Jump to content

LG GT505 / GT500

Romanos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά κάποιος που το έχει χρισιμοποιήσει ας μου πει αν μπορούμε να βάλουμε το msn mobile........το e-buddy δεν συγκρίνετε με το msn mobile....................................................:cool:

Mac Book Pro 13.3 2017

Ipad 2017 32 gb

Xiaomi Mi Max 2 64gb --- 7.1.1 Nougat

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δοκίμασε να κάνεις μετονομασία και γράψε το όνομα ως εξής: όνομα.jpg και θα πρέπει να τις προβάλει κανονικά!

Υ.Γ. όταν λες από την κάμερα της φίλης σου μήπως λες για φοτο πολλών megapixels και μεγάλης ανάλυσης ε?

Δοκιμασα μετονομασια αλλα δεν πετυχε. Φταιει μαλλον η συμπιεση του αρχειο JPG oοποτε πρεπει να τις περασω απο photoshop και να τις αποθηκευσω με αλλη συμπιεση. Η καμερα μου εχει μεγαλυτερη αναλυση απ της φιλης μου, δεν ξερω τι φταιει, ισως καθε εταιρια χρησιμοποιει διαφορετικους συμπιεστες για τα αρχεια JPG και να μην υποστηριζονται... Με ξενερωσε λιγο αυτο γιατι βαριεμαι αυτη τη διαδικασια...

Δεν αμφιβάλω γι' αυτό που λες ότι δεν ''σηκώνει'' δηλαδή την ανάλυση κάποιων βίντεο

από το youtube! Σε καμιά περίπτωση όμως δε θα έπρεπε να κολλάει και να κάνει

επανεκκίνηση μετά από πέντε λεπτά και αυτό είναι το σπαστικό της υπόθεσης!!

Σε μένα δεν διαρκεί πέντε λεπτά η επανεκκίνηση, απλά κανά 1 λεπτό. Ότι είναι σπαστικό είναι! Αλλά είναι προφανώς ένα bug που έχει το λογισμικό του! Εύχομαι να υπερισχύσει ο κανόνας του ΕΠΙΜΕΝΟΝ ΝΙΚΑ και να λυθεί το πρόβλημα μας!

Σε μένα δεν διαρκεί πέντε λεπτά η επανεκκίνηση, απλά κανά 1 λεπτό. Ότι είναι σπαστικό είναι! Αλλά είναι προφανώς ένα bug που έχει το λογισμικό του! Εύχομαι να υπερισχύσει ο κανόνας του ΕΠΙΜΕΝΟΝ ΝΙΚΑ και να λυθεί το πρόβλημα μας!

Αν δεν λυθεί το πρόβλημα το δικό μου τουλάχιστον θα το πληρώσουν σε μεταφορικά!

:lol::lol:

Έχω δει αρκετά βίντεο στο youtube και δεν έιχα ποτέ πρόβλημα. Επίσης δεν θυμάμαι ούτε μιά φορά να μου κολλήσει το κινητό και να κάνει επανεκκίνηση!

Το έχω 5-6 εβδομάδες τώρα και η αλήθεια είναι ότι δεν το πολυπασπατέυω (εκτός από τις πρώτες μέρες) οπότε ίσως να μην το έχω ζορίσει για να βγάλει προβλήματα.

Έχω δει αρκετά βίντεο στο youtube και δεν έιχα ποτέ πρόβλημα. Επίσης δεν θυμάμαι ούτε μιά φορά να μου κολλήσει το κινητό και να κάνει επανεκκίνηση!

Το έχω 5-6 εβδομάδες τώρα και η αλήθεια είναι ότι δεν το πολυπασπατέυω (εκτός από τις πρώτες μέρες) οπότε ίσως να μην το έχω ζορίσει για να βγάλει προβλήματα.

η αποδοση της μπαταριας "εστρωσε" ??? :blink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και εγώ έτσι νομίζω. Κρατάει 1-2 μέρες παραπάνω!:):blink::ninja:

Αυτα ειναι ευχαριστα νεα...:up:

[sIGPIC][/sIGPIC]

η αποδοση της μπαταριας "εστρωσε" ??? :blink:

Ναι, μου έχει κρατήσει έως και μια εβδομάδα! Φυσικά η χρήση που του κάνω είναι περιορισμένη (δε νομίζω να μιλάω πάνω από 20' την εβδ.) και το βράδυ το κλείνω.

Η ένδειξη πληρότητας της μπαταρίας πάντως εξακολουθεί να παραμένει αναξιόπιστη. Από τη στιγμή που θα πέσει στα 2/3 η μπαταρία μπορεί να εξαντληθεί μέσα σε μισή μερα...

Ναι, μου έχει κρατήσει έως και μια εβδομάδα! Φυσικά η χρήση που του κάνω είναι περιορισμένη (δε νομίζω να μιλάω πάνω από 20' την εβδ.) και το βράδυ το κλείνω.

Η ένδειξη πληρότητας της μπαταρίας πάντως εξακολουθεί να παραμένει αναξιόπιστη. Από τη στιγμή που θα πέσει στα 2/3 η μπαταρία μπορεί να εξαντληθεί μέσα σε μισή μερα...

κι εγω πανω κατω τοσο μιλαω στο τηλεφωνο και δεν στελνω καθολου μηνυματα.

τι χρηση wifi του κανεις??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτα ειναι ευχαριστα νεα...:up:

καλησπερα σε ολους να ρωτησω κ εγω κατι?

Αν βαλω την καρτα σιμ της vodafone mobile connect στο ελ τζι 505 που εχω ,υπαρχει περιπτωση να δουλεψει το wisepilot κατεβαζοντας δεδομενα απο τζι πι αρ ες ,εχω 10 gb το μηνα οριο

κι εγω πανω κατω τοσο μιλαω στο τηλεφωνο και δεν στελνω καθολου μηνυματα.

τι χρηση wifi του κανεις??

Γενικά περιορισμένη, τη φορά που μου είχε κρατήσει 1 εβδ ίσως και καθόλου...

Να σημειώσω πάντως ότι η απενεργοποίηση του 3G βοηθάει πολύ. Για να το απενεργοποιήσεις πας: ρυθμίσεις->συνδεσιμότητα -> ρυθμίσεις δικτύου ->λειτουργία δικτύου -> μόνο GSM. Από τότε που το άλλαξα έχω την εντύπωση ότι έχει βελτιώσει σημαντικά την απόδοση. Από τη φύση του το 3G είναι πιο ενεργοβόρο, ενώ το σήμα κατά κανόνα είναι πιο αδύνατο. Επιπλέον έχω την εντύπωση ότι ξόδευε ενέργεια για την αναζήτηση και μετάβαση από 2G σε 3G.

Εκτός βεβαίως και αν το χρησιμοποιείς...

Τέλος έχω ρυθμίσει τη φωτεινότητα της οθόνης στο 40%

Γενικά περιορισμένη, τη φορά που μου είχε κρατήσει 1 εβδ ίσως και καθόλου...

Να σημειώσω πάντως ότι η απενεργοποίηση του 3G βοηθάει πολύ. Για να το απενεργοποιήσεις πας: ρυθμίσεις->συνδεσιμότητα -> ρυθμίσεις δικτύου ->λειτουργία δικτύου -> μόνο GSM. Από τότε που το άλλαξα έχω την εντύπωση ότι έχει βελτιώσει σημαντικά την απόδοση. Από τη φύση του το 3G είναι πιο ενεργοβόρο, ενώ το σήμα κατά κανόνα είναι πιο αδύνατο. Επιπλέον έχω την εντύπωση ότι ξόδευε ενέργεια για την αναζήτηση και μετάβαση από 2G σε 3G.

Εκτός βεβαίως και αν το χρησιμοποιείς...

Τέλος έχω ρυθμίσει τη φωτεινότητα της οθόνης στο 40%

φιλε μου δεν το εχω το κινητο.απλα μαζευω γνωμες για το αν αξιζει να το παρω τωρα που εχω αναβαθμιση.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

φιλε μου δεν το εχω το κινητο.απλα μαζευω γνωμες για το αν αξιζει να το παρω τωρα που εχω αναβαθμιση.:)

Ε τότε να σου πω ότι θα στο συνιστούσα ανεπιφύλακτα! Για την τιμή του είναι πολύ καλό. Θα έχεις διαβάσει και κριτικές άλλων στα προηγούμενα ποστ.

Υπάρχουν βέβαια και φίλοι που έχουν παράπονα, το έχουν στείλει στο σερβις κτλ. Πιστεύω είναι να μη σου κάτσει...

Κάνε μου μια χάρη ρε φίλε Bee και δες ποια έκδοση λογισμικού φοράει............

Αν θυμάμαι καλά είναι στο μενού ρυθμίσεις κάτω-κάτω εκεί που λέει πληροφορίες

τηλεφώνου!

Κάνε μου μια χάρη ρε φίλε Bee και δες ποια έκδοση λογισμικού φοράει............

Αν θυμάμαι καλά είναι στο μενού ρυθμίσεις κάτω-κάτω εκεί που λέει πληροφορίες

τηλεφώνου!

GT505-V10b

GT505-V10b

Αυτό έχει και το δικό μου,το ξαναπεράσανε αλλά πάλι τα ίδια έκανε

Όταν ξαναγυρίσει θα δούμε!!

Και 'γω πιστευω οτι υπεραξιζει!!!!! Για τα λεφτα του ειναι παρα πολυ καλο!!! Να πας σε κανα Πλαισιο να το δεις κ ολας.

Σχετικα με τις φωτος .JPG, μεσω photoshop μικρηνα τις διαστασεις αλλα και λιγο την ποιοτητα και τις ανοιγει κανονικοτατα τωρα.

Σχετικα με το youtube, το δοκιμασα σε σπιτι φιλου με ασυρματο δικτυο (δεν εχω σπιτι μου εγω) και τα βιντεο τα φορτωνε κανονικα αυτη τη φορα, ακομα και 10λεπτο βιντεακι το παιζε τελεια...

παιδια και εγω ειμαι ευχαριστημενος και αναφερω

μπαταρια 3 μερες - χρηση μετρια

you tube ελαχιστα κολληματα - επανεκινησεις λιγες (ΜΟΝΟ οταν ειχα πολλες ανοικτες εφαρμογες)

photos ολες τις ανοιγει και αν οχι διορθωνονται με τον τροπο του dinos patra

πλοηγηση ικανοποιητικη (για τα δεδομενα) ειδικα με τις αλλαγες/προσθηκες του arxitas

και firmware version GT505-V10b

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς να απενεργοποιησει τη χρήση του 3G? (όσοι δεν το χρησιμοποιείτε βεβαίως)

Τι αποτελέσματα είδε σχετικά με τη διάρκεια της μπαταρίας?

Αυτό έχει και το δικό μου,το ξαναπεράσανε αλλά πάλι τα ίδια έκανε

Όταν ξαναγυρίσει θα δούμε!!

Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς να απενεργοποιησει τη χρήση του 3G? (όσοι δεν το χρησιμοποιείτε βεβαίως)

Τι αποτελέσματα είδε σχετικά με τη διάρκεια της μπαταρίας?

πως απενεργοποιουμε το 3g?

του φευγάτου η μανα χαίρετε 2 φορές

πως απενεργοποιουμε το 3g?

Όπως έγραψα και πιο πάνω:

ρυθμίσεις->συνδεσιμότητα -> ρυθμίσεις δικτύου ->λειτουργία δικτύου -> μόνο GSM.

Εγώ που το έχω κάνει έχω παρατηρήσει αυξηση της αυτονομίας 1-2 μέρες, ίσως και περισσότερο. Βέβαια είναι δύσκολο να μιλήσει κανείς με σιγουριά γιατί δεν κάνει κάθε φορά σταθερή χρήση του τηλεφώνου.

Όπως έγραψα και πιο πάνω:

ρυθμίσεις->συνδεσιμότητα -> ρυθμίσεις δικτύου ->λειτουργία δικτύου -> μόνο GSM.

Εγώ που το έχω κάνει έχω παρατηρήσει αυξηση της αυτονομίας 1-2 μέρες, ίσως και περισσότερο. Βέβαια είναι δύσκολο να μιλήσει κανείς με σιγουριά γιατί δεν κάνει κάθε φορά σταθερή χρήση του τηλεφώνου.

Εντάξει είναι ρε παιδιά από μπαταρία 3 με 4 μέρες μου βγάζει και του αλλάζω τα φώτα (όταν το έχω στα χέρια μου) :lol:

Καλησπέρα!

Το GT-505 μου σήμερα ήρθε από το service όπου είχε σταλεί για δεύτερη φορά!

Το τηλέφωνο όταν το αγόρασα είχε το firmware [GT505-V10b] το έστειλα την πρώτη

φορά στο service γιατί όταν πήγαινα να δω κάποιο βίντεο στο youtube μέσω Wi-Fi

τα περισσότερα βίντεο δεν τα έπαιζε και το χειρότερο είναι ότι κόλλαγε και έκανε restart μετά από λίγη ώρα!

Το πρόβλημα αυτό είναι λίγο πολύ γνωστό από ότι κατάλαβα εδώ στο φόρουμ αυτό!

Το λέω αυτό γιατί όταν πόσταρα ότι θα το ξαναστείλω για service κάποιοι συμφορουμίτες μου είπαν

να μην το κάνω γιατί και το δικό τους 505 κάνει το ίδιο!

Όταν διάβασα το ποστ του φίλου Spidey το οποίο και σας παραθέτω παρακάτω:

Έπαιξα σήμερα με το κινητό σε λευκό χρώμα (κουκλί).Πολύ τίμια πρόταση και πολύ αξιόλογη για τα χρήματά του.Με τέτοια χαρακτηριστικά σε τέτοια τιμή μπορεί άνετα να γίνει best seller.

Το κινητό φοράει την v10e

Τον ξαναρώτησα αν όντως το GT505 που δοκίμασε είχε το V10e να ξέρω σίγουρα

και είπε ναι!

Μετά από δικιά μου απαίτηση να βάλουν V10e αυτοί στο service λέγανε πως δεν υπάρχει

το firmware που ζητούσα!

Τους έδωσα να καταλάβουν πως αν το τηλέφωνο επιστρέψει και κάνει τα ίδια θα

έχουμε μια αέναη διαδικασία να μου το στέλνουν άφτιαχτο κι εγώ να το ξαναστέλνω πίσω σ' αυτούς!

Τελικά καταλάβανε ότι δεν έκανα σε καμιά περίπτωση πλάκα και μου βάλανε το firmware [GT505-V10e] (το οποίο ενώ δεν υπήρχε ξαφνικά βρέθηκε) που είναι το τελευταίο!

Λοιπόν το τηλέφωνο τώρα δουλεύει σε ότι λειτουργία του έχω τσεκάρει αισθητά πιο

γρήγορα αντιδράει καλύτερα και το σημαντικό ΠΑΙΖΕΙ ότι βίντεο και να έχω δοκιμάσει

από το youtube χωρίς να κολλάει σε κανένα μέχρι στιγμής και με πολύ πιο καθαρή εικόνα

και με σωστά χρώματα!

Τώρα το GT505 όχι μόνο αξίζει τα λεφτά του αλλά ίσως και περισσότερα!

Θα συνιστούσα στα παιδιά που μου λέγανε να μην το ξαναστείλω και ότι έτσι είναι αυτό

το μοντέλο να το στείλουν για αναβάθμιση λογισμικού γιατί το λογισμικό φταίει

και όχι η συσκευή και να απαιτήσετε να σας βάλουν την καινούργια έκδοση την V10e και αν σας πούνε ότι

δεν υπάρχει αυτή η έκδοση να επιμείνετε !!;)

Φιλικά SakisVolos !!!