Jump to content

[Επίσημο] Nokia E52

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ πολυ!

Μήπως ακόμα γνωρίζετε αν μπορώ να αλλάξω στην αναπαραγωγή βίντεο, ή όταν ανοίγω την φωτογραφική, να μην μπαίνει σε landscape mode?

Η μήπως είναι default έτσι & δεν αλλάζει?

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ πολυ!

Μήπως ακόμα γνωρίζετε αν μπορώ να αλλάξω στην αναπαραγωγή βίντεο, ή όταν ανοίγω την φωτογραφική, να μην μπαίνει σε landscape mode?

Η μήπως είναι default έτσι & δεν αλλάζει?

Δυστυχώς είναι default...

I used to be arrogant, but now I am PERFECT! :D

Υπαρχει η δυνατοτητα μεταφερωντας την μουσικη μου στο κινητο(drag n drop)να βλεπω την συλλογη μου σε folders οπως στο pc?

Από τον music player, όχι.

Από τη διαχείριση αρχείων, ναι.

Βέβαια υπάρχει ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής το οποίο εμφανίζει τους φακέλους. Έχει αναφερθεί στο θέμα των εφαρμογών.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

γνωρίζει κανείς πως μπορώ να μεταφέρω τα βίντεο μου από την κάρτα μνήμης στο μενού "κλιπ βίντεο"?

Έψαξα μήπως με κάποιο τόπο μπορεί να γίνει κάποιου είδους ενημέρωση της βιβλιοθήκης (όπως πχ με τις εικόνες) αλλά δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο.

Ακόμα όσα ελάχιστα βίντεο μου εμφανίζει στο μενού "κλιπ βίντεο", πως μπορώ να τα επιλέξω & na τα αποστείλω πχ μεσω bluetooth?

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Δοκιμασε μεσω του x-plore..

http://www.lonelycatgames.com/?app=xplore

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Καλημέρα! Ξέρει κανείς που μπορούμε να βλέπουμε τι αλλαγές-βελτιώσεις έχει το (κάθε) νέο λογισμικό για την συσκευή μάς?

Το product code που έχεις αφορά έκδοση της Cosmote, 0593712: E52 RM-469 Cosmote GR Metal V1.

ρε μεγαλε πως το βρηκες αυτο??? πεσ μασ κ εμασ!!!

nokia 4ever :up: --------> 3310/3410i/3510i/3100/6101/6230i/6300/e65/6220 classic/3600/e66

ρε μεγαλε πως το βρηκες αυτο??? πεσ μασ κ εμασ!!!

Google is your friend....

http://tinyurl.com/23sjh4v

Προτελευταίο αποτέλεσμα.

Καλημέρα! Ξέρει κανείς που μπορούμε να βλέπουμε τι αλλαγές-βελτιώσεις έχει το (κάθε) νέο λογισμικό για την συσκευή μάς?

Τις περισσότερες φορές που βγαίνει καινούρια αναβάθμιση γνωστοποιείται και το change log της εδώ στο φόρουμ.

Αλλιώς μπορείς να το ψάξεις και μόνος σου μέσω του google.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Καλημέρα. Στους χάρτες υπάρχει επιλογή (στο Ε52) για landscape mode με χειροκίνητο τρόπο? Μόνο του δεν γυρίζει (εννοείται με ενεργοποιημένη την αντίστοιχη ρύθμιση).

Τώρα κατεβάζω την νέα έκδοση. (είναι διαθεσιμη)

Εντυπώσεις μετά :)

--------

ΑΚΥΡΟ το Updater έκανε update νέα έκδοση για το κινητό δε βρήκε

Edited by lefkal
http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

αν μιλάτε για την 34.001 είναι διαθέσιμη εδώ και μέρες και είναι μια χαρά..:) και για το Ε55...

Καλημέρα. Στους χάρτες υπάρχει επιλογή (στο Ε52) για landscape mode με χειροκίνητο τρόπο? Μόνο του δεν γυρίζει (εννοείται με ενεργοποιημένη την αντίστοιχη ρύθμιση).

Παιδιά το γνωρίζει κάποιος;;;

Παιδιά το γνωρίζει κάποιος;;;

Μάλλον δεν υπάρχει ακόμα και εγώ το έψαχνα παλιότερα αλλά δε βρήκα τίποτα.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Και αν πας στο nokia software updater σου βγάζει ότι η τελευταία για το ε52 ver είναι η 033.002????!!!!!!

Μήπως θα έπρεπε να περιμένουμε να μας στείλει η ΝΟΚΙΑ μήνυμα στο κινητό πρώτα.

Edited by alex61

παιδια, τι γινεται? ολα οκ? εχω το ε52, κ σκεφτομουν να βαλω στη βονταφον, 2 αριθμουσ σε μια καρτα σιμ. ομως μου ειπαν απ το τμημα εηυπηρετησης της βονταφον, οτι η συκεκριμενη συκευη δεν το υποστηριζει αυτο το πραγμα, ενω οι υπολοιπες τις σειρας ε, ειναι οκ! μα πως γινεται αυτο? ειναι οντως αληθεια???
nokia 4ever :up: --------> 3310/3410i/3510i/3100/6101/6230i/6300/e65/6220 classic/3600/e66

Και αν πας στο nokia software updater σου βγάζει ότι η τελευταία για το ε52 ver είναι η 033.002????!!!!!!

Μήπως θα έπρεπε να περιμένουμε να μας στείλει η ΝΟΚΙΑ μήνυμα στο κινητό πρώτα.

η τελευταια εκδοση ειναι: 034.001

η τελευταια εκδοση ειναι: 034.001

Αυτό βγάζει όταν πας να κάνεις update μέσω του υπολογιστή, αν πας όμως στο site της νοκια για update "βγαίνουν" άλλα.

Εχει δίκιο ο alex61, και γω για Product Code 0568315, βλέπω στο http://europe.nokia.com/support/download-software/device-software-update/can-i-update ως νέα έκδοση την Version: 051.003

Βεβαια, μέσω FOTA δεν βρίσκει κάτι για κατέβασμα (ακόμη)...

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

παιδια, τι γινεται? ολα οκ? εχω το ε52, κ σκεφτομουν να βαλω στη βονταφον, 2 αριθμουσ σε μια καρτα σιμ. ομως μου ειπαν απ το τμημα εηυπηρετησης της βονταφον, οτι η συκεκριμενη συκευη δεν το υποστηριζει αυτο το πραγμα, ενω οι υπολοιπες τις σειρας ε, ειναι οκ! μα πως γινεται αυτο? ειναι οντως αληθεια???

λάθος κάνουν δουλευει μια χαρά με 2αριθμούς σε μια κάρτα! έτσι το έχω και εγώ... ;-)