momomo Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 μπορειτε να δωσετε καποια βοηθεια σχετικα με το οτι ο υπολογιστησ μου δεν μπορει να ξεκινησει απο τ dvd δηλαδη οτι βγαινει το μηνυμα press a key to boot from cd και πατω το κουμπι και δεν γινεται τιποτα.εκανα ελενχο στα καλωδια και ειναι συνδεδεμενα και τα 2,επησεις στο bios μου εμφανιζει την συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 ειναι usb το πληκτρολογιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
momomo Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 ειναι usb ασυρματο! επισησ οταν παταω ας πουμε το delete για να μπω στο bios μια χαρα πατιεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 θελεις να δοκιμασεις με ενα πληκτρολογιο σε ps/2 να μας πεις αν γινεται? σε ενα pc ειχα αντιμετωπισει το προβλμα σου επειδη ηταν usb το πληκτρολογιο. μολις δοκιμασα ps/2 ολα ηταν οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
momomo Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 δλδ μπορουσες να πατησεις del και να μπεισ στο bios αλλα δεν μπορουσες να πατησεις να ξενιναει απο το dvd? επισης τι ειναι το ps/2 ?:P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 PS/2 connector δε θυμαμαι για το bios, αλλα boot απο το dvd δεν εκανε με τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
momomo Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 :'( απογοητευση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 17, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Το έγραψα και στο προηγούμενο post μου: Αν δεν εκκινεί όταν εμφανίζει το μήνυμα "press any key to boot from cd" είναι πολύ πιθανό το δισκάκι να έχει πρόβλημα. Δοκίμασε με κάποιο άλλο. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
momomo Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Το ελυσα το προβλημα με το πληκτρολογιο και σας ευχαριστω παρα πολυ :) τωρα ομως πρεπει να λυσω το προβλημα με το ''bootmrg is missing'' ανεφερα πιο πανω.σκεφτομαι οτι θα πρεπει κατι νακανω μεσω τησ επιδιορθωσης,μετην γραμμη εντολων,αλλα δεν ξερω.Μπορείτε να με βοηθήσετε? Υ.Σ συγγνωμη για το πρηξιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Ποιο codec pack ειναι καλυτερο για Windows 7 x64. Με ενδιαφερει να εχω καλη ποιοτητα ηχου και εικονας, να υποστηριζοντε οι περισσοτεροι τυποι αρχειων και να παιζει τις high definition ταινιες με υποτιτλους. Ειχα κατεβασει ενα πακετο αλλα δεν μου επαιζε τις hd ταινιες με υποτιτλους. Δεν με ενδιαφερουν εργαλεια επεξεργασιας ταινιων,υποτιτλων κτλ. Τι προτεινετε? Ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis36th Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Ποιο codec pack ειναι καλυτερο για Windows 7 x64. Με ενδιαφερει να εχω καλη ποιοτητα ηχου και εικονας, να υποστηριζοντε οι περισσοτεροι τυποι αρχειων και να παιζει τις high definition ταινιες με υποτιτλους. Ειχα κατεβασει ενα πακετο αλλα δεν μου επαιζε τις hd ταινιες με υποτιτλους. Δεν με ενδιαφερουν εργαλεια επεξεργασιας ταινιων,υποτιτλων κτλ. Τι προτεινετε? Ευχαριστω:) κατεβασε το vlc media player.εχω ψαξει να βρω βιντεο που δεν τα υποστηριζει αλλα απετυχα Παράθεση Anyone who has never made a mistake has never tried anything new nokia 6610,motorola c261,motorola razr v3i,nokia 5320 xpressmusic,sony ericsson w995,nokia c6-01,sony xperia u,nokia lumia 630 dual Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 μονο το vlc?τιποτε αλλο?codecs? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis36th Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 μονο το vlc?τιποτε αλλο?codecs? δε χρειαζεσαι codecs.τα υποστηριζει ολα απο μονο του Παράθεση Anyone who has never made a mistake has never tried anything new nokia 6610,motorola c261,motorola razr v3i,nokia 5320 xpressmusic,sony ericsson w995,nokia c6-01,sony xperia u,nokia lumia 630 dual Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 παιζει και full hd ταινιες με υποτιτλους?εννοω με τους τυπους αρχειων του νετ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empathis Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Κατέβασε και δοκίμασε το K-Lite codec pack. Είναι πλήρες και σε 64 bit έκδοση. Παίζει ουσιαστικά τα πάντα, χωρίς να εγκαθιστάς άλλο media player. Λογικά θα μείνεις ευχαριστημένη. Παράθεση I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis36th Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 παιζει και full hd ταινιες με υποτιτλους?εννοω με τους τυπους αρχειων του νετ? ναι κανονικα οσες εχω δοκιμασει(mkv,avi,mp4) Κατέβασε και δοκίμασε το K-Lite codec pack. Είναι πλήρες και σε 64 bit έκδοση. Παίζει ουσιαστικά τα πάντα, χωρίς να εγκαθιστάς άλλο media player. Λογικά θα μείνεις ευχαριστημένη. το ξερω το k-lite.μια φορα ομως που δοκιμασα 1080p mkv αρχειο(και με τον player που εγκαθιστα,και με το nero και με το windows media player)δεν υποστηριζε τον ηχο(μου ελεγε οτι θελει ενα επιπλεον codec που ομως δε βρηκα).στο vlc επαιζε κανονικα Παράθεση Anyone who has never made a mistake has never tried anything new nokia 6610,motorola c261,motorola razr v3i,nokia 5320 xpressmusic,sony ericsson w995,nokia c6-01,sony xperia u,nokia lumia 630 dual Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Προσωπικά προτιμώ το CCCP, μετά την εγκατάσταση του οποίου παίζουν όλα μέσω media player (και με υπότιτλους), χωρίς να χρειάζομαι άλλο player. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Εμένα μου άρεσε πολύ ο KMPlayer πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Καλησπέρα σας, Χρησιμοποιώ Windows 7 Ultimate x64 και αντιμετωπίζω πρόβλημα με τον εξωτερικό σκληρό δίσκο μου. Είναι WD Mybook 500GB και ενώ στο λάπτοπ δεν έχω κανένα πρόβλημα στο παρόν σύστημα μου γράφει οτι είναι write protected Και δεν με αφήνει να κάνω τίποτα. Βρήκα μια λύση με το diskpart αλλά δεν είναι μόνιμη, δηλαδή κάθε φορά που ανοίγω τον υπολογιστή πρέπει να κάνω τα ίδια πάλι. Υπάρχει μια μόνιμη λύση; Σας ευχαριστώ! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Έχω τα win7 starter και θέλω να ρωτήσω , πόσες φορές μπορώ να κάνω επαναφορά συστήματος στο λάπτοπ ?(turbo-x). Έχω κάνει ήδη 2 φορές επαναφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 ναι κανονικα οσες εχω δοκιμασει(mkv,avi,mp4) το ξερω το k-lite.μια φορα ομως που δοκιμασα 1080p mkv αρχειο(και με τον player που εγκαθιστα,και με το nero και με το windows media player)δεν υποστηριζε τον ηχο(μου ελεγε οτι θελει ενα επιπλεον codec που ομως δε βρηκα).στο vlc επαιζε κανονικα Κατεβασα το vlc player και οτι εχω δοκιμασει μεχρι τωρα το παιζει. Θελω να γραψω μια σειρα σε dvd με υποτιτλους, θα το κανει κ αυτο?Δηλαδη θα εμφανιζοντε οι υποτιτλοι? Το dvd θα το παιζω σε dvd player, οχι σε pc. Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Έχω τα win7 starter και θέλω να ρωτήσω , πόσες φορές μπορώ να κάνω επαναφορά συστήματος στο λάπτοπ ?(turbo-x). Έχω κάνει ήδη 2 φορές επαναφορά. Οσες φορές θες Βάσια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 εμενα γιατι ακομα δεν μου δειχνει το sp1 στο windows update? ειναι λογικο ακομα να μην μου εχει βγαλει το sp1 των windows 7 στο windows update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 27, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 ειναι λογικο ακομα να μην μου εχει βγαλει το sp1 των windows 7 στο windows update? Αν έχεις κάνει όλα τα υπόλοιπα update, θα σου το βγάλει και αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Αν έχεις κάνει όλα τα υπόλοιπα update, θα σου το βγάλει και αυτό. γενικα κανω manual update οποτε εχει καμμια 45 αρια αλλα που δεν τα εχω κανει.πρεπει για να μου βγαλει το sp? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts