mafiagalou Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 μηπως υπαρχει καποιο προγραμμα μετρησης κλησεων, το οποιο να παραμετροποιειται συμφωνα με το συμβολαιο που εχουμε. για παραδειγμα να μετραει χωριστα ενδοεταιρικες κλησεις/μηνυματα, χωριστα σταθερα, χωριστα τα αλλα προθεματα. My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diamandis Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Ημηπως υπαρχει καποιο προγραμμα μετρησης κλησεων, το οποιο να παραμετροποιειται συμφωνα με το συμβολαιο που εχουμε. για παραδειγμα να μετραει χωριστα ενδοεταιρικες κλησεις/μηνυματα, χωριστα σταθερα, χωριστα τα αλλα προθεματα. Το droidstats το κανει αυτο, αλλα πρεπει να ασχοληθεις λιγο για να του ορισεις τους αριθμους. Πχ, αν βαλεις το 2310* σημαινει πως οτι ξεκιναει απο αυτο 2310 δεν χρεωνεται. Ομοιως βαζεις χειροκινητα και τα ενδοεταιρικα νουμερα. Οχι ακριβως αυτο που θελεις, αλλα θα εισαι πολυ κοντα στην πραγματικοτητα. Εγω εχω ορισει ολους τους αριθμους που δεν θελω να χρεωνονται και εχω μια αποκλιση 5% με την πραγματικοτητα (ολο και κατι θα σε ξεφυγει). Δυστηχως δεν περιλαμβανει backup αυτων των ρυθμισεων και μετα απο επανεγκατασταση πρεπει να βαλεις ολα χειροκινητα παλι! Sent from my U20i using Tapatalk SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1 HTC Desire Z Samsung Galaxy Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalas Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Η Το droidstats το κανει αυτο, αλλα πρεπει να ασχοληθεις λιγο για να του ορισεις τους αριθμους. Πχ, αν βαλεις το 2310* σημαινει πως οτι ξεκιναει απο αυτο 2310 δεν χρεωνεται. Ομοιως βαζεις χειροκινητα και τα ενδοεταιρικα νουμερα. Οχι ακριβως αυτο που θελεις, αλλα θα εισαι πολυ κοντα στην πραγματικοτητα. Εγω εχω ορισει ολους τους αριθμους που δεν θελω να χρεωνονται και εχω μια αποκλιση 5% με την πραγματικοτητα (ολο και κατι θα σε ξεφυγει). Δυστηχως δεν περιλαμβανει backup αυτων των ρυθμισεων και μετα απο επανεγκατασταση πρεπει να βαλεις ολα χειροκινητα παλι! Sent from my U20i using Tapatalk Ούτε με το Titanium; Μάλλον πρέπει να παίρνει backup αυτό. http://i.imgur.com/GWlGYB5.png?2 for Nexus devices [HOWTO] Combined emulated storage for the Nexus S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diamandis Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Ούτε με το Titanium; Μάλλον πρέπει να παίρνει backup αυτό. Εννοω μεσα απο το προγραμμα. Με το τιτανιουμ λογικα θα γινεται αλλα ποτε δεν εχω παρει μπακαπ με αυτο. Ειμαι φαν των clean install! Sent from my U20i using Tapatalk SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1 HTC Desire Z Samsung Galaxy Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalas Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Εννοω μεσα απο το προγραμμα. Με το τιτανιουμ λογικα θα γινεται αλλα ποτε δεν εχω παρει μπακαπ με αυτο. Ειμαι φαν των clean install! Sent from my U20i using Tapatalk Μπορείς να πάρεις μόνο τα δεδομένα backup (δηλαδή φαντάζομαι το /data/data folder της εφαρμογής). Και εγώ φαν των clean είμαι, στα Windows. :p http://i.imgur.com/GWlGYB5.png?2 for Nexus devices [HOWTO] Combined emulated storage for the Nexus S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 στο symbian κινητο μου ειχα δυο εφαρμογες για μαθηματικα "solution" και "mobilemaths". Δεν ειχα απλες πραξεις. Ειχε αρκετα πραγματα μεσα. Υπαρχει κατι αντιστοιχο για android? Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Δυστηχως δεν περιλαμβανει backup αυτων των ρυθμισεων και μετα απο επανεγκατασταση πρεπει να βαλεις ολα χειροκινητα παλι! Sent from my U20i using Tapatalk Επειδή κάνω τη μετάφραση αυτής της εφαρμογής στα ελληνικά και συνεπώς μιλάω με τον developer, είναι στα άμεσα μελλοντικά του σχέδια το backup ;) Ούτε με το Titanium; Μάλλον πρέπει να παίρνει backup αυτό. Προς το παρόν κι εγώ μόνο αυτό κάνω, αν θέλω να αλλάξω καμιά rom ;) Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amoramor Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 (edited) Το myWhatsup έχει κάποιο πρόβλημα??? Edited January 25, 2011 by zxr Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amoramor Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Πώς μπορώ να αλλάξω fonts με το TypeFresh? Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Ψαχνω καποιο offline λεξικο για αγγλικα/ελληνικα και διαφορες γλωσσες. Καποιο προγραμμα με τη δικη του βαση, ωστε να λειτουργει και διχως να χρειαζεται συνδεση στο ιντερνετ. Υπαρχει κατι, free ή commercial? Ή η κοινοτητα του android ειναι λειψή σε μια τέτοιου είδους εφαρμογή; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Ψαχνω καποιο offline λεξικο για αγγλικα/ελληνικα και διαφορες γλωσσες. Καποιο προγραμμα με τη δικη του βαση, ωστε να λειτουργει και διχως να χρειαζεται συνδεση στο ιντερνετ. Υπαρχει κατι, free ή commercial? Ή η κοινοτητα του android ειναι λειψή σε μια τέτοιου είδους εφαρμογή; Εγώ χρησιμοποιώ το SlovoEd Compact (Greek-English) από το μάρκετ. Νομίζω έχει και σε άλλες γλώσσες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Ψαχνω καποιο offline λεξικο για αγγλικα/ελληνικα και διαφορες γλωσσες. Καποιο προγραμμα με τη δικη του βαση, ωστε να λειτουργει και διχως να χρειαζεται συνδεση στο ιντερνετ. Υπαρχει κατι, free ή commercial? Ή η κοινοτητα του android ειναι λειψή σε μια τέτοιου είδους εφαρμογή; εγω εχω το collins...τελειο! Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Υπαρχει κατι, σαν τα points of interest των navigation programs, σε application android, για να δειχνει τι υπαρχει γυρω μας απο διαφορα σημεια ενδιαφεροντος(ξενοδοχεια, εστιατορια, σταθμοί μετρο κλπ), για αθηνα/ελλαδα/ και ακομη και ευρωπαικες χωρες; θα ηταν πολυ χρησιμο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Καλημερα σε ολους και καλη εβδομαδα, γνωριζει καποιος αν υπαρχει καποια εφαρμογη με την οποια μπορει να κανει καποιος βιντεοκληση μεταξυ ενος android κινητου και ενος υπολογιστη ? απ'οσο γνωριζω στο skype για android δεν παιζει καλα η βιντεοκληση. μηπως κανω λαθος ? Ευχαριστωωωωω LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Υπαρχει κατι, σαν τα points of interest των navigation programs, σε application android, για να δειχνει τι υπαρχει γυρω μας απο διαφορα σημεια ενδιαφεροντος(ξενοδοχεια, εστιατορια, σταθμοί μετρο κλπ), για αθηνα/ελλαδα/ και ακομη και ευρωπαικες χωρες; θα ηταν πολυ χρησιμο για ψάξε στο μαρκετ ή/και στο φόρουμ μας για το spot4you ;) τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Καλημερα σε ολους και καλη εβδομαδα, γνωριζει καποιος αν υπαρχει καποια εφαρμογη με την οποια μπορει να κανει καποιος βιντεοκληση μεταξυ ενος android κινητου και ενος υπολογιστη ? απ'οσο γνωριζω στο skype για android δεν παιζει καλα η βιντεοκληση. μηπως κανω λαθος ? Ευχαριστωωωωω Καλημέρα! Άν δεν κάνω λάθος υπάρχει το oovoo beta, το οποίο κάνει αυτή τη δουλειά :) Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ref5412 Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Καλημερα σε ολους και καλη εβδομαδα, γνωριζει καποιος αν υπαρχει καποια εφαρμογη με την οποια μπορει να κανει καποιος βιντεοκληση μεταξυ ενος android κινητου και ενος υπολογιστη ? απ'οσο γνωριζω στο skype για android δεν παιζει καλα η βιντεοκληση. μηπως κανω λαθος ? Ευχαριστωωωωω Σε μένα πάντως δουλεύει μια χαρά. iphone 4 16gb, iPAD2 32gb WIFI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Καλημερα σε ολους και καλη εβδομαδα, γνωριζει καποιος αν υπαρχει καποια εφαρμογη με την οποια μπορει να κανει καποιος βιντεοκληση μεταξυ ενος android κινητου και ενος υπολογιστη ? απ'οσο γνωριζω στο skype για android δεν παιζει καλα η βιντεοκληση. μηπως κανω λαθος ? Ευχαριστωωωωω Tango ψάξε επίσης Sent from my HTC Desire using Tapatalk Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gotthard Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Σε μένα πάντως δουλεύει μια χαρά. ρε παιδιά εγώ γιατί δεν έχω κάμερα στο skype? galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Υπάρχει κάποιο application - reminder για αναπάντητες κλήσεις και sms που ήρθαν αλλα δεν τα έχω δει? Λογικά πρέπει να υπάρχει καθώς έχω ένα τέτοιο προγραμματάκι ήδη εδώ και χρόνια στο symbian, και όταν χάνω κλήσεις ή έχω αδιάβαστα sms, το έχω βάλει να κάνει δόνηση για κάποιες ώρες, μέχρι να τα δω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon22 Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Hello σε όλους, μήπως έχει δοκιμάσει κανείς το DroidCamX 3 ? βγήκε πριν από μερικές μέρες και υποτίθεται ότι μετατρέπει το κινητό σε surveillance camera!!! Εδώ θα βρείτε το pc client που χρειάζεται αλλά δεν μπορώ να βρω πουθενά το phone client. http://www.dev47apps.com/ Έχω και μωράκι 6 μηνών και θα μου είναι πραγματικά χρήσιμο. Τη βοήθειά σας παρακαλώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 ρε παιδιά εγώ γιατί δεν έχω κάμερα στο skype? galaxy s Και εγώ που το δοκίμασα με zte blade δεν βλέπω την εικόνα απο την κάμερα του άλλου στην οθόνη του κινητού... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Hello σε όλους, μήπως έχει δοκιμάσει κανείς το DroidCamX 3 ? βγήκε πριν από μερικές μέρες και υποτίθεται ότι μετατρέπει το κινητό σε surveillance camera!!! Εδώ θα βρείτε το pc client που χρειάζεται αλλά δεν μπορώ να βρω πουθενά το phone client. http://www.dev47apps.com/ Έχω και μωράκι 6 μηνών και θα μου είναι πραγματικά χρήσιμο. Τη βοήθειά σας παρακαλώ! http://www.appbrain.com/search?q=droidcamx εχει δυο εκδοσεις,δωρεαν και paid ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diamandis Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Υπάρχει κάποιο application - reminder για αναπάντητες κλήσεις και sms που ήρθαν αλλα δεν τα έχω δει? Λογικά πρέπει να υπάρχει καθώς έχω ένα τέτοιο προγραμματάκι ήδη εδώ και χρόνια στο symbian, και όταν χάνω κλήσεις ή έχω αδιάβαστα sms, το έχω βάλει να κάνει δόνηση για κάποιες ώρες, μέχρι να τα δω. Για τα ΣΜΣ το κανει το handcent Sent from my U20i using Tapatalk SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1 HTC Desire Z Samsung Galaxy Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 thanks. να βρουμε και μια εφαρμογη reminder για τις κλησεις που δεν απαντησα, και ok! (Το θελω για να μην αναγκαζομαι να κοιταζω συνεχεια την οθονη του κινητου. Το βαζω στο συρταρι, και οταν ακουω δονηση, ξερω, καποιος με πηρε και μαλλον εχασα την κληση, ή καποιος μου εστειλε sms.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts