Chris_Z Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 παιδια πηρα το κινητακι και εχω μια λεξη για να το περιγραψω. ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!!! προς το παρον απο προβληματα ουτε ενα. :happy: τοσες πολλες συντομευσεις και ευκολιες, που πρωτη μου φορα βλεπω ενα τοσο ευχρηστο ς60 μενου-λογισμηκο!:) οταν 'αγκαλιαζουμε' με την παλαμη μας την κεραια του κινητου, λογικο ειναι να χανει λιγο απο την αποδωση του σηματος. χωρις ομως αυτο να σημαινει οτι δεν ακους τον αλλον. επισης να χαιρομαστε που βαζουν τις κεραιες των κινητων στο κατω τους μερος, για να υπαρχει οσο το δυνατον μεγαλυτερη αποσταση του εγκεφαλου μας απο αυτην!!! ειναι θεμα υγειας. :) εχω αλλαξει πολλα κινητα. το Ε52 θα το προτεινα με κλειστα τα ματια :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VAG5500 Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 Καλησπέρα σας. Έχω ένα θεματάκι με το Ε52 (το μοναδικό ως τώρα μην το ματιάσω). Όταν πραγματοποιώ μια ηχογράφηση, αυτή δεν αποθηκεύεται κάπου στην «ΕΚΘΕΣΗ» πχ στα κλιπ ήχου αλλά πρέπει να πάω να βρω τις ηχογραφήσεις από τη διαχείριση των αρχείων. Μπορεί κάπως να αλλάξει αυτό? Στις ρυθμίσεις έχω προκαθορίσει ως μέσω αποθήκευσης την κάρτα μνήμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_e_v Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 έχω επιδότηση cosmote αλλά δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο και το βιάζομαι. γιατι όμως δε το βλέπω στο site του πλαίσιου??? δεν το φέρνουν?? επειδή δε το χω ξανακάνει, που μπορώ να κάνω χρήση της επιδότησης εκτός από την cosmote? στο γερμανό μπορώ?? Παράθεση "..είναι οι άνθρωποι, μου έλεγες πουλιά..σαν χειμωνιάσει πάντα μακρυά πετάνε..κ έρχονται ίσως να σε δουν κάποια βραδιά..αν έχουν σπάσει τα φτερά τους..ή αν πεινάνε.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 έχω επιδότηση cosmote αλλά δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο και το βιάζομαι. γιατι όμως δε το βλέπω στο site του πλαίσιου??? δεν το φέρνουν?? επειδή δε το χω ξανακάνει, που μπορώ να κάνω χρήση της επιδότησης εκτός από την cosmote? στο γερμανό μπορώ?? Στο Γερμανό σίγουρα μπορείς. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 Στο Γερμανό σίγουρα μπορείς. Σιγα μην το εχει ο Γερμανος ετοιμοπαραδοτο..:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 γίνεται να κάνει rotate η οθόνη αριστερόστροφα και όχι δεξιόστροφα? γιατί δεν βλέπω κάποια επιλογή... ↲↲↲ ↲αν δε γίνεται από τις ρυθμίσεις θα με ενδιέφερε και για κάποια εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelos1983 Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 To 3.5G μπορω να το απενεργοποιησω και να το κανω 2G; Αχρηστο μου ειναι. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=33852&dateline=1200936946 Εντάξει,το ξέρω οτι είμαι πολύ ωραίο παιδί.Αλλά ηρεμήστε και εσείς λίγο,κορίτσια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_e_v Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 το βρήκα τελικά σε κατάστημα cosmote :) και ήταν το τελευταίο κομμάτι. θα προτιμούσα το μπρούτζινο αλλά υπήρχε μόνο το ασημί! και εγώ έψαχνα να βρω αρκετή ώρα από που βγαίνει το 3G, κάπου στις ρυθμίσεις τηλεφώνου, και πατάς την επιλογή "δίκτυο". εγώ πάλι έχω μια άλλη ερώτηση. έχω κάποια μηνύματα στη SIM, αλλά δε μπορώ να τα διαβάσω! όποιο κουμπί πατάω, μου ζητάει διαγραφή των μηνυμάτων? τι δε βλεπω καλά? Παράθεση "..είναι οι άνθρωποι, μου έλεγες πουλιά..σαν χειμωνιάσει πάντα μακρυά πετάνε..κ έρχονται ίσως να σε δουν κάποια βραδιά..αν έχουν σπάσει τα φτερά τους..ή αν πεινάνε.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 To 3.5G μπορω να το απενεργοποιησω και να το κανω 2G; Αχρηστο μου ειναι. Βεβαίως. Έτσι, θα αυξήσεις σημαντικά την αυτονομία της συσκευής σου. Σου χρειάζεται μόνο αν κάνεις browsing μέσω του παρόχου σου ή χρειαστεί να κάνεις βιντεοκλήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris_Z Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Δεν μπορεις να διαβασεις τα μηνυματα οντως που ειναι στη sim, αλλα μονο να τα διαγραψεις! Δυστιχως γίνεται να κάνει rotate η οθόνη αριστερόστροφα και όχι δεξιόστροφα? γιατί δεν βλέπω κάποια επιλογή... ↲↲↲ ↲αν δε γίνεται από τις ρυθμίσεις θα με ενδιέφερε και για κάποια εφαρμογή Δυστιχως δεν γινεται αυτο μεσα απο καποιο μενου του κινητου.. αλλα ισως υπαρχει καποια αφαρμογη που να το κανει! Αν βρω κατι θα στο στειλω! Παιδια μηπως σας παρακαλω παρα πολυ ξερει κανεις κανενα προγραματακι αυτοματης απενεργοποιησης και ενεργοποιησης του τηλεφωνου (Ε52!), ρυθμηζοντας την ωρα που θα κλεισει-ανοιξει κτλ? :O Ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelos1983 Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Βεβαίως. Έτσι, θα αυξήσεις σημαντικά την αυτονομία της συσκευής σου. Σου χρειάζεται μόνο αν κάνεις browsing μέσω του παρόχου σου ή χρειαστεί να κάνεις βιντεοκλήση. Αρα όντως δε μου χρειάζεται!να φάνταστώ πως αυτό γίνεται από το δικτύο επιλέγοντας απλά το GSM? Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=33852&dateline=1200936946 Εντάξει,το ξέρω οτι είμαι πολύ ωραίο παιδί.Αλλά ηρεμήστε και εσείς λίγο,κορίτσια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_e_v Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 παιδιά, προσπαθώ να ρυθμίσω το gmail στο κινητό, αλλά δε συνδέεται με τίποτα. έβαλα όλες τισ ρυθμίσεις για pop3 και εξερχόμενο διακομιστή, τις σωστές θύρες, αλλά και πάλι τίποτα. τι πρέπει να κάνω ακόμα? Παράθεση "..είναι οι άνθρωποι, μου έλεγες πουλιά..σαν χειμωνιάσει πάντα μακρυά πετάνε..κ έρχονται ίσως να σε δουν κάποια βραδιά..αν έχουν σπάσει τα φτερά τους..ή αν πεινάνε.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusteg Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 ξερει κανείς πότε επιτέλους θα έρθει σε vodafone ή πλαίσιο. περιμένουμε πανω από μήνα και όλο μας πάνε από εβδομάδα σε εβδομάδα. Το κακό είναι ότι δεν βλέπω και καμία άλλη συσκευή με ίδια κατεύθυνση στην αγορά με παρόμοιο κόστος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Σημερα το Πλαισιο εχει παραλαβη 60 κομματια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_e_v Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 και μένα τα ίδια.. και το yahoo και το gmail.. μπορεί κανείς να μας βοηθήσει?? Παράθεση "..είναι οι άνθρωποι, μου έλεγες πουλιά..σαν χειμωνιάσει πάντα μακρυά πετάνε..κ έρχονται ίσως να σε δουν κάποια βραδιά..αν έχουν σπάσει τα φτερά τους..ή αν πεινάνε.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 2, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Παιδια μηπως σας παρακαλω παρα πολυ ξερει κανεις κανενα προγραματακι αυτοματης απενεργοποιησης και ενεργοποιησης του τηλεφωνου (Ε52!), ρυθμηζοντας την ωρα που θα κλεισει-ανοιξει κτλ? :O Ευχαριστω!!! Για να κλείνει υπάρχει. Στο θέμα που απευθύνεται στις εφαρμογές έχει αναφερθεί αρκετές φορές. Μια αναζήτηση θα σου δώσει τη λύση. Για να ανοίγει όπως καταλαβαίνεις, είναι αδύνατο να υπάρξει. γίνεται να κάνει rotate η οθόνη αριστερόστροφα και όχι δεξιόστροφα? γιατί δεν βλέπω κάποια επιλογή... ↲↲↲ ↲αν δε γίνεται από τις ρυθμίσεις θα με ενδιέφερε και για κάποια εφαρμογή Όχι δεν γίνεται. Αρα όντως δε μου χρειάζεται!να φάνταστώ πως αυτό γίνεται από το δικτύο επιλέγοντας απλά το GSM? Ναι, θα επιλέξεις την επιλογή GSM από την αντίστοιχη ρύθμιση. και μένα τα ίδια.. και το yahoo και το gmail.. μπορεί κανείς να μας βοηθήσει?? παιδιά, προσπαθώ να ρυθμίσω το gmail στο κινητό, αλλά δε συνδέεται με τίποτα. έβαλα όλες τισ ρυθμίσεις για pop3 και εξερχόμενο διακομιστή, τις σωστές θύρες, αλλά και πάλι τίποτα. τι πρέπει να κάνω ακόμα? Παιδιά έχει αναφερθεί πολλές φορές πως υπάρχει έτοιμη εφαρμογή για gmail. Google it και θα τη βρείτε πανεύκολα. Αλλιώς αναζητήστε τη στο θέμα των εφαρμογών. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_e_v Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Για να κλείνει υπάρχει. Στο θέμα που απευθύνεται στις εφαρμογές έχει αναφερθεί αρκετές φορές. Μια αναζήτηση θα σου δώσει τη λύση. Για να ανοίγει όπως καταλαβαίνεις, είναι αδύνατο να υπάρξει. Όχι δεν γίνεται. Ναι, θα επιλέξεις την επιλογή GSM από την αντίστοιχη ρύθμιση. Παιδιά έχει αναφερθεί πολλές φορές πως υπάρχει έτοιμη εφαρμογή για gmail. Google it και θα τη βρείτε πανεύκολα. Αλλιώς αναζητήστε τη στο θέμα των εφαρμογών. βρήκα την εφαρμογή στην οποία αναφέρεσαι.. αλλά αναρωτιόμουν, το Ε52 έχει λινκ μπροστά μπροστά set up email, και αφού το φτιάξεις εμφανίζεται link για gmail στην αρχική οθόνη, και μέσα ακόμα στα μηνύματα. επίσης έχει ειδικό πλήκτρο ανάμεσα στα βελάκια και στο delete, που ανοίγει αυτό το gmail που έχεις δημιουργήσει. φαίνεται λοιπόν πολύ πρακτικό! γιατί δε δουλεέυι όμως και χρειάζομαι να κατεβάσω ειδική εφαρμογή?? ευχαριστώ παιδια! Παράθεση "..είναι οι άνθρωποι, μου έλεγες πουλιά..σαν χειμωνιάσει πάντα μακρυά πετάνε..κ έρχονται ίσως να σε δουν κάποια βραδιά..αν έχουν σπάσει τα φτερά τους..ή αν πεινάνε.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris_Z Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Το τηλεφωνακι μου κρατισε 5 μερες. τις 2 απο αυτες επαιζα και δεν το αφηνα σε ησυχεια ολη μερα. πολυ καλα πηγε θ'αλεγα. καλημερα σε ολους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_e_v Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 :( δυστυχώς εμένα δε πρόλαβε να κλείσει 5 μέρες.. μου το έκλεψαν σήμερα στη λαική, και είμαι απαρηγόρητη.. ήταν μόλις 1.5 μέρας.. περνάνε διάφορα πράγματα από το μυαλό μου, για το αν μπορεί να εντοπιστεί. γνωρίζετε κάποιον τρόπο που να μπορεί να εντοπιστεί από νόκια ή από εταιρία δικτύου? Παράθεση "..είναι οι άνθρωποι, μου έλεγες πουλιά..σαν χειμωνιάσει πάντα μακρυά πετάνε..κ έρχονται ίσως να σε δουν κάποια βραδιά..αν έχουν σπάσει τα φτερά τους..ή αν πεινάνε.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Καλησπερα σε ολους.Σημερα αγορασα το Ε52 κ μπορω να πω οτι η συσκευη ειναι τελεια!!:)Εκτος του οτι ψιλοτριζουν τα πανω κουμπια κατα τα αλλα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.Μονο που δε βρισκω στο μενου τη καρτα μνηνης:worry:Ξερει κανεις που μπορει να ειναι?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Καλησπερα σε ολους.Σημερα αγορασα το Ε52 κ μπορω να πω οτι η συσκευη ειναι τελεια!!:)Εκτος του οτι ψιλοτριζουν τα πανω κουμπια κατα τα αλλα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.Μονο που δε βρισκω στο μενου τη καρτα μνηνης:worry:Ξερει κανεις που μπορει να ειναι?? μενού, γραφείο, διαχείριση αρχείων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 μενού, γραφείο, διαχείριση αρχείων. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!Μονο εκει δεν εψαξα..:!:Ευχαριστω πολυ!:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 :( δυστυχώς εμένα δε πρόλαβε να κλείσει 5 μέρες.. μου το έκλεψαν σήμερα στη λαική, και είμαι απαρηγόρητη.. ήταν μόλις 1.5 μέρας.. περνάνε διάφορα πράγματα από το μυαλό μου, για το αν μπορεί να εντοπιστεί. γνωρίζετε κάποιον τρόπο που να μπορεί να εντοπιστεί από νόκια ή από εταιρία δικτύου? δηλωσε το στην νοκια με το ιμει και νομιζω οτι μπορεις να το κανεις κ στην βονταφον ωστε αν παει σε καποιο σερβις να εντοπιστει,ψιλα γραμματα μεν αλλα κανε αυτο που μπορεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris_Z Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 Πολυ κριμα πραγματι! Μην 'τρελαθεις' ομως κιολας ματακια..!! Κανε αυτο που σου προτειναν με το ιμει (το ιμει θα το δεις απο το κουτι του) και υπομονη! Υγεια να υπαρχει και ολα τ'αλλα ξανα αποκτουντε! β-) οταν στο Ε52 βαζουμε το προφιλ 'Ενεργοπ.εξοικον.ενεργ' ο φωτισμος χαμιλωνει στο κατωτερο απιπεδο αυτοματα. οταν ομως μετα το ξανα βαζω στο προφιλ 'γενικο' ο φωτισμος δεν επαναεχεται, ουτε αλλαζει απο τις ρυθμησεις. πρεπει να το κλεισω και να το ξανα ανοιξω :( οντως ετσι ειναι σε ολα?? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 Καλησπερα σε ολους.Προσπαθω ολη μερα να στειλω μια εικονα μεσω bluetooth απο SE στο Ε52 μου κ δεν στελνει.Βιντεο κ ηχους στελνει κανονικα.Με το που πατησω αποδοχη ξεκιναει να στειλει αλλα παγωνει το SE πανω στην αποστολη..Εχει προβλημα η συσκευη μου??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts