spireto Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 Η τιμη που πουλησε το πλαισιο πριν μια βδομαδα ειναι 319. Το ξερω γιατι το πηρε ενας γνωστος. Αν την διορθωσαν βαση της επισημης τιμης της αλφα κοπυ δεν το ξερω. Παντως η σωστη τιμη ειναι 295. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harbinger Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 Στα φορουμ τις Νοκια εχει απειρα θεματα για Ε52 και προβληματα. 1. Λενε οτι πολλες φορες οταν μιλας ο αλλος δεν σε ακουει (λενε οτι εχει να κανει με το noise cancelling) 2. Κακο σημα. Εκει ισχυριζονται οτι η κεραια ειναι στο κατω μερος αντι για το πανω και γενικα το σημα ειναι πολυ κακο. Πχ λενε αρκετοι οτι το Ε51 ηταν καμπανα και το Ε52 ειναι 2-3 "γραμμουλες" κατω και με το ζορι πολλες φορες κρατιεται σε 3g. 3. Restarts/crashes/δεν ανοιγει. Χωρις επιπλεον σχολια. Για πειτε και εσεις που το εχετε γιατι σε αυτο το thread δεν νομιζω οτι παραπονεθηκε κανεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 Στα φορουμ τις Νοκια εχει απειρα θεματα για Ε52 και προβληματα. 1. Λενε οτι πολλες φορες οταν μιλας ο αλλος δεν σε ακουει (λενε οτι εχει να κανει με το noise cancelling) 2. Κακο σημα. Εκει ισχυριζονται οτι η κεραια ειναι στο κατω μερος αντι για το πανω και γενικα το σημα ειναι πολυ κακο. Πχ λενε αρκετοι οτι το Ε51 ηταν καμπανα και το Ε52 ειναι 2-3 "γραμμουλες" κατω και με το ζορι πολλες φορες κρατιεται σε 3g. 3. Restarts/crashes/δεν ανοιγει. Χωρις επιπλεον σχολια. Για πειτε και εσεις που το εχετε γιατι σε αυτο το thread δεν νομιζω οτι παραπονεθηκε κανεις. 1. Ισχύει, το έχουν αναφέρει και άλλοι και το επιβεβαιώνω και εγώ. Αν δεν κάνω λάθος, η Nokia είναι ενήμερη και θα το λύσει με αναβάθμιση. 2. Η κεραία ναι, είναι στο κάτω μέρος αλλά σε καμία περίπτωση αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα. Προσωπικά δεν έχω δει κλήσεις να κόβονται, ούτε να μην πιάνει δίκτυο, ούτε κάτι άλλο. Έχε υπόψη σου ότι πολλοί νομίζουν ότι η ένδειξη του σήματος είναι ακριβής, κάτι που δεν ισχύει σε κανένα κινητό. 3. Μέχρι στιγμής δεν έχω δει ούτε ένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavRosA Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 εγω δεν εχω δει κανενα απο τα τρια αυτα προβληματα το μονο που με χαλαει λιγο ειναι οτι θα ηθελα το ακουστικο να ειχε πιο δυνατο ηχο. οταν εισαι στον δρομο δεν ακους τον συνομιλητη σου καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 εγω δεν εχω δει κανενα απο τα τρια αυτα προβληματα το μονο που με χαλαει λιγο ειναι οτι θα ηθελα το ακουστικο να ειχε πιο δυνατο ηχο. οταν εισαι στον δρομο δεν ακους τον συνομιλητη σου καλα Έχω αναφέρει ξανά ότι αυτό το πρόβλημα το είχα και εγώ στην αρχή. Τελικά αυτό που έφταιγε ήταν ότι είχα συνηθίσει να κεντράρω το Ε51 που χρησιμοποιούσα με Χ τρόπο ενώ για το Ε52 θέλει τον Ψ τρόπο. Παίξε λίγο με την θέση του ακουστικού, και θα δεις ότι μια χαρά είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavRosA Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 θα το κοιταξω στην επομενη κληση! Thanks;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 Καλησπέρα! επιτέλους το πήρα και εγώ... :happy: μια ερώτησουλα όμως... πήρα μεγαλύτερη κάρτα μνήμης και θέλω να μεταφέρω κάποια θέματα και κάποιες εφαρμογές που έχει η 1gb κάρτα που είχε μέσα στην συσκευασία στην νέα μου κάρτα... :( πως θα το κάνω αυτο? ευχαριστώ.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 Καλησπέρα! επιτέλους το πήρα και εγώ... :happy: μια ερώτησουλα όμως... πήρα μεγαλύτερη κάρτα μνήμης και θέλω να μεταφέρω κάποια θέματα και κάποιες εφαρμογές που έχει η 1gb κάρτα που είχε μέσα στην συσκευασία στην νέα μου κάρτα... :( πως θα το κάνω αυτο? ευχαριστώ.. :) με card reader.βαζεις την καρτα την μικρη μεσα κανεις κοπυ ολα τα αρχεια και paste μετα στην μεγαλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 με card reader.βαζεις την καρτα την μικρη μεσα κανεις κοπυ ολα τα αρχεια και paste μετα στην μεγαλη. Έχοντας ενεργοποιήσει στον υπολογιστή να φαίνονται κρυφα αρχεία και φάκελοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Ήρθε σήμερα και το δικό μου! Δεν έχω προλάβει να κάνω πολλά, ακόμα το ψάχνω... 2 Πράγματα με προβληματίζουν μέχρι στιγμής (ίσως είναι και αστεία μιας και δεν έχω εμπειρία με S60 συσκευές): 1. Το GPS δεν έχω καταφέρει να το κάνω να δουλέψει. Δεν έχω ανοίξει το maps για να μη "φάω" τις διαθέσιμες ενεργοποιήσεις αλλά ανοίγω το άλλο που δίνει δεδομένα από το δέκτη. Μου λέει δεν υπάρχει συσκευή GPS... Γιατί;; 2. Από την πρώτη στιγμή που άνοιξα το κινητό μου αναβοσβήνει δίπλα στη μπάρα της μπαταρίας το φακελάκι των μυνημάτων. Αναβοσβήνει συνέχεια χωρίς να έχω κάποιο μήνυμα!! Δεν έχω βρει κάποιο τρόπο να το σταματήσω, μέχρι και sms μου έστειλα μήπως και είχε "φάει κόλλημα" αλλά δεν άλλαξε κάτι... Είναι φυσιολογικό; Δεν έχω ούτε mail ούτε αδιάβαστο μήνυμα (δεν έχω κανένα μήνυμα βασικά!). 3. Παρατήρηση: το ηχειάκι και η ανοικτή ακρόαση δε με ενθουσιάζουν για την έντασή τους... Eίχα για λίγο καιρό το (...) nokia 1650 το οποίο ήταν μέχρι τώρα το πιο δυνατό από όσα κινητά είχα έως τώρα! edit: Για το 1 απενεργοποίησα το Υποβοηθούμενο GPS και τώρα μου λέει "Χωρίς σύνδεση" οπότε υποθέτω πως δεν πιάνω 3 δορυφόρους από εδώ που βρίσκομαι τώρα. Θα το ξαναδοκιμάσω, παρόλαυτά πείτε μου αν πιστεύετε ότι φταίει κάτι άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Καλορίζικο. :) 1. Άνοιξε Δεδομένα gps και πήγαινε στο μέθοδοι εντοπισμού θέσης και επέλεξε τα όλα πλην του Bluetooth gps. Πήγαινε στο θέση και πάτα επιλογές κατάσταση δορυφόρων. Άσε την συσκευή ακίνητη για λίγα λεπτά σε σημείο που βλέπει ουρανό μέχρι μερικές μπάρες να γίνουν μπλε. Μόλις από πίσω δεις και τις πληροφορίες της θέσης σου, σημαίνει βρήκε που είσαι. 2. Πήγαινε Μηνύματα, επιλογές μηνύματα sim και σβήσε μερικά για να φύγει το φακελάκι. 3. Φταίει και η θέση του ηχείου. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rov Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Το Ε55 σε τι διαφέρει από το Ε52; Στο site της nokia είδα ότι είναι σχεδόν ίδια. Σκέφτομαι να πάρω ένα από τα Ε71, Ε55, Ε52. Προς το παρόν διαθέσιμο στην περιοχή μου είναι μόνο το Ε71. Θα μπορούσε κάποιος να μου πει αν αξίζει να περιμένω για το Ε55 ή το Ε52; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ypex Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Το Ε55 σε τι διαφέρει από το Ε52; Στο site της nokia είδα ότι είναι σχεδόν ίδια. Σκέφτομαι να πάρω ένα από τα Ε71, Ε55, Ε52. Προς το παρόν διαθέσιμο στην περιοχή μου είναι μόνο το Ε71. Θα μπορούσε κάποιος να μου πει αν αξίζει να περιμένω για το Ε55 ή το Ε52; Ευχαριστώ Βασικά έχουν διαφορετικό πληκτρολόγιο. Κατά τα άλλα νομίζω ότι είναι ακριβώς ίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 Καλορίζικο. :) 1. Άνοιξε Δεδομένα gps και πήγαινε στο μέθοδοι εντοπισμού θέσης και επέλεξε τα όλα πλην του Bluetooth gps. Πήγαινε στο θέση και πάτα επιλογές κατάσταση δορυφόρων. Άσε την συσκευή ακίνητη για λίγα λεπτά σε σημείο που βλέπει ουρανό μέχρι μερικές μπάρες να γίνουν μπλε. Μόλις από πίσω δεις και τις πληροφορίες της θέσης σου, σημαίνει βρήκε που είσαι. 2. Πήγαινε Μηνύματα, επιλογές μηνύματα sim και σβήσε μερικά για να φύγει το φακελάκι. 3. Φταίει και η θέση του ηχείου. ;) Στο θέση δεν υπάρχει το κατάσταση δορυφόρων στις επιλογές... Μόνο έξοδος και βοήθεια... Θα το ξαναδοκιμάσω όταν δε βρέχει (και δεν έχει σύννεφα...!) σε ανοικτό χώρο και όχι σε μπαλκόνι. Για τον ήχο δεν είναι μόνο η ένταση τελικά που με προβληματίζει αλλά η διαύγεια του ήχου. Ακούγεται πολύ θολός ο ήχος, σαν να έχει βάλει ο συνομιλητής μου κάτι μπροστά στο μικρόφωνό του, πολλές φορές δε μπορώ να καταλαβαίνω και τι λέει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
favoritas Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 Γεια σας και καλως σας βρήκα. Αυτην την συζητηση την είχα διαβάσει όταν έψαχνα κινητό και ήταν ένα ακόμα πράγμα που με ώθησε πρως το E52. Το αγόρασα πριν μιαμιση βδομάδα απο το πλαίσιο (294Ε) και μέχρι τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος! Όμορφο, λίγο πλατύ αλλα όχι μεγάλο, ελαφρί, το αγαπητό λειτουργικό σε βγάζει ασπροπρόσωπο και η μπαταρία βρήσκετε σε άλλα επιπεδα. Την πρώτη φορά που το φόρτησα κράτησε μια βδομάδα με μέτρια χρήση το οποίο με εντυπωσίασε. Επίσης αρκετά γρηγορο! Α, όσο για τα μεταλλικά μέρη που λέγατε λιγο πιο πανω, μόνο το καπάκι της μπαταρίας είναι απο αλουμίνο. Δυστυχώς το περιβλημα της προσοψης δεν είναι μεταλλικό όπως του Ε51 αλλά πλαστικό το οποίο δεν εχει και καλή εφαρμογή τουλάχιστον σε εμένα. Πρέπει να σημειώσω πως το συγκεκριμένο πλαστικό πληγώνεται ευκολα. Δίχνει όμορφο αλλά θα ήταν καλύτερο αν ήταν αλουμίνιο. Η ποιότητα της φωτογραφία δεν είναι τιποτα το ιδιαιτερο...σχεδόν το ίδιο με το Ε51 απλά σε 3.2MP. Γενικά το προτείνω και έχω χαρεί αρκετά με την απόκτηση του. Αυτά:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisl Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 παίδες γειά σας, σε pc που είναι ήδη εγκατεστημένο το pc suite συνέδεσα το e52 μέσω usb και τα windows μου πετάνε ένα μνμ ότι δεν βρίσκει τους drivers any ideas τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 παίδες γειά σας, σε pc που είναι ήδη εγκατεστημένο το pc suite συνέδεσα το e52 μέσω usb και τα windows μου πετάνε ένα μνμ ότι δεν βρίσκει τους drivers any ideas τι μπορεί να φταίει; Εγκατέστησε την έκδοση που βρίσκεται μέσα στην κάρτα μνήμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 Ευχαριστούμε για το μίνι review και καλώς ήρθες στην παρέα του myphone :) Από ταχύτητα στο μενού πώς πάει? Σε σχέση με το ε51? (αν το είχες βέβαια). Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 11, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 Το Ε55 σε τι διαφέρει από το Ε52; Στο site της nokia είδα ότι είναι σχεδόν ίδια. Σκέφτομαι να πάρω ένα από τα Ε71, Ε55, Ε52. Προς το παρόν διαθέσιμο στην περιοχή μου είναι μόνο το Ε71. Θα μπορούσε κάποιος να μου πει αν αξίζει να περιμένω για το Ε55 ή το Ε52; Ευχαριστώ Είναι ακριβώς τα ίδια με τη μόνη διαφορά το πληκτρολόγιο. Στο θέση δεν υπάρχει το κατάσταση δορυφόρων στις επιλογές... Μόνο έξοδος και βοήθεια... Θα το ξαναδοκιμάσω όταν δε βρέχει (και δεν έχει σύννεφα...!) σε ανοικτό χώρο και όχι σε μπαλκόνι. Υπάρχει... δεν μπορεί να μην στο εμφανίζει... Πήγαινε στο εικονίδιο Δεδομένα GPS > Επιλογές > Κατάσταση δορυφόρων ή Δεδομένα GPS > Πλοήγηση > Επιλογές > Κατάσταση δορυφόρων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harbinger Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 Εχει αγορασει κανεις την θηκη CP-371? Ειναι καλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 Υπάρχει... δεν μπορεί να μην στο εμφανίζει... Πήγαινε στο εικονίδιο Δεδομένα GPS > Επιλογές > Κατάσταση δορυφόρων ή Δεδομένα GPS > Πλοήγηση > Επιλογές > Κατάσταση δορυφόρων. εεε...και στο Ε55 δεν υπάρχει αυτό που λες..μόνο το βοήθεια και το έξοδος...:worry: προφανώς το βγάζει στο μενού, μόνο όταν έχει ήδη ''κλειδώσει'' το gps και έχει πιάσει στίγμα..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 εεε...και στο Ε55 δεν υπάρχει αυτό που λες..μόνο το βοήθεια και το έξοδος...:worry: προφανώς το βγάζει στο μενού, μόνο όταν έχει ήδη ''κλειδώσει'' το gps και έχει πιάσει στίγμα..;) Ήμουν έτοιμος να στείλω screenshot αλλά για να το λες ότι και στο 55 δεν το έχει... Το δοκίμασα πάντως σε ανοικτό μέρος και δεν αλλάζει τπτ... Συνεχίζει να μου βγάζει χωρίς σύνδεση... Επίσης μου βγάζει μερικές φορές και ένα μήνυμα ότι το GPS δε δουλεύει σωστά σε κλειστούς χώρους. Θα ανέβω στην ταράτσα του σπιτιού και θα το αφήσω εκεί να "ψάχνει", δεν κατεβαίνω αν δεν κλειδώσει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 Ήμουν έτοιμος να στείλω screenshot αλλά για να το λες ότι και στο 55 δεν το έχει... Το δοκίμασα πάντως σε ανοικτό μέρος και δεν αλλάζει τπτ... Συνεχίζει να μου βγάζει χωρίς σύνδεση... Επίσης μου βγάζει μερικές φορές και ένα μήνυμα ότι το GPS δε δουλεύει σωστά σε κλειστούς χώρους. Θα ανέβω στην ταράτσα του σπιτιού και θα το αφήσω εκεί να "ψάχνει", δεν κατεβαίνω αν δεν κλειδώσει!! Πάρε και το φορτιστή μαζί σου. Αλλά θα μου πείς "που να τον έβαζα το φορτιστή βρε μωρό μου" :lol::lol: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 εεε...και στο Ε55 δεν υπάρχει αυτό που λες..μόνο το βοήθεια και το έξοδος...:worry: προφανώς το βγάζει στο μενού, μόνο όταν έχει ήδη ''κλειδώσει'' το gps και έχει πιάσει στίγμα..;) Η κατάσταση δορυφόρων έχει αφαιρεθεί πλέον στα καινούργια fp2 μοντέλα(Ε52,Ε55,6720c,6710n....) στα δεδομένα GPS;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vatan Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 Το Ε55 σε τι διαφέρει από το Ε52; Στο site της nokia είδα ότι είναι σχεδόν ίδια. Σκέφτομαι να πάρω ένα από τα Ε71, Ε55, Ε52. Προς το παρόν διαθέσιμο στην περιοχή μου είναι μόνο το Ε71. Θα μπορούσε κάποιος να μου πει αν αξίζει να περιμένω για το Ε55 ή το Ε52; Ευχαριστώ να προτιμησεις το Ε75, υπερτερει στα παντα εκτος απο τη μπαταρια (οχι οτι εκει τα παει ασχημα) μια κατηγορια πανω;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts