Dj kourampies Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Οι μεγάλοι djs δουλεούν σε mac γιατί τα μηχανήματα αυτά εκμηδενίζουν τον παραγοντα κρασρίσματος και καταστροφής του μιξ.Όταν ο άλλος θέλει να ετοιμάσει το project ή το μιξ του δεν θα κάθεται να ρυθμίζει latency και να γίνεται τεχνικός υπολογιστών.Σοβαρευτείτε λίγο παρακαλώ.Επειδή δεν έχουμε τα φράγκα δε σημαίνει ότι τα μακ δεν αξίζουν τα λευτά τους.Πληρώνεις ποιότητα,αξιοπιστία σιγουριά.Εγώ στην πρώτη ευκαιρία θα τσιμπούσα ενα macbook pro13άρι πάντως. Δεν είναι πρόβλημα το χρηματικό για μένα τουλάχιστον που είναι η δουλειά μου. Αν είναι να εκμηδενίσω το latency ευχαρίστως θα γίνω τεχνικός. 2 χρόνια δουλεύω 6 μέρες την εβδομάδα με windows και δεν έχει κρασάρει ποτέ τίποτα, με latency 1.5ms. Και με διάφορα μηχανήματα, από Acer των 500 ευρώ μέχρι Dell των 3000. Τα Mac απλά δεν αξίζουν τα λεφτά τους, τόσο απλά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babe Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 εμενα φιλε για να πω την αληθεια δεν με βολευει και πολυ το vdj.αμα το θες ολοκληρο(χωρις να πληρωσεις δηλαδη)μπορεις να το κατεβασεις απο ιστοσελιδες που δεν εχω προσβαση δυστηχως.εγω δα σου ελεγα να παρεις εκει καποια φτηνα μηχανηματα για αρχη και να τια λιωσεις.να εξασκηθεις.ετσι εκανα και γω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siatrani Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 παιδια και γω στα σπαργανα του djing ειμαι.σαν πρωτο βημα ,εχω αποφασισει να αγορασω την audio 4 της Ν.Ι και ενα μεικτη .εχω ψιλοκαταληξει στον djx 750 της behringer .η τιμη του ειναι 160 euro ,εχει πολυ πραγμα πανω του (καλο για εξοικειωση και γνωση των εκαστοτε λειτουργειων ενος μεικτη) σε αντιθεση με αλλους μεικτες που χω στη λιστα οπως vestax VMC 002 ,American audio Mx 14400 (πιο ακριβος αυτος ,γυρω στα 270) .σε μια φαση σκεφτηκα μηπως να χτυπαγα τον xone22 ,αλλα δεν ξερω αν αξιζει(αν με επαιρνε θα πηγαινα στον xone 42 ...,αλλα ο 22 ειναι πολυ φτωχος) .η χρηση του θα ναι για ερασιτεχνικη και εκπαιδευτικη χρηση [σπιτι και λιωσιμο (αντε και κανα παρτυ με φιλους)για να μαθω ,σε συνδυασμο με traktor] .φανταζομαι αν τυχει και παιξω συντομα σε μαγαζι ,θα χουν δικο τους ενισχυτη (στα μαγαζια που πηγαινω εχουν συνηθως allen & heath) . Ποια ειναι η γνωμη σας ?τι προτεινετε ?καποιον αλλο ισως ?help!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 παιδια και γω στα σπαργανα του djing ειμαι.σαν πρωτο βημα ,εχω αποφασισει να αγορασω την audio 4 της Ν.Ι και ενα μεικτη .εχω ψιλοκαταληξει στον djx 750 της behringer .η τιμη του ειναι 160 euro ,εχει πολυ πραγμα πανω του (καλο για εξοικειωση και γνωση των εκαστοτε λειτουργειων ενος μεικτη) σε αντιθεση με αλλους μεικτες που χω στη λιστα οπως vestax VMC 002 ,American audio Mx 14400 (πιο ακριβος αυτος ,γυρω στα 270) .σε μια φαση σκεφτηκα μηπως να χτυπαγα τον xone22 ,αλλα δεν ξερω αν αξιζει(αν με επαιρνε θα πηγαινα στον xone 42 ...,αλλα ο 22 ειναι πολυ φτωχος) .η χρηση του θα ναι για ερασιτεχνικη και εκπαιδευτικη χρηση [σπιτι και λιωσιμο (αντε και κανα παρτυ με φιλους)για να μαθω ,σε συνδυασμο με traktor] .φανταζομαι αν τυχει και παιξω συντομα σε μαγαζι ,θα χουν δικο τους ενισχυτη (στα μαγαζια που πηγαινω εχουν συνηθως allen & heath) . Ποια ειναι η γνωμη σας ?τι προτεινετε ?καποιον αλλο ισως ?help!!! Μην πάρεις 2καναλο μίκτη. Οι περισσότεροι είναι φτιαγμένοι με scratch φιλοσοφία. O 22 όπως είπες είναι πολύ φτωχός και αρκετά άβολος, και σε καμία περίπτωση δεν έχει την ποιότητα ήχου του 62 ή του 92. Ο 750 είναι συνετή επιλογή, αν και έχει ψιλοχάλια ήχο, έχει το layout ενός μίκτη που θα συναντήσεις σε club, οπότε για το σπίτι και εκπαίδευση είναι καλός. Αν είχεσ 500 ευρώ παραπάνω θα σου έλεγα να πας για Allen Heath Xone42 :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Van_De_Mar Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ .... Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ THREAD ειναι επειδη εδω και καμποσα χρονια ασχολούμαι με την παραγωγη μουσικης και τωρα 8ελω να το παω στο επομενο level , δλδ ? στο DJ-ing , το θεμα ειναι όμως οτι πέρα απο το virtual dj που το έμαθα ευκολα ( σε μια εβδομάδα ) λόγω της πείρας μου στο να δημιουργώ μουσική , δεν έχω καμμία απολύτως πείρα με hardware .... θα ηθελα να κάνω ορισμένες ερώτησεις 1) τα σεμινάρια για dj βοηθάνε ? 2) τι hardware 8a διαλέγατε ? 3) πως 8α μπορούσα να κάνω μία αρχή στον χρο του dj-ing ? ( όταν 8α έχω την κατάληλη πείρα σαφέστατα ) , και άλλα που 8α τα παρα8έσω ποιο μετά να πω καποια πράγματα παραπάνω για τον εαυτό μου , 1) Αρχισα να δημιουργώ μουσική πριν 2 χρόνια , για την πλάκα μου , αλλα αυτο έγινε ποιο σοβαρό και σήμερα εχω πανω απο 930 subscribers στην μουσική μου ( youtube ) , και πάνω απο 200,000 views , σύντομα θα αρχίσω να στέλνω demos σε δισκογαφικέσ αυτου του είδους ( η μουσική που κάνω είναι κυρίως σαν tou tiesto για οσουσ δν ξερουν τι ειναι epic trance ) ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ , ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΦΤΙΑΧΝΩ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΝΚ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ 10 ΛΕΠΤΟ(GIA TΟN ΧΑΒΑΛΕ) LIVE ΜΙΧ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ VIRTUAL DJ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΜΑΙ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ 'DJ-ING' ( ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ) http://soundcloud.com/marselpolos/live-mix-van-de-mar ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ : ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΤΟ YOUTUBE : http://www.youtube.com/user/justme78783 Με εκτιμηση , Van De Mar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Για δες εδω http://www.antenna.gr/elladaexeistaledo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siatrani Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 καλησπερα .θελω να αγορασω cd players για να παιζω με time codes cds .Oi cdj 100 της pioneer μπορει να χρησιμοποιηθει με αυτο τον τροπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 καλησπερα .θελω να αγορασω cd players για να παιζω με time codes cds .Oi cdj 100 της pioneer μπορει να χρησιμοποιηθει με αυτο τον τροπο? Όχι, συνήθως πηδάνε. Πάρε τα 200 η τα 400 καλύτερα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siatrani Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 αληθεια?ποοοο...και εχω βρει ενα μεταχειρισμενο σε καλη κατασταση στα 100 ευρω και ελεγα να το παρω.δηλαδη εννοεις οτι συνδεονται με timecode,traktor κλπ ,αλλα δεν ειναι αξιπιστα,ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 αληθεια?ποοοο...και εχω βρει ενα μεταχειρισμενο σε καλη κατασταση στα 100 ευρω και ελεγα να το παρω.δηλαδη εννοεις οτι συνδεονται με timecode,traktor κλπ ,αλλα δεν ειναι αξιπιστα,ε? 8/10 φορες, όταν πατήσεις play, παίζει 2 δευτερόλεπτα, γυρίζει κάποια κλάσματα δευτερολέπτου πίσω και μετά συνεχίζει. Πολύ δύσκολα μιξάρεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siatrani Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 εχω τα monitors της maudio bx5a .ειμαι ευχαριστημενος .μου πουλανε τα peavey pr12 200 ευρω . ασχολουμαι ερασιτεχνικα(προς το παρον ) με djing και με μουσικη γενικοτερα .θα τα ακουσω κι εγω ,αλλα θα θελα τη γνωμη καποιου πιο εμπειρου ή και καποιου που τα εχει .αξιζει τον κοπο και τα φραγκα η αγορα τους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 Φίλε μου από την μια έχεις ένα ζευγάρι μόνιτορς(πολυ μετρια,αλλα δεν παυει να θεωρούνται μόνιτορς).Τα άλλα ειναι pa(προφανώς θα θέλεις και ενισχυτή).Σαν μάρκα σίγουρα δεν είναι τίποτε το ιδιαίτερο. Όσο για τα cdj100 θεωρούνται τα πιο στιβαρά μηχανήματα για την κατηγορία τους.Δεν νομίζω να ισχυεί κατι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 κατοσταρες ειναι οι καλυτερες για ξεκινημα. οσο για το timecodes ισχυει οτι κολλανε. εχω πανω κατω το ιδιο προβλημα. γ αυτο το παρατησα κ παιζω μονο με cd. οσο για σενα φιλε van de mer οι παραγωγες σου ειναι πλ καλες. αλλα στην μιξη θελεις δουλεια. 1) τα σεμινάρια για dj δεν κανουν τιποτα. σε μαθαινουν τα πολυ βασικα cue play κοκ, τα οποια μπορεις να μαθεις κ μονος σου. 2) για ξεκινημα ενα απλο μικτη γυρω στα 100 ευρω και δυο cdj100 για να μαθεις σωστα. 3) επαγγελματικη αρχη εννοεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 Τα BX5a έχουν καταπληκτικό ήχο για την τιμή τους, αλλά μερικές φορές για djing σε ενδιαφέρει πιο πολύ η ένταση παρά η ποιότητα. Εγώ πάντως τα έχω, και δεν σκοπεύω να τα αλλάξω αν δεν χαλάσουν. Τα cdj100 είναι και ανέκαθεν ήταν απαράδεκτα μη επαγγελματικά μηχανήματα, απλά κάποια εποχή ήταν η μόνη προσιτή λύση. Η αντοχή δεν τα δικαιολογεί. Μπορείς να βρεις CDJ200 σε καλές τιμές πλέον μια και έχουν πέσει πολύ λόγω των 400. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 Εγώ δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με cdplayers.Πηγα κατευθείαν σε vestax vci100 SE και έμαθα από εκεί beatmatching. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 απορια μετα απο μια συζητηση... οι παρακατω usb καρτες δεν θα διωχνουν τον ηχο μονοφωνικα εφοσον δεν εχουν left right output? ή εφοσον απο laptop headphones output βγαινει left/right ηχος στον μεικτη ,με μια απλη καρτα σαν τις παρακατω μπορεις να ακους το 2ο deck εφοσον συνδεσεις ακουστικα πανω στις φτηνες καρτες? σταματησαν να βγαινουν εξωτερικες καρτες?maya,soundblaster? http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%CA%C1%D1%D4%C1+%C7%D7%CF%D5&category2=USB http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Sound-Cards.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 απορια μετα απο μια συζητηση... οι παρακατω usb καρτες δεν θα διωχνουν τον ηχο μονοφωνικα εφοσον δεν εχουν left right output? ή εφοσον απο laptop headphones output βγαινει left/right ηχος στον μεικτη ,με μια απλη καρτα σαν τις παρακατω μπορεις να ακους το 2ο deck εφοσον συνδεσεις ακουστικα πανω στις φτηνες καρτες? σταματησαν να βγαινουν εξωτερικες καρτες?maya,soundblaster? http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%CA%C1%D1%D4%C1+%C7%D7%CF%D5&category2=USB http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Sound-Cards.htm ολες οι καρτες ηχου βγαζουν στερεοφωνικο ηχο. :) Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Van_De_Mar Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 (edited) κατοσταρες ειναι οι καλυτερες για ξεκινημα. οσο για το timecodes ισχυει οτι κολλανε. εχω πανω κατω το ιδιο προβλημα. γ αυτο το παρατησα κ παιζω μονο με cd. οσο για σενα φιλε van de mer οι παραγωγες σου ειναι πλ καλες. αλλα στην μιξη θελεις δουλεια. 1) τα σεμινάρια για dj δεν κανουν τιποτα. σε μαθαινουν τα πολυ βασικα cue play κοκ, τα οποια μπορεις να μαθεις κ μονος σου. 2) για ξεκινημα ενα απλο μικτη γυρω στα 100 ευρω και δυο cdj100 για να μαθεις σωστα. 3) επαγγελματικη αρχη εννοεις? σ ευχαριστω για την συμβουλη φιλε , οχι επαγγελματικα , σαφεστατα πρεπει να αποκτησω πειρα πρωτου το κανω ( αν το κανω) επαγγελματικα αυτο , αλλα αν υποθεσουμε στο μελλον οτι ειμαι σε αρκετα ικανοποιητικο επιπεδο , τοτε πως 8α μπρουσα να κανω την αρχη ? οσο για τις παραγωγες αν 8ελει καποιος να ακουσει κι αλλεσ αρκει να μπει στο youtube page m εννοεις μιξη ( dj ) , η μιξη (μιλωντας για ποιοτητα ηχου των μουσικων κωματιων ) παραθετω και αλλα 2 κοματia μ το ενα ειναι progressive ( remix p molis to arxisa ) kai to allo mia synergasia m me enan ollando producer ( p einai ypo kataskeuh akoma ) Edited April 30, 2010 by Van_De_Mar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexGloss Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 Ρε παιδια να σας ρωτισω που μπορω να παω να αγορασω εναν μιχτι....δεν θελω μεσω ιντερνετ απο μαγαζι θελω.....ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 (edited) Αν βρεθεί μαγαζί στην ελλάδα που θα αγοράσει τα 2000, εγώ θα πάω να δουλέψω σε εργοστάσιο στη γερμανία:p:p:p http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs445.ash1/24528_10150169373155104_721455103_11852607_7506186_n.jpg βρεθηκε..messiah club πρωην αστερια γλυφαδας 4 2χιλιαρα αλλα με τον μικρο μεικτη για οικονομια:P Edited May 28, 2010 by kage Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 Θα ήθελα να εκφράσω μια απορία. Γιατί όσους ασχολούνται με μουσική σε μαγαζιά, στην πλειοψηφία τους έχουν laptop Apple και όχι ένα κανονικό κοινό laptop?? Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 (edited) προμο της apple στα τοπ ονοματα αν εννοεις για τους top 20ada djlist... ή μια αλλη απαντηση ειναι οτι δεν εχουν κολληματα και δεν θελουν κανα ιδιαιτερο στησιμο οπως τα windows... βεβαια ισως και για τα 2 λογισμικα θελουν για καλυτερο ηχο, μια καλη καρτα ηχου(usb?firewire?) Edited June 1, 2010 by kage Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 Λοιπον έχουν συνήθως macbook γιατί το macosx είναι πολύ πιο σταθερό και αξιόπιστα από τα windows,και προφανώς το να κρασάρει ένα λάπτοπ σε ένα event με 50 60 χιλιάδες άτομα προφανώς και είναι σκέτη αποτυχία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miss_fairy Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 αχ ρε παιδια εχω προβλημα...μπορει να φανει χαζο αλλα πολλες φορες οταν χρειαστεις κατι τοτε το μαθαινεις...εχω τον μικτη behringer vmx-300 και cdj 100 pioneer..τι flightcase μπορει να τα χωρεσει ολα μαζι?το προβλημα μου ειναι οτι δν ξερω ποσες ιντσες ειναι ο μικτης για να δω τι θα ψαξω ακριβως..εχει τις εξης διαστασεις 16.5x12.8x6.2 inches..μετρωντας τη διαγωνιο βγαινουν περιπου 16.5 ιντσες αλλα προφανως δν βγαινει ετσι...ε? :(:blink: Παράθεση Let me be the love that comes from the sun let me your rainbow rising on every single rase out of space will shine on,shine on! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dAjO Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 το να παιζει καποιος με hercules dj console και vitrual dj ειναι ντροπη?!!!?!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts