Jump to content

Microsoft Windows 7

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν θα ειναι unallocated αυτος ο χωρος ομως?? λογικα θα πρεπει να ξαναπεραστουν τα 7! Η οχι??
Shit Happens!!!

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

δεν θα ειναι unallocated αυτος ο χωρος ομως?? λογικα θα πρεπει να ξαναπεραστουν τα 7! Η οχι??
Καλημέρα. Όντως ο χώρος έγινε unlocated και μετά δεν φαίνονταν πουθενά. Τα windows7 παρέμειναν στο πρώτο partition και δούλευαν κανονικά.Επειδή ήθελα να βλέπω τον σκληρό ολόκληρο μπούταρα από το dvd, έσβησα τα partitions και τα πέρασα από την αρχή. Τώρα όλα είναι εντάξει.Καλό εργαλείο και χρήσιμο αυτό το disk management αλλά όταν έδειχνε το κομμάτι του δίσκου unlocated, πήγα στα settings και προσπάθησα μέσα από εκεί να το κάνω να φαίνεται(έχει αρκετές επιλογές),αλλά τίποτα..:confused:Πάντως μου αρέσουν πολύ τα windows7.Αν και δούλευα για 2 χρόνια τα vista και δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα, αυτά εδώ μου φαίνονται πολύ καλύτερα..
I'm afraid of what you are doing in the name of your God

Έχουν πρόβλημα τα Windows 7 RC με το antivirus «BitDefender»; Συνέχεια μου βγάζει το εξής σφάλμα:

http://img27.imageshack.us/img27/4007/41944825.png

Φταεί που έχω την δοκιμαστική έκδοση του προϊόντος;:confused:

Όλα τα προβλήματα σε'μένα τυχαίνουν;:p

αγόρασε την rtm. βάλε την. βάλε την τελική έκδοση του bit και αν στο βγάζει και πάλι τότε τσέκαρε το κουτάκι.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

αγόρασε την rtm. βάλε την. βάλε την τελική έκδοση του bit και αν στο βγάζει και πάλι τότε τσέκαρε το κουτάκι.

Να αγοράσω τα Windows μέσω Internet; Επίσης, στις "Ιδιότητες συστήματος" μου γράφει:"Δυνατότητα 64-bit : Ναι".Αυτό σημαίνει πως μπορώ να βάλω την 64bit έκδοση των Windows 7; Και αν ναι,τι διαφορές θα βρω σε σχέση με την 32bit έκδοση;:confused:

Χωρίς τρελές δοκιμές εμένα μου φάνηκαν πολύ σταθερά και γρήγορα. Με το πρώτο service pack Πιστεύω θα αντικαταστήσουν τα XP... για να δούμε.

Και ειναι σταθερα και δεν ειναι τοσο βαρια οσο το βιστα τα δοκιμασα στο λαπτοπ και παρολο που δεν ηταν η τελικη εκδοση δουλευε αψογα
Nokia 3210->t68i->Nokia 3410->Nokia 6510->Nokia 8850->Sharp GX20->Sharp GX30i->Sharp V703->Nokia N80->Nokia 6110 Navigator->Nokia 6210 Navigator->Nokia N85->Nokia N97->Nokia 6710 Navigator->Nokia N86->iphone 3G 16GB->iphone 3GS 16GB->HTC Desire->HTC Desire HD->Iphone 4 32GB->HTC Trophy 7->Galaxy S->Nexus S->Iphone 4s 16GB->Galaxy S2->Nexus 5 32GB-> Galaxy s6 edge Gold

Να αγοράσω τα Windows μέσω Internet; Επίσης, στις "Ιδιότητες συστήματος" μου γράφει:"Δυνατότητα 64-bit : Ναι".Αυτό σημαίνει πως μπορώ να βάλω την 64bit έκδοση των Windows 7; Και αν ναι,τι διαφορές θα βρω σε σχέση με την 32bit έκδοση;:confused:

το έχεις ξαναρωτήσει.

μόνο αν θες πάνω από 3GB ram πας σε 64bit.

αλλιώς δε βλέπεις ουσιαστική διαφορά.

Alex = the best!

Παιδια,εχω παρει ενα pc απο το Πλαισιο,με δυνατοτητα δωρεαν αναβαθμισης στα 7αρια!Το θεμα ειναι οτι πρεπει να τα παραγγειλω μεσω ιντερνετ.Αλλα,στην φορμα που βγαζει για να συμπληρωσω(διευθυνση κλπ.),κολλαει στον ταχυδρομικο κωδικα και ενω τον βαζω σωστα,δεν με παει στο επομενο σταδιο,για να ολοκληρωθει η παραγγελια!!Εχει δοκιμασει κανεις αλλος?Δεν καταλαβαινω γιατι γινεται αυτο!

Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb

έχεις επιλέξει ελλάδα? στείλε το λινκ.

Φυσικά!Εδώ είναι το λίνκ:https://windows7upgradeoption.com/ShippingDetails.aspx

Τα βάζω όλα κανονικά.αλλά δεν προχωράει στο επόμενο στάδιο:mad:Κάτι "παίζει"με τον ταχ.κώδικα

Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb

με το αντιβαιρους τι παιζει?εμενα το νορτον βγαζει προβλημα συμβατοτητας

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

άλλη μία φορά.

στα 7 το καλύτερο αυτή τη στιγμή (πιο συμβατό δηλ) είναι της msft το beta.

το ίδιο έχω στήσει σε όλα τα πισί (vista + 7) και είναι και δωρεάν.

δεν ξέρω κανέναν σοβαρό που να έχει norton. δεν είμαστε 2002.

Alex = the best!

άλλη μία φορά.

στα 7 το καλύτερο αυτή τη στιγμή (πιο συμβατό δηλ) είναι της msft το beta.

το ίδιο έχω στήσει σε όλα τα πισί (vista + 7) και είναι και δωρεάν.

δεν ξέρω κανέναν σοβαρό που να έχει norton. δεν είμαστε 2002.

δεν ειναι θεμα σοβαροτητας φιλε μου θεμα επιλογης ειναι εχεις το link?

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

σοβαρότητα όχι δική σου (προς θεού) αλλά αυτών που φτιάχνουν τέτοια προγράμματα.

το λινκ

επειδή δε το δίνουν πια στο κοινό για testing εδώ είναι η έκδοση. όταν τη βάλεις μέσω του wu θα ενημερώνεται. έχει μαζί και antispyware.

Alex = the best!

ok ευχαριστω

ο υπολογιστης ειναι πολυ καλος τωρα και ναφανταστειτε οτι πριν οερασω τα 7 ητανε για να τον δωσω στον ανηψιο μου να παιζει.επιτελους κατι καλο απο την μαικροσοφτ

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Παιδιά, μπορείτε να μπείτε στο internet ή σε υπηρεσίες που χρησιμοποιούν το internet (messenger κ.λ.π) μετά από "Hibernate" (Αδρανοποίηση) ή "Sleep" (Αναμονή);:confused:

Ναι μόλις το δοκίμασα και δουλεύουν όλα ρολόι. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Ναι μόλις το δοκίμασα και δουλεύουν όλα ρολόι. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα

Σ'εμένα δεν δουλεύει το Internet.Στον Internet Explorer μου γράφει:"Internet Explorer cannot display that webpage" και ο Messenger δεν συνδέεται.:confused::(:cry:

Σημείωση:Χρησιμοποίησα και Google Chrome και Mozilla Firefox αλλά και τα δύο δεν φορτώνουν σελίδες.

Παιδιά, μπορείτε να μπείτε στο internet ή σε υπηρεσίες που χρησιμοποιούν το internet (messenger κ.λ.π) μετά από "Hibernate" (Αδρανοποίηση) ή "Sleep" (Αναμονή);:confused:

Αυτό το πρόβλημα το είχα με τα XP. Θα το τσεκάρω και στα 7 και θα επανέλθω.

129026.png?1640591734

Μήπως έχει βάλει κανεις το C++ 2008 redist πακέτο? Μου βγάζει error 1935 δεν μπαίνει με τίποτα
http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.

βάλε τους σωστούς οδηγούς.

για τι συσκευή μιλάμε?

Έχω εγκατεστημένους τους "οδηγούς" που εγκατέστησαν τα Windows 7.Έχω επιτραπέζιο υπολογιστή "Fujitsu-Siemens Scaleo P".Πρέπει να εγκαταστήσω κάτι παραπάνω;:confused: