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα των τελευταίων συσκευών Symbian. Αφού έκανες αναβάθμιση και δεν λύθηκε το πρόβλημα τότε προχώρησε σε hard format και δες αν συνεχίζεται το πρόβλημα. Μετά το hard format επανέφερε μόνο επαφές και προσωπικά δεδομένα αλλά όχι τις ρυθμίσεις, γιατί μπορεί να σου επαναφέρει και το πρόβλημα. Για το πως κάνεις format διάβασε το S60 3rd Edition Platform FAQ -> Πως κάνω format στο κινητό και στη κάρτα μνήμης; Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxtherapy Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 καλησπερα μηπως ξερετε καποιο προγραμμα απο το ovi που να μου ανοιγει ολα τα εγγραφα μεχρι στιγμης μονο για pdf εχω δει. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 Καλημέρα παίδες. Έχω το τηλέφωνο εδώ και 40 μέρες και αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα με το WiFi. Στην αρχή λειτουργούσε κανονικά αλλά πριν 5 μέρες μου πέταξε ένα "σφάλμα συστήματος" και το τηλ λειτούργησε μόνο μετά απο επανεκκίνηση. Το ίδιο συμβαίνει κάθε φορά που κλείνω μια σελίδα μετά από χρήση του Wifi. Αφού τo έψαξα λίγο το θέμα βρέθηκα εδώ. Έκανα update τη συσκευή (πλέον έχει την 033.002) αλλά το πρόβλημα δε λύθηκε. Υ.Γ. Όταν πήγα να κάνω update είχα κάνει backup επαφές κτλ. διότι νόμιζα οτι θα διαγράφονταν, κάτι το οποίο δε συνέβη. Είναι φυσιολογικο; Ευχαριστώ Η τελευταία αναβάθμιση είναι η 034.001. Δεν κάνεις άλλο ένα update; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sergio4a Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 Θα δοκιμάσω παιδιά και θα ενημερώσω. Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 Μα πώς να αναβαθμίσει αφού δεν υπάρχει πουθενά; Ούτε καν σαν leak! Λέω, μήπως έχει κανείς τα μέσα και έστειλε κανένα e-mail στην μαμά για να μάθουμε νέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 παιδια, τι γινεται? ολα οκ? εχω το ε52, κ σκεφτομουν να βαλω στη βονταφον, 2 αριθμουσ σε μια καρτα σιμ. ομως μου ειπαν απ το τμημα εηυπηρετησης της βονταφον, οτι η συκεκριμενη συκευη δεν το υποστηριζει αυτο το πραγμα, ενω οι υπολοιπες τις σειρας ε, ειναι οκ! μα πως γινεται αυτο? ειναι οντως αληθεια??? εγω εχω cosmote 2in1 συνδεση κ whats up και δουλευει αψογα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrivateerME45 Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 Μετά την τελευταία αναβάθμιση με την 034.001 εδώ και ένα μήνα περίπου, όταν βάζω το ράδιο, σε άσχετο χρόνο πετάει το αναδυόμενο παράθυρο αναζήτησης WLAN, ανεξάρτητα που το έχω απενεργοποιήσει. Φαντάζομαι ότι κάτι έχει να κάνει με το internet radio... Επίσης, τι να κάνουμε με την πολύ χαμηλή στάθμη του ήχου στο handfree, είτε είναι για ράδιο, είτε για αναπαραγωγή μουσικής, είτε για τηλεφωνική συνομιλία; Μπορεί αυτό να διορθωθεί με νέο Update (να ανεβάσουν δηλαδή το όριο στο μέγιστο του ήχου); Ειδικά σε θορυβώδες περιβάλλον, είναι σαν να μην το έχεις στα αυτιά! Παράθεση I used to be arrogant, but now I am PERFECT! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzgiannis Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 Χαιρετώ το forum! Είμαι νέος κάτοχος του Ε52 και πραγματικά η συσκευή τα σπάει! Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος! Ήθελα να ρωτήσω (γιατί απο ψάξιμο δε βρηκα τπτ), υπάρχει θέμα με το 3G και τη συσκευή με πάροχο τη Cosmote? Σε φίλου τη συσκευή είτε καλέι είτε τον καλούν πέφτει το σήμα του 3G και διακόπτεται η σύνδεση. Αν ξανακλέσει ή τον ξανακαλέσουν παίζει κανονικά χωρίς πρόβλημα. Στο nokiaclub είπαν ότι φταίει το 3G και να το γυρίσει σε gsm. Αν είναι δυνατόν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtom44 Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Λέω, μήπως έχει κανείς τα μέσα και έστειλε κανένα e-mail στην μαμά για να μάθουμε νέα. Έχει σταλεί ερώτηση στο ανάλογο thread της nokia από Έλληνα!! Καλά είμαστε πολύ ανυπόμονοι!!! Την παραθέτω παρακάτω: Hay, NOKIA folks, why is it that in "Can I update?" section of the website, the new firmware version 051.003 appears for E72 & E55 (soon for E52 too I would guess), but when you try to use Nokia Software Updater, (using of course the same device, the product code of which was entered in the "Can I update?" area, you get the notification that the new firmware doesn't exist? Timos Tsokanis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quicksilver Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Καλημερα σας, πηρα κι εγω τη συσκευη μετα απο πολλα χρονιααποχης απο το symbian. Το τηλεφωνο σε γενικες γραμμες το θεωρω ικανοποιητικο, ΑΛΛΑ ... -Ειναι κλειδωμενο χειροτερα απο το Fort Knox.Οτι και αν προσπαθησα δεν δουλευει...τουλαχιστον με το δικο μου firmware. Αν μπορει καποιος να με βοηθησει θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως. -Τρωει αρκετα σκαλωματα με την WLAN. Να πω οτι μου τα παρουσιασε μετα απο hard reset και δεν μπορω να το διορθωσω με τιποτα. Συγκεκριμενα: Οτι και να γινει γραφει οτι βρισκει δικτυο...και στη ερημο σαχαρα να παω βρισκει ενα HIDDEN WLAN.Εχει κανενας λυση γι αυτο μηπως? Και ενα τελευταιο...υπαρχει καποιος που να μπορει να μου κανει ενα αντιγραφο της ORIGINAL καρτας μνημης του?Διχως να εχει βαλει καποια εφαρμογη...Ας μου κανει ενα PM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Καλημερα σας, πηρα κι εγω τη συσκευη μετα απο πολλα χρονιααποχης απο το symbian. Το τηλεφωνο σε γενικες γραμμες το θεωρω ικανοποιητικο, ΑΛΛΑ ... -Ειναι κλειδωμενο χειροτερα απο το Fort Knox.Οτι και αν προσπαθησα δεν δουλευει...τουλαχιστον με το δικο μου firmware. Αν μπορει καποιος να με βοηθησει θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως. Εννοείς ότι δεν έχεις πρόσβαση στους φακέλους του συστήματος? Λογικό, γιατί πάντα ήταν κλειστό το symbian. Αυτό βέβαια άλλαξε όταν κυκλοφόρησε το HelloOX, το οποίο όμως δυστυχώς δεν λειτουργεί με την τελευταία αναβάθμιση του Ε52 οπότε και δεν μπορεί να γίνει hack το λειτουργικό. -Τρωει αρκετα σκαλωματα με την WLAN. Να πω οτι μου τα παρουσιασε μετα απο hard reset και δεν μπορω να το διορθωσω με τιποτα. Συγκεκριμενα: Οτι και να γινει γραφει οτι βρισκει δικτυο...και στη ερημο σαχαρα να παω βρισκει ενα HIDDEN WLAN.Εχει κανενας λυση γι αυτο μηπως? Το hidden wlan πάντα εμφανίζεται, είτε έχει βρει δίκτυα είτε όχι. Υπάρχει ως επιλογή για να δημιουργήσεις το δικό σου κρυφό σημείο πρόσβασης. Δεν μπορείς να το αφαιρέσεις αλλά ούτε ενοχλεί κάπου. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quicksilver Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Εννοείς ότι δεν έχεις πρόσβαση στους φακέλους του συστήματος? Λογικό, γιατί πάντα ήταν κλειστό το symbian. Αυτό βέβαια άλλαξε όταν κυκλοφόρησε το HelloOX, το οποίο όμως δυστυχώς δεν λειτουργεί με την τελευταία αναβάθμιση του Ε52 οπότε και δεν μπορεί να γίνει hack το λειτουργικό. Το hidden wlan πάντα εμφανίζεται, είτε έχει βρει δίκτυα είτε όχι. Υπάρχει ως επιλογή για να δημιουργήσεις το δικό σου κρυφό σημείο πρόσβασης. Δεν μπορείς να το αφαιρέσεις αλλά ούτε ενοχλεί κάπου. Ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Θελω να κανω hack, αλλα ακριβως με το τελευταιο f/w δεν τα καταφερνω και μου την εχει βιδωσει που δεν μπορω να εγκαταστησω οτι θελω εγω... Για το ασυρματο θα διαφωνησω. Κατ' αρχας δεν το εβγαζε την προηγουμενη εβδομαδα. Μετα το hardReset το επαθε. Υπαρχει ενα σχετικο νημα στο site της νοκια αλλα εκει μιλουσαν για αλλο μοντελο και ελεγαν οτι με καποια αναβαθμιση το ειχαν λυσει. Αντικειμενικα οντως δεν πειραζει αλλα πρακτικα για εμενα ειναι ασχημο διοτι δεν εχω καθαρη εικονα ως προς το αν ΟΝΤΩΣ υπαρχει δικτυο η οχι.Και το wifi το χρησιμοποιω παααρα πολυ. Και στο κατω κατω αντιλαμβανεσαι οτι ειναι bug...εστω και αν στην τελικη μπορει να χαρακτηριστω ως παραξενος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Θελω να κανω hack, αλλα ακριβως με το τελευταιο f/w δεν τα καταφερνω και μου την εχει βιδωσει που δεν μπορω να εγκαταστησω οτι θελω εγω... Και τώρα μπορείς να εγκαταστήσεις ότι θες από εφαρμογές. Διάβασε την πρώτη σελίδα από το θέμα [ΕΠΙΣΗΜΟ] Πιστοποιητικά - Διαδικασία Symbian Signed. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Παιδιά τώρα στην σελίδα που βρίσκουμε αν χρειάζεται αναβάθμιση την άλλαξαν την έκδοση και βάλανε πάλι την παλαιά:wacko::wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Παιδιά τώρα στην σελίδα που βρίσκουμε αν χρειάζεται αναβάθμιση την άλλαξαν την έκδοση και βάλανε πάλι την παλαιά:wacko::wacko::wacko: Μάλλον τους βγήκε μούφα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sergio4a Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Το πρόβλημα που είχα με το Wifi φαίνεται να διορθώθηκε μετά το Hard Format. Όσο για τελευταία έκδοση fiirmware μου βγάζει την 033.002 που ήδη έχω και όχι την 034.001 όπως μου έγραψε ο ΤΝ97. Πάντως ευχαριστώ για τη βοήθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Το πρόβλημα που είχα με το Wifi φαίνεται να διορθώθηκε μετά το Hard Format. Όσο για τελευταία έκδοση fiirmware μου βγάζει την 033.002 που ήδη έχω και όχι την 034.001 όπως μου έγραψε ο ΤΝ97. Πάντως ευχαριστώ για τη βοήθεια! Αναλόγως το Product Code και τη μέθοδο αναβάθμισης (PC Suite, FOTA) σου βγάζει και διαφορετική έκδοση ως την πιο πρόσφατη. Η πιο καινούρια για το E52 όπως και να έχει είναι η 034.001. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts