stamatis3133 Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 αγορασα ενα καινουριο laptop και ο σκληρος του δισκος ειναι χωρισμενος σε δυο τομους ( C και D). Για να αλλαξω το μεγεθος του καθε τομου πρεπει να κανω φορματ και partition και να χαθουν δεδομενα ή γινεται και χωρις να χαθουν δεδομενα; Γινετε ευκολα απο τη διαχείριση δισκων των Windows. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Παιδια βοηθεια! λογω υπερβολικης ζεστης πηρα το φορητο μου και πηγα να δουλεψω σε ενα δωματιο οπου εχω κλιματισμο , συνδεσα τον φορητο μου με καλωδιο δικτυου με τον σταθερο υπολογιστη (δεν θελω ασυρματα) και ενω ο φορητος βλεπει τον σταθερο , οταν παω να ανοιξω αυτο το φακελο μου ζηταει user name και password τα οποια ουτε καν τα ξερω/θυμαμαι...,, :wacko: εχω windows 7 και στα 2 συστηματα τι κανω τωρα? μπορω να τα βρω καπου? δωστε μου λυση αν μπορειτε :cry: ευχαριστω!!! :blink: Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Παιδια βοηθεια! λογω υπερβολικης ζεστης πηρα το φορητο μου και πηγα να δουλεψω σε ενα δωματιο οπου εχω κλιματισμο , συνδεσα τον φορητο μου με καλωδιο δικτυου με τον σταθερο υπολογιστη (δεν θελω ασυρματα) και ενω ο φορητος βλεπει τον σταθερο , οταν παω να ανοιξω αυτο το φακελο μου ζηταει user name και password τα οποια ουτε καν τα ξερω/θυμαμαι...,, :wacko: εχω windows 7 και στα 2 συστηματα τι κανω τωρα? μπορω να τα βρω καπου? δωστε μου λυση αν μπορειτε :cry: ευχαριστω!!! :blink: Δεν καταλαβα ακριβως τι εχεις κανει και γιατι συνδεσες τον φορητο σου με τον σταθερο υπολογιστη, αλλα τελος παντων. Πηγαινε network and sharing center--> change advace sharing settings--> Password protected sharing καντο disable. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Δεν καταλαβα ακριβως τι εχεις κανει και γιατι συνδεσες τον φορητο σου με τον σταθερο υπολογιστη, αλλα τελος παντων. Πηγαινε network and sharing center--> change advace sharing settings--> Password protected sharing καντο disable. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosnic2 Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Καλησπέρα θελω να κανω μια ερωτηση, δεν εχω πολλες γνωσεις για το τι ακριβως πρεπει να κανω στο παρακατω που θα σας πω. Εχω ενα λαπτοπ με τα 7αρια, το εχω περιπου 5 χρονια και τωρα θελω να περασω τα 10αρια αλλα να κανω clean install, το θεμα μου ειναι οτι οταν το πηρα δεν μου εδωσαν καποιο cd με τα 7αρια και δεν ξερω πως να βρω το κλειδι τους(απο κατω εχει ενα αυτοκόλλητο αλλα με τα χρονια εχει ξεθωριασει και δεν καταλαβαινω τι γραφει).το λεω γιατι απο οτι διαβασα αν κανω αυτη την διαδικασία για να ενεργοποιησω τα 10αρια θα χρειαστω το κλειδι των 7.μπορω να κανω κατι ή απλα να αναβαθμισω κατευθειαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Καλησπέρα θελω να κανω μια ερωτηση, δεν εχω πολλες γνωσεις για το τι ακριβως πρεπει να κανω στο παρακατω που θα σας πω. Εχω ενα λαπτοπ με τα 7αρια, το εχω περιπου 5 χρονια και τωρα θελω να περασω τα 10αρια αλλα να κανω clean install, το θεμα μου ειναι οτι οταν το πηρα δεν μου εδωσαν καποιο cd με τα 7αρια και δεν ξερω πως να βρω το κλειδι τους(απο κατω εχει ενα αυτοκόλλητο αλλα με τα χρονια εχει ξεθωριασει και δεν καταλαβαινω τι γραφει).το λεω γιατι απο οτι διαβασα αν κανω αυτη την διαδικασία για να ενεργοποιησω τα 10αρια θα χρειαστω το κλειδι των 7.μπορω να κανω κατι ή απλα να αναβαθμισω κατευθειαν; Κατεβασε και τρεξε αυτο το tool και θα το βρεις ποιο ειναι. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpapo Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 (edited) Το έχω αναφέρει ξανά αλλά δε βρέθηκε λύση ακόμη ...είναι κάποιος φίλος που έχει ενεργοποιήσει τα win7 ultimate σε gpt disk σε laptop(uefi mobo) και πως ,δε θελω να κάνω format και reinstall...τα γνωστά loaders by daz ΔΕΝ δουλεύουν ! Edited August 17, 2015 by tpapo Παράθεση Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcGamer2015 Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Καλησπερα παιδια.Θελω να ρωτησω κατι.Εχω ενα δισκακι το οποιο μου δωθηκε οταν αγορασα το πισι μου(2009)και το οποιο λεει windows 7 recovery media for windows 7 products.και μετα λεει <<Δισκος ανακτησης συατηματος για υποστηρικτικο σκοπο.Απαγορευεται η αναδιανομη ή η χρηση με αλλο PC.Περιεχει 32bit λογισμικο>> τωρα αυτο που θελω να ρωτησω ειναι.Αυτο το δισκακι εχει μεσα τα w7 και μπορω να τα περασω οπουδοιποτε??Με μπερδεψε το <<για υποστηρικτικο σκοπο>> δεν ξερω αν μπορω να περασω windows στο πισι απο αυτο.Ξερει κανεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Καλησπερα παιδια.Θελω να ρωτησω κατι.Εχω ενα δισκακι το οποιο μου δωθηκε οταν αγορασα το πισι μου(2009)και το οποιο λεει windows 7 recovery media for windows 7 products.και μετα λεει <<Δισκος ανακτησης συατηματος για υποστηρικτικο σκοπο.Απαγορευεται η αναδιανομη ή η χρηση με αλλο PC.Περιεχει 32bit λογισμικο>> τωρα αυτο που θελω να ρωτησω ειναι.Αυτο το δισκακι εχει μεσα τα w7 και μπορω να τα περασω οπουδοιποτε??Με μπερδεψε το <<για υποστηρικτικο σκοπο>> δεν ξερω αν μπορω να περασω windows στο πισι απο αυτο.Ξερει κανεις?? Λογικά πάντα, το δισκάκι ναι μεν θα περιέχει τα Windows 7 αλλά μπορεί να περιέχει τροποποιημένη έκδοση με τα στοιχεία της εταιρείας του υπολογιστή σου (drivers κτλ). Αν είναι Turbo-X, μέχρι τα Vista, τα DVD που έδιναν είχαν την AIO (All in One) έκδοση των Windows τα οποία ήταν unbranded και τα περνούσες σε οποιοδήποτε PC. Αν θες να τα περάσεις στο PC με το οποίο ήρθε το DVD, προχώρα άφοβα αλλιώς δεν στο συνιστώ. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcGamer2015 Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Λογικά πάντα, το δισκάκι ναι μεν θα περιέχει τα Windows 7 αλλά μπορεί να περιέχει τροποποιημένη έκδοση με τα στοιχεία της εταιρείας του υπολογιστή σου (drivers κτλ). Αν είναι Turbo-X, μέχρι τα Vista, τα DVD που έδιναν είχαν την AIO (All in One) έκδοση των Windows τα οποία ήταν unbranded και τα περνούσες σε οποιοδήποτε PC. Αν θες να τα περάσεις στο PC με το οποίο ήρθε το DVD, προχώρα άφοβα αλλιώς δεν στο συνιστώ. Ευχαριστω πολυ.Αρα για να τα περναω σε οποιοδηποτε πισι πρεπει να τα κατευασω.Ερωτηση που μπορω να βρω αυθεντικα τα windows??(εχω κληδακι ενεργοποιησης) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Ευχαριστω πολυ.Αρα για να τα περναω σε οποιοδηποτε πισι πρεπει να τα κατευασω.Ερωτηση που μπορω να βρω αυθεντικα τα windows??(εχω κληδακι ενεργοποιησης) Στα "γνωστά" μέρη ψάξε για την έκδοση που θες και κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης βάλε το κλειδί που έχεις, θα το περάσει κανονικά. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Στα "γνωστά" μέρη ψάξε για την έκδοση που θες και κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης βάλε το κλειδί που έχεις, θα το περάσει κανονικά. Πολυ κατατοπιστική η απάντησή σου !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Ορίστε και το link. Αν είναι παράνομο, ας κατέβει. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcGamer2015 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Ορίστε και το link. Αν είναι παράνομο, ας κατέβει. Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Για όποιον ενδιαφέρεται για την ιδιωτικότητά του... http://gr.pcmag.com/windows-10-telemetry/18321/feature/h-microsoft-epharmozei-ten-politike-aporretou-ton Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Για όποιον ενδιαφέρεται για την ιδιωτικότητά του... http://gr.pcmag.com/windows-10-telemetry/18321/feature/h-microsoft-epharmozei-ten-politike-aporretou-ton Στα Windows 8/10 λίγο πολύ ξέρουμε τί μπορεί να πάρει η MSFT, αλλά στα Win 7 που δεν έχουν online services? Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpa02 Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 (edited) καλησπέρα, το pc στο startup πριν ακομα φορτωσουν τα win7 μου πεταει ένα μυνημα MASJO is compressed press Alt+Ctr+Del to restart. Εννοείται μενει εκει οσα restart και να κανω Εκανα boot από USB και προσπαθησα να κανω repair startup αλλα δε βρισκει λεει κανενα πρόβλημα απλα να αποσυνδεσω τυχον συσκευή που συνδεσα τελευταια. Δεν εχει αλλαξει το setup του μηχανήματος ουτε εγκατεστησα κατι. Απλα μια ωραια στιγμη δεν ξεκιναει. Καμμια ιδεα πως να γλιτωσω το format? καλησπέρα, το pc στο startup πριν ακομα φορτωσουν τα win7 μου πεταει ένα μυνημα MASJO is compressed press Alt+Ctr+Del to restart. Εννοείται μενει εκει οσα restart και να κανω Εκανα boot από USB και προσπαθησα να κανω repair startup αλλα δε βρισκει λεει κανενα πρόβλημα απλα να αποσυνδεσω τυχον συσκευή που συνδεσα τελευταια. Δεν εχει αλλαξει το setup του μηχανήματος ουτε εγκατεστησα κατι. Απλα μια ωραια στιγμη δεν ξεκιναει. Καμμια ιδεα πως να γλιτωσω το format? Βρηκα αυτό θα το παλεψω :( Edited September 23, 2015 by zxr Παράθεση HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 (edited) Παιδιά καλημέρα. Μετά απο Format έχω βάλει τα αυθεντικά windows 7 32 bit και δεν κάνει τις ενημερώσεις, δείχνει ότι κάνει έλεγχο για ενημερώσεις και τίποτα άλλο Άλαξα το ρούτερ μήπως είχε πρόβλημα αλλά πάλι ίδια. Τώρα το πρόβλημα που έχω δεν αναγνωρίζει τα κινητά. Ακυρον μετα από τέσσερες ημέρες επανήλθαν όλα στην εντέλεια Edited October 27, 2015 by EGANI όλα εντάξη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 παιδια μια βοηθεια...εχω τα 7 32 bit,και δεν βλεπω αναβαθμιση σε 10,βεβαια εχω antivirus.....μηπως φταιει αυτο...??? Για δωστε τα φωτα σας.....:( Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 εχεις κανει ολες τις αναβαθμισεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 εχεις κανει ολες τις αναβαθμισεις; Παταω εκει που λεει update και κολλαει εκει με τις ωρες δεν κανει τιποτε.....:( Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 παιδια μια βοηθεια...εχω τα 7 32 bit,και δεν βλεπω αναβαθμιση σε 10,βεβαια εχω antivirus.....μηπως φταιει αυτο...??? Για δωστε τα φωτα σας.....:( Κατεβασε απο εδω το tool (για 32bit) τρεξτο και θα αρχισει να τα κατεβαζει. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Δοκιμασα και τους 2 τροπους φτανει μεχρι ενα σημειο και αρνειτε να ολοκληρωσει.....εχω κλεισει antivirus κτλ...... Το εχω αφησει ωρες μηπως ο server ειναι απασχολημενος....αλλα δεν....:( Εχω ενα cd μεwin 8.1 γνησιο,το βαζω να κανει την εγκατασταση αλλα ειναι αλλο bit...και δεν κανει install .....με το cd τι μπορω να κανω,ωστε να το εγκαταστησω,και να βαλω μετα τα 10...?? Εχω κανει backup...ετσι δεν εχω προβλημα.... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Για να περάσεις τα 64bit 8.1 θα πρέπει να bootάρεις από το BIOS στο DVD και να κάνεις φορμάτ προκειμένου να προχωρήσει η εγκατάσταση. Αν θες να το παλέψεις λίγο ακόμα με τα 7, μπορείς είτε να απεγκαταστήσεις ό,τι έχει σχέση με τα Windows (antivirus, CCleaner, Tune Up etc) είτε να κάνεις όλες τις ενημερώσεις και να τα εγκαταστήσεις έτσι. Το tool της MSFT δεν θέλει τις ενημερώσεις για να τα εγκαταστήσει, οπότε κάτι έχει το PC σου που το εμποδίζει. Συνήθως προγράμματα όπως το Tune Up (ή ακόμα και αυτό), αποτελούν τροχοπέδη στην εγκατάσταση/επιδιόρθωση των Windows. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Για να περάσεις τα 64bit 8.1 θα πρέπει να bootάρεις από το BIOS στο DVD και να κάνεις φορμάτ προκειμένου να προχωρήσει η εγκατάσταση. Αν θες να το παλέψεις λίγο ακόμα με τα 7, μπορείς είτε να απεγκαταστήσεις ό,τι έχει σχέση με τα Windows (antivirus, CCleaner, Tune Up etc) είτε να κάνεις όλες τις ενημερώσεις και να τα εγκαταστήσεις έτσι. Το tool της MSFT δεν θέλει τις ενημερώσεις για να τα εγκαταστήσει, οπότε κάτι έχει το PC σου που το εμποδίζει. Συνήθως προγράμματα όπως το Tune Up (ή ακόμα και αυτό), αποτελούν τροχοπέδη στην εγκατάσταση/επιδιόρθωση των Windows. τελικα εφταιγε το antivirus ,εκανα καθαρο install τα 7αρια,και μετα μεσω το λινκ που μου εδωσες...προχωρησα..και ολα καλα.....:rolleyes: Παντως αναγγενηθηκε.....πηγαινει πολυ πιο γρηγορα..χωρις να βαλω ssd..... Αν αποφασισω να βαλω ssd,θα ενοχλησω....ξανα μηπως μεταφερω απο τον ενα δισκο στον αλλον... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts