Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες γενικές περί συσκευών Android HTC

midiangr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δωρεάν εφαρμογές εκτός του market μπορείς να βρείς κάποιες φορές και στις σελίδες των developers της κάθε εφαρμογής. Ειδάλλως, αν αναφέρεσαι σε πειρατικό software, να ξέρεις ότι απαγορεύονται τέτοιου είδους συζητήσεις στο forum, όπως πολύ σωστά σου επισήμανε ο Athanaso! ;)
Τhe end of an era...

• Απαντήσεις 701
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδιά επειδή είμαι αρχάριος με το android θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: υπάρχει τροποσ να εγκαταστήσω μια εφαρμογή ποθ την βλέπω στο site του market και όχι στο market της συσκευής?

Δυστυχώς πλέον όχι... Παλιά γινόταν μέσω του appbrain, αλλά πλέον έχει αλλάξει κι εκεί και δε γίνεται. Η μόνη λύση είναι να βρείς σε κάποιο site αν υπάρχει η εφαρμογή διαθέσιμη για download και να την περάσεις χειροκίνητα ;)
Τhe end of an era...

• 2 months later...

Μία από τις μεγαλύτερες αλήθειες στο χώρο του marketing είναι ότι εάν θέλεις να πουλήσεις θα πρέπει να κερδίσεις τον γυναικείο πληθυσμό και τα μικρά παιδιά. Και επειδή τα μικρά παιδιά δεν ασχολούνται με την τεχνολογία, οι Verizon και HTC αποφάσισουν να δημιουργήσουν το HTC Bliss, το πρώτο Android smartphone που απευθύνεται σε γυναίκες ηλικίας 20-40 ετών!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thisismynext, το HTC Bliss θα είναι κατά μισό εκατοστό λεπτότερο από το HTC Desire Z, θα διαθέτει μόνο οπίσθια κάμερα και λαστιχένιο γκριζοπράσινο κάλυμμα, χρώμα και υλικό που είναι δημοφιλές στο γυναικείο κοινό της Verizon.

Κατά τα άλλα, η ‘”θυληκότητα” του HTC Bliss θα βασίζεται στις προεγκατεστημένες εφαρμογές (όπως shopping, θερμιδομετρητής και οτιδήποτε άλλο αρέσει στις γυναίκες), ξεχωριστά wallpapers και αξεσουάρ, όπως ασύρματη βάση φόρτισης με ενσωματωμένα ηχεία και ηχείο Bluetooth ασορτί με “μοδάτα” τετράγωνα ηχεία αυτοκινήτου.

Το πιο ενδιαφέρον είναι το κρεμαστό αξεσουάρ που δένεται στο HTC Bliss και αναβοσβήνει όταν υπάρχει νέο μήνυμα ή αναπάντητη κλήση, ο σχεδιασμός του οποίου έγινε μετά από τη διαπίστωση ότι οι γυναίκες ψάχνουν πολλές φορές να βρουν το κινητό τους μέσα στην τσάντα του!

Πηγή : http://www.greek-forum.gr/htc-bliss-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%BF-android-smartphone-%CF%83%CF%87%CE%B5%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%AF%CE%BA/

http://thisismynext.com/2011/05/04/htc-bliss-verizon-android-phone-for-women/

• 3 weeks later...

εμένα η πολύ αυξημένη τιμή δεν με πείραξε. όποιος θέλει να το πληρώσει τόσο ακριβό ας τα δώσει.

άλλο με πείραξε, αλλά θα το πω μόνο στον modarator αν μου στείλει pm..

εμένα η πολύ αυξημένη τιμή δεν με πείραξε. όποιος θέλει να το πληρώσει τόσο ακριβό ας τα δώσει.

άλλο με πείραξε, αλλά θα το πω μόνο στον modarator αν μου στείλει pm..

Πες το δημοσια.. Αμα αφορα το κινητο.. Ουτως ή αλλως σε αυτο το forum λεγονται τα παντα περι του sensation προς γνωση και των υπολοιπων..

Προφανώς δεν αφορά το sensation... psybill, ας κάνουμε από ένα report, βγάζει μάτι, αν κάποιος κάτσει να το ψάξει 5 λεπτάκια...

Προφανώς δεν αφορά το sensation... psybill, ας κάνουμε από ένα report, βγάζει μάτι, αν κάποιος κάτσει να το ψάξει 5 λεπτάκια...

Όχι μόνο μάτι, και φρύδι δυστυχώς βγάζει και μάλιστα.. επιβεβαιωμένο !!!

Κάτι τέτοια πάντως μου τη δίνουν!!

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Όχι μόνο μάτι, και φρύδι δυστυχώς βγάζει και μάλιστα.. επιβεβαιωμένο !!!

Κάτι τέτοια πάντως μου τη δίνουν!!

Επειδή εγώ είμαι λίγο αργόστροφος, τι θέλετε να πείτε ακριβώς;

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Θα παρακαλούσα να μη συνεχιστεί αυτή η συζήτηση μέχρι να μου δοθούν οι απαραίτητες διευκρινήσεις και να γίνει μετα εκκαθάριση του θέματος. Ευχαριστω!

Sent from my HTC Wildfire

Τhe end of an era...

Μετά από διερεύνηση του θέματος που έθιξαν οι προλαλήσαντες, το οποίο βέβαια ουδεμία σχέση έχει με το Sensation, λήφθηκαν τα κατάλληλα μέτρα και έγιναν οι απαραίτητες προειδοποιήσεις.

Μελλοντικά, θα επικοινωνείτε με τους Moderators. Είναι υποχρεωμένοι να σας ακούσουν.

• 2 weeks later...
H Ram κάτω από 110ΜΒ δεν μου έχει πέσει ποτέ..Η συσκευή παρά το ελάχιστο της Ram που έχει διαθέσιμη δεν έχει κανένα πρόβλημα ούτε κολλήματα

Χωρις να θελω να εκφρασω αρνητικα αυτο που θελω, και χωρις διαξιφισμο, θελω να πω το εξης.

Ειχα το galaxy s II για 2 μερες δοκιμαστικα. το φορτωσα με καμια 60αρια εφαρμογες και παιχνιδια μαζι. το ελιωσα 2 μερες με πολυ χρηση και πολυ τεσταρισμα. η ελευθερη ραμ δεν επεσε ΠΟΤΕ κατω απο 450-480mb (χρησιμοποιουσε κατα μεσο ορο περιπου 350mb απο τα διαθεσιμα 833mb).

Οταν καποια στιγμη το τεσταρα για να δω πως τα παει η διαχειριση μνημης και το Multitasking, ανοιξα 7 παιχνιδια, τα οποια ηταν ολα πολυ βαρια (gt racing, need for speed, pes2011, κ.τ.λ), και τα αφησα ανοιχτα στην μνημη να τρεχουν πατωντας το κεντρικο πληκτρο και κανωντας τα minimise. Οταν μπηκα να δω ποση μνημη χρησιμοποιουσε εκεινη την στιγμη εμεινα εκπληκτος βλεποντας οτι χρησιμοποιουσε 530Mb απο τα διαθεσιμα 833mb (τα υπολοιπα 1024mb - 833mb = 191mb τα χρησιμοποιει η samsung για την gpu). Θεωρω λοιπον οτι οταν λες οτι δεν εχει πεσει κατω απο 110mb, οτι σαν μεγεθος γενικα μνημης για μενα ειναι λιγο. Στο galaxy s 1 που εχω, η ελευθερη μνημη μου κυμαινεται απο 80-120mb περιπου και μιλαμε για συσκευη που κυκλοφορει ηδη ενα χρονο. θεωρω, οπως το εχω γραψει και αλλες φορες, οτι τουλαχιστον ειναι "απαραδεκτο" απο την htc να μην βγαζει το sensation με 1gb ram !!!!

edit: και μακαρι να βγω ψευτης, αλλα δεν θα περασει πολυ καιρος, και η htc Θα κυκλοφορησει ενα αντιστοιχο του sensation, με μερικες μικρο-αλλαγες και 1Gb ram. κλασικη φιλοσοφια htc εδω και πολλα χρονια....δυστυχως. Και για να μην εννοηθει οτι εχω κατι με την htc, να αναφερω οτι για 10 συνεχομενα χρονια ειχα παρει ολες μου τις συσκευες απο την htc !!!!

Edited by TonyK

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Συμφωνώ εν μέρη για αυτά που λες..Η HTC μας δίνει το Hardware με το σταγονόμετρο για να αγοράζουμε συνέχεια συσκευές. Δεν παύει όμως να έχει πολύ ποιοτικές συσκευές με καλά δεμένο Software.

Ειχα και πολλά Samsung από το Omnia II,Pixon 12,Galaxy S και μπορώ να πω οτι η HTC είναι ένα βήμα ποιο πάνω απτή Samsung στο θέμα Smartphones προσωπική μου άποψη δεν κάνω διαφορισμούς ούτε υποστηρίζω καμιά εταιρεία. Ήμουν ένα κλικ πριν πάρω το Samsung Galaxy S2 αλλά μετά από διάφορα προβλήματα που είδα που ανέφεραν κάποιοι χρήστες με απομάκρυναν από την συσκευή

Edited by vwbestakos

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0).

Συμφωνώ εν μέρη για αυτά που λες..Η HTC μας δίνει το Hardware με το σταγονόμετρο για να αγοράζουμε συνέχεια συσκευές. Δεν παύει όμως να έχει πολύ ποιοτικές συσκευές με καλά δεμένο Software.

Ειχα και πολλά Samsung από το Omnia II,Pixon 12,Galaxy S και μπορώ να πω οτι η HTC είναι ένα βήμα ποιο πάνω απτή Samsung στο θέμα Smartphones προσωπική μου άποψη δεν κάνω διαφορισμούς ούτε υποστηρίζω καμιά εταιρεία. Ήμουν ένα κλικ πριν πάρω το Samsung Galaxy S2 αλλά μετά από διάφορα προβλήματα που είδα που ανέφεραν κάποιοι χρήστες με απομάκρυναν από την συσκευή

Φιλε οταν λες ποιοτικες συσκευες, εννοεις για το καπακι του desire hd, για την αθλια μπαταρια του desire hd οπως και παλαιοτερα του diamond 1, την "απαραδεκτη" απενεργοποιηση του gps δεκτη στο htc vogue (ισως να κανω λαθος το ονομα, δεν το θυμαμαι ακριβως)....και ποσα αλλα τετοια παραδειγματα ????

Και δεν αναφερομαι καθολου σε locked bootloaders, τεραστια προβληματα με την ελληνικη γλωσσα και τα updates (εποχη ace hellas....Οι παλιοτεροι γνωριζουν), κ.τ.λ.

να υποθεσω δηλαδη οτι το sensation θα ναι το κινητο χωρις προβληματα,γιατι εδω στο φορουμ δεν εχω βρει κανενα χωρις προβληματα...κι εγω σκεφτομουνα για το sg2,αλλα αν η htc ανακαλυψε την τελειοτητα τοτε να παρω αυτο.

τελειοτητα ειπες ? htc ειπες ?

Εγω ειχα δοκιμαστικα ενα sgs2 για ενα video review Που επρεπε να κανω, και πιστεψε με, η συσκευη απλα δεν παιζεται. και εκτος απροοπτου θα ειναι η επομενη μου συσκευη !!!!

Πάρε όποιο νομίζεις ..Κιτρινιλες στην οθόνη και ροζ απόχρωση σε Video Recording δεν πρόκειται να δεις στο HTC Sensation πάντως;)

Απλα να υπενθυμισω το προβλημα με την καμερα στο Htc hd2, για να μην ξεχνιομαστε.

Οσο αφορα το sgs2 καλο ειναι αν δεν το εχεις δοκιμασει να μην εχεις απολυτη αποψη. το αναφερω επειδη το εχω δοκιμασει. και εχει αποδειχθει πλεον οτι μιλαμε για καποιον αριθμο συσκευων που εχουν το προβλημα με το ροζ, οποτε μιλαμε για καποιες παρτιδες και μονο, και οχι για γενικο προβλημα. Μην δημιουργουμε αρνητικη αποψη για καποια μεμονομενα περιστατικα (τα οποια μπορει να ειναι πολλα, λογω συγκεκριμενης παρτιδας).

Και για να μην παρεξηγηθω, ολα τα παραπανω φιλικα παντα !!!!

συζητηση κανουμε σαν καλη παρεουλα που ειμαστε εδω :).

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Πως ξέρεις ότι δεν την έχω δοκιμάσει την συσκευή μάντης είσαι?:)

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0).

Δεν το ανεφερες οποτε αυτο υπεθεσα :). Επισης πιστευω οτι αν την ειχες δοκιμασει λογικα θα σου αρεσε οποτε δεν θα εγραφες κατι αρνητικο :lol:.

Χωρις πλακα τωρα, θεωρω οτι η Htc "παταει" πανω στο "ποιοτικο" κομματι που αναφερεις, και δυστυχως στο θεμα hardware αφηνει "κενα" σε σχεση με τον ανταγωνισμο παντα.

Θεωρω λοιπον οτι οταν ηδη τα διπυρηνα της αγορας εφοδιαζονται με 1gb ram, οτι η htc προχωρησε σε λαθος δρομο, συμφωνα με τον ανταγωνισμο.

Και επισης, οι παλαιοτεροι θα γνωριζουν οτι η htc το συνηθιζει πολυ συχνα, να εφοδιαζει συσκευες τις με Hardware "παλαιοτερο", επειδη τις εχει μεινει stock Και πρεπει να το ξεφορτωθει. Τα παραδειγμα ειναι πολλααααα μαλιστα σ'αυτο το θεμα !!!!

Και πιστευω οτι για μια ακομη φορα, εχοντας stock απο το desire hd, εφοδιασε και το htc sensation με την ιδια μνημη !!!!

LG G2 32GB D800 LTE

Την συσκευή την περιεργάστηκα στο Plaisio καμιά ώρα περίπου όπως σε είχα πει ήμουν ένα κλικ πριν την αγορά της.

Δεν εχω κατι με την Samsung ειναι μια πολυ καλη συσκευη και συνιστω σε ολους την αγορα.

Τι δεν με άρεσε:

1)Πολύ χαμηλή ποιότητα κατασκευής (Πλαστικούρα)

2)Πολύ ελαφριά καθόλου στιβαρότητα (Σε πτώση κίνδυνος διάλυσης)

3)Το Multitouch της Samsung δεν συγκρίνετε με αυτό των συσκευών της HTC καλό μεν αλλά έχει διαφορά. Σε αυτό μπορώ να διασταυρώσω την άποψη μου σαν πρώην χρήστης Galaxy S, HTC Desire,HTC Desire HD και του τωρινού Sensation.

Τi μου άρεσε:

1)Καταπληκτική οθόνη

2)Πολύ δυνατό Hardware ίσως το κορυφαίο σε Smartphone σήμερα

3)Πολύ καλό desing και λεπτή συσκευή

Μετα απο διάφορα review και σχολιασμούς σε forum και τα προβλήματα Hardware κατέληξα πάλι σε HTC για μια ακόμα φορά ;)

http://samsunggalaxys2review.org/houston-we-have-a-problem-samsung-galaxy-s2-samoled-plus-screen-at-stake

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_ii_display_plagued_by_uneven_brightness_yellow_tint-news-2719.php

Edited by vwbestakos

• Administrators
Την συσκευή την περιεργάστηκα στο Plaisio καμιά ώρα περίπου όπως σε είχα πει ήμουν ένα κλικ πριν την αγορά της.

Δεν εχω κατι με την Samsung ειναι μια πολυ καλη συσκευη και συνιστω σε ολους την αγορα.

Τι δεν με άρεσε:...

Συγνώμη... όλα αυτά είναι για το Samsung; Μήπως έχετε μπερδέψει τα thread; :confused:

Modpic.gif

Συγνώμη... όλα αυτά είναι για το Samsung; Μήπως έχετε μπερδέψει τα thread; :confused:

Ναι ξέφυγε η συζήτηση ο διαχειριστής να κάνει μεταφορά

Χωρις να θελω να εκφρασω αρνητικα αυτο που θελω, και χωρις διαξιφισμο, θελω να πω το εξης.

Ειχα το galaxy s II για 2 μερες δοκιμαστικα. το φορτωσα με καμια 60αρια εφαρμογες και παιχνιδια μαζι. το ελιωσα 2 μερες με πολυ χρηση και πολυ τεσταρισμα. η ελευθερη ραμ δεν επεσε ΠΟΤΕ κατω απο 450-480mb (χρησιμοποιουσε κατα μεσο ορο περιπου 350mb απο τα διαθεσιμα 833mb).

Οταν καποια στιγμη το τεσταρα για να δω πως τα παει η διαχειριση μνημης και το Multitasking, ανοιξα 7 παιχνιδια, τα οποια ηταν ολα πολυ βαρια (gt racing, need for speed, pes2011, κ.τ.λ), και τα αφησα ανοιχτα στην μνημη να τρεχουν πατωντας το κεντρικο πληκτρο και κανωντας τα minimise. Οταν μπηκα να δω ποση μνημη χρησιμοποιουσε εκεινη την στιγμη εμεινα εκπληκτος βλεποντας οτι χρησιμοποιουσε 530Mb απο τα διαθεσιμα 833mb (τα υπολοιπα 1024mb - 833mb = 191mb τα χρησιμοποιει η samsung για την gpu). Θεωρω λοιπον οτι οταν λες οτι δεν εχει πεσει κατω απο 110mb, οτι σαν μεγεθος γενικα μνημης για μενα ειναι λιγο. Στο galaxy s 1 που εχω, η ελευθερη μνημη μου κυμαινεται απο 80-120mb περιπου και μιλαμε για συσκευη που κυκλοφορει ηδη ενα χρονο. θεωρω, οπως το εχω γραψει και αλλες φορες, οτι τουλαχιστον ειναι "απαραδεκτο" απο την htc να μην βγαζει το sensation με 1gb ram !!!!

edit: και μακαρι να βγω ψευτης, αλλα δεν θα περασει πολυ καιρος, και η htc Θα κυκλοφορησει ενα αντιστοιχο του sensation, με μερικες μικρο-αλλαγες και 1Gb ram. κλασικη φιλοσοφια htc εδω και πολλα χρονια....δυστυχως. Και για να μην εννοηθει οτι εχω κατι με την htc, να αναφερω οτι για 10 συνεχομενα χρονια ειχα παρει ολες μου τις συσκευες απο την htc !!!!

Φίλε TonyK σε εκτιμώ και έχεις βοηθήσει στο φόρουμ (και με το blog σου) εμένα και άλλα παιδιά. Οπότε μην παρεξηγήσεις τα λεγόμενά μου.

Ίσως δεν έχω καταλάβει κάτι εγώ οπότε θα ήθελα να με διαφωτήσεις.

Ποιος ο λόγος να αφήνει το κινητό 350mb?? Ευτυχώς δεν τρέχει σε desktop windows για να χρειάζεται ελεύθερη μνήμη. Η μνήμη είναι για να είναι γεμάτη (στο linux τουλάχιστον). Το να αφήνει το κινητό 350 MB ελεύθερης ram προσωπικά το βλέπω σαν σπατάλη hardware ικανοτήτων. Θέλω να είναι όσο πιο γεμάτη γίνεται ώστε να ανοίγουν πιο γρήγορα όσες περισσότερες εφαρμογές είναι δυνατό. Μια γεμάτη μνήμη ούτε παραπάνω μπαταρία καίει, ούτε καθυστερεί το κινητό. Αν χρειαστεί παραπάνω ΜΒ απλά θα κλείσει κάτι ανοιχτό.

Αυτό που έχω παρατηρήσει στο DHD μου είναι πως πολύ ελεύθερη μνήμη (300ΜΒ) θα δώ μόνο αν ξαφνικά κλείσω μια πολύ βαριά εφαρμογή. Και μόλις το αφήσω μισό λεπτό, η μνήμη θα ξαναγεμίσει ως δια μαγείας. Αυτό τι σημαίνει? Για μένα σημαίνει πως όταν χρειάζεται ελεύθερη μνήμη κλείνει ότι δε χρησιμοποιείται πολύ. Όταν όμως δεν χρειάζεται πολύ μνήμη, ποιος ο λόγος να την αφήσει κενή??

Στα λεγόμενα του "edit" σου συμφωνώ απόλυτα... :p

Λεωνίδας

• 3 weeks later...
Θα ηθελα καποιος να μου πει παρακαλω γιατι διαγραφηκε το μηνυμα μου.....

Μην ανησυχείς, το χω πάθει και γω πολλές φορές χωρίς ν γνωρίζω το λόγο!!!!!!!! :blink:

Μην ανησυχείς, το χω πάθει και γω πολλές φορές χωρίς ν γνωρίζω το λόγο!!!!!!!! :blink:

Απλα θελω να ξερω αν ηταν σκοπιμο και γιατι΄?

Αν ειναι να γυρισω πισω στο xda...

• Administrators
Απλα θελω να ξερω αν ηταν σκοπιμο και γιατι΄?

Αν ειναι να γυρισω πισω στο xda...

Δεν διαγράφηκε από εμένα αλλά προφανώς έγινε γιατί περιείχε αγγελία. Και οι αγγελίες απαγορεύονται οπουδήποτε αλλού εκτός του buy&sell στο οποίο πρόσβαση έχουν μέλη με τουλάχιστον 150 post. Μην το παίρνεις προσωπικά, είναι κανόνες οι οποίοι ισχύουν εξίσου για όλους μας ανεξαιρέτως.

Modpic.gif

Δεν διαγράφηκε από εμένα αλλά προφανώς έγινε γιατί περιείχε αγγελία. Και οι αγγελίες απαγορεύονται οπουδήποτε αλλού εκτός του buy&sell στο οποίο πρόσβαση έχουν μέλη με τουλάχιστον 150 post. Μην το παίρνεις προσωπικά, είναι κανόνες οι οποίοι ισχύουν εξίσου για όλους μας ανεξαιρέτως.

Συγνωμη αλλα δεν ηταν αγγελια.

Το μονο που ελεγε ηταν οτι η ace λεει μεχρι 15 Ιουλιου unbranded στα καταστηματα, απο που αγορασα τελικα την συσκευη, εδινε ενα κωδικο κουπονου για εκπτωση καθως και την τελικη τιμη για την συσκευη μηπως ενδιεφερε καποιον να την αγορασει απο εκει...

Στο τελος ελεγε οτι οποιος θελει την παλια μου να μου στειλει PM.

Αν αυτο ειναι αγγελια τοτε οκ.........

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες γενικές περί συσκευών Android HTC
  • The topic was unlocked
  • The topic was pinned