Itchrist86 Δημ. September 21, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2009 Καλό είναι να κάνεις μια μορφοποίηση στη κάρτα μνήμης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navy82 Δημ. September 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2009 εγώ έχω εγκαταστήσει τους χάρτες της Ελλάδας αλλά όταν το δουλεύω με επιλογή το ενσωματωμένο gps δεν βρίσκει ΄δορυφόρους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. September 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2009 εγώ έχω εγκαταστήσει τους χάρτες της Ελλάδας αλλά όταν το δουλεύω με επιλογή το ενσωματωμένο gps δεν βρίσκει ΄δορυφόρους Την πρώτη φορά αργεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 Κι εμένα δεν κλείδωνε δορυφόρους. Αφού άνοιξα την εφαρμογή maps (χάρτες), έπειξε κανονικά, βγάζοντας στίγμα κ.λ.π. Αφού έκλεισα το χάρτες κι έπειτα κλειδώνει δορυφόρους πολύ γρηγορα. Παρ όλα αυτά προβληματιζομαι με τα κολλήματα που τρώει το κινητό. Χθες τραβούσα βίντεο και απλά κόλλησε. Είχε και έχει χώρο στη κάρτα και στην κύρια μνήμη. Το κάνει σε ανύποπτες φάσεις. Το έχει παρατηρήσει κανεις; Απλά κάνει ενα reset μόνο του. Δεν σε βάζει να βάλεις pin αλλά κάνει μια επανεκίνηση. FilthX Όντως... Έκανα και εγώ αυτό που είπες και δούλεψε...! Πολύ περίεργο γιατί έπρεπε να γίνει έτσι πάντως αφού κατάφερε και μου έβγαλε θέση τότε οκ! Το nokia maps που έχει μέσα το κινητό είναι trial? έχει κανείς "βρεί" το κανονικό; pm please :) Επίσης και ένα δεύτερο. Τις μισές φορές περίπου που καλώ κάποιον δεν ακούω τίποτα. Ενώ καλεί κανονικά εγώ δεν ακούω τον ήχο κλήσης και επίσης όταν το σηκώσουν με ακούν ενώ εγώ εξακολουθώ να μην ακούω τίποτα... Πρέπει να κλείσω και να ξανακαλέσω και τις περισσότερες φορές φτιάχνει έτσι... Το θέμα είναι ότι το έκανε και το προηγούμενο nokia μου, οπότε δεν είμαι σίγουρος αν φταίει το κινητό ή η sim μου που έχει κλείσει περίπου 8 χρόνια ζωής... Ξέρει κανείς τίποτα και γιαυτό;; Γιαυτό καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Αυτό το πράγμα με το noise cancelation πρέπει να διορθωθεί. Συνέχεια μου παραπονιούνται ότι δεν με ακούνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis74 Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 εχει περασει κανεις το ndrive στο ε52? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikariwths Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 οταν υπάρχουν αναπάντητες κλήσεις η μηνύματά που δεν εχουν διαβαστει,εχει λαμπακι σαν το 6300 και το ε51 που αναβοσβήνει ε? Παράθεση http://www.i-dent.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanastas Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Μερικές παρατηρήσεις για την ποιότητα: 1) Το πίσω καπάκι επάνω και αριστερά όπως κοιτάμε το κινητό από πίσω αφήνει ένα απειροελάχιστο κενό. 2) Το πλήκτρο 4 όταν το πιέζω στη δεξιά και αριστερή μεριά του χωρίς να το πατάω, τρίζει. 3) Το φως της οθόνης τρεμοπαίζει ανεπαίσθητα. Η δεύτερη παρατήρηση μάλλον είναι θέμα της συγκεκριμένης συσκευής. Τα άλλα δύο όμως, η εκτίμησή μου είναι ότι, είναι γενικά για όλα τα Ε52. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georginos Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Για το 3ο σχετικά με την οθόνη συμφωνώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 οταν υπάρχουν αναπάντητες κλήσεις η μηνύματά που δεν εχουν διαβαστει,εχει λαμπακι σαν το 6300 και το ε51 που αναβοσβήνει ε? Ναι υπάρχει επιλογή που σου επιτρέπει να ρυθμίζεις πότε θα αναβοσβήνει (δηλ για sms, mms, email και αναπαντητες) και πόση ώρα θα κρατάει. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harbinger Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Λοιπον, απορια γιατι δεν βγαζω ακρη. Υπαρχει τροπος να γυριζεις σε αγγλικα χωρις Τ9? Πχ, τωρα εχω Ελληνικο μενου, πρωτευουσα γλωσσα ελληνικα και δευτερευουσα αγγλικα. Οταν εχω Τ9 ενεργοποιιμενο δουλευει μια χαρα και αγγλικα και ελληνικα ταυτοχρονα. Αυτο που θελω ειναι να κραταω πχ πατημενο το ταδε κουμπι και να αλλαζει γλωσσα χωρις Τ9. ΔΕΝ θελω τους αγγλικους χαρακτηρες διαθεσιμους στο τελος της "σειρας" ομως. Δηλαδη δεν θελω να παταω το "2" 5 φορες για να βγει το αγγλικο "a". Γινεται αυτο καπως? Ελπιζω να εγινα κατανοητος ως προς το τι θελω να κανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Μερικές παρατηρήσεις για την ποιότητα: 1) Το πίσω καπάκι επάνω και αριστερά όπως κοιτάμε το κινητό από πίσω αφήνει ένα απειροελάχιστο κενό. 2) Το πλήκτρο 4 όταν το πιέζω στη δεξιά και αριστερή μεριά του χωρίς να το πατάω, τρίζει. 3) Το φως της οθόνης τρεμοπαίζει ανεπαίσθητα. Η δεύτερη παρατήρηση μάλλον είναι θέμα της συγκεκριμένης συσκευής. Τα άλλα δύο όμως, η εκτίμησή μου είναι ότι, είναι γενικά για όλα τα Ε52. Για το 3ο σχετικά με την οθόνη συμφωνώ! αυτο για την οθονη δηλαδη ισχυει? ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ!!!! οι μισοι με εκραξαν οτι δεν υπαρχει θεμα και οι αλλοι οτι υπαρχει.....τελικα τι συμβαινει με την οθονη? :mad::mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanastas Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 αυτο για την οθονη δηλαδη ισχυει? ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ!!!! οι μισοι με εκραξαν οτι δεν υπαρχει θεμα και οι αλλοι οτι υπαρχει.....τελικα τι συμβαινει με την οθονη? :mad::mad::mad::mad: Εγώ αναφέρω τι ισχύει στο δικό μου και απ' ότι φαίνεται το έχουν παρατηρήσει και άλλοι στα δικά τους κινητά. Θεωρώ ότι στο δικό μου κινητό υπάρχει θέμα (θα το πάω να το κοιτάξουν...). Πιστεύω όμως ότι δεν υπάρχει θέμα για τη Nokia, αφού νομίζω ότι έχουν κάνει τους συμβιβασμούς τους σε κάποια θέματα ποιότητας ΚΑΙ τιμής! Εν κατακλείδι: Δεν είναι ουσιαστικό πρόβλημα. Στην χρήση δεν θα ενοχλήσει κανένα! Όμως, όπως και να το κάνουμε, είναι κακή ποιότητα και οι σχολαστικοί και απαιτητικοί θα το παρατηρήσουν, χωρίς όμως (επαναλαμβάνω) να τους προβληματίσει στην χρήση (ούτε αυτούς). Απ' όσο γνωρίζω υπάρχουν και άλλα μοντέλα της Nokia (και όχι μόνο) που συμπεριφέρονται έτσι. Ότι έγραψα ισχύει εξακριβωμένα στο δικό μου κινητό και οι απόψεις αυτές είναι καθαρά προσωπικές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dverveles Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 Ούτε μήνα δεν το έχω και από χθες το κινητό έπαψε να φορτίζει! Το συνδέω με 2 διαφορετικούς φορτιστές μάλιστα, "δεν φορτίζει" το μήνυμα που βγάζει. Τρελά πράγματα, πάμε για επισκευή με το καλημέρα, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε και διαφορετικά. Τέλος πάντων, θα το παλέψουμε... Παράθεση Υγεία να έχουμε και προχωράμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 Πολλές φορές έχουμε πεί να μην αγοράζετε μια συσκευή με το που βγαίνει. Περιμένετε 3-4 μήνες, να διορθωθούν τα πρώτα προβλήματα και μετά πάρτε ότι θέλετε. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 Με πείσατε να μην το αγοράσω, θα κρατήσω το 6710... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 Μερικές παρατηρήσεις για την ποιότητα: 1) Το πίσω καπάκι επάνω και αριστερά όπως κοιτάμε το κινητό από πίσω αφήνει ένα απειροελάχιστο κενό. 2) Το πλήκτρο 4 όταν το πιέζω στη δεξιά και αριστερή μεριά του χωρίς να το πατάω, τρίζει. 3) Το φως της οθόνης τρεμοπαίζει ανεπαίσθητα. Η δεύτερη παρατήρηση μάλλον είναι θέμα της συγκεκριμένης συσκευής. Τα άλλα δύο όμως, η εκτίμησή μου είναι ότι, είναι γενικά για όλα τα Ε52. σε μενα τιποτα απο αυτα δεν εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 Εγώ αναφέρω τι ισχύει στο δικό μου και απ' ότι φαίνεται το έχουν παρατηρήσει και άλλοι στα δικά τους κινητά. Θεωρώ ότι στο δικό μου κινητό υπάρχει θέμα (θα το πάω να το κοιτάξουν...). Πιστεύω όμως ότι δεν υπάρχει θέμα για τη Nokia, αφού νομίζω ότι έχουν κάνει τους συμβιβασμούς τους σε κάποια θέματα ποιότητας ΚΑΙ τιμής! Εν κατακλείδι: Δεν είναι ουσιαστικό πρόβλημα. Στην χρήση δεν θα ενοχλήσει κανένα! Όμως, όπως και να το κάνουμε, είναι κακή ποιότητα και οι σχολαστικοί και απαιτητικοί θα το παρατηρήσουν, χωρίς όμως (επαναλαμβάνω) να τους προβληματίσει στην χρήση (ούτε αυτούς). Απ' όσο γνωρίζω υπάρχουν και άλλα μοντέλα της Nokia (και όχι μόνο) που συμπεριφέρονται έτσι. Ότι έγραψα ισχύει εξακριβωμένα στο δικό μου κινητό και οι απόψεις αυτές είναι καθαρά προσωπικές. Εγώ που είμαι απαιτητικός(δεν γνωρίζω και κανέναν που να λέει "εγώ δεν είμαι απαιτητικός,δώστε μου ότι νάναι για τα 300 € και ας τρεμοπαίζει και ολόκληρο...:wacko:") το είδα στο Ε55 και είναι η πρώτη φορά που βλέπω κάτι τόσο άθλιο από τη ΝΟΚΙΑ(είπαμε έχουμε δει πολλά όλα αυτά τα χρόνια αλλά αυτό είναι εξόφθαλμο-αν σου τύχει η περίπτωση αυτή)-μάλλον το καλύτερο θα ήταν να κάνουν μερική ανάκληση της 1ης παρτίδας και τελος πάντων να μην ξαναβάλουν τις οθόνες αυτές στα Ε52/Ε55(θέμα προμηθευτή πιστεύω είναι) διότι είναι απαράδεκτο να ζήτάνε 300 €-αν ήταν 100 € τότε τρώγεται η υπόθεση....:lol:;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 εγώ πάντως στο δικό μου Ε55 δεν έχω δει να τρεμοπαίζει η οθόνη...ίσως μόνο αυτό δεν έχω δει..:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavRosA Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 σε μενα τιποτα απο αυτα δεν εχει. και στο δικο μου κανενα προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
const_ili Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 ...δώστε μου ότι νάναι για τα 300 € και ας τρεμοπαίζει και ολόκληρο...:wacko:") το είδα στο Ε55 και είναι η πρώτη φορά που βλέπω κάτι τόσο άθλιο από τη ΝΟΚΙΑ(είπαμε έχουμε δει πολλά όλα αυτά τα χρόνια αλλά αυτό είναι εξόφθαλμο-αν σου τύχει η περίπτωση αυτή)-μάλλον το καλύτερο θα ήταν να κάνουν μερική ανάκληση της 1ης παρτίδας και τελος πάντων να μην ξαναβάλουν τις οθόνες αυτές στα Ε52/Ε55(θέμα προμηθευτή πιστεύω είναι) διότι είναι απαράδεκτο να ζήτάνε 300 €-αν ήταν 100 € τότε τρώγεται η υπόθεση....:lol:;) Μην ξεχνάμε όμως ότι πρόκεινται για 80% ανακυκλώσιμες συσκευές... κάποιοι θα πλήρωναν για αυτή την οικολογική κατασκευή επιπλέον.. Παράθεση TO CALL OR NOT TO CALL?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 Λοιπον, απορια γιατι δεν βγαζω ακρη. Υπαρχει τροπος να γυριζεις σε αγγλικα χωρις Τ9? Πχ, τωρα εχω Ελληνικο μενου, πρωτευουσα γλωσσα ελληνικα και δευτερευουσα αγγλικα. Οταν εχω Τ9 ενεργοποιιμενο δουλευει μια χαρα και αγγλικα και ελληνικα ταυτοχρονα. Αυτο που θελω ειναι να κραταω πχ πατημενο το ταδε κουμπι και να αλλαζει γλωσσα χωρις Τ9. ΔΕΝ θελω τους αγγλικους χαρακτηρες διαθεσιμους στο τελος της "σειρας" ομως. Δηλαδη δεν θελω να παταω το "2" 5 φορες για να βγει το αγγλικο "a". Γινεται αυτο καπως? Ελπιζω να εγινα κατανοητος ως προς το τι θελω να κανω. Στο μήνυμα, στις 'επιλογές', 'επιλογές εισαγωγής', 'γλώσσα γραφής΄βάζεις στην πρώτη επιλογή τα Αγγλικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 Μην ξεχνάμε όμως ότι πρόκεινται για 80% ανακυκλώσιμες συσκευές... κάποιοι θα πλήρωναν για αυτή την οικολογική κατασκευή επιπλέον.. Και στο 6710 τα ίδια λέει,80% ανακυκλωσιμο-αλλά δεν τρεμοπαίζει η οθόνη του,στο κάτω κάτω τι σχέση έχει με ανακύκλωση ο χρονισμός συχνότητας μιας μικρής οθόνης..που δεν δουλεύει σωστά(σε όσες συσκευές τυχαίνει αυτό-αναφορές υπάρχουν και σε άλλα forums-discussions.europe.nokia.com κ.α.)-είναι λάθος να δέχεται κανείς ενα τέτοιο κινητό και να μην το διαολοστέλνει για αμεση(αμεσότατη) αντικατάσταση ή την επιστροφή των χρημάτων του αν δεν γίνεται(υπάρχει βέβαια και ρίσκο να μην ξαναπέσεις σε τέτοια φόλα για 2η,3η,.....φορά....;)). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 Και στο 6710 τα ίδια λέει,80% ανακυκλωσιμο-αλλά δεν τρεμοπαίζει η οθόνη του,στο κάτω κάτω τι σχέση έχει με ανακύκλωση ο χρονισμός συχνότητας μιας μικρής οθόνης..που δεν δουλεύει σωστά(σε όσες συσκευές τυχαίνει αυτό-αναφορές υπάρχουν και σε άλλα forums-discussions.europe.nokia.com κ.α.)-είναι λάθος να δέχεται κανείς ενα τέτοιο κινητό και να μην το διαολοστέλνει για αμεση(αμεσότατη) αντικατάσταση ή την επιστροφή των χρημάτων του αν δεν γίνεται(υπάρχει βέβαια και ρίσκο να μην ξαναπέσεις σε τέτοια φόλα για 2η,3η,.....φορά....;)). Γιατί τρελαίνεστε τόσο πολύ? Πήγατε στο σέρβις και σας είπαν ότι δεν θα το φτιάξουν? Μια αλλαγή οθόνης θα γίνει και - λογικά - σε 10 λεπτά θα είστε οκ. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 Στην λειτουργία κάμερας εάν επιλέξεις να ενεργοποιήσεις την 2η κάμερα για να τραβήξεις φωτό κάνει restart το κινητό από μόνο του!! Έπειτα απο 2-3 restart όμως έφτιαξε και λειτούργησε κανονικά η 2η κάμερα! Δεν υπάρχει κάποιο μέρος να αναφέρουμε τα προβληματα αυτά στη nokia που να βγάλει επιτέλους την αναβάθμιση που περιμένουμε; Υ.Γ: Εμένα πάντως η οθόνη δεν τρεμοπαίζει ούτε κάνει τπτ περίεργο. Θυμάμαι αντιθέτως στο HP που είχα πριν να κάνει κάτι που δε θα το έλεγα τοσο πολύ τρεμοπαίξιμο παρά μια υψίσυχνη παρεμβολή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts