m_name_is_george Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 Απο που καταλαμβαινω αν το λογισμικο μου ειναι η τελευτεα εκδοση και οχι καποια απο τις δοκιμαστικες?? Παράθεση If plan A doesn't work, remember, there are 25 other letters in the alphabet!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 λοιπον παιδια προσπαθω να ανοιξω το adobe reader 9.1 κ μου βγαζει το παρακατω σφαλμα.... http://s1d4.turboimagehost.com/t/2171243__.jpg παταω οκ κ μετα μου εμφανιζει αυτο... http://s1d4.turboimagehost.com/t/2171244__1.jpg καμια ιδεα κανεις??? το μονο που μπορω να σου προτεινω ειναι να αφησεις τον Acrobat.. Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 Απο που καταλαμβαινω αν το λογισμικο μου ειναι η τελευτεα εκδοση και οχι καποια απο τις δοκιμαστικες?? Στις δοκιμαστικές εκδόσεις κάτω δεξία γράφει "Windows 7" και την build που έχεις (π.χ: Windows 7 - Build 7100), ενώ στην τελική έκδοση δεν γράφει τίποτα. Επίσης, μπορείς αν δεις την έκδοση που έχεις κάνοντας τα εξής: Κάνεις δεξί κλικ στην taskbar και ανοίγεις το "Εκκίνηση Διαχείρησης Εργασιών", κάνεις κλικ στο "Βοήθεια", πατάς το "Πληροφορίες για την Διαχείρηση Εργασιών" και τέλος βλέπεις εκεί που λέει:"Έκδοση 6.1 (Εσωτερική Έκδοση: 7***)".Αν λέει :"(Εσωτερική Έκδοση 7600)" τότε έχεις την τελική. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_name_is_george Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 Στις δοκιμαστικές εκδόσεις κάτω δεξία γράφει "Windows 7" και την build που έχεις (π.χ: Windows 7 - Build 7100), ενώ στην τελική έκδοση δεν γράφει τίποτα. Επίσης, μπορείς αν δεις την έκδοση που έχεις κάνοντας τα εξής: Κάνεις δεξί κλικ στην taskbar και ανοίγεις το "Εκκίνηση Διαχείρησης Εργασιών", κάνεις κλικ στο "Βοήθεια", πατάς το "Πληροφορίες για την Διαχείρηση Εργασιών" και τέλος βλέπεις εκεί που λέει:"Έκδοση 6.1 (Εσωτερική Έκδοση: 7***)".Αν λέει :"(Εσωτερική Έκδοση 7600)" τότε έχεις την τελική. :) Ευχαριστω φιλε!! Την τελικη εχω!!! Oh year!!! :p Παράθεση If plan A doesn't work, remember, there are 25 other letters in the alphabet!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 καλησπερα , εχω χωρισει τον δισκο μου σε 3 επιμερους ωστε οταν κανω φορματ να μην τα σβηνω ολα !! πως γινεται να κανω ανασυγκροτηση στον κυριο δισκο ; δεν με αφηνει μεσα απο τα windows !! Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 ένα ένα. πας στο πρόγραμμα του defrag και δε σε αφήνει? μιλάμε για το δίσκο που είναι τα windows 7. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 Μήπως έχεις ορίσει κάποιο άλλο πρόγραμμα; έχει συμβεί σε εμένα για αυτό το λέω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 παιδια μιας κ το acrobat reader δεν μου δουλευει..εχετε να μου προτεινετε καποια αλλη free εφαρμογη που να δουλευει στα win7?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 foxit. σαφώς πιο ελαφρύ. :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 foxit. σαφώς πιο ελαφρύ. :) σευχαριστω αδερφε θα το δοκιμασω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 Παιδιά, πως μπορώ να αφαιρέσω μια σημαντική ενημέρωση από το Windows Update; Επίσης, γιατί στο "Συσκευές και Εκτυπωτές" μου βρίσκει τον εκτυπωτή ως "HP Deskjet 7300 Series" από τη στιγμή που είναι ο F380; Τέλος, το ελληνικό γλωσσικό που υπάρχει στο Windows Update είναι το τελικό; Ρωτάει γιατί υπάρχουν μερικά στοιχεία που δεν έχουν μεταφραστεί στα ελληνικά. Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio519 Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 καλησπερα ενδιαφερομαι να βαλω windows 7 καταρχην να ρωτησω το εχης εχει 64 κ 32 εκδοσεις; αν ναι εχω υπολογιστη με intel core2duo sta 2.66 και μνημη 2gb sta 1066.καρτα γραφικων 8800gt 512mb.αναμενω να μ πειτε 32 η 64;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_name_is_george Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 Εξαρταται απο τον επεξεργαστη σου.Πηγαινε στο device manager/ processors/πατησε πανω σε ενα απο αυτα που θα σου βγαλει/διαλεξε την καρτελα details/και μετα διαλεξε το hardware ids...Εκει θα γραφει αν 64 η 32.Για παραδειγμα στο δικο μου γραφει AMD64 Παράθεση If plan A doesn't work, remember, there are 25 other letters in the alphabet!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 ολοι οι core 2 duo ειναι 64bit capable!! Προχωρα αφοβα!! :) Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Eγω τρέχω τα 64bit και είναι πολύ καλά, καλύτερα να περάσεις αυτά. btw τα 64bit χρειάζονται minimum 2gb RAM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 ένα ένα. πας στο πρόγραμμα του defrag και δε σε αφήνει? μιλάμε για το δίσκο που είναι τα windows 7. ουπς ..δεν χρησιμοποιω καποιο προγραμμα αλλα απο οτι θυμαμαι και με το ccleaner δεν με αφηνε να κανω defrag !!! το προσπερνουσε αυτο το βημα μονο του !!! παταω στο κυριο δισκο , δεξι κλικ , ιδιοτητες και απο κει προσπαθω και δεν με αφηνει !!! μου λεει να προγραμματισω καποια στιγμη να το κανω και δεν ξερω αν πρεπει να ειναι ανοικτος ή κλειστος ο υπολογιστης !!! Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 τελικά χτες έκανα φορμάτ και πέρασα τα 7 ultimate...:) όλα καλά σχετικά...και ερωτώ..πρόγραμμα που να κλειδώνει φακέλους παίζει κανένα..?? το folder access 2.1 free που είχα δυστυχώς δε παίζει, το folder lock θέλει ''αγορά'' οπωσδήποτε μιας και συνδέεται συνέχεια στο δίκτυο και τσεκάρει..:O και το hide folders χτύπησε τρελή μπλε οθόνη, και ζορίστηκα να καταφέρω το πισι να ξαναανοίξει...:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 Το folder access δεν σου λειτουργεί ούτε σε compatibility mode; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 χχμμ...να σου πω την αλήθεια δεν το έψαξα...αλλά μου έκανε και τρελά νερά στο uninstall...τελικά το πέταξα και ησύχασα...οπότε εκτός αν κάποιος μου επιβεβαιώσει ότι δουλεύει, δε το ξαναρισκάρω..:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgentGolder Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Τι να κάνω που δεν υποστηρίζεται η απευθείας αναβάθμιση απο XP σε 7 (έτσι λέει στο laptop μου τουλάχιστον); Αν πάω να κάνω upgrade σε vista στον ίδιο υπολογιστή, αυτή η επιλογή είναι απενεργοποιημένη. Και κάπου βγάζει οτι δεν είναι δυνατή γιατί κάποιος ηλεκτρονικός έλεγχος συμβατότητας απέτυχε!!!! Στο desktop πάει να γίνει κανονικά... Η καθαρή εγκατάσταση κατώπιν format είναι η μόνη λύση ή υπάρχει και κάτι άλλο που μπορώ να δοκιμάσω;;; Παράθεση Να κλείσει μια για πάντα το τυφλάδικο και να μείνουν άνεργοι όλοι οι χαφιέδες που'χει για προσωπικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Βγάζει οτι δεν είναι δυνατή η απευθείας αναβάθμιση στο laptop μου που τα δοκίμασα. Μπορώ να κάνω κάτι;; Όταν προσπαθώ να περάσω από πάνω τα Vista με σκευτικό να βάλω τα 7 μετά, μου'χει απενεργοποιημένη την αναβάθμιση και λέει ότι απέτυχε ο έλεγχος συμβατότητας!... Ξέρετε μήπως τι μπορεί να φταίει; Και να μπορουσες να κανεις αναβαθμιση, ειναι προτιμοτερο να κανεις καθαρη εγκατασταση! Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgentGolder Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Γιατί αυτό;;; Θα μπορούσα να κάνω αυτό που λέω μιάς και βαριέμαι να ξαναστήνω μετά... Άσε που δεν ξέρω αν θα λειτουργούν όλα όπως πριν. Ας πούμε για το wi-fi υπάρχει ένα προγραμματάκι ονόματι "Intel Proset Wireless". Για το bluetooth ένα "Bluetooth manager", και πάει λέγοντας. Και αυτοί μου ΄'εδωσαν μόνο ένα CD restaur σε XP μ'όλα αυτά εγκατεστημένα!... Γι'αυτό καίγομαι τόσο. Παράθεση Να κλείσει μια για πάντα το τυφλάδικο και να μείνουν άνεργοι όλοι οι χαφιέδες που'χει για προσωπικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Ολα τα προγραμματα μπορεις να τα ξανακατεβασεις απο τη σελιδα των δημιουργων. Πολυ πιθανο ειναι ομως τα 7 να βρουν οδηγους για τα παντα, αλλα καλυτερα να εισαι καλυμενος. Προτιμας να μην ασχοληθεις για 2-3 ωριτσες απτο να ρισκαρεις να γινει κανα μπερδεμα στο upgrade?? Καλυτερα απο την αρχη και το κεφαλι σου ησυχο! Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgentGolder Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Καλά. Αλλά σαν τι μπέρδεμα θα μπορούσε να γίνει με upgrade? Έτσι απο περιέργεια. Παράθεση Να κλείσει μια για πάντα το τυφλάδικο και να μείνουν άνεργοι όλοι οι χαφιέδες που'χει για προσωπικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Το πιο απλό, πολλά προγράμματα ήδη εγκατεστημένα να μην παίζουν έπειτα. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts