Jump to content

favoritas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About favoritas

  • Ημ. Γέννησης 15/10/1986

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

favoritas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Το κινητό αυτό είναι εκπληκτικό. Η Huawei έκανε την αρχική φοβερη δουλεια με τον δικό της επεξεργαστή και την NPU και τώρα αυτό! Καλή τύχη σε όλους!
  2. Πολύ καλή κίνηση της Cosmote να φέρει αυτό το κινητό! Καλή επιτυχία!
  3. Καλές επιτυχίες και πάντα τέτοια!
  4. Καλή επιτυχία και σε εμάς, αλλά κυρίως και στην Ulefone στην προσπάθεια της στο να εισαχθεί την αγορά της Ελλάδας. Δύσκολη υπόθεση καθώς ο κόσμος παραμένει σε μεγάλο ποσοστό κολλημένος μόνο με αυτά που ξέρει...ή μάλλον αυτά που του λένε ότι είναι trendy... Καλή επιτυχία!
  5. Γεια σας και καλως σας βρήκα. Αυτην την συζητηση την είχα διαβάσει όταν έψαχνα κινητό και ήταν ένα ακόμα πράγμα που με ώθησε πρως το E52. Το αγόρασα πριν μιαμιση βδομάδα απο το πλαίσιο (294Ε) και μέχρι τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος! Όμορφο, λίγο πλατύ αλλα όχι μεγάλο, ελαφρί, το αγαπητό λειτουργικό σε βγάζει ασπροπρόσωπο και η μπαταρία βρήσκετε σε άλλα επιπεδα. Την πρώτη φορά που το φόρτησα κράτησε μια βδομάδα με μέτρια χρήση το οποίο με εντυπωσίασε. Επίσης αρκετά γρηγορο! Α, όσο για τα μεταλλικά μέρη που λέγατε λιγο πιο πανω, μόνο το καπάκι της μπαταρίας είναι απο αλουμίνο. Δυστυχώς το περιβλημα της προσοψης δεν είναι μεταλλικό όπως του Ε51 αλλά πλαστικό το οποίο δεν εχει και καλή εφαρμογή τουλάχιστον σε εμένα. Πρέπει να σημειώσω πως το συγκεκριμένο πλαστικό πληγώνεται ευκολα. Δίχνει όμορφο αλλά θα ήταν καλύτερο αν ήταν αλουμίνιο. Η ποιότητα της φωτογραφία δεν είναι τιποτα το ιδιαιτερο...σχεδόν το ίδιο με το Ε51 απλά σε 3.2MP. Γενικά το προτείνω και έχω χαρεί αρκετά με την απόκτηση του. Αυτά:)
×
×
  • Create New...