mcde Δημοσιεύτηκε August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 11, 2009 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Windows_7.png/290px-Windows_7.png Το νέο λειτουργικό της Microsoft είναι πλέον σε τελική μορφή (RTM). Σε αυτό το topic μπορείτε να συζητάτε οτιδήποτε αφορά τα Windows 7. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. August 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2009 ήδη διαθέσιμο από technet, msdn (συνδρομές). Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2009 Νομίζω ότι είμαι ο πρώτος που κατάφερε να καταστρέψει τα Win 7. Σε μια από τις δοκιμές μου αποπειράθηκα να εγκαταστήσω το Partition Magic 8. Μου έβγαλε σχετικό μήνυμα ότι το πρόγραμμα δεν είναι compatible κι ότι τα Windows ψάχνουν να βρουν λύση. Μετά από λίγο, μήνυμα ότι βρέθηκε λύση και η εγκατάσταση προχωρά κανονικά. Restart το μηχάνημα και αυτό ήταν! Ξεκίνησε το Startup Repair, προσπάθησε αλλά ποτέ δεν διόρθωσε το πρόβλημα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2009 Χθες άνοιξα το "Media Center" για να ακούσω μουσική.Εκεί που άκουγα μουσική και σέρφαρα στο διαδύκτιο ξαφνικά η εικόνα άρχισε να χαλάει.Όλα τα εικονίδια πήγαιναν από'δω και από'κει.Δείτε πως είχε γίνει ο οθόνη μου: http://img36.imageshack.us/img36/7922/windows7seriousbug.png :blink::blink:.Γενικά, πάντως, το "Media Center" κολλάει πολλές φορές και έχει αργό start up.Επίσης, ο υπολογιστής κολλάει και στο μη aero θέμα που έχουν τα 7 ενώ στα υπόλοιπα θέματα πάει σφαίρα :blink:.Γιατί συμβαίνει αυτό;:worry: Και κάτι τελευταίο.Είδα στις "Ιδιότητες συστήματος" το εξής: http://img44.imageshack.us/img44/7758/74962488.png "Δυνατότητα 64 bit : Ναι".Αυτό σημαίνει ότι μπορώ να βάλω 64bit OS στον υπολογιστή μου; Τι διαφορά έχει η 64bit έκδοση από την 32bit που έχω τώρα;:worry: Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. August 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2009 θελεις ram. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2009 θελεις ram. Θέλω Ram για πιο πράγμα;Για το πρόβλημα με τον "Media Center" ή για την 64bit που θέλω να περάσω;:confused: Έχω 1Gb Ram και στη slidebar μου δείχνει ότι είναι στο 71%.Πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξω Ram ή μπορώ να το καθυστερήσω;:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2009 Νομίζω ότι είμαι ο πρώτος που κατάφερε να καταστρέψει τα Win 7. Σε μια από τις δοκιμές μου αποπειράθηκα να εγκαταστήσω το Partition Magic 8. Μου έβγαλε σχετικό μήνυμα ότι το πρόγραμμα δεν είναι compatible κι ότι τα Windows ψάχνουν να βρουν λύση. Μετά από λίγο, μήνυμα ότι βρέθηκε λύση και η εγκατάσταση προχωρά κανονικά. Restart το μηχάνημα και αυτό ήταν! Ξεκίνησε το Startup Repair, προσπάθησε αλλά ποτέ δεν διόρθωσε το πρόβλημα. μια απο τα ιδια αλλα με αλλο προγραμμα. τελικα δεν δουλεψε το startup repair και εκανα επαναφορα συστηματος! τωρα ειμαι οκ χωρις να περασω τελικα το προγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. August 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2009 Θέλω Ram για πιο πράγμα;Για το πρόβλημα με τον "Media Center" ή για την 64bit που θέλω να περάσω;:confused: Έχω 1Gb Ram και στη slidebar μου δείχνει ότι είναι στο 71%.Πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξω Ram ή μπορώ να το καθυστερήσω;:) Για ολα! :) Μεχρι 2gb προσθεσε αν μεινεις οπως εισαι, οσα υποστηριζει η μητρικη σου, αν θες, αν βαλεις 64bit. Αλλιως τα παραπανω απο 3gb δεν θα σου αναγνωριζονται σε 32bit λειτουργικο! Οσοι εχουν την RTM ηδη αν τα αγορασουν απλα ενεργοποιουν η παλι clean install?? Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. August 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 δεν παιζει η καρτα ηχου γιατι?οι drivers?apo που θα τουσ κατεβασω? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 Μήπως από την κατασκευάστρια εταιρια? Εμένα τους βρήκε όλους πάντως. Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 μεσω καποιου προγραμματος ισως να βρεις drivers... υπαρχουν αρκετα που κανουν πολυ καλη δουλεια σε vista και xp. μπορει να μου πει καποιος ποιες ειναι οι ελαχιστες απαιτησεις που χρειαζονται τα 7? εχω βρει πολλες πληροφοριες, αλλα ολες ειναι διαφορετικες... αλλου λενε για 256 ram, αλλου 1gb και παει λεγοντας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. August 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 1gb ram 50 γβ σκληρος. εχει κανενασ λινκ για τετοια προγραμματα που βρισκουν τους drivers?ενα αλλο προβλημα που βγαζει ειναι το αντιβιωτικο χοντρο κολλημα Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. August 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2009 50gb??? γιατι ποσο ποιανουν μετα την εγκατασταση??? σκεφτομουν για 80ρη SSD.. Θα ειναι λιγος? μαζι με office, βασικα progs και κανα δυο games.. Οσο για την ενεργοποιηση που ρωτησα παραπανω??? Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2009 50gb??? γιατι ποσο ποιανουν μετα την εγκατασταση??? σκεφτομουν για 80ρη SSD.. Θα ειναι λιγος? μαζι με office, βασικα progs και κανα δυο games.. Όχι δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Έχω δίσκο 160GB και γέμισα τα 80 αλλά με 8GB τραγούδια, 5GB εφαρμογές του iPod και 4-5GB ταινίες. Και τα βασικά προγράμματα. Λογικά θα σε φτάσει αλλά εξαρτάται από τα προγράμματα σου πόσο χώρο παίρνουν. Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 μιας και δουλεύουν όπως τα vista με το winsxs θα χρειάζονται όλο και περισσότερο χώρο. τα περνάω μέσω msdn στο tablet και γράφω εντυπώσεις. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 μιας και δουλεύουν όπως τα vista με το winsxs θα χρειάζονται όλο και περισσότερο χώρο. τα περνάω μέσω msdn στο tablet και γράφω εντυπώσεις. Για πες μας!! Και ποσο χωρο σου επιασαν!! :pp Για ποια εκδοση μιλαμε? Ultimate? Home Premium?? Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 την professional μας δίνουν. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 Ωρε Alexkass λεγε κ καμμια κουβεντα παραπανω, σε safe mode δουλευεις??? Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 Ωρε Alexkass λεγε κ καμμια κουβεντα παραπανω, σε safe mode δουλευεις??? τι εννοείς? όλα τα προγράμματα που έχω παίζουν οκ. ταχύτητα πολύ πιο καλή από τα VISTASP2 σε αυτά που θέλω. επιτέλους το wake from sleep θυμίζει το mac Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 χεχεχεχε εννοω οτι απαντας πολυ κοφτα λες και κανεις εξικονομηση ενεργειας!! ;) Και μερικες φορες τοσο κοφτα που δεν απαντας σε ολα, η απαντας αλλα μη κατανοητα σε μερικους :) Τεσπα, απο χωρο που καιγομαι να μαθω, ποσο πιανουν? Τι μεγεθος SSD προτεινεις να χωρανε μεσα και 2 DVD-DL games?? Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 χεχεχεχε εννοω οτι απαντας πολυ κοφτα λες και κανεις εξικονομηση ενεργειας!! ;) Και μερικες φορες τοσο κοφτα που δεν απαντας σε ολα, η απαντας αλλα μη κατανοητα σε μερικους :) Τεσπα, απο χωρο που καιγομαι να μαθω, ποσο πιανουν? Τι μεγεθος SSD προτεινεις να χωρανε μεσα και 2 DVD-DL games?? γύρω στα 10GB με λίγα προγράμματα εγκατεστημένα. όμως όσο περνάει ο καιρός μεγαλώνει το μέγεθος Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 Παιδιά καλησπέρα. Έχω ενα laptop Acer Aspire. Από την αρχή που τον αγόρασα είχε εγκατεστημένα τα windows vista 32bit και ο σκληρός 200 gb κατανενημένος σε 2 partitions.Το ένα C: Με την ονομασία C: acer και το αλλο D: Data. Το λειτουργικό είναι εγκατεστημένο στο C: acer. Έκανα clean install τα windows 7 RC που κατέβασα από την microsoft. Eνώ μπούταρα από το dvd drive, δεν με ρώτησε πουθενά για να κάνω format τον σκληρό και να βάλω τα win 7 σ'ένα σκληρό που θα είναι εννοιαίος και μόχι σε δύο μέρη. όταν τελείωσε, τα win 7 είχαν εγκατασταθεί στον acer C: και το Data D: υπήρχε ακόμη.Πως μπορώ να κάνω το δίσκο εννοιαίο?? (Δεν έχω πρόβλημα να βάλω τα win 7 από την αρχή). Καμμιά λύση???:(:blink: Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 Θα κάνεις τα εξής: 1)Θα πας στο «Control Panel» 2)Θα πας στο « Administrative Tools» 3)Θα πας στο «Computer Management» 4)Θα βρεις το «Disk Management» που είναι κάτω από το «Storage» 5)Εκεί θα βρεις το Partition που θες να διαγράψεις και θα πατήσεις το «Delete Partition» ή «Delete Volume». Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 Θα κάνεις τα εξής: 1)Θα πας στο «Control Panel» 2)Θα πας στο « Administrative Tools» 3)Θα πας στο «Computer Management» 4)Θα βρεις το «Disk Management» που είναι κάτω από το «Storage» 5)Εκεί θα βρεις το Partition που θες να διαγράψεις και θα πατήσεις το «Delete Partition» ή «Delete Volume».Φίλε μου σ'ευχαριστώ πολύ..Τόσο απλό τελικά.:rolleyes: Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 Φίλε μου σ'ευχαριστώ πολύ..Τόσο απλό τελικά.:rolleyes: Παρακαλώ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts