TonyK Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 kegha said: να ρωτησω αν υπαρχει καμια εφαρμογη τυπου wallet δηλαδη να κραταει αριθμους πιστωτικων καρτων,τραπεζικων λογαριασμων και τα συναφη....εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι ενδιαφερον.... εγω ρε παιδια δεν τα εμπιστευομαι αυτα σε κανεναν !!!! δεν ξερω αλλα κραταω παραδοσιακες αντιληψεις σε κατι τετοια θεματα. καλο ειναι να τα θυμομαστε και να μην τα περναμε σε μια εφαρμογη μεσα που δεν ξερουμε κατα ποσο ειναι εμπιστη. γνωμη μου παντα :). LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weakwire Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 TonyK said: εγω ρε παιδια δεν τα εμπιστευομαι αυτα σε κανεναν !!!! δεν ξερω αλλα κραταω παραδοσιακες αντιληψεις σε κατι τετοια θεματα. καλο ειναι να τα θυμομαστε και να μην τα περναμε σε μια εφαρμογη μεσα που δεν ξερουμε κατα ποσο ειναι εμπιστη. γνωμη μου παντα :). Δοκίμασε το Biowallet που ήταν νικητής στο πρώτο διαγωνισμό που είχε κάνει η google. Αν εμπιστευόμουν κάποιο σίγουρα θα ήταν αυτό. http://www.mobbeel.com/products/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 από τα windows mobile είχα συνηθήσει το eWallet σε συνδυασμό βέβαια με την desktop εφαρμογή για συγχρονισμό. το ίδιο συνεχίζω και στο android με την διαφορά ότι εδώ η εφαρμογή για το κινητό είναι μονο viewer και δεν επιτρέπει να κάνεις edit το αρχείο. ελπίζω στο μέλλον να το διορθωθεί. για να συγχρονίσει με το desktop το κινητό πρέπει να συνδεθεί σε disk drive mode. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 TonyK said: εγω ρε παιδια δεν τα εμπιστευομαι αυτα σε κανεναν !!!! δεν ξερω αλλα κραταω παραδοσιακες αντιληψεις σε κατι τετοια θεματα. καλο ειναι να τα θυμομαστε και να μην τα περναμε σε μια εφαρμογη μεσα που δεν ξερουμε κατα ποσο ειναι εμπιστη. γνωμη μου παντα :). Στα wm είχα το Spb Wallet και η αλήθεια είναι ότι με είχε σώσει πολλές φορές. Όταν πήρα το Desire και για όσο βαριόμουν να τα ξαναπεράσω γιατί το πρόγραμμα αυτό δεν έβγαινε για Android είχε τύχει να χρειαστώ κωδικό. Μια περίοδο χρησιμοποιούσα ένα excelάκι που το έχω ως database στο pc αλλά δεν είναι εξίσου εύχρηστο. Προσωπικά δεν κάνω Online sync σε τίποτα απολύτως πλην της χρήσης του dropbox. Αλλά με τη Google ποτέ δεν είσαι σγουρος!! Τώρα το να τα θυμάσαι είναι μια άλλη μεγάλη συζήτηση. Εγώ τους κωδικούς μου τους θυμάμαι αλλά το χρησιμοποιώ περισσότερο για αριθμούς λογαριασμών ή καρτών που χρειάζονται σε καταθέσεις κ.λ.π. Παρόλα αυτά υπάρχει κόσμος που δεν μπορεί να τα θυμηθεί όλα. Οπότε σε αυτή την περίπτωση δεν ξέρω αν είναι λιγότερο ασφαλές από το να τα κουβαλάει σε ένα χαρτί στο πορτοφόλι του που το κλέβουν σε ταχύτητα φωτός..! Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 TonyK said: εγω ρε παιδια δεν τα εμπιστευομαι αυτα σε κανεναν !!!! δεν ξερω αλλα κραταω παραδοσιακες αντιληψεις σε κατι τετοια θεματα. καλο ειναι να τα θυμομαστε και να μην τα περναμε σε μια εφαρμογη μεσα που δεν ξερουμε κατα ποσο ειναι εμπιστη. γνωμη μου παντα :). Συμφωνώ μαζί σου. :ninja: τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Υπαρχει κατι για αντικατασταση της lock screen (original) του Galaxy S........? Καποια εφαρμογη διαφορετικη γιατι η μαμα ειναι πολυ μαπα ρε παιδια! Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Εγώ χρησιμοποιώ τη flyscreen: http://www.appbrain.com/app/flyscreen/com.flydroid.FlyScreen Στο SGS δουλεύει τέλεια ως lockscreen. Επίσης υπάρχει κι αυτό που δεν το έχω χρησιμοποιήσει http://www.appbrain.com/app/widgetlocker-lockscreen/com.teslacoilsw.widgetlocker. Δες ποιο σε βολεύει. Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Morfie said: Εγώ χρησιμοποιώ τη flyscreen: http://www.appbrain.com/app/flyscreen/com.flydroid.FlyScreen Στο SGS δουλεύει τέλεια ως lockscreen. Επίσης υπάρχει κι αυτό που δεν το έχω χρησιμοποιήσει http://www.appbrain.com/app/widgetlocker-lockscreen/com.teslacoilsw.widgetlocker. Δες ποιο σε βολεύει. το widgetlocker εχω βαλει εγω και ειναι φοβερο....:) Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themaras7 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 παιδιά καλημέρα!είπα να αρχίσω αυτό το topic (αν πιστεύετε ότι μπορεί να μετακινηθεί αλλού πιο σωστά κάντε το) σαν νέος χρήστης android!έχω μια απορία!διάβασα όσο πιο πολύ μπορούσα και κατέληξα σε ένα ερώτημα!πρέπει να χρησιμοποιήσουμε file manager ή όχι;κάπου διάβασα ότι με την χρηση τέτοιας εφαρμογής ουσιαστικά ακυρώνουμε τον τρόπο λειτουργίας του android!ότι λειτουργεί με τέτοιο τρόπο ώστε να αποθηκεύει εφαρμογές κτλ χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα!οι περισσότεροι λένε το ανάποδο!παρακαλώ τα φώτα σας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 φιλε μου μηπως εννοεις "task manager"...; Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Υπάρχει και το Lock 2.0 , και το Screen Suite Εγώ χρησιμοποιώ το Screen Suite, τα υπόλοιπα lagάρουν υπερβολικά στο wildfire μου “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themaras7 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 ναι ναι!χίλια συγγνώμη!!είμαι καινούργιος!πιστεύω το καταλάβατε! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Το flyscreen έχει το καλό ότι βάζεις τα rss που θες και σ' ενημερώνει πότε υπάρχει ανανέωση και τα διαβάζεις χωρίς να χρειάζεται να ξεκλειδώνεις και ν' ανοίγεις εφαρμογές. Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα με που να συνδυάζει την ενημέρωση για rss, gmail, sms Κλπ σε ένα μόνο widget? Κυρίως με ενδιαφέρει για rss και twitter Kάτι είχα βρεί παλιότερα, αλλά δεν θυμάμαι τίποτα...:O MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 hraklhs57 said: το widgetlocker εχω βαλει εγω και ειναι φοβερο....:) και εγω την έβαλά.ειναι απο τα λίγα προγραμματα που εχω αγοράσει. είναι η αλήθεια οτι να δώσεις 1.5 ευρώ για κάτι που αξίζει είναι εύκολο να το κάνεις... http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alpapado Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 δεν βρισκω το widget locker στο market ουτε απο το barcode του μπορω να το βρω ???? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cybernero Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Επίσημη εφαρμογή Skype στο marketplace... Παίζει και με WIFI και με 3G. Μέχρι στιγμής καλό φαίνεται! Holding The Secrets Of Mind Power Since 1985!!! Siemens ME45 -> NEC N410i -> Sony-Ericsson v600i -> Nokia N70 -> BlackBerry Bold 9000 -> Motorola Milestone -> Sony Xperia Sole Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 alpapado said: δεν βρισκω το widget locker στο market ουτε απο το barcode του μπορω να το βρω ???? Νομίζω ότι υποστηρίζει 2.1 και πάνω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 DimitrisAndNiki said: Υπάρχει και το Lock 2.0 , και το Screen Suite Εγώ χρησιμοποιώ το Screen Suite, τα υπόλοιπα lagάρουν υπερβολικά στο wildfire μου Δώστε και στο lock 2.0 μία ευκαιρία οι έχοντες galaxy...σου δίνει την δυνατότητα να κατεβάζεις την notification bar με το lock screen on! Sent from my Galaxy S Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Κατέβασα το skype αλλά δεν μου κάνει login το έχει δοκιμάσει κανείς; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alzac Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 dimkit said: Κατέβασα το skype αλλά δεν μου κάνει login το έχει δοκιμάσει κανείς; ναι το δοκίμασα εγώ και έκανε login κανονικά. Έκανα και τη δοκιμαστική κλήση skype και ήταν μια χαρά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Joker00 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 (edited) Έχει να προτείνει κανείς κάποια εφαρμογή σαν το mspot αλλά με unlimited uploading στα τραγούδια?:p ddr2 said: Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα με που να συνδυάζει την ενημέρωση για rss, gmail, sms Κλπ σε ένα μόνο widget? Κυρίως με ενδιαφέρει για rss και twitter Kάτι είχα βρεί παλιότερα, αλλά δεν θυμάμαι τίποτα...:O http://www.appbrain.com/app/my6sense/com.my6sense.client.android Edited October 8, 2010 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_05 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 dimkit said: Κατέβασα το skype αλλά δεν μου κάνει login το έχει δοκιμάσει κανείς; Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ, ενώ από το PC συνδέομαι κανονικά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Joker00 said: http://www.appbrain.com/app/my6sense/com.my6sense.client.android Δεν ειναι αυτο που ελεγα, ομως ειναι καταπληκτικη εφαρμογη!! Ευχαριστω πολυ! MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amoramor Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Υπάρχει κάποιο προγραμματάκι αντίστοιχο του Handcent Sms αλλά για κλήσεις? Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts