Jump to content

Microsoft Windows 7

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εναρξη>υπολογιστης>δεξι κλικ>ιδιοτητες κατω κατω τι γραφει οτι ειναι ενεργοποιημενα? :)

ναι αυτο λεει το κοιταξα....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Δεν χανεις τιποτα με το να το δοκιμασεις! Πες μας κ μας μετα αν πετυχε :)

Αν θες να το κανεις μονο και μονο για να μην πεταγονται αλλο τα μηνυματα, ολο και καποια επιλογη θα υπαρχει να το αποκρυπτει

Δυστυχώς έχω μόνο το συγκεκριμένο υπολογιστή και δεν μπορώ να κάνω "πειράματα".Μου φαίνεται πως ο cd driver είναι η μόνη και ασφαλής λύση.

:p

Δυστυχώς έχω μόνο το συγκεκριμένο υπολογιστή και δεν μπορώ να κάνω "πειράματα".Μου φαίνεται πως ο cd driver είναι η μόνη και ασφαλής λύση.

ο υπολογιστης σου δν εχει να παθει τιποτα.. η θα γινει δουλεια με το φλασακι η οχι! Τιποτα αλλο.

Shit Happens!!!

Γιατί ποτέ δεν λειτουργεί σωστά η ασφαλής κατάργηση συσκευών? Είτε συνδέω φλασάκι, είτε κινητό, είτε σκληρό δίσκο κλπ.. ενώ μου λέει στον υπολογιστή ότι μπορώ να βγάλω την συσκευή.. δεν έχει γίνει αποσύνδεση.

Γιατί ποτέ δεν λειτουργεί σωστά η ασφαλής κατάργηση συσκευών? Είτε συνδέω φλασάκι, είτε κινητό, είτε σκληρό δίσκο κλπ.. ενώ μου λέει στον υπολογιστή ότι μπορώ να βγάλω την συσκευή.. δεν έχει γίνει αποσύνδεση.

Σε κανενα μηχανημα με τα Seven πανω δεν εχω αντιμετωπισει παρομοιο προβλημα. Ποτε δεν σου κανει ασφαλη καταργηση ή χρειαζεται να το κανεις αρκετες φορες για να εκτελεστει η εντολη?

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Στον υπολογιστή δείχνει ότι έχει γίνει ασφαλής κατάργηση με την μία και φεύγει το εικονδίο. Αλλά πχ στο κινητό δεν δείχνει ότι έχει γίνει κατάργηση για να αποσυνδέσω το καλώδιο.

Και οταν χρησιμοποιεις φλασακι με τον ιδιο τροπο ανταποκρινεται κατα την καταργηση της συσκευης? Φευγει το εικονιδιο αλλα αμα πας στον υπολογιστη μου το βλεπεις οτι ειναι "καρφωμενο" πανω?

Και οταν χρησιμοποιεις φλασακι με τον ιδιο τροπο ανταποκρινεται κατα την καταργηση της συσκευης? Φευγει το εικονιδιο αλλα αμα πας στον υπολογιστη μου το βλεπεις οτι ειναι "καρφωμενο" πανω?

Φεύγει και εκείνο το εικονίδιο από τον "υπολογιστή μου".

@mol και εγώ αυτά έχω.

Φεύγει και εκείνο το εικονίδιο από τον "υπολογιστή μου".

@mol και εγώ αυτά έχω.

Αρα βρε navi55 δεν ειναι θεμα ασφαλης καταργησης, αμα βαζοντας φλασακι το καταργει κανονικα.

Μηπως κατι παιζει με τον συγχρονισμο του κινητου σου?

Όταν εμφανίζεται το μήνυμα ότι "χρησιμοποιείται η συσκευή..." τότε είτε έχετε ανοιχτό κάποιο πρόγραμμα που όντως τη χρησιμοποιεί, είτε μπορείτε να ξεπεράσετε αυτό το εμπόδιο με το unlocker: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1917817#post1917817

(στη συγκεκριμένη περίπτωση ανοίγετε το My Computer και κάνετε δεξί κλικ --> unlock στο drive που δεν μπορείτε να καταργήσετε)

Τις τελευταίες ημέρες έχω ένα πρόβλημα με το bluetooth στο laptop μου. Συγκεκριμένα, όποτε πάω να συνδέσω κάποιο κινητό (είτε δικό μου, είτε φίλου) μέσω bluetooth και ανοίξω το φάκελο που δείχνει στον υπολογιστή τα αρχεία του κινητού ή μου βγάζει σφάλμα ότι το bluetooth (?) δεν αποκρίνεται ή όταν λειτουργεί θα πρέπει να πατάω το κουμπί της επανάληψης για να εμφανίσει τα αρχεία. Δοκίμασα να κάνω επαναφοράς συστήματος μπας και έχει αλλάξει κάτι από την πρώτη φορά που τον άνοιξα αλλά δεν έγινε απολύτως τίποτα. Τι μπορεί να συμβαίνει?

Τις τελευταίες ημέρες έχω ένα πρόβλημα με το bluetooth στο laptop μου. Συγκεκριμένα, όποτε πάω να συνδέσω κάποιο κινητό (είτε δικό μου, είτε φίλου) μέσω bluetooth και ανοίξω το φάκελο που δείχνει στον υπολογιστή τα αρχεία του κινητού ή μου βγάζει σφάλμα ότι το bluetooth (?) δεν αποκρίνεται ή όταν λειτουργεί θα πρέπει να πατάω το κουμπί της επανάληψης για να εμφανίσει τα αρχεία. Δοκίμασα να κάνω επαναφοράς συστήματος μπας και έχει αλλάξει κάτι από την πρώτη φορά που τον άνοιξα αλλά δεν έγινε απολύτως τίποτα. Τι μπορεί να συμβαίνει?

Οι συσκευες ειναι "ζευγαρωμενες"??

Shit Happens!!!

Αρα βρε navi55 δεν ειναι θεμα ασφαλης καταργησης, αμα βαζοντας φλασακι το καταργει κανονικα.

Μηπως κατι παιζει με τον συγχρονισμο του κινητου σου?

Με τα xp ποτέ δεν είχα πρόβλημα.

Τέλος πάντων.. έτσι κι αλλιώς δεν έχουν επηρεαστεί τα δεδομένα ποτέ.

Παιδια εδω και καποιες μερες σε ασχετες στιγμες καθως και λιγες φορες με το που ανοιγουν τα windows εχω blue screen στην οποια πανω οταν περιγραφει το προβλημα γραφει A clock interrupt was not received on a secondary processor within the allocated time interval.Εχετε καμια ιδεα τι μπορει να παιζει?
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια εδω και καποιες μερες σε ασχετες στιγμες καθως και λιγες φορες με το που ανοιγουν τα windows εχω blue screen στην οποια πανω οταν περιγραφει το προβλημα γραφει A clock interrupt was not received on a secondary processor within the allocated time interval.Εχετε καμια ιδεα τι μπορει να παιζει?

Πας για mοtherboard

Οι συσκευες ειναι "ζευγαρωμενες"??

Τι εννοείς όταν λες "ζευγαρωμένες"? Έχω συνδέσει μέχρι στιγμής το LG Cookie και το Sony Ericssson W595 και στις δύο κολλάει όταν πάω να μπω στην κάρτα μνήμης. Όταν βλέπω τα περιεχόμενα του τηλεφώνου όλα είναι οκ. :confused:

Έχεις ήδη εγκατεστημένα άλλα Windows και θέλεις να κάνεις αναβάθμιση ή θες να κάνεις καθαρή εγκατάσταση; Για καθαρή εγκατάσταση είναι τα 2 πρώτα, για αναβάθμιση τα 2 τελευταία.

Πας για mοtherboard
Ειναι σιγουρα αυτο?Επισης να πω οτι δε το κανει συνεχεια
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Τι εννοείς όταν λες "ζευγαρωμένες"? Έχω συνδέσει μέχρι στιγμής το LG Cookie και το Sony Ericssson W595 και στις δύο κολλάει όταν πάω να μπω στην κάρτα μνήμης. Όταν βλέπω τα περιεχόμενα του τηλεφώνου όλα είναι οκ. :confused:

να τις κανεις αξιοπιστες μεταξυ τους χωρις χρηση κωδικων κλπ ωστε η συνδεση να ειναι αμεση.

Shit Happens!!!

να τις κανεις αξιοπιστες μεταξυ τους χωρις χρηση κωδικων κλπ ωστε η συνδεση να ειναι αμεση.

οι συσκευές έχουν συνδεθεί στο laptop με κωδικό επιβεβαίωσης.