jonnylo Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Λοιπόν: 1. Documents to Go (με τη δωρεάν έκδοση έχεις ανάγνωση κτλ με την πλήρη κάνεις τα πάντα) 2. Save MMS (υποστηρίζει να σώσεις attachments από τα MMS) 3. Υποστιρίζεται από το ίδιο το κινητό (Επαφές > Πλήκτρο Ρυθμίσεων > Περισσότερα > Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας > Επιλογή: Κάρτα SIM ή Κάρτα Μνήμης 4. SMS Backup & Restore και Save MMS αντίστοιχα. Όλα δουλεύουν με το X10 και λογικά και με το mini. σε ευχαριστω για την αμεση πληροφορηση, ο μονος ενδιασμος μου ειναι για την αποθηκευση των επαφων στην sim γιατι το mini δεν εχει αυτη την επιλογη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 δοκιμαστε την εφαρμογη flyscreen.δειτε εδω τι κανει ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
double_k Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 σε ευχαριστω για την αμεση πληροφορηση, ο μονος ενδιασμος μου ειναι για την αποθηκευση των επαφων στην sim γιατι το mini δεν εχει αυτη την επιλογη Περίεργο... τι έκαναν το ξέχασαν στο mini ?! :blink: Δοκίμασε την εφαρμογή Contact2Sim από το market, από τι λέει κάνει αυτή τη δουλειά. Life is good with what you love !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Εαν δεν βαριεται κανεις ας γραψει καμια λιστα με τί εφαρμογες έχει στο κινητο του, μηπως και παρουμε καμια ιδεα για καμια εφαρμογη... Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Εαν δεν βαριεται κανεις ας γραψει καμια λιστα με τί εφαρμογες έχει στο κινητο του, μηπως και παρουμε καμια ιδεα για καμια εφαρμογη... Το thread αυτό έχει προτάσεις για εφαρμογές, αλλά μπορείς να κοιτάξεις κι εδώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Εαν δεν βαριεται κανεις ας γραψει καμια λιστα με τί εφαρμογες έχει στο κινητο του, μηπως και παρουμε καμια ιδεα για καμια εφαρμογη... Επίσης εγκατέστησε την εφαρμογή appbrain απ΄το market, που πέραν του ότι είναι απ' τις καλύτερες εφαρμογές γενικά, θα σου δώσει όχι μία αλλά χιλιάδες ιδέες! Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Υπάρχει κάποια, εφαρμογή που να μεταφέρει και να αποθηκεύει με κάποιο τρόπο τα sms εισερχόμενα και εξερχόμενα, στον υπολογιστή; Κάτι σαν το jeyo για παράδειγμα, που έκανε ακριβώς το ίδιο, στο outlook, και με windows mobile συσκευές, αλλά και με symbian. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
McKriss Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 δοκιμαστε την εφαρμογη flyscreen.δειτε εδω τι κανει Απαραίτητο για όλα τα κινητά χωρίς Sense. Αυτό ή το Executive Assistant Sent from my HTC Hero using Tapatalk about.me/mckriss Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Υπαρχει καμια εφαρμογη σαν widget να το πατας και να κανει restart το κινητο; Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Υπαρχει καμια εφαρμογη σαν widget να το πατας και να κανει restart το κινητο; το quickboot. με τα την εγκατάσταση μπορεις να το βάλεις σαν widget στην home screen http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 το quickboot. με τα την εγκατάσταση μπορεις να το βάλεις σαν widget στην home screen Θέλει να είναι ρούτ. MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Θέλει να είναι ρούτ. ποιός δεν είναι;:lol: πλάκα κάνω. το εχω ξεχάσει το θέμα root γιατι εχω την συσκευή απο την αρχή έτσι και ξέχασα να το αναφέρω http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 ποιός δεν είναι;:lol: πλάκα κάνω. το εχω ξεχάσει το θέμα root γιατι εχω την συσκευή απο την αρχή έτσι και ξέχασα να το αναφέρω Me:O:(:p Για μη ρούτ συσκευές δεν πρέπεινα υπάρχει εφαρμογή για restart MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Δεν εχω κανει root. Δεν υπαρχει ε;...... Κριμα!!!! Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Χθες κατέβασα την εφαρμογή του ΙΜDb η οποία είναι καλύτερη στο android απ'ότι στο pc! :o Mια ερώτηση, πως μπορώ να αποθηκεύσω εικόνες από τις ιστοσελίδες στο κινητό? (βλ desire). Πχ στο IMDb, έχει κάτι τρομερές φωτογραφίες (και poster) από ταινίες οι οποίες για backround στο κινητό είναι super. Mπορούμε να τις κάνουμε save? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Χθες κατέβασα την εφαρμογή του ΙΜDb η οποία είναι καλύτερη στο android απ'ότι στο pc! :o Mια ερώτηση, πως μπορώ να αποθηκεύσω εικόνες από τις ιστοσελίδες στο κινητό? (βλ desire). Πχ στο IMDb, έχει κάτι τρομερές φωτογραφίες (και poster) από ταινίες οι οποίες για backround στο κινητό είναι super. Mπορούμε να τις κάνουμε save? στο σερφαρισμα καθε εικονα που βλεπεις αν πατησεις πανω της παρατεταμενα σου βγαζει διαφορες επιλογες, μεταξυ των οποιων και για αποθηκευση... για δοκιμασε το... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Ευχαριστώ, αν και δεν γίνεται αυτό στο IMDb, αλλά δεν πειράζει, (google is your friend) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Camera 360 Android Application Download http://www.getandroidstuff.com/2010/07/camera-360-android-application-download.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgk31 Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 καλημερα ρε παιδια κανενα προγραμμα messenger που να κανει για ολα (gtalk, msn, yahoo) ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 καλημερα ρε παιδια κανενα προγραμμα messenger που να κανει για ολα (gtalk, msn, yahoo) Το ebuddy ειναι οτι πρεπει. Εχει και facebook chat. MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Το ebuddy ειναι οτι πρεπει. Εχει και facebook chat. Όσο και προσπάθησα στο φεισμπουκ δεν μπαίνει από το ebuddy.λέει ότι είναι λάθος o κωδικός. Ενώ δεν είναι. Εκατό φορές προσπάθησα. Με άλλο πρόγραμμα μπαίνει.. Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Όσο και προσπάθησα στο φεισμπουκ δεν μπαίνει από το ebuddy.λέει ότι είναι λάθος o κωδικός. Ενώ δεν είναι. Εκατό φορές προσπάθησα. Με άλλο πρόγραμμα μπαίνει.. Τώρα, για προσπάθησε να μπείς το facebook από το pc σου. Μάλλον θα σου βγάλει μήνυμα ότι κάποιος προσπάθησε από εξωτερικό να μπεί στο λογαριασμό σου (το ebuddy δηλαδή) και γι αυτό προσωρινά απενεργοποιήθηκε. Θα ξαναβάλεις τον κωδικό σου από το pc και όλα θα είναι οκ. Μου είχε τύχει, γι αυτό στο λέω. MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geotzourmi Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 παιδιά SOS!!!μια ερώτηση θέλω να κάνω....χρησιμοποίησα το market enabler και το marketaccess για να αποκτήσω full access στο market του android και συνδέθηκα στο πρόγραμμα data που έχω με την cosmote και σέρφαρα κατεβαζα εφαρμογες και κτλ...ανακάλυψα ότι αυτά τα προγραμματα αλλάζουν τις ρυθμίσει apn του κινητού και τις κάνουν emulate για τον κάθε πάροχο...επειδή δε παρακολουθω και καθημερινα από την ενημέρωση υπολοίπου τηγ κίνηση των data μου για να μαι σίγουρος υπάρχει περίπτωση να έχω χρεωθεί για την κίνηση των δεδομέων σαν να είμαι σε roaming(αν το λέω καλά)?δλδ ότι είμαι στο εξωτερικό και χρεωνομαι απο την κοσμοτε μεσω της t-mobile πχ?γίνεται πρώτα απ'όλα αυτό?θα πρέπει να έχω ενεργοποιήσει roaming?με απλά λόγια την πάτησα η είμαι οκ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 παιδιά SOS!!!μια ερώτηση θέλω να κάνω....χρησιμοποίησα το market enabler και το marketaccess για να αποκτήσω full access στο market του android και συνδέθηκα στο πρόγραμμα data που έχω με την cosmote και σέρφαρα κατεβαζα εφαρμογες και κτλ...ανακάλυψα ότι αυτά τα προγραμματα αλλάζουν τις ρυθμίσει apn του κινητού και τις κάνουν emulate για τον κάθε πάροχο...επειδή δε παρακολουθω και καθημερινα από την ενημέρωση υπολοίπου τηγ κίνηση των data μου για να μαι σίγουρος υπάρχει περίπτωση να έχω χρεωθεί για την κίνηση των δεδομέων σαν να είμαι σε roaming(αν το λέω καλά)?δλδ ότι είμαι στο εξωτερικό και χρεωνομαι απο την κοσμοτε μεσω της t-mobile πχ?γίνεται πρώτα απ'όλα αυτό?θα πρέπει να έχω ενεργοποιήσει roaming?με απλά λόγια την πάτησα η είμαι οκ? Οχι μη φοβάσαι δεν ισχύει κάτι τέτοιο που λες. Απλή χρήση data χρεώνεσαι. What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Autostarts Android Control Start up Programs http://www.getandroidstuff.com/2010/07/autostarts-android-control-start-up.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts