stamatis3133 Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Ναι!!!!!!!! Αν δεν εχεις προβλημα, ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ!!! Δεν ειδα καποια ουσιαστικη διαφορα προς το καλυτερο,μονο οτι ειναι πιο αργο πια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtom44 Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Δυστυχώς την έκανα χθες το βράδυ, πριν μπω και διαβάσω όλα αυτά εδώ μέσα. Ωστόσο, δεν είδα καθυστερήσεις που λένε πολλοί εδώ μέσα! Νομίζω ότι είναι υπερβολές αλλά θα επανέλθω μετά από ενδελεχή χρήση!! Αν δεν εχεις προβλημα, ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ!!! Δεν ειδα καποια ουσιαστικη διαφορα προς το καλυτερο,μονο οτι ειναι πιο αργο πια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rhesusdr Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Καλησπερα!θελω βοηθεια! Εκανα αναβαθμιση το Ε52 απο το pc suite και τωρα δεν εχω ελληνικα καθολου, ουτε μπορω να τα επιλεξω γιατι δεν υπαρχουν στη λιστα!ειμαι ασχετος! HELP! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Καλησπέρα.:) Τα Ελληνικά τα έχασες γιατί η συσκευή σου είναι παραεισαγωγής.Στο faq της πρώτης σελίδας αναφέρεται τι ακριβώς συμβαίνει σε αυτή την περίπτωση και τι μπορείς να κάνεις αν θες να περάσεις τα Ελληνικά μόνος.Υπάρχει βέβαια και η επιλογή να περάσεις τα Ελληνικά σε κάποιο nokia shop. Εισαγωγή της Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευής (αλλαγή product code) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Nokia E52 firmware 33.002....το νου σας..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobmastoras Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 κατεβάζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Για να δούμε τι διορθώνει η νέα έκδοση... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrivateerME45 Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Καλως ήρθα και εγώ στο Ε52, μόλις σήμερα το παρέλαβα ως εταιρικό κινητό... :D Παράθεση I used to be arrogant, but now I am PERFECT! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Δυστυχώς την έκανα χθες το βράδυ, πριν μπω και διαβάσω όλα αυτά εδώ μέσα. Ωστόσο, δεν είδα καθυστερήσεις που λένε πολλοί εδώ μέσα! Νομίζω ότι είναι υπερβολές αλλά θα επανέλθω μετά από ενδελεχή χρήση!! Μου άρεσε το "ενδελεχή χρήση!!". :up: Ομοίως και εγώ δεν μπορώ να πω ότι είδα διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 (edited) Μόλις το αναβάθμισα σε 033.002 :happy: αλλά το πρόβλημα της επεξεργασίας ετικέτας στις επαφές παραμένει... :( άραγε διορθώθηκε τίποτα? :wacko: Ξέρει κανείς τι θα έπρεπε να φτιάχνει αυτη η αναβάθμιση? :worry: (η μνήμη του τηλεφώνου μου αυξήθηκε απο 15ΜΒ σε20,2!!!) Edited March 18, 2010 by REFEREE1980 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 η μνήμη είναι ένα από αυτά που βελτιώθηκαν...τα υπόλοιπα έχουν να κάνουν κυρίως με τους χάρτες...οπότε μη περιμένεις και πολλές τρανταχτές διαφορές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 η μνήμη είναι ένα από αυτά που βελτιώθηκαν...τα υπόλοιπα έχουν να κάνουν κυρίως με τους χάρτες...οπότε μη περιμένεις και πολλές τρανταχτές διαφορές... πρέπει να αναβαθμίσω και τους χάρτες? έχω 3.03 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Software improvements & corrections: Improvements in showing special characters in Mail for Exchange New Features: * Update to Maps 3 SR3 offering Free Navigation * Shows your position with both network and A-GPS positioning * Quickly find places with the new one-box search * Share your location on Facebook * Store favourite places and regular routes and copy them to Maps at ovi.com * Free turn-by-turn drive navigation with real time traffic info, lane assistance, speed limit warnings and automatic re-routing * Free walk navigation * Check the Weather where you are * Get a free GPS enabled Lonely planet guide * Free Michelin guide ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Updated... Άντε να δούμε στην πράξη τι γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Προσοχή τι κάνετε στα νόκια shop καθώς δεν συνεργάζονται πλέον με τη νόκια. Προχθές που πήγα την συσκευή μου σε ένα και πλήρωσα για την επισκευή και μετά πληροφορήθηκα από την νόκια customer care πώς χάθηκε η εγγυηση μου αν το επισκευασα στα νόκια shop... !! Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Προσοχή τι κάνετε στα νόκια shop καθώς δεν συνεργάζονται πλέον με τη νόκια. Προχθές που πήγα την συσκευή μου σε ένα και πλήρωσα για την επισκευή και μετά πληροφορήθηκα από την νόκια customer care πώς χάθηκε η εγγυηση μου αν το επισκευασα στα νόκια shop... !! Καπου το πηρε το αυτι μου αυτο που λες για την διακοπη συνεργασιας. Και θελω να ρωτησω, αν εχουμε προβλημα με τα νοκια απο εδω και περα που απευθυνομαστε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelos1983 Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Δυο ερωτησεις. 1.Που μπορω να απευθυνθω σε nokia customer care; 2.Οταν μπαινω στους χαρτες το εχω ρυθμισει μεν να μπαινει απο το router και οχι απο το web vodafone αλλα στην ουσια ειναι σα να μπαινει και απο τα δυο ταυτοχονα..:S Μπορω να το αλλαξω αυτο και να μπαινω μονο απο το router? Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=33852&dateline=1200936946 Εντάξει,το ξέρω οτι είμαι πολύ ωραίο παιδί.Αλλά ηρεμήστε και εσείς λίγο,κορίτσια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ref5412 Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Καλημέρα. Εδώ και καιρό έχω διαθέσιμο update αυτό που γράφει ο τίτλος αλλά δεν ξέρω αν είναι κάτι χρήσιμο ή όχι. Ξέρει κανείς κάτι? Παράθεση iphone 4 16gb, iPAD2 32gb WIFI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 19, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 http://tinyurl.com/ygq8bxd 1ο αποτέλεσμα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 (edited) http://tinyurl.com/ygq8bxd 1ο αποτέλεσμα... Πειράζει που δεν το κατάλαβα? Edited March 19, 2010 by Itchrist86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ref5412 Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 http://tinyurl.com/ygq8bxd 1ο αποτέλεσμα... Ευχαριστώ, αλλά εννοούσα αν ξέρετε κάτι εσείς... Παράθεση iphone 4 16gb, iPAD2 32gb WIFI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 19, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Πειράζει που δεν το κατάλαβα? Επιτρέπει σε εφαρμογές που είναι γραμμένες σε γλώσσα προγραμματισμού Python να εκτελούνται από το λειτουργικό σύστημα αφού αυτό δεν παρέχει εγγενή υποστήριξη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotgold Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 υπάρχει τρόπος να συνδέσω το τηλ στο computer κ να μην φορτίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 19, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Όχι. Αν έχεις usb hub, δοκίμασε συνδέοντας το μέσω αυτού μπας και καταφέρεις να το κάνεις μη φορτίζει, αλλιώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Αξίζει να κάνω την τελευταία αναβάθμιση στο κινητό? Κάποιοι λένε ότι μενού γίνεται πιο αργό. Είναι αλήθεια? Θα δω καμία βελτίωση? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts